標題: 雜賀Vs信長(團戰) [打印本頁]

作者: 戀星_ZaK    時間: 2010-10-15 15:31     標題: 雜賀Vs信長(團戰)

之前整落的私人影片   e+ 轉左做公開開片放出黎做教學    求加分

2:52    差8秒姐先3分鐘姐    但係內容咁精彩   求加分
[youtube]fSTTB1g0PhA[/youtube]

作者: dog67890    時間: 2010-10-16 00:25     標題: 我想問下...

我想問下玩開槍神個d人通常合咩裝玩先勁
作者: 戀星_ZaK    時間: 2010-10-16 00:35

引用:
原帖由 dog67890 於 2010-10-16 00:25 發表
我想問下玩開槍神個d人通常合咩裝玩先勁
唔一定要跟    不過fa版呢幾件裝會比較有效率

1. 和泉 (每秒回10血打路食兵無咁易比人消血    又可以補400血   頂到少少攻)
2. 武服  ( +3裝甲      50%攻速 強化到招大技既輸出)
3. 野太刀 (加攻速攻擊力同埋暴擊x2     強化大技輸出)
4. 魔法護身符 (個人認為對付羽柴多數都要出    因為黑位閃羊幾乎抗唔到   注意出左魔法護身符唔好衝埋去比信破丁)
5. 閃戒   (打信長好有用    沒閃既話會比信大屈死  果心大又可以卡到你  )
其後裝備  都係長船魚神     唔建議正宗  雖然多30幾攻   但係魚神有加675血   同埋10甲  比較有用
長船左之後第2把刀可以出左菊一先   因為便宜 + 頂攻頂甲頂攻速      會戰敵人完魔水可以牽制2.5秒殺人

升技能方面   黃點優先 之後 1/ 3技   可以升1次2技做眼
槍神早期唔升黃點= 豆腐
作者: robinzancf    時間: 2010-10-16 01:00

謝謝教學
作者: yiu_0729    時間: 2010-10-16 02:25

能量都唔錯
!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 戀星_ZaK    時間: 2010-10-16 02:34

引用:
原帖由 yiu_0729 於 2010-10-16 02:25 發表
能量都唔錯
!!!!!!!!!!!!!!!
前中期  打果心既話出2粒再生
打秀吉既話出丁丁   因為水唔到既話要多250血都係晒氣
能量多數係上左長船   之後先會用黎頂位頂血
作者: dog67890    時間: 2010-10-16 09:35     標題: thx...

thx  上面好有用
                                                                                                                                                             但係我出左7600 未出魚神    咁點解我想係暗位射人 會比人反k  點解?
作者: robinzancf    時間: 2010-10-16 11:37

引用:
原帖由 dog67890 於 2010-10-16 09:35 發表
thx  上面好有用
                                                                                                                                                             但係我出左7600 未出魚神     ...
因為你唔識魔水殺人     
作者: 戀星_ZaK    時間: 2010-10-16 13:57

槍神射人  係要配合輔手暈技牽制先有效率
你1條友企係暗位射    對面唔係傻既都識走-.-
作者: dog67890    時間: 2010-10-16 16:41     標題:

原來係咁!!!!! thx!!!  thx各位高手指教
作者: 龜先生    時間: 2010-10-17 01:03

路過幫推
作者: 龜先生    時間: 2010-10-17 01:03

路過幫推
作者: 紙包蘋果茶    時間: 2010-10-17 11:40

槍神就算射緊要
都要留住有冇人向自己突擊
只要你成功抗到人地個下突擊
就係稱職既雜賀
作者: 戀星_ZaK    時間: 2010-10-17 11:53

引用:
原帖由 紙包蘋果茶 於 2010-10-17 11:40 發表
槍神就算射緊要
都要留住有冇人向自己突擊
只要你成功抗到人地個下突擊
就係稱職既雜賀
輔手比足視野      抗到既機會大大提升
雜賀要食兵多      會戰果陣見到對方輔手   要清除左先
作者: 紙包蘋果茶    時間: 2010-10-17 11:56

我講緊
係會戰個陣
如果一隻槍神走位走得令 係唔會比人發現就射死左羽柴/果心先
但會戰總有遲到者
遲到者通常會捉槍優先
作者: 戀星_ZaK    時間: 2010-10-17 12:06     標題: 回復 15# 的帖子

槍神企後開狙    通常都離戰場遠一點  如果遲到者有能力單殺頂血既雜賀

而且遲到果個唔救幫佢隊友打會戰而直衝雜賀
咁捉隻雜都冇咩意義  自己友都死大部份

而且你捉完後方既雜賀   前方既輔手都唔會放過你(變羊等技cd 20秒   會戰完差唔多回晒)
單唔單殺到雜賀都係一個問題
作者: CoOLNoVer    時間: 2010-10-18 01:12

zak 個場係唔係有我?? 上路武田      比人汁莊
咁1lv 帶唔帶樹支好??    1lv黃點 2lv3技 3lv 1技 4lv 2技 5lv 3技 6lv 大技  咁樣點法?  
洗唔洗帶多只忍頂住  廢是人地下忍破叮 信秀雙殺

作者: 戀星_ZaK    時間: 2010-10-18 01:41

引用:
原帖由 CoOLNoVer 於 2010-10-18 01:12 發表
zak 個場係唔係有我?? 上路武田      比人汁莊
咁1lv 帶唔帶樹支好??    1lv黃點 2lv3技 3lv 1技 4lv 2技 5lv 3技 6lv 大技  咁樣點法?  
洗唔洗帶多只忍頂住  廢是人地下忍破叮 信秀雙殺 ...
1.  果場唔係幾記得..= = 你cc rp
2.   1 lv帶樹枝似無咩用-,-   可以選擇唔出電卷   出再生鋼+ 2個飾環
3.    升技>   黃點 1 黃點 1 黃點 大 黃點 3 黃點 1 黃點  大  黃點 1黃點 333黃點 2222

作者: 大波奶茶    時間: 2010-10-18 17:16

槍神反應快
作者: -SURvivor    時間: 2010-10-19 12:47

WOW 神
作者: ★沁﹑殤    時間: 2010-12-3 17:00

支持影片  支持團戰
作者: IMsu    時間: 2010-12-6 21:32

槍神係樓主黎??????
作者: die12369    時間: 2010-12-6 22:11

強大
作者: FrknSP-D    時間: 2010-12-6 22:38

馬仔拉兵吾俾槍神爆150
呢招最易
作者: S!nGG.    時間: 2010-12-7 00:15

賣槍神單殺信長rp~有意pm.價錢可議
作者: 〝滅薩索K=p    時間: 2010-12-13 18:03

玩得唔錯  支持  加油 推!~   

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0