標題: 今日我又逃學.. [打印本頁]

作者: 寂寞的人    時間: 2010-11-8 09:26     標題: 今日我又逃學..

今日起身己經唔想返 跟住昆老母話肚痛唔返 其實我岩岩先上中一
不過學校生活太悶 真係唔想返 同埋起身果時都差唔多9點 返到去遲到當曠課 不如我係屋企仲好
作者: FiNaL◎峰    時間: 2010-11-8 10:26

叫你返學玩打機好冇? 悶wo!
返學黎讀書增進自己智識  跟住讀完u  出黎搵返份兩萬零蚊既工
先慢慢玩啦
你依加咁中意玩  第時連玩既錢都冇  坐係街到乞食  睇你覺得悶唔悶  型唔型~

你遲左起身  返到學校話鬧鐘壞左  第日早返半粒鐘起身  返番學做個好學生仲好啦

最好你話你含住金鎖匙出世  到時睇下有冇機會搵你笨  呃哂你成副身家~
作者: ★﹑湘爰    時間: 2010-11-8 10:40

樓上好激動                     
作者: fdrezujytf10    時間: 2010-11-8 10:48     標題: 回復 1# 的帖子

支持一下楼主!
             顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶。。。。。。。。。!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------
Early to bed, early to rise, make a man healthy, wealthy, and wise. ugg boots ugg cardy ugg Tall ugg short UGG Bailey Button Triplet
作者: 寂寞的人    時間: 2010-11-8 16:00     標題: 回復 2# 的帖子

洗唔洗咁激動...
作者: ★viTA〝L0K    時間: 2010-11-10 15:22

引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 2010-11-8 10:26 發表
叫你返學玩打機好冇? 悶wo!
返學黎讀書增進自己智識  跟住讀完u  出黎搵返份兩萬零蚊既工
先慢慢玩啦
你依加咁中意玩  第時連玩既錢都冇  坐係街到乞食  睇你覺得悶唔悶  型唔型~

你遲左起身  返到學校話鬧鐘壞左   ...
細個一定貪玩 決心要好大先可以做到你講既咁
作者: 衰人.路痴    時間: 2010-11-10 17:06     標題: 回復 2# 的帖子

支持
絕對咁樣支持
作者: ωǒ璦yōu╋    時間: 2010-11-23 21:50     標題: 回復 2# 的帖子

同意最尾句
作者: H0-s.    時間: 2010-11-25 03:22

介紹你讀紅磡聖匠 自由度極高
作者: -★奶媽、    時間: 2010-12-14 14:59

2樓身到感受?
作者: FrknSP-D    時間: 2010-12-15 01:04

死喇.
2樓打動左我
作者: asgf    時間: 2010-12-19 21:39

改過自身啦,少少時不努力 老大徒傷悲啊!!!!!
到時公開考試肥左既話廁所都冇得你洗啊!!!
作者: 小妖0v0    時間: 2010-12-31 14:12

你逃學好型好威?
po出黎做乜?
作者: ★﹑殤璦    時間: 2011-1-3 08:27

我想講呢個帖好q耐架啦~唔好再推啦
作者: .★心碎×    時間: 2011-1-12 23:51     標題: 回復 2# 的帖子

睇尼你講D野係講比D2世組聽^^

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0