標題: 版本 2.0.5.4 coop02 Crazy Sky 伺服器 10VS10 [打印本頁]

作者: crazy-sky    時間: 2010-11-1 03:11     標題: 版本 2.0.5.4 coop02 Crazy Sky 伺服器 10VS10

伺服器名稱 : Crazy Sky

伺服器人數 : 0/20

對抗模式 10 vs10

最後更新檔 2.0.5.4

作者: chanphillip    時間: 2010-11-8 19:56

這個server很正哦 @@
作者: 牙輝~    時間: 2010-11-8 19:56

推一推: :@ :@
作者: little_orange    時間: 2010-11-10 22:26

喂~喂~喂~~

crazy sky~~~~~~~~~~~~

你知唔知我係邊個呀~~
作者: crazy-sky    時間: 2010-11-11 14:17     標題: 回復 4# 的帖子

不知道阿

lynn ?

作者: crazy-sky    時間: 2010-11-12 02:19

更新至 2.0.5.0
作者: chanphillip    時間: 2010-11-12 02:50

作者: hung41459    時間: 2010-11-13 12:21

埸主你不如裝反禁R制特感可以飛天個個插件啦!!!
作者: crazy-sky    時間: 2010-11-13 12:36     標題: 回復 8# 的帖子

這個沒有打算用的 , 抱歉
作者: 猴子偷圖     時間: 2010-11-13 12:41

hi, i am lag dog
作者: crazy-sky    時間: 2010-11-13 13:02     標題: 回復 10# 的帖子

什麼意思呢   omg...
作者: 猴子偷圖     時間: 2010-11-13 15:07

我係lag狗勇
作者: littlebaby    時間: 2010-11-14 13:02

5lag.
e個係good ser~~
作者: johng0102    時間: 2010-11-15 12:59

呢個ser 未玩過.......有冇夜場 ? (11:00pm 後)
作者: crazy-sky    時間: 2010-11-15 19:51     標題: 回復 14# 的帖子

到 1:00-2:00 吧
作者: littlebaby    時間: 2010-11-20 13:39

this is about 8v8 9v9 10v10 ser.i posted la,now i post it again.
===============================================
99真係玩5到技術 =,...,=
對手多左只係一個錯覺..........好簡單~
我問你, 你認為4個人同時出擊ge機率高d,定9個人同時出擊ge機率高d.
e 個係probability ge問題.
當然係4個人高d la~~
所以一般情況,你係5會1vs1 ge,一係3~4個 vs 1個 or 1個 vs 30~40個
e所有認為自己好強ge人 都係屬前者,
因為佢地係3~4個打1個,然後再3~4個打1個,然後再3~4個打1個,然後再3~4個打1個
最後佢就會話我地3~4個打9個la.
可惜,事實並非如此,
因為會有5~6 個人幫佢地"清屍" or "引屍".所以佢地就會先會維持3~4個vs1個ge情況
====================================================================
何以1個 vs 30~40個,
29~39個都係d 普通屍仔la =,...,=
不過,就算係1vs1 人都係打5過特感.
所謂 砍char,砍hunt,都係一d花式
隻char只要係最近距離來衝,(我指 係打左一下人先),就會100%捉到~當然,一d都5技術
hunt就5洗講la,係後面9 xxx 就得 a_a   .
====================================================================
但係打44就5同講法la.
4個人係屍仔ge幫助下同時出擊,3個捉左(人地煩緊清屍時,就係我地偷雞之時),
最後ge1個人就要以最快ge時間去x隻boomer or spitter,同時去救人 /
或者佢已經係中左boomer ge情況下 要清屍and救人...
兩者先係真正考驗個人ge技術ge時候!!
真正ge高手, 佢地講ge,係無傷過關.
所以高手同高手間,係5打對抗ge.....因為好無聊.有幾無聊真係可以講幾日....
只有打一下就-20~40hp ,射一下自己人就會down ge 專家戰役 (再經變態地修改,多tank多witch多c等等)
至能滿足佢地ge需要......我5係e種人.我只想入場,然後sm 人.....
作者: crazy-sky    時間: 2010-12-7 04:02     標題: 回復 16# 的帖子

你升級了 5.2 了 ?
作者: emo_56jbabe    時間: 2010-12-9 01:45

其實你個場咁玩法有D似玩梗RUN ONLINE =.=
岩岩玩完發覺好多隻CHARGER -,- 好吾正常=.=
作者: RDiver    時間: 2010-12-9 03:03

引用:
原帖由 emo_56jbabe 於 2010-12-9 01:45 發表
其實你個場咁玩法有D似玩梗RUN ONLINE =.=
岩岩玩完發覺好多隻CHARGER -,- 好吾正常=.=
準確黎講 , 佢同「一隻蚊 Shooter 8v8」幾乎相同 , 只不過再加強特感攻擊力(超級特感插件)同埋支援 10v10 對戰 .

事實上 , 係咪「跑 Online」大家玩一次就一清兩楚 .
作者: crazy-sky    時間: 2010-12-9 03:16     標題: 回復 18# 的帖子

重點是 , 沒有你所說的什麼跑 online , 常進來我服器的玩家也知道 , 一向都是合作

你看到有些人玩跑的玩家 , 只是一些無聊人 , 我們平常一起玩都是很合作 , 不是你想像的跑 online

就像之前的玩家一樣 , 亂玩亂跑打個人戰術都被我封掉

作者: apple_W    時間: 2010-12-9 15:36

建議加轉怪限制-_-
一堆SPITTER 洗地 基本上無得玩-_-
另外
個插件要遲D先比你
因為仲改緊
作者: crazy-sky    時間: 2010-12-9 18:11     標題: 回復 21# 的帖子

ok la 謝謝
作者: crazy-sky    時間: 2010-12-15 17:37

更新至 2.0.5.2
作者: emo_56jbabe    時間: 2010-12-15 18:26

會唔會開返個M群?
作者: crazy-sky    時間: 2010-12-16 05:39     標題: 回復 24# 的帖子

你是誰 -0-

開M群 ? 開來幹麻 @@? 有用嗎
作者: Utopia-Treasure    時間: 2010-12-22 23:52

SKY 會唔會轉2054呀??
作者: Kagamine    時間: 2010-12-23 23:25

sky 又話今天2054? 我唔見你個server
作者: crazy-sky    時間: 2010-12-24 03:23

更新至 2.0.5.4
作者: crazy-sky    時間: 2010-12-24 03:23     標題: 回復 26# 的帖子

謝謝支持 , 以更新了

作者: crazy-sky    時間: 2010-12-24 03:24     標題: 回復 27# 的帖子

因為沒睡 , 所以今天沒開了
作者: kanakana    時間: 2010-12-24 13:01

支持, 我昨天收工收太晚~ 剛好沒有玩, 如果今天晚上有時間上來過聖誕^^
先祝大家平安夜不平安丫
作者: crazy-sky    時間: 2010-12-25 04:56

謝謝 , kana 聖誕快樂  
作者: kanakana    時間: 2010-12-25 22:02

你的場還是一樣人氣高企@@, 我有時間的時候都沒位置~~
我看今天還是在這跟crazy sky 場的朋友們說一下

merry x'mas!!

haha
作者: jacky3515    時間: 2010-12-26 04:15

sky聖誕快樂呀
作者: chulun0608    時間: 2010-12-26 05:18

CK : merry x'mas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sky baby!hahaha!add oil to do ser!!!!!!!!XD
i am thinking wt shout i sing tmr!hahahahahaha!!we rmb try the fire tmr-3- if i get fire i will make u all die!!!!!!!hahaha!!!!
for all crazy player!!!!!!merry x'mas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: chulun0608    時間: 2010-12-26 05:18

#33 kana i miss you!hahaha
作者: crazy-sky    時間: 2010-12-26 05:25     標題: 回復 33# 的帖子

KANA 聖誕快樂

人氣很高嗎 @@ 你有空也多點來一起玩阿 -0-

很快又是新的一年 , 祝你一年比一年更美麗 , 賺多點錢 -0-
作者: crazy-sky    時間: 2010-12-26 05:27     標題: 回復 34# 的帖子

JACKY 聖誕快樂

祝你事業有成 -0-
作者: crazy-sky    時間: 2010-12-26 05:30     標題: 回復 35# 的帖子

CK 聖誕快樂

不要來英文連日文啦   完全看不懂 -0-

記住要向前看 , 工作第一 , 希望你有一天可以事業有成就 , 要懂得去想啦
作者: emo_56jbabe    時間: 2010-12-26 15:57

引用:
原帖由 crazy-sky 於 2010-12-16 05:39 發表
你是誰 -0-

開M群 ? 開來幹麻 @@? 有用嗎
M群不好嗎-_- 可以知道幾點開ser同埋可以比d人交流下心得
我見好多ser都有開
作者: kanakana    時間: 2010-12-26 21:34

入唔返去,我諗住整整個咪>..<
作者: crazy-sky    時間: 2010-12-27 01:22     標題: 回復 40# 的帖子

沒打算 -0-

不好意思
作者: crazy-sky    時間: 2010-12-27 01:23     標題: 回復 41# 的帖子

哈哈 , 沒關係啦

我聽到就好啦
作者: filter    時間: 2010-12-27 02:07

請勿再次連貼,如任何人再次在此貼連貼,重罰!
作者: jesjanice    時間: 2010-12-27 18:36

skykey輕輕一推 補一補: 聖誕快樂~~
sky~~我對你是有心的啦哈哈哈

作者: jouathen    時間: 2010-12-28 01:05

引用:
原帖由 crazy-sky 於 2010-12-9 03:16 發表
重點是 , 沒有你所說的什麼跑 online , 常進來我服器的玩家也知道 , 一向都是合作

你看到有些人玩跑的玩家 , 只是一些無聊人 , 我們平常一起玩都是很合作 , 不是你想像的跑 online

就像之前的玩家一樣  ...
支持  唔係點解一邊會WIN   一邊會lose 仲要分數差距都唔小 合作係好重要
你一個RUN ONLINE走到又點? 
作者: xxyagixx    時間: 2011-1-1 02:20

SKY 你今天去了玩喔?
作者: sapphire4890    時間: 2011-1-9 08:44

crazy sky個場真係正 好多規矩...單獨行都唔比
作者: little_orange    時間: 2011-1-9 17:26

引用:
原帖由 jouathen 於 2010-12-28 01:05 發表

支持  唔係點解一邊會WIN   一邊會lose 仲要分數差距都唔小 合作係好重要
你一個RUN ONLINE走到又點? 
7jo7jo7jo7jo7jo7jo7jo7jo7jo7jo7jo7jo~~~~~~~~~~~~~~

7jo你有冇架治我呀~~~
快d叫紅7lin裝番msn & skype啦
作者: kwi000521    時間: 2011-1-9 19:29

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2011-1-9 08:44 發表
crazy sky個場真係正 好多規矩...單獨行都唔比
你幾時玩得呀!!!要同mande打44呀!!!!!
作者: oscar0823    時間: 2011-1-13 22:23

death toll;http://www.l4dmaps.com/details.php?file=5776
作者: tsoyichung    時間: 2011-1-15 23:01

我好支持你呀,你個SER真係好好玩^o^
我是TonY
作者: carlcarlto    時間: 2011-2-1 10:42

will u start at 2057????
作者: lfd2gagmode    時間: 2011-2-1 15:49

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 符碌精    時間: 2011-2-1 23:20

作者: lfd22gagmode    時間: 2011-2-2 10:02

作者: gordon7803    時間: 2011-2-2 10:35

第一, 你5好小題大作
第二, 5可以post其他論壇的網址
第三, 你覺得依個ser 有問題就5好入
講完
作者: toto345618433    時間: 2011-2-2 12:08     標題: 回復 56# 的帖子

你試下再玩。
作者: 學著成長    時間: 2011-2-4 06:38

coop02 Crazy Sky 伺服器 10VS10    coop02  從4/2 (星期五)起升級至 版本2.0.5.7
作者: 214zhen    時間: 2011-2-23 16:39

:handshake :handshake :handshake :handshake :handshake :handshake dssdg
作者: 學著成長    時間: 2011-4-24 14:28

coop02 Crazy Sky 伺服器 10VS10    升級至 版本2.0.6.5

另外我想講唔該各位玩家開一開喇叭玩....

作者: carlcarlto    時間: 2011-4-25 19:42     標題: 回復 61# 的帖子

其實你可以唔使再回呢個post  .d人見到 "版本 2.0.5.4 XXXXXX" ,就唔會入呢睇.  你可以去我幫佢開既新post回
作者: lfd2gagmode3    時間: 2011-5-13 18:54

大家千祈 唔好玩crazy sky d 場 呀
唔係就會有以下同樣遭遇

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=395431&extra=page%3D1

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=394855&extra=page%3D1

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=364309&extra=page%3D1

作者: gordon7803    時間: 2011-5-13 20:46

樓上啊, 你前2個帳都被人封咗啦
仲出來做咩啊
第一個帳,lfd2gagmode
第二個帳,lfd22gagmode
第三個帳,lfd2gagmode3

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0