標題: APS 8V8 場已升級至2038 [打印本頁]

作者: 學著成長    時間: 2010-9-8 15:56     標題: APS 8V8 場已升級至2038

APS  8V8 場已升級至2038
各位快D更新LA ^^

PS: 我唔係ADMIN

作者: hk136627    時間: 2010-9-12 22:35

去呢個場小心d admin阿
講兩句就ban人.真可笑

作者: ApXnMetttt    時間: 2010-9-13 16:15

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-8 15:56 發表
APS  8V8 場已升級至2035
各位快D更新LA ^^

PS: 我唔係ADMIN
此地無銀3百銀 aps d人醒小小plz
作者: 雞巴男    時間: 2010-9-14 10:13

個ser d 設定唔講啦,實有人鍾意玩ge,不過場主charger真係唔係好識簡人做admin lor
成班: 0) admin, 只係識自己人調埋一邊 (想) sm街客,又鍾意開cheat對自己有利
等齊晒16人又唔肯行出safe room係度玩爆witch玩成6,7 mins
等到d人唔耐煩走晒佢又開波沖出黎,去廁所就識叫wait, 去完番黎就粒聲唔出開波
admin郁d就鐘意爆粗鬧人,但人地對面質問番佢1,2句就禁人言,真係admin大晒!
admin帶頭玩跑online, 毫無技術可言, 新手永遠都係新手.
總括黎講呢個ser d admin成班都係 _ _ _.

作者: calvinleedef    時間: 2010-9-14 14:41

佢d admin超搞野
有次果個hunter 入錯左第2個場
以為入左aps
無啦啦同全部人say hi
跟住話自己係admin
點知打極!admin都冇反應
笑到我眼水都標埋
作者: chengtszho99    時間: 2010-9-18 13:27

哦...你個場我有打過1-2次,好明顯就係佢有某d人仲以:[吋咀係專利。沒品係權利]

以上就係我想對佢個場想講就係呢d野

作者: lostinblue    時間: 2010-9-22 22:05

膠ser黎
特別係某d admin
作者: abcldo111    時間: 2010-9-27 19:22

引用:
原帖由 雞巴男 於 2010-9-14 10:13 發表
個ser d 設定唔講啦,實有人鍾意玩ge,不過場主charger真係唔係好識簡人做admin lor
成班: 0) admin, 只係識自己人調埋一邊 (想) sm街客,又鍾意開cheat對自己有利
等齊晒16人又唔肯行出safe room係度玩爆witch玩 ...
個 hunter撲佢啦 呢個admin成日叫埋自己友一隊 人地另外個隊就比人sm死
有時專登踢一個走 比佢d"FD"入隊
仲有佢成日行行下加返自己hp 以為人地睇唔到 有時明明捉左佢 佢都要整死人地俾自己走
最鐘意就人地個隊未full 就行左先 跟住到佢個隊未full 人地行就係咁爆粗罵人
技術又差成日以為自己好勁咁 係到溝女都唔肯行 成日係度嗌美寶美寶
經常性以自己係admin 以權謀私 只會做對自己有利既野
見人地隊高分d 就踢左一個入人地隊 呢個ser 既admin 同佢班"自己友" 全部都係冇品一族黎
唔信你地自己入去睇下 永遠2隊既分數都會差好多 希望場主好好咁再簡過admin 唔好再比呢班人同流合污
我係呢個場一段時間 可以話知道哂邊個有品邊個冇品
你個場其實都唔多街外既人玩(因為好多自己友) 有時更出面冇場都冇人入 因為你個場俾某d 無品admin同佢一班冇品朋友令到個場俾人標籤 場主應該好好整頓一下呢個場既無品風氣 同埋將無品admin踢走

作者: lostinblue    時間: 2010-9-27 21:31

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-27 19:22 發表

個 hunter撲佢啦 呢個admin成日叫埋自己友一隊 人地另外個隊就比人sm死
仲有佢成日行行下加返自己hp 以為人地睇唔到 有時明明捉左佢 佢都要整死人地俾自己走
最鐘意就人地個隊未fu ...
不能認同更多         
作者: jasonluk    時間: 2010-9-28 01:41

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-27 19:22 發表

最鐘意就人地個隊未fu ...
上次我同個fd入左分數高d個隊,之後個hunter撲佢啦一入場就即刻調走左我個fd,同佢對調,連續兩關都係咁囉,佢鍾意入邊隊就即刻可以入,其他人想轉隊就一定唔得,強烈建議場主更換admin
作者: abcldo111    時間: 2010-9-28 13:00

引用:
原帖由 jasonluk 於 2010-9-28 01:41 發表

上次我同個fd入左分數高d個隊,之後個hunter撲佢啦一入場就即刻調走左我個fd,同佢對調,連續兩關都係咁囉,佢鍾意入邊隊就即刻可以入,其他人想轉隊就一定唔得,強烈建議場主更換admin ...
根本呢個人就以權謀私 似住自己係admin 橫行無忌 只做自己有利既事 人地逆佢意只有"死"
作者: littledemonlynn    時間: 2010-9-28 15:24

我都比aps d admin同佢d"自己人"蝦過...!
佢地人多蝦人少..仲要爆晒粗...!
咩hunter ar.. peace walker ar..第二個我ar...etc
我圖都cap jor, demo都錄埋, 唔好話我屈你地呀
作者: abcldo111    時間: 2010-9-28 16:16

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-28 15:24 發表
咩hunter ar.. peace walker ar..第二個我ar...etc
我圖都cap jor, demo都錄埋, 唔好話我屈你地呀 ...
個hunter 咪最叻唔夠人講就禁人地言/ 踢人出去 跟住成班"自己友"你一句我一句爆粗罵人
未玩過呢個場真係要入去見識下 最高分個隊/經常開咪煩住哂既 通常全部自己友 無品人黎
作者: siumingbb    時間: 2010-9-28 16:21

引用:

最鐘意就人地個隊未full 就行左先 跟住到佢個隊未full 人地行就係咁爆粗罵人
技術又差成日以為自己好勁咁 係到溝女都唔肯行 成日係度嗌美寶美寶
經常性以自己係admin 以權謀私 只會做對自己有利既野
見人地隊高分d 就踢左一個入人地隊 呢個ser 既admin 同佢班"自己友" 全部都係冇品一族黎
唔信你地自己入去睇下 永遠2隊既分數都會差好多 希望場主好好咁再簡過admin 唔好再比呢班人同流合污
我係呢個場玩左好耐 可以話知道哂邊個有品邊個冇品
你個場其實都唔多街外既人玩 有時更出面冇場都冇人入 原因係因為你個場俾某d 無品admin同佢一班冇品朋友令到個場俾人標籤 場主應該好好整頓一下呢個場既無品風氣 同埋將無品admin踢走
佢無個人技術咪要靠隊友囉 不過人地都係虐待下街客 滿足下自己姐
遇到真正既 ..  大家明啦

專登踢人走呢d算小兒科啦   有個ser 明明8vs8
但係佢又開18人喎 之後佢d fd 係第17 18個入黎
係度睇左一場  之後下場亂左隊
佢嗰2個fd就jam位入左佢嗰隊
咁嗰2個本黎玩緊人就變左做花生  話要轉番啦
但幾個admin都唔理喎  咁嗰2個人無得玩咪迫住要走囉
呢招係咪仲高明過直接踢呢  人地自己走 佢admin咪無錯囉

full先行同唔full就行 呢d睇佢個人素質既姐    大家明既

溝女呢點你又唔可以怪佢既
窈窕淑女 君子好逑
又或者人地餓左十幾廿年呢
打機都遇到女  仲唔飛禽大咬咩

admin大哂呢一樣野 不嬲都係架啦
之前唔知咩post有個叫 a mosquito既場既admin
都講左句admin大哂  佢想點就點架

d admin同場主一定好熟架
換admin係無用架  換過個名都無人知啦
a君改名做b君  實質上咪又係a君
呢d admin無品行為 d人遇得多  見得多
自自然然就無人玩佢個場架啦
作者: abcldo111    時間: 2010-9-28 16:43

引用:
原帖由 siumingbb 於 2010-9-28 16:21 發表

佢無個人技術咪要靠隊友囉 不過人地都係虐待下街客 滿足下自己姐
遇到真正既 ..  大家明啦

專登踢人走呢d算小兒科啦   有個ser 明明8vs8
但係佢又開18人喎 之後佢d fd 係第17 18個入黎
係度睇左 ...
呢個hunter 經常搞埋d 小動作 成日扮哂野係d 位開個口 比隊友重生 以為人唔知
有時full 左 自己出黎比人打 又行返安全室話幫大家(自己)加hp
最離譜係我有一次係終點門口捉住左佢 佢整死我走左入去  跟住我話佢 即刻比人圍攻
至於其他都費事講喇 佢自己知自己事啦

作者: fatfat1000    時間: 2010-9-28 16:52

算數啦...依個板板主成日都話玩L4D 勿認真........

一陣又和諧你地啦.......執生啦兄弟

仲有一句,膠SER有膠ADMIN,此不變的道理你沒理由不懂吧
作者: jasonluk    時間: 2010-9-29 13:17

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-28 16:43 發表

呢個hunter 經常搞埋d 小動作 成日扮哂野係d 位開個口 比隊友重生 以為人唔知
有時full 左 自己出黎比人打 又行返安全室話幫大家(自己)加hp
最離譜係我有一次係終點門口捉住左佢 佢整死我走左入去  跟住我話佢  ...
其實我覺得APS呢個server係唔錯ge
只可惜而家有<hunter撲佢啦>呢個admin擾亂晒成個server d秩序
實在令人睇唔過眼
希望charger場主可以正視呢個問題
作者: jasonluk    時間: 2010-9-29 13:20

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-28 15:24 發表
我圖都cap jor, demo都錄埋, 唔好話我屈你地呀 ...
呢位ching可唔可以放上黎睇睇?
作者: 學著成長    時間: 2010-9-29 16:34

我都幾認同你地的睇法... hunter有時又真係幾衰..成日無lala 掛機,有次重到佢做tank tim...又成日掛住打字....

aps 錯隊問題其實charger 都試緊裝d插件....  呢個唯有靠大家自律同場主醒定d la,,

至於亂禁言亂ban 人呢個問題我就真係唔多清楚... 亦冇聽過...  可能個別事件吧

admin郁d就鐘意爆粗鬧人<---hunter  佢冇咪wo... 會唔會係其他玩家???其實有時d隊友真係唔多識玩的有咪的人真係會火...有時遇到d 唔識玩又唔肯聽人講唔合作的玩家都會罵下..包括 我

但我真的不認為呢個係膠ser   希望大家對事唔好對人吧

但至於部分admin 偏私...我諗你地講的不無道理... 始終空穴來風 未必無因,我都認同你地所講的

但點都好,我會同charger講番你地點睇,,,希望大家d街客都多d黎呢個ser 玩la,重有我真的真的唔係admin,我只係常客
作者: toto345618433    時間: 2010-9-29 16:43

如果伺服器版本仍未更新唔排除當較新版伺服器沉落第2版既時候將此帖下沉
此舉都係為左各位場主可以盡本份更新
謝。
作者: calvinleedef    時間: 2010-9-29 16:47

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-29 16:34 發表
aps 錯隊問題其實charger 都試緊裝d插件....  呢個唯有靠大家自律同場主醒定d la,,
自律有用?? 我地好自律咁同admin講錯左隊  結果??
引用:
admin郁d就鐘意爆粗鬧人<---hunter  佢冇咪wo... 會唔會係其他玩家???其實有時d隊友真係唔多識玩的有咪的人真係會火...有時遇到d 唔識玩又唔肯聽人講唔合作的玩家都會罵下..包括 我
爆粗鬧人唔一定要用mic 打字都可以爆粗鬧人
引用:
如果冇左d膠admin 相信相信aps可離"膠SER"呢個名遠一步
作者: 學著成長    時間: 2010-9-29 16:52

maybe you are right
其實admin 唔只佢... 重有雨音分   ppk等
作者: toto345618433    時間: 2010-9-29 17:02     標題: 回復 21# 的帖子

各位請注意用詞
作者: littledemonlynn    時間: 2010-9-29 18:11

引用:
我都幾認同你地的睇法... hunter有時又真係幾衰..成日無lala 掛機,有次重到佢做tank tim...又成日掛住打字....

至於亂禁言亂ban 人呢個問題我就真係唔多清楚... 亦冇聽過...  可能個別事件吧

但至於部分admin 偏私...我諗你地講的不無道理... 始終空穴來風 未必無因,我都認同你地所講的

但點都好,我會同charger講番你地點睇,,,希望大家d街客都多d黎呢個ser 玩la,重有我真的真的唔係admin,我只係常客
wa... 估唔到有咁多人憎呢個ser d admin wor @_@ 我lum "個d人"要自我反醒下啦

[其實有時d隊友真係唔多識玩的有咪的人真係會火...有時遇到d 唔識玩又唔肯聽人講唔合作的玩家都會罵下..包括 我]
aps d 人既實力...大家"有眼睇"啦...
如果呢個世界真係有人玩得差過佢地咁又真係抵鬧既 LOL, 不過一定唔會係我囉, 唔信可以同我打番場ga ^_^

你唔係admin唔通係場主 haha, 感覺上似格硬幫佢地講說話, 希望我feel錯啦 lol
其實你見咁多人都爆佢地d賤格行為, 就知到你d "好話"一句都唔岩用la
作者: 學著成長    時間: 2010-9-29 18:45

aps d 人既實力...大家"有眼睇"啦...
如果呢個世界真係有人玩得差過佢地咁又真係抵鬧既 LOL, 不過一定唔會係我囉, 唔信可以同我打番場ga ^_^

唔明你咁講係咩意思,可能你真係好勁好勁,但請你唔好係到含沙射影,APS成個場咁多人我唔信冇個勁
作者: kwi000521    時間: 2010-9-29 18:59

hunter係咁架喇..邊隊勁咪過去囉- -有次佢做tank,唔知咩事掛左機,跟住又自己加番血,仲要唔同我地講- -咪搞到屈死哂囉- -

aps衰係衰在冇做怪限制姐..咁又唔好話人地係膠ser

衰admin=膠ser??
你地咁樣講真係對個場好唔公平...

至於有人話玩aps既人唔方勁, 咁試問,有邊個一開始已經係神手?

如果勁既話去哂打比賽喇,仲會玩aps?aps呢個場都只係整出黎for fun,勁唔勁又有乜大問題呢?所以希望大家唔好因為d人玩aps而標籤玩家質素ok?

p.s我唔係admin,只係用中立角度去睇呢單野
作者: 學著成長    時間: 2010-9-29 19:15

引用:
原帖由 kwi000521 於 2010-9-29 18:59 發表
hunter係咁架喇..邊隊勁咪過去囉- -有次佢做tank,唔知咩事掛左機,跟住又自己加番血,仲要唔同我地講- -咪搞到屈死哂囉- -

你地咁樣講真係對個場 ...
讚好,你講得好有道理,希望大家都能公正看待
作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 19:19

引用:
原帖由 kwi000521 於 2010-9-29 18:59 發表

你地咁樣講真係對個場 ...
依家唔係話佢地aps 既人勁唔勁 係佢地班自己友唔係咁勁就唔好出聲圍x 人地啦
人地行慢d 又x , 人地俾人捉左又x    佢地自己友就唔罵 人地街客就當人地冇啊媽生咁佢地人格十分有問題

作者: 學著成長    時間: 2010-9-29 19:27

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:19 發表

依家唔係話佢地aps 既人勁唔勁 係佢地班友自己唔係咁勁就唔好出聲圍x 人地啦
人地行慢d 又x , 人地俾人捉左又x    佢地自己友就唔罵 人地街客就當人地冇啊媽生咁佢地人格十分有問題 ...
明白你的意思,但我相信好多 多人對抗場都有咁的情況
作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 19:32

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-29 19:27 發表

明白你的意思,但我相信好多 多人對抗場都有咁的情況
例如邊個場? 我之前玩開另外3.4個8v8 都唔見有咁既情況出現
我諗好少場會有admin 夾埋一大堆"朋友"黎踩低人地黎滿足自己?!
作者: 學著成長    時間: 2010-9-29 19:34

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:32 發表

例如邊個場? 我之前玩開另外2.3個8v8 都唔見有咁既情況出現
我諗好少場會有admin 夾埋一大堆"朋友"黎踩低人地黎滿足自己?!
邊個就唔講  但aps就真係冇admin夾埋一大堆"朋友"黎踩低人地的情況,hunter都冇咪,有呢d情況發生都唔係佢發起,係有咪班人  (有我份la
作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 19:39

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-29 19:34 發表

邊個就唔講  但aps就真係冇admin夾埋一大堆"朋友"黎踩低人地的情況,hunter都冇咪,有呢d情況發生都唔係佢發起,係有咪班人  (有我份la
冇咪唔代表唔可以打字架 就算係有D事唔係佢開始發起 係你地班"自己人"發起既 佢都有份煽風點火
唔好唔記得你地係一team 你地會幫自己人係正常 但係我講既野唔只得我見 係好多街客都見過

作者: 學著成長    時間: 2010-9-29 19:41

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:39 發表

冇咪唔代表唔可以打字架 就算係有D事唔係佢開始發起 係你地班"自己人"發起既 佢都有份煽風點火
好的,咁你叫佢同你道歉la !!!
作者: 符碌精    時間: 2010-9-29 19:42

凡事就唔好對人唔對事,
冷靜D諗下先,唔係既話 一定有人不滿,
因為當中只有一d人係無辜姐,不可一概而論。
作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 19:44

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-29 19:41 發表

好的,咁你叫佢同你道歉la !!!
咁叫佢地開定個道歉啟事都得  我諗受害人多不勝數
作者: 學著成長    時間: 2010-9-29 19:46

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:44 發表

咁叫佢地開定個道歉啟事都得  我諗受害人多不勝數
嗯嗯~~似乎大家對Hunter怨念好深。。。都要la
作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 19:47

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 19:42 發表
凡事就唔好對人唔對事,
冷靜D諗下先,唔係既話 一定有人不滿,
因為當中只有一d人係無辜姐,不可一概而論。
依家係講緊佢地一堆人  唔係指向某人度
佢地自己知自己事啦
作者: jacky3515    時間: 2010-9-29 19:49

哦.....樓上咁多位都係入到APS比我SM到要走場的人........原來走左黎呢度呻.........唉.........咪做咁多小動作啦.......玩得多APS你就知同出面的唔同嫁......我地玩慣左, SM到你地....真係唔好意思.....至於HUNTER問題......我地會話下佢嫁喇.....各位高手...真係唔好意思.....
作者: 學著成長    時間: 2010-9-29 19:50

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:47 發表

依家係講緊佢地一堆人  唔係指向某人度
佢地自己知自己事啦
可唔可以講邊堆??  想知自己有冇份
作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 19:54

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 19:49 發表
哦.....樓上咁多位都係入到APS比我SM到要走場的人........原來走左黎呢度呻.........唉.........咪做咁多小動作啦.......玩得多APS你就知同出面的唔同嫁......我地玩慣左, SM到你地....真係唔好意思.....至於HUNTER ...
你依家咩意思 你地鐘意一班朋友sm 街客以為自己好勁?  你地唔敢分開打姐 你地試下個個唔開咪睇下點  睇下你地技術先啦 剩係識跑online真係以為好犀利咁
講小動作邊夠你地admin 咁犀利   
仲有依家唔係主要話你地sm 問題 係你地人格問題呀傻仔 唔好係度懶叻回覆左先啦

作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 19:57

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-29 19:50 發表

可唔可以講邊堆??  想知自己有冇份
咪痴埋hunter 個堆囉
作者: 學著成長    時間: 2010-9-29 19:59

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:57 發表

咪痴埋hunter 個堆囉
其實我地都成日x阿hunter la
作者: 符碌精    時間: 2010-9-29 20:02

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:54 發表

你依家咩意思 你地鐘意一班朋友sm 街客以為自己好勁?  你地唔敢分開打姐 你地試下個個唔開咪睇下點  睇下你地技術先啦 剩係識跑online真係以為好犀利咁
唔該你睇下你地場 開 ...
一班朋友一齊玩 勁既話 又話sm街客
分左隊打 叫你地行快D 又話唔好嘈 而且呢隻game係玩teamwork既
如果唔合作 唔一齊跟上個節拍 咁樣點玩 就算你地唔識玩都好 我唔介意
但你地都要聽下人地做要d咩野啦 個個都你有你 我有我咁
跟住又有人話 你好勁咩?唔勁就唔好嘈
我睇到呢到火都黎 你地又唔識玩 教你點做 行快d
又話人地點點點 你咁不滿人地教你點玩and你咁唔中意個ser 咁你就一早唔玩啦~
作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 20:18

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 20:02 發表

分左隊打 叫你地行快D 又話唔好嘈 而且呢隻game係玩teamwork既
如果唔合作 唔一齊跟上個節拍 咁樣點玩 就算你地唔識玩都好 我唔介意
但你地都要聽下人地做要d咩野啦 個個都你有你 ...
我唔覺你地係教人 你教人係咪會粗口橫飛問候人老母?
有d人玩得好正常 行最尾失手比人捉左你地嘈咩?你地未試過俾人捉?
嘈完仲要係度唉唉聲 有d 新手可能唔係好識16人場
你地又要問候人老母 又要踢人出去? 你地係咪一開始就識玩呀?
仲有好多人玩得好正常 失手俾人捉左 做咩事無啦啦又比人罵 係咪自己冇俾人捉過?
你地都係打機姐 咩事又要踩人又要問候人地 你地講哂粗口x 人 人地仲要聽你地講?
如果我係唔玩呢個ser既 我使咩係度打咁多字出黎 你估我得閒無事做打出黎屈你地? 我打出黎係希望你地注意下自己人格同態度
同埋你地真係一班朋友呀 踢走d 街客俾自己友入隊

作者: littledemonlynn    時間: 2010-9-29 20:19

引用:

你地咁樣講真係對個場好唔公平...

至於有人話玩aps既人唔方勁, 咁試問,有邊個一開始已經係神手?

如果勁既話去哂打比賽喇,仲會玩aps?aps呢個場都只係整出黎for fun,勁唔勁又有乜大問題呢?所以希望大家唔好因為d人玩aps而標籤玩家質素ok?

p.s我唔係admin,只係用中立角度去睇呢單野
利益申報:我無話過佢膠ser, 唔好屈我 你指明道性好d
"所以希望大家唔好因為d人玩aps而標籤玩家質素ok?"
咁APS d人就可以因為出面d新手玩得廢就x人呀媽, good logic
同埋我無標籤過人囉
引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 19:49 發表
哦.....樓上咁多位都係入到APS比我SM到要走場的人........原來走左黎呢度呻.........唉.........咪做咁多小動作啦.......玩得多APS你就知同出面的唔同嫁......我地玩慣左, SM到你地....真係唔好意思.....至於HUNTER問題......我地會話下佢嫁喇.....各位高手...真係唔好意思.....
你係APS admin? 咁岩喇, 上次我地6frd vs你地8frd, 我地領先緊個時你地個ser無lala hang左(唔知點解呢)
之後又無開番wo, 咁一係約戰多次la!
不過今次真係請你地唔好再"chok" 怪, 多屍仔比我地, 唔係點神手都唔夠你地admin鬥

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 20:02 發表

但你地都要聽下人地做要d咩野啦 個個都你有你 我有我咁
跟住又有人話 你好勁咩?唔勁就唔好嘈
我睇到呢到火都黎 你地又唔識玩 教你點做 行快d
又話人地點點點 你咁不滿人地教你點玩and你咁唔中意個ser 咁你就一早唔玩啦~

我諗你講既呢個情況唔會係我身上出現囉

而家講緊d admin無品, 關個ser咩事? 你up緊乜呀....

定係你曲線話緊個ser

BTW, 做咩咁多人扮中立點知原來係"被告"

作者: 符碌精    時間: 2010-9-29 20:33

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-29 20:19 發表

你係APS admin? 咁岩喇, 上次我地6frd vs你地8frd, 我地領先緊個時你地個ser無lala hang左(唔知點解呢)
之後又無開番wo, 咁一係約戰多次la!
不過今次真係請你地唔好再"chok" 怪, 多屍仔比我地, 唔係點 ...
如果我係admin
我早就通知左charger啦~
上次斷線既團戰 我有份睇冇份打~
仲有開場唔係admin話開就開
charger先係場主
同埋樓上果位朋友
係講緊admin 再轉話 一堆人
唔該你睇下先講野
而我睇唔過眼 又話果堆人點點點

作者: jacky3515    時間: 2010-9-29 20:35

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:54 發表

仲有依家唔係主要話 ...
abcldo111, 請問你想點玩呢?? 你當然可以發表你的心聲啦, 但係我角度黎講真係唔係問題WOR.....我都試過比人掉去弱隊, 我咪又係咁玩....都唔明有咩問題, 你又話係街客.....街客VS FRIEND底當然有距離啦......你話唔用咪?  唔用咪邊好玩嫁...悶到死.....@@

PS. 我都係由街客變成APS的FANS........
作者: littledemonlynn    時間: 2010-9-29 20:38

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 20:33 發表

如果我係admin
我早就通知左charger啦~
上次斷線既團戰 我有份睇冇份打~
仲有開場唔係admin話開就開
charger先係場主
咁我而家咪話約囉, 你急乜者
個場緊係場主開唔係admin開啦, 真係當我白痴啦你
同埋我同呀jacky3515講者, 不過如果有admin見到呢個post, 由其是Peace Walker先生, 都可以幫我通知佢,
約個時間再戰
作者: 符碌精    時間: 2010-9-29 20:39

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 20:35 發表

abcldo111, 請問你想點玩呢?? 你當然可以發表你的心聲啦, 但係我角度黎講真係唔係問題WOR.....我都試過比人掉去弱隊, 我咪又係咁玩....都唔明有咩問題, 你又話係街客.....街客VS FRIEND底當然有距離啦......你話 ...
我自己都係街客出身 入左個ser玩 玩耐左
又變左網友
起初我夠係廢果隊啦
abcldo111所講既fd底sm 我夠試過啦
如果你當我地一早識既fd底一齊玩果D
you are wrong!
作者: kwi000521    時間: 2010-9-29 20:41

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 19:19 發表

依家唔係話佢地aps 既人勁唔勁 係佢地班自己友唔係咁勁就唔好出聲圍x 人地啦
人地行慢d 又x , 人地俾人捉左又x    佢地自己友就唔罵 人地街客就當人地冇啊媽生咁佢地人格十分有問題 ...
<<<#24
唔算?

講真,個場都係for fun姐,admin問題咪admin問題囉,點解要話埋其他人呢?仲要吹到約戰..你地捻下本身想講邊d問題先,而家搞到好似話哂有份玩aps既人囉..

我又唔明同fd一隊有咩問題,難道朋友唔可以一齊玩嗎?    至於話sm街客,街客玩l4d2都只係為for fun姐..你地又洗乜講到咁嚴重呢?  唔係想串,只係想你地捻下...

只為中立,沒有挑釁成份
作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 20:41

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 20:35 發表

abcldo111, 請問你想點玩呢?? 你當然可以發表你的心聲啦, 但係我角度黎講真係唔係問題WOR.....我都試過比人掉去弱隊, 我咪又係咁玩....都唔明有咩問題, 你又話係街客.....街客VS FRIEND底當然有距離啦......你話 ...
依家咪話左唔係一堆自己友sm 街客呢個問題 係品格既問題 但係我見你頭先打段野咁有挑釁性 咁我都循例要覆下你姐
唔係等陣又俾人攝位話我啦 你咁堅持呢個問題 你唔係諗住係呢個位拎分呀?
作者: kwi000521    時間: 2010-9-29 20:43     標題: 回復 45# 的帖子

我都唔係話你..^_^你太激動
作者: 符碌精    時間: 2010-9-29 20:43

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-29 20:38 發表

咁我而家咪話約囉, 你急乜者
個場緊係場主開唔係admin開啦, 真係當我白痴啦你
同埋我同呀jacky3515講者, 不過如果有admin見到呢個post, 由其是Peace Walker先生, 都可以幫我通知佢,
約個時間再戰 ...
你邊到睇到我急呢?
場主山左場 大家都冇得玩姐
大家都好unhappy嫁~
作者: littledemonlynn    時間: 2010-9-29 20:44

唉真係多分身
作者: calvinleedef    時間: 2010-9-29 20:46

係約戰就快啦
我花生都準備好曬
唔好好似之前個咩m群ser咁話打又唔打
浪費曬我d花生
作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 20:46

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-29 20:44 發表
唉真係多分身   
佢地全部fd 底黎等陣講多幾句又比人圍攻
作者: kwi000521    時間: 2010-9-29 20:46     標題: 回復 54# 的帖子

分身???邊到.???
ps:我唔係分身
作者: 符碌精    時間: 2010-9-29 20:47

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 20:18 發表

我唔覺你地係教人 你教人係咪會粗口橫飛問候人老母?
有d人玩得好正常 行最尾失手比人捉左你地嘈咩?你地未試過俾人捉?
嘈完仲要係度唉唉聲 有d 新手可能唔係好識16人場
你地又要問候人老母 又要踢人出去? 你地係咪 ...
邊個講粗口 問候人老母?
你指個名出黎
唔好只係話你地你地
冇實際例子好難去support你自己個論點

作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 20:50

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 20:47 發表

邊個講粗口 問候人老母?
你指個名出黎
oscar 個一堆囉 唔係最興架喇咩?
至於邊個既你地自己知自己事 你地問心冇講過呢d 說話?
你唔好諗住我講唔到邊個名就入我位
我屈你地我冇任何著數
你話論點 我依家同你辨論緊?
我依家係希望你地改善 我唔係話要指死邊個

作者: 符碌精    時間: 2010-9-29 20:57

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 20:50 發表

至於邊個既你地自己知自己事 你唔好諗住我講唔到邊個名就入我位
我屈你地我冇任何著數
我依家係希望你地改善 我唔係話要指死邊個 ...
屈我地係冇著數 而講粗口好有可能係個別例子
而且依家咁都唔似討論 一定要係辨論?
我知你唔係想指死一個 但都唔可以範指晒果堆人 因為一定有人係無辜囉
作者: jacky3515    時間: 2010-9-29 20:57

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 20:50 發表

至於邊個既你地自己知自己事 你唔好諗住我講唔到邊個名就入我位
我屈你地我冇任何著數
我依家係希望你地改善 我唔係話要指死邊個 ...
你好驚比人入你咩???   講真, 人格問題係人的修為.....人地冇品....傷害到人.....人地冇家教姐........出得黎玩, 預左嫁啦......你第一日玩ONLINE GAME咩, 好似小朋友咁......有咩事比人蝦就同人地阿媽講......做人成熟D啦
作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 21:02

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 20:57 發表

你好驚比人入你咩???   講真, 人格問題係人的修為.....人地冇品....傷害到人.....人地冇家教姐........出得黎玩, 預左嫁啦......你第一日玩ONLINE GAME咩, 好似小朋友咁......有咩事比人蝦就同人地阿媽講......做 ...
出得黎玩? 依家做古惑仔呀?
人地開開心心打場機 冇啦啦比人罵比人問候?
你出街 我指住你個頭同你講x你老母得唔得呀
作者: frankwong1991    時間: 2010-9-29 21:04

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 20:57 發表
出得黎玩, 預左嫁啦
出黎打機要預左比人傷害? 咪玩啦
作者: jacky3515    時間: 2010-9-29 21:07

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:02 發表

出得黎玩? 依家做古惑仔呀?
人地開開心心打場機 冇啦啦比人罵比人問候?
你出街 我指住你個頭同你講x你老母得唔得呀
咁你同電腦玩啦.....@@

出去波地踢波的情況咪又係一樣............如果你X我的話, 有原因的話我接受KA..........做人呢, 最緊要懂得反思.....話得你岩唔岩呢.....只不過佢地用錯左詞語....唔好怪佢地啦......我知你大人不記小人過嫁....
作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 21:08

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 20:57 發表

屈我地係冇著數 而講粗口好有可能係個別例子
而且依家咁都唔似討論 一定要係辨論?
我知你唔係想指死一個 但都唔可以範指晒果堆人 因為一定有人係無辜囉 ...
因為我知個堆人大部分都係冇品 至於個小部分我同佢道歉
如果你叫我打名我實打唔到架 我唔通要記哂全部玩過既人D名?
作者: 學著成長    時間: 2010-9-29 21:08

其實有d玩家真的不多識玩,我地都冇話用粗口罵人

但有d唔識玩又唔肯聽人講,做tank又要亂沖,成日追屍行最後,連累整個隊的我們真的會罵
唔係因為我地覺得自己勁,係因為呢個係團隊gamE,我地緊張

我都相信好多對抗場都會有呢個情況,但無論如何,我代APS 向呢D玩家講聲道歉吧!

至於ADMIN 的問題,我會同charger講了,與其爭吵落去,倒不如大家俾d建設性的建議吧
作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 21:11

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 21:07 發表

咁你同電腦玩啦.....@@

出去波地踢波的情況咪又係一樣............如果你X我的話, 有原因的話我接受KA..........做人呢, 最緊要懂得反思.....話得你岩唔岩呢.....只不過佢地用錯左詞語....唔好怪佢地啦...... ...
咁你地罵人既原因係咩? 佢地係新手 ? 定係人地俾人捉左?咁請問佢地錯左d咩? 要反思d 咩
你唔好調轉黎講 依家係話緊佢地人格問題  你講個d 野同返佢地講就岩
x人全家都叫用錯詞語  你份人真係有趣
作者: 學著成長    時間: 2010-9-29 21:13

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:11 發表

咁你地罵人既原因係咩? 佢地係新手 ? 定係人地俾人捉左?咁請問佢地錯左d咩? 要反思d 咩
你唔好調轉黎講 依家係話緊佢地人格問題  你講個d 野同返佢地講就岩
x人全家都叫用錯詞語  你份人真係有趣 ...
打機講粗口好閒姐...唔好太介意
作者: jacky3515    時間: 2010-9-29 21:16

引用:
原帖由 frankwong1991 於 2010-9-29 21:04 發表

出黎打機要預左比人傷害? 咪玩啦
咁就唔係喇, 係度同你地上多一堂啦......呢個世界咩人都有......有人係電腦傷害到你咪算係咁囉........難保呢個世界冇人傷害你喎

小朋友....要諗下點解, 會因咩事比人話呢, 係咪配合唔到大家呢??

凡事都要用個腦, 諗清楚先講出黎.........呢個世界唔會有人無端白事媽x你的.........真係口水多咩???   諗下啦.....
作者: littledemonlynn    時間: 2010-9-29 21:18

[attach]93633[/attach]

幫助APS 各admin回憶一下
作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 21:19

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-29 21:08 發表
其實有d玩家真的不多識玩,我地都冇話用粗口罵人

但有d唔識玩又唔肯聽人講,做tank又要亂沖,成日追屍行最後,連累整個隊的我們真的會罵
唔係因為我地覺得自己勁,係因為呢個係團隊gamE,我地緊張

我都相信好多對抗場都會有呢 ...
你睇下jacky3515 呢個人 佢仲想刻意挑釁
我都想大家唔好再嘈   希望呢個ser 真係會改善一下
作者: 學著成長    時間: 2010-9-29 21:19

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-29 21:18 發表

可唔可以詳細講下咩事?? 我應該唔係度
作者: 學著成長    時間: 2010-9-29 21:22

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:19 發表

好的~大家也一人少一句吧。。。我真的會跟admin們及charger反映的

再強調 ~ 我真的不是不是admin!
作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 21:22

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-29 21:18 發表

多謝分享
作者: 符碌精    時間: 2010-9-29 21:22

引用:

你只影粗口 又唔影埋前文
人地緊係唔會無啦啦講粗口啦~
作者: littledemonlynn    時間: 2010-9-29 21:22

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:19 發表

其實本來大家各有各講, 係個個jacky一入黎就話比佢sm班人上黎呢度呻者...
一開始就想罵戰, 我諗你都係唔好應佢好了, 以免比佢得逞

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 21:22 發表

你只影粗口 又唔影埋前文
人地緊係唔會無啦啦講粗口啦~
haa, 你睇下緊張到你,
我緊係有影全文啦, 又唔係我理虧, 我demo都錄埋啦, 傻豬黎既
就係想睇你呢下反應

作者: 學著成長    時間: 2010-9-29 21:25

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-29 21:22 發表

其實本來大家各有各講, 係個個jacky一入黎就話比佢sm班人上黎呢度呻者...

我緊係有影全文啦, 又唔係我理虧, 我demo都錄埋啦, 傻豬 ...
咁po 上黎la ~~
作者: 符碌精    時間: 2010-9-29 21:25

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-29 21:22 發表

我緊係有影全文啦, 又唔係我理虧, 我demo都錄埋啦, 傻豬 ...
你唔知就唔好話人緊張~
依家你係投訢緊人個ser
作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 21:26

引用:

仲要講埋d 歪理用黎認同自己所講既野
作者: jacky3515    時間: 2010-9-29 21:28

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:11 發表

x人全家都叫用錯詞語  你份人真係有趣 ...
咪係囉, 我咪話人地人格有問題囉, 人地有問題又關你事???       咁你娘親有冇同你講話唔好同D壞人玩呀???

咁我要唔要搵晒APS全體人員同你道歉??

你要的話, 我即刻準備.......我地APS的人好大體的.......
作者: 符碌精    時間: 2010-9-29 21:29

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:26 發表

仲要講埋d 歪理用黎認同自己所講既野
歪理 呢樣野好主觀 係你眼中好既野 咪真理囉
唔係你眼中咪歪理囉
作者: littledemonlynn    時間: 2010-9-29 21:29

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 21:25 發表

你唔知就唔好話人緊張~
依家你係投訢緊人個ser
哈, 我唔知架, 你既行為比我感覺到係咪係囉,
可能你唔係呢, 可能你係驚唔係緊張者, who knows
BTW, 我幾時投訴人地個ser? 不嬲講緊d admin, 又係斷章取義
作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 21:30

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 21:31

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 21:29 發表

歪理 呢樣野好主觀 係你眼中好既野 咪真理囉
唔係你眼中咪歪理囉
咁你覺得佢邊一句有道理?
作者: frankwong1991    時間: 2010-9-29 21:31

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 21:16 發表

咁就唔係喇, 係度同你地上多一堂啦......呢個世界咩人都有......有人係電腦傷害到你咪算係咁囉........難保呢個世界冇人傷害你喎

小朋友....要諗下點解, 會因咩事比人話呢, 係咪配合唔到大家呢??

凡事都要用個 ...
笑左
轉場 我唔同左隊 要求調返都比人吊
咁係咩原因呢?
係咪d人係現實上比人傷害過 依家要係電腦傷害到其他人
引用:

同意 個jacky3515講d野真係好弱智
引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 21:28 發表

咪係囉, 我咪話人地人格有問題囉, 人地有問題又關你事???       咁你娘親有冇同你講話唔好同D壞人玩呀???

咁我要唔要搵晒APS全體人員同你道歉??

你要的話, 我即刻準備.......我地APS的人好大體的....... ...
睇下佢 郁d又搬人娘親出黎

作者: 符碌精    時間: 2010-9-29 21:39

本人呢個貼既題目係APS 8V8 場已升級至2035
咁你地入黎就話呢樣點點點呢樣又點點點
你地唔係想投訴?
作者: jacky3515    時間: 2010-9-29 21:41

引用:

哦, 三個ADMIN都出聲......而你就好似一個小朋友咁要求道歉......明白晒.......多謝分享

littledemonlynn, 似乎你的人緣比較差呢.....我都未見過雨音會講D咁KE野
作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 21:43

作者: jacky3515    時間: 2010-9-29 21:45

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:30 發表

你係咪有問題呀? 我諗你去青山搵醫生檢查下好D...
你睇唔明我寫咩???   中文字黎喎.......
作者: jacky3515    時間: 2010-9-29 21:46

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:31 發表

咁你覺得佢邊一句有道理?
真係唔識字的啊, littledemonlynn叫你唔好理我地呀......
作者: 符碌精    時間: 2010-9-29 21:46

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 21:41 發表

哦, 三個ADMIN都出聲......而你就好似一個小朋友咁要求道歉......明白晒.......多謝分享

littledemonlynn, 似乎你的人緣比較差呢.....我都未見過雨音會講D咁KE野 ...
算啦~~人地容易受傷牙~~ :lol
作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 21:46

作者: abcldo111    時間: 2010-9-29 21:48

作者: jacky3515    時間: 2010-9-29 21:49

引用:
原帖由 frankwong1991 於 2010-9-29 21:31 發表

笑左
轉場 我唔同左隊 要求調返都比人吊
咁係咩原因呢?
係咪d人係現實上比人傷害過 依家要係電腦傷害到其他人

同意 個jacky3515講d野真係好弱智

睇下佢 郁d又搬人娘親出黎 ...
90後的朋友仔......你地真係丫......笑死人咩......
作者: 符碌精    時間: 2010-9-29 21:49

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:43 發表

要求道歉= 小朋友
咁睇黎你應該弱智
三個admin講粗口 都証明睇唔過眼啦
仲有雨音又唔係多口水既人
連佢都講埋粗口 :lol
作者: 學著成長    時間: 2010-9-29 21:51

引用:
原帖由 符碌精 於 2010-9-29 21:49 發表

三個admin講粗口 都証明睇唔過眼啦
仲有雨音又唔係多口水既人
連佢都講埋粗口
我都好奇怪~雨音分根本就唔會咁樣講野 ~如非特別情況~ 重要三個都講晒粗口..   又唔PO埋前文後理好難講誰對 誰錯阿
作者: 符碌精    時間: 2010-9-29 21:51

引用:
原帖由 abcldo111 於 2010-9-29 21:48 發表

咁又係呀 同d 低能講野容咩易影響到我架
btw 你講野前真係要用腦分析一下先
得喇~~你好正常牙~~知你好正常!
洗唔洗頒個 正常人類 獎比你?
作者: jacky3515    時間: 2010-9-29 21:52

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-9-29 21:29 發表

哈, 我唔知架, 你既行為比我感覺到係咪係囉,
可能你唔係呢, 可能你係驚唔係緊張者, who knows
BTW, 我幾時投訴人地個ser? 不嬲講緊d admin, 又係斷章取義 ...
哦, 明白晒喇
原來果日有人聊挑機, 點知係APS贏左所致的。。。。。。。

真的假不了, 假的真不了呢。。。。
作者: littledemonlynn    時間: 2010-9-29 21:53

第一次比人話我人緣差
你唔識我我唔會怪你既
睇黎你地都只係街客

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 21:52 發表

哦, 明白晒喇

我都未post出黎就急於歪曲事實

知你8v8 sm神手啦

作者: frankwong1991    時間: 2010-9-29 21:54

引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 21:49 發表

90後的朋友仔......你地真係丫......笑死人咩......
只係識話人小朋友 但自己講野又冇point 又9唔搭8
引用:
原帖由 jacky3515 於 2010-9-29 21:52 發表

哦, 明白晒喇

aps又點會輸丫  d admin又chok屍又自己偷偷地補血

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0