標題: 關於比賽 [打印本頁]

作者: SmileBoy    時間: 2007-7-1 14:06     標題: 關於比賽

請大家繼續保持低調

因為kxo完全唔清楚我地既實力

雖然有好舊既比賽replay係vLan  但我地新既陣容將會大大不同

LoSeR 依家係kxo係完全靜寂無名

佢地仲只在意No, 十二星

但始料未及仍有一個可以齊頭既團係當中

我知道大家好忙  然而我都係

甚至有一兩位已參賽既團員  已把比賽擱置一旁

但身為團長  我始終希望大家

將一年、兩年玩信長既技術、經驗

將一月、兩月、半年 甚至更長久既默契

不要將它們  全都埋沒

係我地仲有願相聚一齊奮鬥既時間  好好合作多次  好好打比賽  

就算一場好、兩場好  甚至決賽好

我明白大家各人有各人既抱負

但係完成目標之前  就容許我地再一次天真的玩信長吧

讓我們留下更多歡笑與淚既回憶

Kin  雖然舊成員dbj, sweetom都已經忙到沒空玩

但loser始終係由我地手創立  就讓我同你一起替他們的份也打下去

亦感謝你對loser的付出  對我地友誼上既堅持

只要loser仍然係度  我地仍然有機會再聚頭!  loser的五人眾

皮  雖然你係黎自No團

但好高興你選擇左加入我地  並且完全融洽起來

更高興  你同我地一齊奮鬥既一切

你加入時間雖然唔長

但相信我地既默契  不亞於其他人  其他團!

Saghk  比賽在即

你卻在玩xbox  真是他媽的幹..

可能係你對loser既感情唔夠深  加上沒有明顯既比賽目標

又或者  你總覺得自己實力未夠  唔想擔上重任

但我想說  loser的每一位  都是精英

只要負出更多心血、時間  就是一隊無懈可擊的隊伍

認真一點  

我地既目標  係最強  係冠軍

lazybabe 健

同你一起玩既時間

好少

當然地  相處既時間  都係比較少

但講結識左幾耐  我地卻認識了好一段日子

技術  你係屬高層次  但比賽  最講究既卻係默契

希望你可以係餘下幾日  抽最多既時間黎練習  拜託了!

GyTerry  榮

你係最遲入團既正選

但  

你卻係最努力既一位團員

感謝你每日放工都將所有時間黎拎練習  感謝你

這一切一切的練習  會係我地取勝既基石

再一次感謝你  我可是十分喜歡你的  豬肉榮  =]

希望大家睇完呢篇文章

可以再一次  或 真正的定下決心

既然選擇了比賽  就要傾盡全力

同我  同各位  一齊爭取奪標

LoSeR  係我心目中  仍然有好多既抱負

我好希望  同我最好既朋友  一齊去完成

稱霸吧  LoSeR 將是不敗的名字

作者: Saghk00496    時間: 2007-7-1 14:47

每次找人玩...沒人理我...我也很想玩信長的啊...
我玩xbox的時候一是你們出了街.....一是你們都睡了我才玩
你們在的時候我都是找你們練的啊  但次次都玩不成
作者: 丸〞    時間: 2007-7-1 15:00

支持 |LoSeR|  拎個冠軍番黎VLAN 比我地睇!
作者: LazYbaBE★    時間: 2007-7-1 18:11

我好努力甘1個人玩/-\

只係你地吾知/-\
作者: 2TheMax    時間: 2007-7-1 18:16

爽...大家加油比賽吧!我知道loser會比12星 no_更強
作者: |LoSeR|Skin    時間: 2007-7-1 19:01

牛...果然係一個好好既領袖^^
作者: SiukinB    時間: 2007-7-1 20:08

其實我尋日都想打類似既野 /.\
不過怕打擊士氣

而家反過來牛打出黎既野
好似激勵士氣甘

wow .. 希望比賽有好成績,
作者: 流星_k    時間: 2007-7-1 22:43

加油 !!!!!!
作者: leoyan622    時間: 2007-7-2 14:31

牛係練得最少果個............
作者: 鼠滑    時間: 2007-7-2 14:31

聽到反骨仔既聲音    凸別不爽~_~   直言<
作者: KaiBer    時間: 2007-7-2 15:02

886 .....
作者: plastic_pan    時間: 2007-7-2 17:25

支持loser同plastic
作者: SiukinB    時間: 2007-7-2 17:38

引用:
原帖由 leoyan622 於 2007-7-2 14:31 發表
牛係練得最少果個............
你系邊個=﹏=
你點知?_?
引用:
原帖由 鼠滑 於 2007-7-2 14:31 發表
聽到反骨仔既聲音    凸別不爽~_~   直言
既然要直言
那麼我也不客氣 ..

退團了就是退團了..
兩團沒有發生爭執 而離團後繼而再入團
何來「反骨」?_?

再講 當時離團入團
比賽都沒有

難道因為比賽
佢選擇左我地
你就話佢「反骨」?

拜託. .思想成熟點
連「反骨」一詞都不懂用 ..
悲 .. ..
作者: SmileBoy    時間: 2007-7-2 18:20

嗯..

雖然亦明白鼠滑既感受

但始終事情  應該分清楚一件一件去看

根本皮  對No根本唔存在背叛..  反骨一詞不能接受

相反  已轉團既11同06

No團既比賽名單上面仍然有11, 06

此舉實在令人費解...  不過我都唔想追究甚麼

放開一點  大家好過點
作者: ︴傻龍〞    時間: 2007-7-2 21:40     標題: 回復 #14 SmileBoy 的帖子

哦...忘了我的存在!

死牛
作者: SmileBoy    時間: 2007-7-2 23:23

要把loser全員打上來  會手軟

只是給比賽的幾位啦  要他們加把勁  
作者: 鼠滑    時間: 2007-7-3 08:57     標題: 回復 #14 SmileBoy 的帖子

條友人品好到  我約班fd出黎通頂  佢話去?  嗯  放飛機   我經已冇理會  sorry都冇聲?? 仲要故意關手機   做事冇交帶

唔去 唔打個電話黎  

07早已申請參加比賽  ^_^05打比佢  佢突然話唔去   呢d咁既冇口齒既人  還給我們原因不明   
跟住無啦啦之後又話去  到最後又話唔去   06 大哥  你耍我們?_?

11??  11比佢好得多  有交帶  11退唔退團  佢都仲係我地朋友  起碼佢知道咩係交帶
佢?  呀SiukinB哥  好老實講  佢得返你呢位線上既朋友  

ps:  06哥牙  11成日請你打機  你就係我地背後成日講佢壞話  你咩人黎嫁^_^?

果日仲可以為左玩td走去打11   11同我地講 汁你幾隻兵姐   佢唔忍心還手炸   你以為自己真係好好打??  

很想知道你做人有冇sorry既一句說話?

作者: No_05    時間: 2007-7-3 09:13

引用:
原帖由 SiukinB 於 2007-7-2 17:38 發表

你系邊個=﹏=
你點知?_?

既然要直言
那麼我也不客氣 ..

退團了就是退團了..
兩團沒有發生爭執 而離團後繼而再入團
何來「反骨」?_?

再講 當時離團入團
比賽都沒有

難道因為比賽
佢選擇左我地
你就話佢「反 ...
那我也不客氣  果種咁中意放飛機冇口齒既人我地都冇興趣收留佢  我就放長雙眼

睇下到幾時就到佢放你地飛機   亦睇下佢果種人會到幾時會知道  線上係幾咁虛偽

回smileboy  名單上仲有11同06既名 就係因為佢地冇口齒  一開始話打 好啦  申請埋AC  先黎話唔打: )

羸輸對我地團已經唔緊要 為名氣?不  老實講  我自己係為果一千蚊努力   最後:我地並唔會再強行拉佢走 亦都冇興趣再同佢講任何一句說話      我就唔相信我地團冇左個果種廢柴會咁輕易輸掉: ) 結]  不再回

PS: 莊子堅  下次你再比呀洛搵人打你果時 你要記得 當時係07幫你 但而加已經再冇人企你果邊

作者: SiukinB    時間: 2007-7-3 12:22

先回鼠滑 ,

|LoSeR|Skin ( 即No_06 )
引用:
07早已申請參加比賽  ^_^05打比佢  佢突然話唔去   呢d咁既冇口齒既人  還給我們原因不明   
跟住無啦啦之後又話去  到最後又話唔去   06 大哥  你耍我們?_?  
07 找 06打KXO比賽的當天 ..06也曾經向我提及
我即刻問返佢 .. 點樣答07
佢話, 07系甘叫佢打 ..佢吾好意思拒絕   但又從未實牙實齒應承過
至於MSN對話內容 佢都有SD俾我睇...
而佢本人 . ..選擇左同我地參加  ( 因己經是本團團員 )

好喇 .. .之後07就為06報左名   而我地|LoSeR|就繼續籌備比賽事宜
因為我見 07仲有系KXO比賽打06個名
所以我就叫06同07直接講  ..吾好拖到比賽先講
我一連幾日都嗌06 ..但06話覺得 吾好意思甘 吾知點開口
跟住某日 ..06 MSN同 07講左吾打      07之後就 .. ...................
THEN 事隔幾日  我同06傾傾下計 ..07就嗌06落去練習 , 06就系果陣再拒絕多次
引用:
11??  11比佢好得多  有交帶  11退唔退團  佢都仲係我地朋友  起碼佢知道咩係交帶
佢?  呀SiukinB哥  好老實講  佢得返你呢位線上既朋友
曾經我同過某人講既一番話
「你可能現實生活 同人相處好失敗,
     但你網絡世界入面仲會有好多好多朋友  ..世界上無話冇左邊個就會死
      哩個同你吾岩key ..你咪搵第個囉  ..我總相信你會搵到個同你投契既朋友既」
引用:
06哥牙  11成日請你打機  你就係我地背後成日講佢壞話  你咩人黎嫁^_^?

果日仲可以為左玩td走去打11   11同我地講 汁你幾隻兵姐   佢唔忍心還手炸   你以為自己真係好好打??  
哩件事我都知道..
我都覺得06吾岩, 事後我都有同11 06傾一傾
只不過我想強調 ..
「人興 ..又突然俾人撩  好多平時吾會做既野都會爆發出黎,,
  好多個案   都系殺死人諸如此類 ...而我既表達方式  就系甘鬧人
  可能06既表達方式 就系打人a_a"      不過僅此一次 佢系咪時常都系甘?_?
  有時侯fd 同 fd之間相處就要互相體諒 你幾時踩到佢條底線 我相信你吾會吾知吧 」

再re 05,

我諗re鼠滑果度都有dd系 re左你,

提醒你
你最後果句 小心d ^_^"

p.s  有時候做人系甘 ,..有d人系怕 吾好意思拒絕
      大家識06甘耐  吾清楚佢份人嗎?_?
      哩次 我承認處事吾夠成熟  ..的確令到雙方有誤會
      但系比賽前席都有向07坦白甘講出黎 ..好過你到時約到人比賽就黎甩你底
      就此一事 ..謹此抱歉

希望吾好再系哩度嘈, THX

作者: 被碌柒的殺    時間: 2007-7-3 19:07

咁我扮06幫07參加囉
我實力是06的一百萬倍喔

搞下氣氛唔好咁彊

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0