標題: 挑戰: |SkilLζ| vs SunDaY [打印本頁]

作者: 系統消息    時間: 2010-7-18 16:13     標題: 挑戰: |SkilLζ| vs SunDaY

遊戲類型: 信長之野望
比賽模式: 一決勝負
比賽時間: 2010-07-18 16:30:00
抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 5 vs 5, 禁供裝, 勝方上載 Replay, 若非存在爭議問題, 負上載 Replay 將會扣 100 團分
挑戰內容:  

[iframe=http://www.ipve.com/bbs/vlan_team_challenge_game.php?event_id=68417,200]LIST[/iframe]

作者: 新地_杰    時間: 2010-7-18 16:13

請抽籤 @v@"
名單不一可以?
作者: Ai-yE    時間: 2010-7-18 16:16

要咩
作者: Ai-yE    時間: 2010-7-18 16:17

要咩呀快d啦
作者: 新地_杰    時間: 2010-7-18 16:17

我地要軍.
玩聯合.團競01等可以?
作者: Ai-yE    時間: 2010-7-18 16:18

快d啦
作者: 新地_杰    時間: 2010-7-18 16:18

你地場.已開?  
作者: Ai-yE    時間: 2010-7-18 16:19

k 團01我地場
作者: Ai-yE    時間: 2010-7-18 17:49

自滅號吧啦你地
作者: 新地_杰    時間: 2010-7-18 20:07

隊員已睇rp
供裝都仲可以咁嘴炮.
已囧

作者: Ai-yE    時間: 2010-7-19 01:14

引用:
原帖由 新地_杰 於 2010-7-18 20:07 發表
已睇rp
供裝都仲可以咁嘴炮.
已囧
第一次比人屈供裝已笑
作者: TiFa_Jade    時間: 2010-7-19 01:18

供裝???
REPLAY你都未睇  話人供裝都幾好野
作者: TiFa_Jade    時間: 2010-7-19 01:18

等扣100分啦  亂上傳REPLAY  隨時比人清0分  小心吧^^
作者: TiFa_Jade    時間: 2010-7-19 01:20

成立條件:
1. 遊戲中所出現的隊員名單必須與團隊出戰名單一致, 接戰後才加入的成員不可以參戰;   
    1.1 就算雙方同意出戰名單不一亦不可以, 如有發現有團隊仍然作賽並上傳至計分系統將會將團分清0。如再犯, 將會將團板移除(如有)及將團分變成負分處理;
2. 遊戲必須在挑戰者所提出的規則內完成, 而受挑戰者系接受該次挑戰.
3. 違規上載 Replay, 團分會扣至 0 或 -1000 分, 例如 輸了(非爭議性)上載, 未打就上載.

例如 輸了(非爭議性)上載,
唔該你提供正確供裝時間  同咩人物 如果唔係將被扣分或清0^^
作者: 戀星_跟風    時間: 2010-7-19 08:13

唔好意思^^   我E+更懷疑你地MH^^    你地隻神手秀吉,神搵人,
我知有下忍,不過唔係有下忍就唔係MH ge  
直江去cp  你用隻下忍去搵佢,搵佢之前 係直江身邊 a樹 防止隱形完
好似計晒時間去殺直江咁!!
仲有 留意37分 信長殺槍神  更是強大
作者: LxCCl    時間: 2010-7-19 09:04

引用:
原帖由 戀星_跟風 於 2010-7-19 08:13 發表
唔好意思^^   我E+更懷疑你地MH^^    你地隻神手秀吉,神搵人,
我知有下忍,不過唔係有下忍就唔係MH ge  
直江去cp  你用隻下忍去搵佢,搵佢之前 係直江身邊 a樹 防止隱形完
好似計晒時間去殺直江咁!!
仲有 留意37分  ...
睇完d回覆 我真係無言 = =輸左就認la 定係你覺得比板主扣0分型d姐?
屈完供裝屈mh?? 睇完rp先講野la= =
作者: Ai-yE    時間: 2010-7-19 09:14

根本我地冇供裝冇MH 係你地比我地滅號唔認姐
仲有唔係我地 係隻秀吉似你地認為ga有忍mh
如果不滿的可出來網吧打場 不過是滅團 可以嗎?
留下msn 你地打的我地出網吧同你地滅團 要你地lose得心服口服
仲有 我地供裝?幾多秒?定係你地白做出來呀

作者: 戀星_跟風    時間: 2010-7-19 09:35

引用:
原帖由 Ai-yE 於 2010-7-19 09:14 發表
根本我地冇供裝冇MH 係你地比我地滅號唔認姐
仲有唔係我地 係隻秀吉似你地認為ga有忍mh
如果不滿的可出來網吧打場 不過是滅團 可以嗎?
留下msn 你地打的我地出網吧同你地滅團 要你地lose得心服口服
...
你當睇唔到定係真係盲左^^?
    我講左37神信
作者: ★戒〞    時間: 2010-7-19 10:13

錯就要認   打就企定
作者: 酷乂煥乂    時間: 2010-7-19 10:49

睇左rp先算啦你地...味睇就話人
作者: Ai-yE    時間: 2010-7-19 11:06

幾時有供裝呀 你地團長話我地供裝wo 團長都咁 唉冇_品
作者: 新地_杰    時間: 2010-7-19 11:39

我係根據隊員::酷乂煥乂 、 戀星_跟風 (新地_飛) 所比既資料
然之後先放個rp上去既.
我絕對相信隊員既判斷
就算係無呢一回事
比人扣到0分我都在所不惜
我會再查閱rp ,, 【如果】真無此事
我會向你們道歉
作者: 新地_杰    時間: 2010-7-19 11:44

引用:
原帖由 TiFa_Jade 於 2010-7-19 01:20 發表
成立條件:
1. 遊戲中所出現的隊員名單必須與團隊出戰名單一致, 接戰後才加入的成員不可以參戰;   
    1.1 就算雙方同意出戰名單不一亦不可以, 如有發現有團隊仍然作賽並上傳至計分系統將會將團分清0。如再犯, 將會 ...
你都識講.非孚議性 / 未打就上載先比人扣.
你打呢d做乜?我未睇過咩LOL?
作者: A_c    時間: 2010-7-19 12:21

相信也要証據,
如果有更多証據的話,歡迎回貼,本人會公平處理。
作者: LxCCl    時間: 2010-7-19 12:27

引用:
原帖由 新地_杰 於 2010-7-19 11:44 發表

你都識講.非孚議性 / 未打就上載先比人扣.
你打呢d做乜?我未睇過咩LOL?
果埸我有份打 我亦絕對相信我既隊員無mh或供裝情況出現
你懷疑可以拎證據出黎 可以整影片
作者: -1aM_369.    時間: 2010-7-19 16:08

輸就認啦  
屈人供莊  跟住屈埋mh\
神諗團

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0