標題: [澄清] 有關於瘋狂高對 [打印本頁]

作者: ncgb03473    時間: 2010-5-22 19:51     標題: [澄清] 有關於瘋狂高對

剛才於2017發現了一個場
名叫 瘋狂高對8vs8
這伺服器由誰開啟並不重要
只是想釐清一點
這伺服器其實並不是由 多鳩魚 筆 wall FC-YIN 等admin所組成於versus 01 大家所認識的"瘋狂高對 。8V8﹁"

雖然場名相似 但其實是兩個不同的場
希望各位能分辦清楚 此場 跟平日所玩的"瘋狂高對 。8V8﹁"不同
"瘋狂高對 。8V8﹁"有自己個人的特色如 KEYMAN 功能 , 物資分怖 , 陷阱 ..等等

"瘋狂高對 。8V8﹁" 內容請於以下連接觀看
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=213385&extra=page%3D1

另外以下為個人言論  與任何伺服器 / 他人均沒有任何關係  
有任何問題請直接搵本人

場名講就高對 8V8 入到去 咪仲係44場
成堆花生
要架設多人對抗最基本既
L4DTOOLZ 同 SUPERVERSUS 你都未搞好就咪開住啦

套某人一句  「真的假不了 , 假的真不了」

筆 上

作者: pcone2    時間: 2010-5-22 20:07

.....此文章共有0個回覆。
作者: rudolf    時間: 2010-5-22 23:15

作者: ab420591    時間: 2010-5-22 23:21

作者: 老闆占    時間: 2010-5-22 23:22

引用:
原帖由 ncgb03473 於 2010-5-22 19:51 發表
剛才於2017發現了一個場
名叫 瘋狂高對8vs8
這伺服器由誰開啟並不重要
只是想釐清一點
這伺服器其實並不是由 多鳩魚 筆 wall FC-YIN 等admin所組成於versus 01 大家所認識的"瘋狂高對 。8V8﹁"

雖然場名相似 但其實 ...

都幾多無聊人, 去判斷及批評人

但又其實唔關佢地自身事, 真係多餘!
作者: EDDIE6446    時間: 2010-5-22 23:31

引用:
原帖由 ab420591 於 2010-5-22 23:21 發表
引用:
原帖由 rudolf 於 2010-5-22 23:15 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2060631&ptid=225626][/url]
引用:
原帖由 pcone2 於 2010-5-22 20:07 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2059647&ptid=225626][/url]
你地再 copy & paste 我遂個扣分
作者: yin04202002    時間: 2010-5-22 23:44

咁咪有兩個... haha  最緊要澄清到je
作者: Bill你有冇    時間: 2010-5-22 23:48

入到去係44場,D人會知係咩一回事...
老實講..我覺得幾搞野WO~
感覺好似中左伏(吊,假野黎)

PS.....此文章共有0個回覆。  <----新號黎,扣我分丫笨

作者: ncgb03473    時間: 2010-5-22 23:57

引用:
原帖由 Bill你有冇 於 2010-5-22 23:48 發表

PS.....此文章共有0個回覆。   
我只係想大家分清楚 兩個 係唔同既伺服黎  (雖然名字差不多)
並唔係話叫大家唔好入   如果佢可以自己闖出一片天既
恭喜佢  但前提係 如我所講
佢連多人場基本插件都未搞好就去開..
對自己  對入去玩既人都唔係咁好
作者: EDDIE6446    時間: 2010-5-23 00:01

引用:
原帖由 Bill你有冇 於 2010-5-22 23:48 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
你咪開多幾個AC囉,我見一個ban一個
作者: ab420591    時間: 2010-5-23 00:05

我個回覆就話冇內容.佢只係PS都ban丫....驚驚
作者: EDDIE6446    時間: 2010-5-23 00:06

引用:
原帖由 ab420591 於 2010-5-23 00:05 發表

我個回覆就話冇內容.佢只係PS都ban丫... ...
唔係,你唔知咩事者,佢特登開個新ac上黎搞事
作者: curapicaxsing    時間: 2010-5-23 00:17

原本係回「強烈譴責賤賊假扮占士哥 且host 假『瘋狂 8 VS 8』」 點知封左

同名又如何.......
就算佢係GAME入面幾無品又成,都唔應該話佢所做GE野破壞你聲譽...
可能人地本身就係咁.而唔係特登為左破壞你聲譽而去做呢D動作...

同名(場,人)難免會令人誤會,但如果玩得多,相信D人都會分得清
引用:
原帖由 haku0027 於 2010-5-22 23:03 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2060976&ptid=225626][/url]
我無話唔比…只係唔想有人惡意中傷…亦都唔係唸住玩罵戰…我開post只係話比人知…加下有2個占士哥…唔好撈亂
咁又何必用上強烈譴責作標題...矛盾o波~

作者: ncgb03473    時間: 2010-5-23 00:20

引用:
原帖由 curapicaxsing 於 2010-5-23 00:17 發表
就算佢係GAME入面幾無品又成,都唔應該話佢所做GE野破壞你聲譽...
可能人地本身就係咁.而唔係特登為左破壞你聲譽而去做呢D動作...

同名(場,人)難免會令人誤會,但如果玩得多,相信D人都會分得清 ...
我並唔係話同名係一個大問題
只係希望各位分清楚 兩個 係唔同既伺服器黎
亦從來無話佢所做既任何事可以破壞聲譽
因為好簡單 係L4D2 入面係可以用MIC
並唔會因為一個名而令到一個人可以扮到另一個人 (除非佢可以連聲都神似 咁無野好講)

而且我更加係#1 說明左  
"瘋狂高對 。8V8﹁"係有我地自己一套既特色
玩開既人  了解到呢套  自然可以分到
除非連插件..都可以一樣  咁真係無野好講

作者: ncgb03473    時間: 2010-5-23 00:26

引用:
原帖由 curapicaxsing 於 2010-5-23 00:17 發表
原本係回「強烈譴責賤賊假扮占士哥 且host 假『瘋狂 8 VS 8』」 點知封左

可能人地本身就係咁.而唔係特登為左破壞你聲譽而去做呢 ...
閣下係隔離post所引發的一切事端  請不要蔓延過來 多謝合作
作者: curapicaxsing    時間: 2010-5-23 00:32

引用:
原帖由 ncgb03473 於 2010-5-23 00:20 發表

我並唔係話同名係一個大問題
只係希望各位分清楚 兩個 係唔同既伺服器黎
亦從來無話佢所做既任何事可以破壞聲譽
因為好簡單 係L4D2 入面係可以用MIC
並唔會因為一個名而令到一個人可以扮到另一個人 (除非佢可以連聲 ...
我上面係回「強烈譴責賤賊假扮占士哥 且host 假『瘋狂 8 VS 8』」

人地抄,好果方面諗,係搞得成功先有人跟姐,,,當係宣傳都ok
澄清左,都唔洗再話對方點點點~要抄咪由佢抄,阻止唔到
玩得多,相信D人都會分得清邊個打邊個~
作者: ncgb03473    時間: 2010-5-23 00:39

引用:
原帖由 curapicaxsing 於 2010-5-23 00:32 發表

我上面係回「強烈譴責賤賊假扮占士哥 且host 假『瘋狂 8 VS 8』」

人地抄,好果方面諗,係搞得成功先有人跟姐,,,當係宣傳都ok
澄清左,都唔洗再話對方點點點~要抄咪由佢抄,阻止唔到
玩得多,相信D人都會分得清邊個打邊 ...
  原來我回錯
比人抄 並唔係話當宣傳
當你辛辛苦苦諗d 特別既野出黎玩既時侯
人地抄左你  令到  大部份既伺服器都係同一種玩法既時侯
你就會明白 當中既痛苦
作者: curapicaxsing    時間: 2010-5-23 00:53

引用:
原帖由 ncgb03473 於 2010-5-23 00:39 發表

原來我回錯
比人抄 並唔係話當宣傳
當你辛辛苦苦諗d 特別既野出黎玩既時侯
人地抄左你  令到  大部份既伺服器都係同一種玩法既時侯
你就會明白 當中既痛苦 ...
咁咪人人都玩緊你ge創作lo~
同一種玩法証明係好玩啦~唔好玩ge自然會少左...
你都可以當人地幫你開場俾人玩         同現實某種生意模式好似....唔同ge係你冇佣收~

當然,我唔會明白你講ge痛苦~
作者: ncgb03473    時間: 2010-5-23 01:00

引用:
原帖由 curapicaxsing 於 2010-5-23 00:53 發表
咁咪人人都玩緊你ge創作lo~
同一種玩法証明係好玩啦~唔好玩ge自然會少左...
你都可以當人地幫你開場俾人玩         同現實某種生意模式好似....唔同ge係你冇佣收~

當然,我唔會明白你講ge痛苦~ ...
呢行競爭大  每多一個多人場
就有可能比人吸納左16個人走 (versus 1  只有240/240..除去掛機人士及44玩家 其實唔係好多人剩)
假如所有場都係同一種玩法  只會令到玩家睇人數而去選擇入邊一個伺服器

所以只有靠特色去令到人地覺得你個ser好玩
從而吸引佢繼續入黎  咁樣先可以保持人流
作者: frankwong1314    時間: 2010-5-23 18:33

假約佢拿呢個名 抄你地的場名 仍都係開Ser姐
以加佢由唔係拿你占士哥個名係自己個ser or 其他ser串人 駛咩係到引發罵戰...  
佢同你占士哥個ser就算有出入 駛唔駛講到佢個ser好大問題牙??  
希望留主 有返些小自知之明

作者: mane2008123    時間: 2010-5-23 19:18

ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
作者: ncgb03473    時間: 2010-5-23 19:20

引用:
原帖由 frankwong1314 於 2010-5-23 18:33 發表
假約佢拿呢個名 抄你地的場名 仍都係開Ser姐
以加佢由唔係拿你占士哥個名係自己個ser or 其他ser串人 駛咩係到引發罵戰...  
佢同你占士哥個ser就算有出入 駛唔駛講到佢個ser好大問題牙??  
希望留主 有返些小自知 ...
唔好意思  請搞清楚
"瘋狂高對 。8V8﹁"  跟
"占士哥~多人伺服"
係兩個唔同既伺服器黎

而且我從來都無講過佢係抄場名
我只係話有兩個相似既場名
希望係"瘋狂高對 。8V8﹁" 玩開既一眾玩家可以分清楚

仲有 "占士哥" 此名一事  與本人 甚至 "瘋狂高對 。8V8﹁"  無關

另外佢伺服器上的問題  相信任何一個會開多人對抗的場主 / 甚至插件發怖者
都知道 架設基本多人對抗場
是需要 l4dtoolz 和 superversus 這兩個基本插件
我只是點出 其場名是8vs8 卻與實際內容不符 (還是44對抗場)

而且隔離post既事係人地既問題
點解你要將人地既問題帶入黎我個post度
仲話我引發罵戰呢

而且我相信 需要自知的是閣下吧
事情還沒搞清搞楚 就亂去別人的post去發言
三思而後行  希望閣下以後回post都可以了解事件既來龍去脈再去"插"人

以下呢句係 我個人既言論  與此post / 任何人均沒有關係

好心你中文就進修下啦  睇你篇回覆睇到我頭痛啦
錯字多到死  你估你係台灣人打同音字 可以係個輸入法入面搵番咩
作者: frankwong1314    時間: 2010-5-23 20:49     標題: 回復 22# 的帖子

唔駛甘串牙 打錯幾隻字姐 駛唔駛串到甘樣
就算係甘樣打有咩問題牙 駛唔駛甘樣罵人牙
知你中文勁la 得未牙?

作者: ncgb03473    時間: 2010-5-23 21:01

引用:
原帖由 frankwong1314 於 2010-5-23 20:49 發表
唔駛甘串牙 打錯幾隻字姐 駛唔駛串到甘樣
就算係甘樣打有咩問題牙 駛唔駛甘樣罵人牙
知你中文勁la 得未牙?
唔想有位比人入既話 如我所講三思而後行
講幾句就令到你咁 可見閣下EQ有幾低
作者: EDDIE6446    時間: 2010-5-23 21:09

大家罵戰夠了沒有呢?

是否個個都禁言禁訪加扣分先開心呢?

我唔明你地咁大反應做咩,但我想講你唔認同老闆占既言論唔需要去惡意攻擊

認同既亦都唔需要再幫老闆占講說話,你地咁講落去講到出年都未講完

希望大家唔好再破壞呢度和平既討論氣氛,唔好逼我做野.OK?!
作者: ncgb03473    時間: 2010-5-23 21:13

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-5-23 21:09 發表
大家罵戰夠了沒有呢?

是否個個都禁言禁訪加扣分先開心呢?

我唔明你地咁大反應做咩,但我想講你唔認同老闆占既言論唔需要去惡意攻擊

認同既亦都唔需要再幫老闆占講說話,你地咁講落去講到出年都未講完

希望大家唔好再破 ...
EDDIE 我希望你鎖左呢個POST佢
隔離POST鎖完 D人就走過黎留
我只係需要澄清 兩個係唔同伺服
希望D人分清楚
但唔知點解會比人拉埋去 "占士哥" 處
作者: EDDIE6446    時間: 2010-5-23 21:15

引用:
原帖由 ncgb03473 於 2010-5-23 21:13 發表

EDDIE 我希望你鎖左呢個POST佢
隔離POST鎖完 D人就走過黎留
我只係需要澄清 兩個係唔同伺服
希望D人分清楚
但唔知點解會比人拉埋去 "占士哥" 處 ...
好!我都唔想再有D無謂人抽水,呢件事就咁完結

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0