標題: 急!求解答 [打印本頁]

作者: wgwgkg    時間: 2010-12-18 15:45     標題: 急!求解答

如何在ZP4.3開始復仇者時出現2個復仇者
如要改SMA、如何改
作者: SiGn_丫樂    時間: 2010-12-18 16:07

唔係sma改

正常有個cfg檔  你入邊有- -
正常有中文 你會明
作者: wgwgkg    時間: 2010-12-18 16:49

no wo
// -----------------------------
// Zombie Plague 4.3 設定檔案
// -----------------------------
//任何變更將自動在下一張地圖讀取後開始生效
//

// 喪屍王
// -------
zp_nem_enabled 0// 啟用喪屍王模式 - 預設值:1
zp_nem_chance 0 // 機會 (1 在 X) - 預設值:20
zp_nem_min_players 0 // 所需最少玩家 - 預設值:0
zp_nem_health 0 // 生命值 [0 - 人類數*基本生命值] - 預設值:0
zp_nem_base_health0// 基本生命值 [0 - 使用第一隻喪屍的生命值] - 預設值:0
zp_nem_speed 0 // 移動速度 - 預設值:250
zp_nem_gravity0 // 跳躍高度 (0.5 = 一半) - 預設值:0.5
zp_nem_damage 0 // 每下攻擊造成的傷害 - 預設值:250
zp_nem_glow 0 // 發光效果 - 預設值:1
zp_nem_aura 0 // 光暈效果 - 預設值:1
zp_nem_painfree 0 // 疼痛感受 - 預設值:0
zp_nem_ignore_frags 0 // 是否獲得分數 - 預設值:1
zp_nem_ignore_rewards 0 // 是否獲得遊戲獎勵點數 - 預設值:1
作者: kining2008    時間: 2010-12-18 23:52

可能要改sma內容
指令冇既話
作者: A369366609    時間: 2010-12-19 00:32

又係火星文一堆,,,ed野我會睇到發火
作者: wgwgkg    時間: 2010-12-19 10:16

點改先得
我係Zp4.3]
HELP!!!!!
作者: abcmoktszkin    時間: 2010-12-19 12:13

我都想知,教下我

作者: davidto1995    時間: 2010-12-19 12:19

搵番mercyzz set 出 一個nemesis既語法 係咩
之後去sma檔搵番 nemesis round 個 task
將個語法加落去 仲要係randomly 抽兩個人

done.
作者: A369366609    時間: 2010-12-19 12:23

咁多復仇者仲洗玩既0__0,,,
作者: abcmoktszkin    時間: 2010-12-19 12:27

引用:
原帖由 A369366609 於 2010-12-19 12:23 發表
咁多復仇者仲洗玩既0__0,,,
唔係一場出好多個,係點可以出唔同的王
作者: A369366609    時間: 2010-12-19 12:29

引用:
原帖由 abcmoktszkin 於 2010-12-19 12:27 發表

唔係一場出好多個,係點可以出唔同的王
0..0有乜用,,,唔用既王都冇用嫁喇0..0
作者: abcmoktszkin    時間: 2010-12-19 15:13

引用:
原帖由 A369366609 於 2010-12-19 12:29 發表

0..0有乜用,,,唔用既王都冇用嫁喇0..0
如果人地認為同別的不同,就會吸引到人來玩
作者: wgwgkg    時間: 2010-12-20 08:49     標題: 回復 10# 的帖子

55 help !!!!!!!!!!!!!!!
作者: A369366609    時間: 2010-12-20 18:55

引用:
原帖由 abcmoktszkin 於 2010-12-19 15:13 發表

如果人地認為同別的不同,就會吸引到人來玩
ED場都一個禮拜唔過二百人流-.-
吸極都唔多- -
作者: wgwgkg    時間: 2010-12-21 10:24

help

how to correction sma
作者: A369366609    時間: 2010-12-21 18:25

上網換過第2`個插件算喇`你
作者: wgwgkg    時間: 2010-12-22 08:45

how to change ?
change what amxx?
how can i dl?
作者: abcmoktszkin    時間: 2010-12-22 12:57

引用:
原帖由 A369366609 於 2010-12-20 18:55 發表

ED場都一個禮拜唔過二百人流-.-
吸極都唔多- -
無錯,一個星期係唔過200人,不過個場一星期開得兩日,唔過200人係正常,不過有100人流,哈哈
不過最主要係人地玩得開心就得啦~
作者: A369366609    時間: 2010-12-22 13:40

引用:
原帖由 abcmoktszkin 於 2010-12-22 12:57 發表

無錯,一個星期係唔過200人,不過個場一星期開得兩日,唔過200人係正常,不過有100人流,哈哈
不過最主要係人地玩得開心就得啦~
Orz
星期六同日??
你星期一至5加埋唔過400.v.
作者: abcmoktszkin    時間: 2010-12-22 14:47

引用:
原帖由 A369366609 於 2010-12-22 13:40 發表

Orz
星期六同日??
你星期一至5加埋唔過400.v.
有問題?兩日唔過400好正常
作者: A369366609    時間: 2010-12-22 19:33

引用:
原帖由 abcmoktszkin 於 2010-12-22 14:47 發表

有問題?兩日唔過400好正常
都話靜係星期1至5  
- -

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0