標題: 2011/07/25 COOP 2 : 一隻摩 shooter 6vs6 or 8vs8 2.0.7.5 [打印本頁]

作者: 90030900    時間: 2010-5-2 19:48     標題: 2011/07/25 COOP 2 : 一隻摩 shooter 6vs6 or 8vs8 2.0.7.5

本伺服將試行開放每晚11:30-12:30開場(玩1至2場玩)

每場開始時要等admin 倒數10sec 才可以 go!!!

玩家可使用的指令

/jointeam 1 = 人
/jointeam 2 = 屍
!spectate = 花生

!teams= showteam

新增ADMIN ANDY 及 TRISTA

Tank血量 - 增加至 16000HP   or   Tank血量 - 增加至 13000HP

多重補給 - 一時時得,但我會盡快找出原因

伺服為17人但是8vs8 +1個花生    or   伺服為13人但是6vs6 +1個花生

特殊感染者我轉換

(不要問為何沒有特殊感染飛行=按R會飛)
(我不會加這個插件,因為太xyz9)<---粗口

希望大家玩得開心

元老級成員TRISTA, ARIES =(SATAN)<--不是粗口那個

顯示TANK血 2010 04 20
安裝完成

"steam validation rejected" 2010 05 13
應該解決了

"steam validation rejected" 2010 05 14
解決了  你們一定可以進場    多謝支持

自動轉地圖 2010 05 15
安裝完成

喪屍暴走及每場喪屍數量增加一定數目(秘密) 2010 05 15
玩下你就知
安裝完成

電擊bug  2010 05 25
解決了
安裝完成

NEW WITCH CONTROL  2011 02 13
安裝完成
(witch用法:指住witch按 E  之後按CTRL制控制witch行動 (可上樓梯))
WITCH 只可在發顛前CONTROL  發顛後要比番電腦CONTROL

6月11日至6月15日暫停開放(因本人和元老級成員ARIES (SATAN)外遊)
        敬請原諒

更新2.0.2.0   2010 06 08
(想強姦or比人強姦要更新ar)
安裝完成

因更新2.0.2.0無人進入ser
所以有2個vers
如2.0.1.8多人時就開這個
但如大家上2.0.2.0多人時才開(因太小人上了2.0.2.0)
上述只會開其一不會同時出現
(開2.0.1.8就唔開2.0.2.0,但如開2.0.2.0就會唔開2.0.1.8)

更新2.0.2.3   2010 06 20
安裝完成

因2.0.2.3出現問題
現在降版至2.0.2.2--2.0.1.8
特此通知

更新2.0.2.3 (VER2)  2010 06 24
安裝完成

更新   NEW喪屍暴走及每場喪屍數量增加超多數目(秘密) 2010 06 26
安裝完成

投票管理器 (2010 07 09)
安裝完成
唔會比人kick

更新     TRISTA, ARIES ,一隻蚊   
每場可選人or 屍 , 其他人將由電腦選定   2010 07 12
(特別情況除外)   

更新  2.0.3.1   2010 08 03
安裝完成

轉回  2.0.2.6   2010 08 04
因本人在2.0.3.1 等了30MIN 都無咩野人入
BECAUSE 各家要求我先轉回2.0.2.6
安裝完成

再次更新  2.0.3.1   2010 08 09
安裝完成

再次更新  2.0.3.3   2010 08 25
安裝完成

再次更新  2.0.3.4   2010 08 29
安裝完成

再次更新  2.0.3.5   2010 09 09
安裝完成

再次更新  2.0.3.6   2010 09 27
安裝完成

再次更新  2.0.3.8   2010 10 03
安裝完成

再次更新  2.0.4.1   2010 10 06
安裝完成

再次更新  2.0.4.2   2010 10 12
因2.0.4.1後有d問題出現轉屍會卡住卡住但可以玩(我會努力更正問題)
安裝完成

再次更新  2.0.4.5   2010 10 17
2.0.4.5轉屍問題已更正(但玩家對調問題正努力更正中)
安裝完成

再次更新  2.0.4.8  2010 10 30
安裝完成

指令更新  2010 11 02
安裝完成

指令更新  2010 11 12
安裝完成

由於VS01 SER 長期少人進入  因此本人決定轉於COOP 2開放SER
特此通知  (如VS01 SER人數回升 本人才轉回VS01)
再次更新     2010 12 06

再次更新  2.0.5.2  2010 12 17
由於是次更新令SER NAME 不能使用中文
因此SER NAME 暫時使用 shooter 8vs8   
如日後修復有關中文SER NAME  
本人會改回  一隻蚊 SHOOTER 8vs8
安裝及修正完成

再次更新2010 12 22  
showteam=!teams
修正完成

再次更新 2054     2010 12 23  
安裝完成

因本人電腦底版壞了  現在開場由TRISTA OR ANDY  開場(多謝兩位ADMIN 幫助)
(快則一星期完成  慢則6~8WEEK)<---------要問下漢科 LA

不便之處敬請原諒   2011.01.03

新年快樂(初二更新)
更新 2057     2011 02 04  
安裝完成

再次更新
NEW WITCH CONTROL     2011 02 13
安裝完成
(witch用法:指住witch按 E  之後按CTRL制控制witch行動 (可上樓梯))
WITCH 只可在發顛前CONTROL  發顛後要比番電腦CONTROL

更新 2060     2011 02 20  
安裝完成

更新 2063     2011 03 27  
安裝完成

更新 2065     2011 04 19  
安裝完成

更新 2071     2011 07 13      更新 2075     2011 07 25
安裝完成                                安裝完成

(每場電腦選定 如連續2場做花生 本人將會轉最後入場之人士為花生)

作者: calvinleeabc    時間: 2010-5-2 20:40

支持 又多一個8vs8場選擇
作者: tommy1024    時間: 2010-5-2 20:45

作為一個(偽)好孩子 11:00打後就訓了
不過都十卜
作者: 老闆占    時間: 2010-5-2 22:19

引用:
原帖由 90030900 於 2010-5-2 19:48 發表
本伺服將試行開放每晚11:30-12:30開場(玩1至2場玩)

Tank血量 - 增加至 16000HP

伺服為18人但是8vs8 +2個花生

特殊感染者我轉換

(不要問為何沒有特殊感染飛行=按R ...
e, Tank 血量咁似 copy 返泥咁既 -,-
http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=185044&extra=page%3D1&page=1

純支持! 不過 1小時.. 多人場玩到 1/4 個 map only....

每一章節, 經驗來說最少要 30-45分鐘

由 c1m1 - c1m4 , 多人伺服最少要2小時....

做唔好個口啤, 開得 1小時就關, 你叫玩家怎會有歸屬感呢!?
作者: 90030900    時間: 2010-5-2 23:41

11:30`12:30開場時間
玩到3:00左右
作者: 90030900    時間: 2010-5-2 23:44

but 都要多謝老闆占你
因為你知前幫我解決了一個插件的問題
作者: 老闆占    時間: 2010-5-3 02:22

引用:
原帖由 90030900 於 2010-5-2 23:44 發表
but 都要多謝老闆占你
因為你知前幫我解決了一個插件的問題
亙相幫助, 文流一下吧 

祝你成功! 

P.S. 其實我咩都無做過 ^^
作者: 90030900    時間: 2010-5-4 03:21

日前本人(SHOOTER)發現有個ser name : sHOOTER 唔知咩野人開的SER

這SER並不是我開的,敬請(樓)意-------(   )同音字

我開的場是SER:  一隻蚊 stooter 8vs8  

18人場
作者: 老闆占    時間: 2010-5-4 03:27

引用:
原帖由 90030900 於 2010-5-4 03:21 發表
日前本人(SHOOTER)發現有個ser name : sHOOTER 唔知咩野人開的SER

這SER並不是我開的,敬請(樓)意-------(   )同音字

我開的場是SER:  一隻蚊 stooter 8vs8  

18人場 ...
Yes Sir, Got it!
作者: RDiver    時間: 2010-5-4 14:52     標題: 回復 1# 的帖子

唔想你呢個post就咁沉沒 , 推上去吧 !
作者: 90030900    時間: 2010-5-4 18:45

多謝你們支持
作者: ayu3262003    時間: 2010-5-11 12:23     標題: 回復 11# 的帖子

我係Aries前SATAN,因我,一隻蚊,Shooter每曰都要勤勞上班,所以都好夜先開,by the way多謝on/off 柒頭皮  69 紅蓮 jouathen Parachu etc....呢幾位捧場客
作者: yin04202002    時間: 2010-5-11 13:35

得閒入黎玩下先
by FC-YIN
作者: ayu3262003    時間: 2010-5-11 14:03     標題: 回復 13# 的帖子

歡迎啦,不過要讓下我,我太弱雞
作者: RDiver    時間: 2010-5-11 17:05

引用:
原帖由 90030900 於 2010-5-2 19:48 發表

特殊感染者我轉換

(不要問為何沒有特殊感染飛行=按R ...
本人謹代表「占士哥伺服聯盟 M群」邀請貴 場主加盟我哋 M群 , 以凝聚更強大既力量 , 改變 L4D2 & vLan .

詳情參閱 : http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=220739&extra=page%3D1

如有興趣 , 如有共同目標 , 請於以上網址中回覆並留名.
作者: 狂想乂夜曲    時間: 2010-5-11 17:48

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-5-11 12:23 發表
我係Aries前SATAN,因我,一隻蚊,Shooter每曰都要勤勞上班,所以都好夜先開,by the way多謝on/off 柒頭皮  69 紅蓮 jouathen Parachu etc....呢幾位捧場客
多謝點名,,

本人柒頭皮
作者: ayu3262003    時間: 2010-5-11 18:49     標題: 回復 16# 的帖子

今晚我叫shooter早d先
作者: calvinleeabc    時間: 2010-5-11 18:50     標題: 回復 16# 的帖子

果名o甘柒o既
作者: 狂想乂夜曲    時間: 2010-5-11 19:40

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-5-11 18:49 發表
今晚我叫shooter早d先
叫佢去2017

2015冇曬人
引用:
原帖由 calvinleeabc 於 2010-5-11 18:50 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2014002&ptid=217467][/url]
果名o甘柒o既
嘻嘻,,XD
作者: ayu3262003    時間: 2010-5-11 19:44     標題: 回復 19# 的帖子

係既老闆,小人一定辨到,
作者: ha823    時間: 2010-5-12 00:29

今日放工12點幾番到屋企~仲以為無開場><
差d搞到訓唔著~~
by Goes

作者: nam_with_god    時間: 2010-5-12 00:38

GOOD, 支持, 玩過一次好刺激
作者: ha823    時間: 2010-5-12 00:45

你個場升左2017就入唔到啦><
"steam validation rejected"
作者: lok2615    時間: 2010-5-12 05:30

引用:
原帖由 ha823 於 2010-5-12 00:45 發表
你個場升左2017就入唔到啦><
我都係呀
咁點入去玩~o~
shooter有無方法搞搞佢

by 6⑨
作者: ayu3262003    時間: 2010-5-12 09:26

......我地正版就咁改一改就ok喎. By Aries
作者: ayu3262003    時間: 2010-5-12 09:44

其實我覺得我地係一半打機一半吹水=.=
作者: 90030900    時間: 2010-5-12 11:29

引用:
原帖由 lok2615 於 2010-5-12 05:30 發表

我都係呀
咁點入去玩~o~
shooter有無方法搞搞佢

by 6⑨
e個方法唔得咩???
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=175576&extra=page%3D1
作者: 90030900    時間: 2010-5-12 11:31

引用:
原帖由 90030900 於 2010-5-12 11:29 發表

e個方法唔得咩???
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=175576&extra=page%3D1
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=167852
作者: lok2615    時間: 2010-5-12 15:44

引用:
原帖由 90030900 於 2010-5-12 11:31 發表

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=167852
今晚試下先...唔該哂shooter哥
你個名好爆 90030900 哈哈~o~

作者: 90030900    時間: 2010-5-12 19:47

.............多謝...................
作者: lok2615    時間: 2010-5-13 00:36

引用:
原帖由 90030900 於 2010-5-12 19:47 發表
.............多謝...................
不過都係唔得
作者: 90030900    時間: 2010-5-13 02:13

應該解決了  你們可以進去看看

唔得可以 call 我
作者: 90030900    時間: 2010-5-14 02:48

更新左 多謝支持
作者: yin04202002    時間: 2010-5-14 02:51

今日入到lu...
作者: 90030900    時間: 2010-5-15 18:50

就次更新2010 05 15
多謝支持
作者: 90030900    時間: 2010-5-25 00:26

更新2010 05 25
多謝支持
作者: 冷闕月    時間: 2010-5-25 01:50

除左占士SER 呢個都係其中支持既SERVER 加油加油 by 413
作者: RDiver    時間: 2010-5-25 10:26

引用:

特殊感染者我轉換

(不要問為何沒有特殊感染飛行=按R會飛)
...
睇黎你個場都漸趨成熟了 , 但為左多人對抗有更多既變化 , 鼓勵你其他同類型既場主可以有更多Ideas , 令每一個場都有

佢獨有既特色同玩法 .

我仍好歡迎你加盟本M群 , 集合更加強大既力量 . 你亦可以PM(私人訊息)我 , 表達你既立場 .
引用:
原帖由 冷闕月 於 2010-5-25 01:50 發表
除左占士SER 呢個都係其中支持既SERVER 加油加油 by 413
好心你就咪陣人興啦 !
作者: ayu3262003    時間: 2010-5-25 14:50

小弟Aries,多謝各界支持,良好server要有良好支持者,小弟出名客氣,來者不距,歡迎各界玩家,感受下打機開開心心,唔冼比人小既氣氛,但搞事姐我們倒沒所謂,我並不是高手,但呢到絕對有好多高手會係game入面強姦你
作者: 冷闕月    時間: 2010-5-25 15:59

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-25 10:26 發表

好心你就咪陣人興啦 !
RD何來見得我是來增興的..- -
我是來支持的啦= =
作者: 90030900    時間: 2010-5-26 02:37

多謝各方好友支持   

作者: ayu3262003    時間: 2010-5-27 01:58

在此對沉晚Wall講聲sorry先,我並唔係有心話你,我都知你打到火火地,因為好似冇人開mic講野...不過我同shooter都主張和平,可能你係冇惡意既,不過語氣可以好小小,你題到果到唔出smoker一早比Satan吊左好耐,但我聲明先,我地唔中意吊人,粗口個個都識講,但有冇需要先?大家都係打機,點解我要比人吊,大家都新手過,唔通當你新手時比人吊會好好受?一向69,goes,柒頭皮,紅蓮,on/off,一隻蚊,我同shooter都好和陸同ok有team work,我諗沉晚有打既朋友同我同goes一隊時都知我地唔會吊,做得好我地仲會話好波tim,沉晚shooter唔係到,身為元老玩家我都唔想個場變吊人場,我沈晚仲聽到有一位玩家講話有人唔夠串就走...我地極之反感d咁小學雞既對話方式,你串我我吊下你只會惡性循環,你地要串我我冇所謂,因為我會覺得,你唔識我,我又唔識你,大家嘈都冇意思同好**侮辱成份**,講極唔明都晒氣,難聽d講,如果沉晚shooter係到一早踢左你,我唔知你地玩開咩場,用咩方式去溝通,但去得人地場玩就麻煩守返場主既規則,尊重自己尊重人地,你串親人唔代表你好識玩你好叻,仲有就係強調,個場場主唔係SATAN,佢吊人都唔關我事,我地紅蓮都玩得好勁,但重來唔會吊人,如果你中意吊來吊去,我諗呢個場唔岩你.以上我只係對事唔對人,有唔岩聽既多多包涵

ARIES
作者: yin04202002    時間: 2010-5-27 02:54

for fun...幫你地推下post
作者: wallaceor    時間: 2010-5-27 13:23

引用:
在此對沉晚Wall講聲sorry先,我並唔係有心話你,我都知你打到火火地,因為好似冇人開mic講野...不過我同shooter都主張和平,可能你係冇惡意既,不過語氣可以好小小,你題到果到唔出smoker一早比Satan吊左好耐,但我聲明先,我地唔中意吊人,粗口個個都識講,但有冇需要先?大家都係打機,點解我要比人吊,大家都新手過,唔通當你新手時比人吊會好好受?一向69,goes,柒頭皮,紅蓮,on/off,一隻蚊,我同shooter都好和陸同ok有team work,我諗沉晚有打既朋友同我同goes一隊時都知我地唔會吊,做得好我地仲會話好波tim,沉晚shooter唔係到,身為元老玩家我都唔想個場變吊人場,我沈晚仲聽到有一位玩家講話有人唔夠串就走...我地極之反感d咁小學雞既對話方式,你串我我吊下你只會惡性循環,你地要串我我冇所謂,因為我會覺得,你唔識我,我又唔識你,大家嘈都冇意思同好**侮辱成份**,講極唔明都晒氣,難聽d講,如果沉晚shooter係到一早踢左你,我唔知你地玩開咩場,用咩方式去溝通,但去得人地場玩就麻煩守返場主既規則,尊重自己尊重人地,你串親人唔代表你好識玩你好叻,仲有就係強調,個場場主唔係SATAN,佢吊人都唔關我事,我地紅蓮都玩得好勁,但重來唔會吊人,如果你中意吊來吊去,我諗呢個場唔岩你.以上我只係對事唔對人,有唔岩聽既多多包涵

ARIES
我琴晚完全冇火 - -  都唔知你點解認為我火  隊裡其他人都冇覺得我態度有問題  我又冇講到粗口   我又冇串過你  我只是在幸侟者入安全室門口時講左一句 smoker 落去啦  他就好火話我  之後 話話仲走左  佢話我時  我又冇串佢  (其他隊員可以做証)   我原全唔知咩事

作者: RuKiWinG    時間: 2010-5-27 13:31

@"@
原來STOOTER同我一樣xd
覺得飛行好無聊同(xyz)飛到高一高
8v8+2個花生位
理念一樣a_a"
我係★RuKi`
但我都係得閒先開ser XD

作者: ayu3262003    時間: 2010-5-27 13:43

點都好,可能係一個誤會,當時因為冇人開mic講野,果刻我覺得好似全隊受緊你氣,最後都和平解決,最後果版仲打得幾好添,渣個扒,多d入泥交流下啦朋友,我都係想係到同你say sorry因為我可能誤會左你
作者: ayu3262003    時間: 2010-5-27 13:45

Re:Ruki,好似都見果下你,但印象中好似好小出聲
作者: 植物人    時間: 2010-5-27 14:17

雖然未玩過你個ser........希望有機會交流下打機技術....有緣再見
作者: 90030900    時間: 2010-5-28 02:32

引用:
原帖由 wallaceor 於 2010-5-27 13:23 發表

我琴晚完全冇火 - -  都唔知你點解認為我火  隊裡其他人都冇覺得我態度有問題  我又冇講到粗口   我又冇串過你  我只是在幸侟者入安全室門口時講左一句 smoker 落去啦  他就好火話我  之後 話話仲走左  佢話我時  ...
對於這件事,本人不會回應,因為我不在場
作者: ayu3262003    時間: 2010-5-28 02:47

算啦~每個人都有自己立場~
作者: RuKiWinG    時間: 2010-5-28 06:17

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-5-27 13:45 發表
Re:Ruki,好似都見果下你,但印象中好似好小出聲
因為有時開場時間太夜
我開咪怕俾人話
不過而家都開得咪XD'
下次開咪一齊打好啲
作者: realshing0731    時間: 2010-5-29 02:21

支持下先!!!
我係真實XD
有時間一定入你ser玩!!
作者: ayu3262003    時間: 2010-5-29 12:29

今晚啦~應該會人齊d,trista同一隻蚊都會係到
作者: RuKiWinG    時間: 2010-5-29 16:50

留位@_@"
今晚我又入
作者: jouathen    時間: 2010-5-29 21:41

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-5-11 12:23 發表
小玩家一名 無需點名>"<

我都多謝你地開場><

做過場主都知做場主的難處
加油
作者: RuKiWinG    時間: 2010-5-29 21:51

今晚我同頭皮都入XD
作者: RuKiWinG    時間: 2010-5-30 16:00

尋日玩得好開心XD
玩到2點幾
作者: 90030900    時間: 2010-5-30 18:33

多謝支持......
作者: RuKiWinG    時間: 2010-5-30 22:03

今晚再玩過A_A!
作者: ayu3262003    時間: 2010-5-30 22:55

多謝你地支持啦,但記得6月11-15我同shooter台灣游...有5日唔開server..
作者: RuKiWinG    時間: 2010-5-30 23:24

@@"
台灣遊咁好
今晚等緊你呀a_a
作者: ayu3262003    時間: 2010-5-30 23:29

等埋shooter送埋女友返屋企就開架喇
作者: RuKiWinG    時間: 2010-5-30 23:32

快啲T^T!
悶死我拉
作者: RuKiWinG    時間: 2010-5-30 23:45

蚊幾時更新2.0.1.9拉@@?
作者: 狂想乂夜曲    時間: 2010-5-31 15:24

RUKI睇黎你真係好愛呢個SEV-_-||

連回左N咁多次既-_,-
作者: 90030900    時間: 2010-5-31 17:57

引用:
原帖由 狂想乂夜曲 於 2010-5-31 15:24 發表

真係好多謝大家支持,可能我開的ser可以轉c..(比較特別)<------自己讚自己
because 有部分人鍾意玩!!!!!!! :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol :lol

再一次多謝大家支持

作者: RuKiWinG    時間: 2010-5-31 23:05

引用:
原帖由 狂想乂夜曲 於 2010-5-31 15:24 發表

大家既目的差唔多嘛XD
得閒咪推上去囉
作者: RuKiWinG    時間: 2010-5-31 23:05

引用:
原帖由 90030900 於 2010-5-31 17:57 發表

真係好多謝大家支持,可能我開的ser可以轉c..(比較特別)
XD我轉屍都有開呀
而家測試緊隻tank
攪左好耐
作者: 90030900    時間: 2010-5-31 23:42

開ser 不是容易事  我都攪左好耐
先祝你成功!!!!!
作者: RuKiWinG    時間: 2010-6-1 01:05

你地幾時會升2.0.1.9@@?
作者: 90030900    時間: 2010-6-1 02:16

多d人up 左先la
作者: 狂想乂夜曲    時間: 2010-6-1 02:35

引用:
原帖由 RuKiWinG 於 2010-5-31 23:05 發表

XD我轉屍都有開呀
而家測試緊隻tank
攪左好耐
你未轉屍冇咁勁._.||

shooter戈隻轉好快,,

唔洗等,,你戈隻要等lo,,

所以請教下shooter啦,,@@
作者: RuKiWinG    時間: 2010-6-1 02:39

引用:
原帖由 狂想乂夜曲 於 2010-6-1 02:35 發表

你未轉屍冇咁勁._.||

shooter戈隻轉好快,,

唔洗等,,你戈隻要等lo,,

所以請教下shooter啦,,@@
咩叫未轉屍冇咁勁-3-"?
作者: 90030900    時間: 2010-6-1 11:19

我估佢想say 快
作者: 狂想乂夜曲    時間: 2010-6-1 11:54     標題: 回復 73# 的帖子

有時轉唔到屍lo,,

有時話smoker已咩咩,,請等候咁樣
作者: RuKiWinG    時間: 2010-6-1 15:18

引用:
原帖由 狂想乂夜曲 於 2010-6-1 11:54 發表
有時轉唔到屍lo,,

有時話smoker已咩咩,,請等候咁樣
呢個係一定要
唔係個個都用smoker咁咪一開波GG- -
一定要有上限嫁嘛
作者: 狂想乂夜曲    時間: 2010-6-2 17:55

引用:
原帖由 RuKiWinG 於 2010-6-1 15:18 發表

呢個係一定要
唔係個個都用smoker咁咪一開波GG- -
一定要有上限嫁嘛
唔係呢個問題,,即使係SHOOTER戈個,,每隻都有一定上限

你戈隻係有六隻未重新既屍就轉唔到
作者: 90030900    時間: 2010-6-4 22:14

請問有多少人想我升2.0.1.9??????????????
作者: RuKiWinG    時間: 2010-6-5 00:46

引用:
原帖由 90030900 於 2010-6-4 22:14 發表
請問有多少人想我升2.0.1.9??????????????

作為場主緊係要帶頭
唔係成班人會停留!!
作者: 90030900    時間: 2010-6-8 14:52

更新la......................................
作者: 90030900    時間: 2010-6-8 23:10

更新完
比d反應我得唔得呀
作者: minababy    時間: 2010-6-9 00:06

更左啦,唔知幾時先見到你個ser, ....我好早訓
作者: Pvt.Allen    時間: 2010-6-10 14:30

stooter = ??
is shooter??
串錯?
作者: 90030900    時間: 2010-6-10 14:40

係和.........sorry   更新完  更新錯自己name .......
哈哈
作者: RuKiWinG    時間: 2010-6-10 14:44

引用:
原帖由 90030900 於 2010-6-8 14:52 發表
更新la......................................
gdgd
作者: RDiver    時間: 2010-6-10 15:34     標題: 回復 85# 的帖子

結束回應.......................

作者: RuKiWinG    時間: 2010-6-10 18:41

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-6-10 15:34 發表
咁開心做咩啫 ? 岩岩官方出左2.0.2.1版本 .
咁又係
更新完快相信啲人都唔會升上去
作者: lok2615    時間: 2010-6-10 22:34

shooter 今晚用咩板本2018?
作者: RuKiWinG    時間: 2010-6-10 23:12

唔係更新左2.0.2.0咩.??
作者: 狂想乂夜曲    時間: 2010-6-11 13:02

引用:
原帖由 RuKiWinG 於 2010-6-10 23:12 發表
唔係更新左2.0.2.0咩.??
得閒先開2020啦- -

冇咩人係2020,,支持者係曬2018未係2018開住先

另外SHOOTER好似去左旅行,,冇得玩lol
作者: RuKiWinG    時間: 2010-6-11 13:31

引用:
原帖由 狂想乂夜曲 於 2010-6-11 13:02 發表

得閒先開2020啦- -

冇咩人係2020,,支持者係曬2018未係2018開住先

另外SHOOTER好似去左旅行,,冇得玩lol
台灣
作者: 90030900    時間: 2010-6-15 14:55

我地E家係台灣(ARIES),(SHOOTER)
今晚20:50分機大約23點到香港,12點到1點中到開
辛苦晒喇
~今晚見
作者: jamesliuwainang    時間: 2010-6-16 01:11

一隻蚊.上左神台...已經唔係元老級..
作者: 90030900    時間: 2010-6-16 01:14

引用:
原帖由 jamesliuwainang 於 2010-6-16 01:11 發表
一隻蚊.上左神台...已經唔係元老級..
佢係場主之一呀....不是元老...哈哈
作者: jamesliuwainang    時間: 2010-6-16 03:33

唔係掛..我都係掛名..生死冊係shooter度...哈哈...
作者: jamesliuwainang    時間: 2010-6-16 03:42

玩呢個場好易姐...有mic就一定 最好啦..男女老幼都無所謂..出聲..你有事先可以第一時間救你..有時合作上都要用語言交流既.....唔用mic既..除非你玩既時候可以有多對手打字啦...講粗口既或者講d唔正常既說話..就留返係唔用mic既時候講啦..尊重人地..大把人樂意同你,玩啦..
作者: 90030900    時間: 2010-6-16 13:20

jamesliuwainang=一隻蚊!!!
自己話自己唔係場主<--------你玩野........哈哈
作者: ayu3262003    時間: 2010-6-16 14:15

ARIES:冇惡意既粗口我係可以接受的~

作者: jamesliuwainang    時間: 2010-6-16 22:57

哈哈..下次講粗口要笑住口講....
作者: 90030900    時間: 2010-6-20 00:57

UPDATA ...  THX

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0