標題: [2.1.2.1]1028 ser [Coop02] [打印本頁]

作者: debuger    時間: 2011-1-23 14:23     標題: [2.1.2.1]1028 ser [Coop02]

HAPPYFISH SER

RC群: 26136087
開場地點 : Vlan Coop  01
RPG密碼系統:

啟動密碼指令:
/rpgpw “你的密碼”
原來密碼”
“新的密碼”

若不想每次進入遊戲要重複輸
密碼,
加入:setinfo unitedrpg 你的密碼

魔王tank

第1 形態 :毒蛇tank
技能:吸mp

第2
形態 :綠tank
技能:防近武攻擊,心靈傳送術(傳送跑到最遠的玩家回TANK身邊)

第3 形態 :寒冰tank
技能:冰封術

第4 形態 :紅tank
技能:防彈(玩家一定要用近武打他)

殺死tank可獲2500~10000經驗值(簡單:2500,一般:5000,進階:7500,專家:10000)
tank被殺後每名倖存者可獲得1500~6000經驗值(簡單:1500,一般:3000,進階:4500,專家:6000)

職業技能介紹

[工程師](轉職要求:10力量, 10敏捷, 10生命, 10耐力, 50智力)
子彈製造術:製造一定數量子彈
射速加強術:增加子彈的射擊速度
衛星炮:向準心位置發射衛星炮
衛星炮二代(1轉):向準心位置發射3倍速衛星炮
電磁脈衝核彈(1轉):在
準心位置創造一個核彈

[士兵](轉職要求:30力量, 20敏捷, 20生命, 10耐力, 10智力)
攻防強化術 :永久增加自身攻擊力, 防衛力
加速衝刺術 :一定時間內提升移動速度
無限子彈術 :
一定時間內無限子彈

爆SEED(1轉) :身邊感染者造成傷害
[生物專家](轉職要求:10力量, 10敏捷, 50生命, 10耐力, 10智力)
無敵術 : 損耗自身生命去變成無敵, 使用後會清除自身技能效果, 且不能使用其他技能
反傷術 : 損耗自身生命在一定時間內去反射一定比率傷害
近戰嗜血術: 犧牲所有防禦力去提升近戰攻速
生化覺醒術(1轉): 藉由殭屍毒血轉化, 因此減緩移動速度, 得以快速回復HP。
絕對破壞(1轉): 範圍內敵人受到一定程度的傷害

[心靈醫師](轉職要求:5力量, 5敏捷, 15生命, 5耐力, 60智力)
選擇傳送術: 傳送到指定隊友身邊
目標傳送術:傳送自己到準心位置
心靈傳送術: 傳送指定隊友到自己身邊
治療光球術 (1轉):制造一個光球治療附近隊友
人體鍊成術(1轉):拯救死亡隊友
聖靈傳送術(1轉):傳送所有隊友到自己身邊

[魔法師]
火球術
冰球術
連鎖閃電術

[鍊金術師]
雷擊
吸血光球術 (1轉)
無限高速子彈術

[格鬥王](測試中)
輕功
近戰無雙
龜波氣功
元氣玉

UPDATE:
27-FEB-2013
新增 士兵新技 等離子電磁炮
FIX 治療光球術的BUG

30-DEC-2011
新增 核彈
1% 情況會TK,請小心使用

12-DEC-2011
更新至2.0.9.2

3-DEC-2011
RPG倖存者購物商店新加入[續命還魂丹]物品
可復活自己(每回合只可買一粒)

2-DEC-2011
加入 !rbuy 指令(非!buy系統)
可以用!rbuy 重買之前在rpgmenu所購買的物品

加入2個新形態tank

作者: chansiugan    時間: 2011-1-23 22:18

哦哦* 唔怪得知呢兩日都無開啦*@V@
作者: debuger    時間: 2011-3-28 19:44

UPDATE 1028 ser 緊急停SER通知
作者: poio277    時間: 2011-4-15 18:26

場主,我唔記得PW,點搞
網名:蛭魔
作者: rot00114    時間: 2011-4-15 20:59

幫手推帖
得閒多D黎玩喇,娛樂娛樂,玩係唔洗斤斤計較咁多
作者: justforacc    時間: 2011-4-16 20:24

場主, 趁機給兩個建議:

1) 有冇得SET專家既經驗多D, 簡單既經驗少D?
如果一樣經驗, 個個玩簡單就無意思.
(主要係打TANK同埋打特感既經驗值.
救人/電人/回血既經驗我諗唔洗分難度,
因為愈簡單愈少扣血)

2) 為避免D人亂衝, 最好加兩個插件
一個係「唔殺晒D TANK 安全屋度門唔開」
一個係「一定要所有PLAYER去到安全屋門口先可以開門」
究竟係一個插件做晒兩樣野定係兩個插件? 我唔清楚, 不過係其他場見過.

編輯後:
能否在標題上加上場主你的L4D2 VERSION? 2063? 2065?

作者: rot00114    時間: 2011-4-19 04:27

已更新.........................................

作者: justforacc    時間: 2011-4-19 12:19

圖多是沒關係, 但要插件能投票轉才可以啊.
現在RPG插件裏只有3張圖是玩家可以轉....
又或者有別的CMD?
作者: rot00114    時間: 2011-4-19 18:56

請善用投票轉場指令!votemap
地圖如下
25 to life
l4d_5tolife01

7hours later II
l4d2_7hours_later_01

dead series 2
dead_series1

patload hoodoo
l4d2_pl_hoodoo

I hate mountains 2
l4d_ihm01_forest

Escansion
esc_jailbreak

MARS BASE ALPHA 1.0
l4d_arrival            第1關
l4d_mba_campaign_map_2        第2關分之路一
l4d_darkness                              第2關分之路二(想打迷官的可以選這個路線XD )

Military Industrial Complex II
l4d_mic2_trapmentd

Source of Infection
soi_m1_metrostation

RMS Titanic
rmstitanic_m1_final

Overkill
gr-mapone-7

Open Road
x1m1_cliffs

Lost
lost01_club

Run To The Hills
rh_map01

Highway To Hell
highway01_apt05

Shadow Moses Island
l4d2-disposalfacility

Precinct 84
p84m1_crash

Escape from Malabar
exmala1_1

Die Screaming II
l4d2_scream01_yards

Tour of Terror
eu01_residential_b09

-Helms Deep- Reborn
l4d2_helms_deep_serious

Zombie Genocide
cmol1m1_forest

DeathtripV4
village_beta408

Dam it 2
damit1

Suicide Blitz 2
開圖指令 l4d2_stad ium1_apartment    (stad ium1請去空格)

The Lost Island
l4d2_jungla

作者: debuger    時間: 2011-4-22 10:47

update: 更新至2.0.6.5
             加入更多非官方圖

作者: rot00114    時間: 2011-4-23 22:54

推post 唔該大家自已係度down圖,唔好成日問邊度down喇,我都懶得成日講
作者: justforacc    時間: 2011-4-27 15:54

fish, 隻TANK今日得6hp.....
作者: dannytse    時間: 2011-4-27 17:27

問下- set左密碼但吾想次次都要打-   入面話係left 4 dead /cfg/autoexec.cfg  加入setinfo unitedrpg 密碼  

都係吾得- -

作者: mos9588    時間: 2011-4-28 16:54

coop1/2??
作者: justforacc    時間: 2011-4-30 16:36

場主, 而家衛星炮對紅TANK似乎無效, 係你SET成咁定係BUG?

另外, 有冇辦法set到, 一定要    斬/反傷/衛星炮    打紅tank先會有打tank既經驗?

編輯後1:
關於衛星炮, 我發現一個現象.
如果紅tank超過8000血, 打佢唔扣,
如果紅tank少過8000血, 打中佢即死.

反傷似乎都係一樣, 一下反死紅TANK就OK,
如果一下反唔死紅TANK就會無效.

我有冇睇錯? 如果無睇錯, 佢係唔係一個bug?

編輯後2:
因為我地好多時都唔記得D非官方圖,
可唔可以整到RPG 入面選地圖而唔係用VOTEMAP呢?

作者: ming0222    時間: 2011-5-2 07:54

點解我用反傷打紅tank,紅tank死0左...不過我無經驗囉....
作者: justforacc    時間: 2011-5-2 16:04

引用:
原帖由 ming0222 於 2011-5-2 07:54 發表
點解我用反傷打紅tank,紅tank死0左...不過我無經驗囉....
最後殺tank既一擊, 唔計落經驗度.
編輯後:
最後一hit已更改為5000經

作者: rot00114    時間: 2011-5-2 18:55

Zombie Genocide
Escape from Malabar
以上兩個地圖為底分之作.......
簡單過頭,有需要可以刪除

作者: justforacc    時間: 2011-5-3 01:20

昨天玩火星場,
我們射完拉登不久,
就傳出他的死訊.
莫非............

拉登是火星人?
作者: lovesikfai    時間: 2011-5-5 01:27

係唔係長期玩非官方圖架?
作者: justforacc    時間: 2011-5-6 01:23

場主, 有沒有方法令觀戰者變為玩家, 例如!joingame / !addbot之類的指令?
例如魔介守城未必可以自動addbot, 由於無法手動addbot, 好多人會成為觀戰者而沒法參戰.
詳情可問問烏時.

編輯後:
似乎是地圖問題. 當我沒說過吧.

作者: wind9367    時間: 2011-5-14 12:00

場主 我強烈要求 所有玩家tk訓自己友要扣經
我睇左同玩左幾場d 200幾lv腦殘開衛星炮又唔係打tank 見到d低耐呀/低lv既人一中左就訓低
作者: mos9588    時間: 2011-5-14 12:48

引用:
原帖由 wind9367 於 2011-5-14 12:00 發表
場主 我強烈要求 所有玩家tk訓自己友要扣經
我睇左同玩左幾場d 200幾lv腦殘開衛星炮又唔係打tank 見到d低耐呀/低lv既人一中左就訓低
衛星炮易打中人就緊ga la
我覺得你有D針對工程lor
照你甘講不如改左招技丫
----------------------------------
其實我覺得衛星炮kill左人-10m exp+ -3m$ 己經有D 5公平
因為其他job 好少kill到人
作者: DD_duck    時間: 2011-5-14 17:29

地圖下載唔到..

"檔案 不存在伺服器或已保密。 "
作者: justforacc    時間: 2011-5-14 21:24

場主, 今日夜晚9點10-20分左右, 隻TANK BUG 左,
死極都死唔去, 重覆著就死倒下的姿勢, 行近隻tank仲會好震,
你睇下洗唔洗DEBUG.
作者: rot00114    時間: 2011-5-14 23:43     標題: 回復 24# 的帖子

比多幾日我搞搞先,因為順手睇下有冇新地圖玩同要重新上傳過地圖都要幾多時間下

而且近排個空間都出左D事,可能要轉用ff果D空間..........

作者: justforacc    時間: 2011-5-15 01:24

還有一件事, awp重型狙擊好像沒了攻擊力.

編輯後:
更正, 是一入場時沒攻擊力, 第二關就會有....
暫時未知是否所有場都有這種事.

作者: wind9367    時間: 2011-5-15 04:01

引用:
原帖由 mos9588 於 2011-5-14 12:48 發表

衛星炮易打中人就緊ga la
我覺得你有D針對工程lor
照你甘講不如改左招技丫
----------------------------------
其實我覺得衛星炮kill左人-10m exp+ -3m$ 己經有D 5公平
因為其他job 好少kill到人 ...
而家班人係無聊就用1下(即係玩野啦 佢玩野誤殺就抵死啦)
我玩果場件件工程無聊就放1下 我中1下=訓低1次=扣1次經 咁都好唔公平姐(知唔知咩叫積少成多呀?)
打少左句:d人知玩家係黑白就會射到佢低過100血再包啦(即係唔果條友又多2次機會訓低完起身又唔洗黑白)
咁工程真正殺得死人個機率都好低下啵(拉起左人就會公告被拉起果個人係咪處於黑白狀態)

作者: justforacc    時間: 2011-5-16 16:14

引用:
原帖由 wind9367 於 2011-5-15 04:04 發表

個bug好似係殺tank果條友死左/訓低左(可能仲有第2個可能性)
個bug係回血術出現之後既事,
在場人士都認為同回血術有關.
殺tank既人訓唔訓/死唔死似乎無關係.

to wind9367: 不要連post啊, 不然會被admin打入大牢.

作者: BTgame    時間: 2011-5-17 00:34

Tour of Terror 更新左3.0

有DL圖但係入唔到,因為個ser用緊舊版

作者: karenhlyau    時間: 2011-5-18 01:09

個ser12點到就死左啦..
快d開返啦!!
作者: 『傻』賢    時間: 2011-5-18 08:25

2點等開ser中......
作者: debuger    時間: 2011-5-18 16:36

我部電腦又壞左
唔知係唔係散熱問題,
上次燒左張display card,
今次hd 過熱玩擺工(隻hd 4月買咁快就壞)
e+換左隻後備hd上落去

作者: karenhlyau    時間: 2011-5-19 00:50

引用:
原帖由 debuger 於 2011-5-18 16:36 發表
我部電腦又壞左
唔知係唔係散熱問題,
上次燒左張display card,
今次hd 過熱玩擺工(隻hd 4月買咁快就壞)
e+換左隻後備hd上落去
辛苦哂你了
作者: justforacc    時間: 2011-5-20 22:07

場主, 頭先O岩O岩開火星場, 我咩都無做過, 無啦啦話我殺左人記我過.

K.O. 太慘無人道了,居然殘害隊友!! 記大過第 1 次,扣除 100000EXP, 30000$!

我完全唔知發生咩事....

編輯後:
當時好多插件死左

作者: BTgame    時間: 2011-5-24 20:30

..........做咩呢幾日冇開ser的
作者: debuger    時間: 2011-5-24 21:05

我個isp d幾日出現問題
一時好高ping ,一時又斷線
作者: loplop333    時間: 2011-5-24 21:38

個ser真係好高ping...
玩都玩唔到- -
作者: BTgame    時間: 2011-5-24 22:45

引用:
原帖由 debuger 於 2011-5-24 21:05 發表
我個isp d幾日出現問題
一時好高ping ,一時又斷線
試下關個數據機—個鐘再開
作者: lovesikfai    時間: 2011-5-25 10:15

webo上傳/下載又清哂D檔啦
作者: rot00114    時間: 2011-5-29 00:17

下載唔到既其實可以用kennyfong個帖果度既載點

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... p;page=8#pid3795189
作者: rot00114    時間: 2011-5-30 22:55

場主,更新

Dam it 2
http://www.webo.com.hk/download.php?i=937

DeathtripV4
http://www.webo.com.hk/download.php?i=940

作者: rot00114    時間: 2011-6-19 01:06

近排有個都幾多人玩下既非官圖,
Suicide Blitz 2
http://www.webo.com.hk/download.php?i=10681

開圖指令 l4d2_stad ium1_apartment    (stad ium1請去空格)

作者: justforacc    時間: 2011-7-5 00:35

場主, 勇者既吸血光環係咪已經寫好?
我同阿強試過好似無乜效咁,
寫就話吸100血, 但吸得好少, 而已自己無加血喎....
其實係咪未完成?
作者: BTgame    時間: 2011-7-6 00:34

幾時更新2071呀???????
作者: loplop333    時間: 2011-7-9 18:51

長煮話聽日更新2071...dl定落黎先...
作者: 童話§    時間: 2011-7-9 18:56

你個SER
我只係見到你開左幾次非官地圖
唔知係自動定係你人手開
如果係自動既話咁你地圖次序要更改下=.=
抽地圖抽好內都抽唔到
又無得投票非官方地圖

作者: rot00114    時間: 2011-7-11 22:39     標題: 回復 47# 的帖子

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... p;page=1#pid3612277
作者: rot00114    時間: 2011-7-14 22:31

http://www.webo.com.hk/download.php?i=22723

開場指令
map l4d2_jungla
作者: justforacc    時間: 2011-7-16 19:37

引用:
原帖由 rot00114 於 2011-7-14 22:31 發表
http://www.webo.com.hk/download.php?i=22723

開場指令
map l4d2_jungla
呢個圖好慢....我怕會死server.
作者: yayafungdy    時間: 2011-7-20 11:25

hello 長煮我係娘$300。下面有一d 對1028 的建議同埋問題:

其實依家彩票系統係咪仲係有機會整到個server lag / hand?我呢排見好多新入server的新手不斷玩彩票,叫佢地唔好玩有d 又唔聽,其實可唔可以整到彩票系統可以回收彩票但唔俾用 ???
(當然如果依家彩票系統唔會整到個ser有事的話,就當我冇講過 )

仲有,長煮可唔可以係rpg投票轉圖圖果個選單入面,移除「helms」(聖盔谷果張地圖)?因為d 新手好麻煩,有時自己死左就唔理其他仲玩緊ge人,亂咁轉圖。轉普通非官方地圖都還好,有時佢地無啦啦轉左helms 呢個地圖(coop mode),搞到成班人都冇得玩,要我入左去,轉番其他map先得,真係好煩

最後,呢個之前ko都有提議過。希望係rpg 選單查看自己有咩隊友時,可以有「下一頁」呢個選項~因為有時多人的話,真係要靠kick人果個先會睇到有咩人

我想問依家一隻tank 其實有幾多血 ? 勇者係咪只有吸血光球同埋落雷呢兩招 ? (雖然已經夠做有突 )

下面係我剛剛見到一個台灣rpg server的職業介紹。長煮不妨係每個職業轉生後都好似心靈咁加多一招 (不過唔整其實都冇咩所謂 )

http://ukimiu1103.myweb.hinet.net/UKI-RPG-JP.htm

好喇,諗到d 咩就再上黎。
作者: 測試員628號    時間: 2011-7-24 22:07     標題: 回復 51# 的帖子

睇有咩人其實我都成日有講嫁喇,係console度打ping就會顯示到有咩人嫁喇
至於職業轉生後多一個技能其實所動用到既code其實都要用多少少時間寫,真係做左出黎都唔知有冇咁多人玩返,有時D野真係做左出黎而又冇咩人會玩既話,其實都幾晒心機下
作者: debuger    時間: 2011-7-24 22:47     標題: 回復 51# 的帖子

1.彩票系統巳優化,應該唔會lag
2.投票轉圖功能巳更改lv70以上 才可發起投票
3.Fix選單原本的bug,玩家現可在[倖存者陣營]選[next]跳往下一頁
4.tank 血量和速度 會按玩家所選的難度而増減
作者: justforacc    時間: 2011-7-24 22:54

多謝樓主! 辛苦晒啦!

話時話, 免被火燒個插件似乎bug既機會較大, 知唔知咩原因?
似乎用完votemap轉非官方圖之後bug既機會大d. (感覺上, 還不確定.)
引用:
原帖由 測試員628號 於 2011-7-24 22:07 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=4124478&ptid=345794][/url]
睇有咩人其實我都成日有講嫁喇,係console度打ping就會顯示到有咩人嫁喇
至於職業轉生後多一個技能其實所動用到既code其實都要用多少少時間寫,真係做左出黎都唔知有冇咁多人玩返,有時D野真係做左出黎而又冇咩人會玩既 ...
想睇埋人地係咩職同埋咩lv丫麻.

作者: 測試員628號    時間: 2011-7-24 23:27     標題: 回復 54# 的帖子

免火燒參數失效原因多出現在非官方圖,原因系server轉圖其間冇人自動重boot所做成(我個人鍾意叫呢個情況唯"假死server")即係所有server.cfg既參數都load唔到,解決方法係重新啟動該非官方圖或直至下一關,當然可以手動重新載入參數都得,或用其他插件重載參數XD
作者: yayafungdy    時間: 2011-7-27 11:02

引用:
原帖由 測試員628號 於 2011-7-24 22:07 發表
至於職業轉生後多一個技能其實所動用到既code其實都要用多少少時間寫,真係做左出黎都唔知有冇咁多人玩返,有時D野真係做左出黎而又冇咩人會玩既 ...
岩丫,所以呢個只係參考~

依家冇咩大問題lu,長煮從善如流真係好多謝你

同埋我想問下,聖盔谷果個map 係咪仲係會死ser ??? 我真係好掛住呢張圖
作者: justforacc    時間: 2011-7-27 22:45

來支持一下! 我覺得VLAN最好既RPG場係1028啦!
作者: 。琦﹏B子    時間: 2011-7-28 16:32

個場升左去2.0.7.5味嫁
作者: 。琦﹏B子    時間: 2011-7-28 18:06

我升左喇-_- 快d升個場喇- -
作者: yayafungdy    時間: 2011-7-28 20:55

引用:
原帖由 justforacc 於 2011-7-27 22:45 發表
來支持一下! 我覺得VLAN最好既RPG場係1028啦!
同感。最平衡最耐玩應該都係1028
作者: 。琦﹏B子    時間: 2011-7-29 08:54

場主有冇開場呀
btw 我一玩就係玩1028ser
作者: yayafungdy    時間: 2011-7-29 10:33

引用:
原帖由 。琦﹏B子 於 2011-7-29 08:54 發表
場主有冇開場呀
btw 我一玩就係玩1028ser
你係咪夢b呀
作者: 。琦﹏B子    時間: 2011-7-29 11:08     標題: 回復 62# 的帖子

我係笑死人咩-_-
作者: 〞紫月    時間: 2011-7-29 13:08

宜家有冇開場 搵唔到啵 (升左2075)
作者: loplop333    時間: 2011-7-29 13:28

長煮升左2075未- -??
我係2075都搵唔到1028...
作者: 〞紫月    時間: 2011-7-29 13:56

係咪未開場呀?_?
作者: 1028    時間: 2011-7-29 16:30

你試下喺console 打 connect 192.168.73.50:27015
睇下得唔得

作者: 〞紫月    時間: 2011-7-29 16:40

引用:
原帖由 1028 於 2011-7-29 16:30 發表
你試下喺console 打 connect 192.168.73.50:27015
睇下得唔得
入唔到 連就連到

Load 左陣就 唔得 console就得
BinkOpen( X:\left 4 dead 2\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\media\l4d2_background03.bik )

作者: loplop333    時間: 2011-7-29 18:13

E家係咪off左 ser....
我e家search唔到...
作者: debuger    時間: 2011-7-29 18:25     標題: 回復 69# 的帖子

全日都有開
咁我試下logout 出去,再login 入vlan
作者: loplop333    時間: 2011-7-29 18:31

e家search到啦...thx
作者: loplop333    時間: 2011-7-29 18:38

其實我想問玩Helms Deep會死ser e個bug fix唔fix到呀??
我都好耐無玩啦...
好想再開黎玩下...
作者: 〞紫月    時間: 2011-7-29 18:54

已經重登vlan 重新開機都搵唔到
作者: debuger    時間: 2011-7-29 19:38     標題: 回復 73# 的帖子

你升左做2.0.7.5未?
作者: 〞紫月    時間: 2011-7-29 19:42

冇事了 唔該曬 我重裝左個升2075檔  重裝幾次就搵到 唔該
作者: 〞紫月    時間: 2011-7-30 13:59

今日又搵唔到個server= = 已經重裝左成隻L4D2

我用connect 入  連左陣 入唔到之後

彈左句野:" Connection failed after 10 retries  "
console 又有句野:
Bad server address public(connect)
BinkOpen( d:\left 4 dead 2\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\media\l4d2_background03.bik )

作者: debuger    時間: 2011-7-30 14:13

轉左ip
你打 connect 192.168.73.22:27015
作者: 〞紫月    時間: 2011-7-30 14:18

引用:
原帖由 debuger 於 2011-7-30 14:13 發表
轉左ip
你打 connect 192.168.73.22:27015
一陣都係唔得

Bad server address public(connect)
BinkOpen( d:\left 4 dead 2\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\media\l4d2_background05.bik )

想玩都冇得玩 唉

岩岩上網搵過 BinkOpen 果到 話係版本唔岩同個SER 但係我已經升左2075

作者: loplop333    時間: 2011-7-30 14:59

我都係搵唔到1028個ser- -''
成日都search唔到...
作者: 〞紫月    時間: 2011-7-30 15:11

引用:
原帖由 loplop333 於 2011-7-30 14:59 發表
我都係搵唔到1028個ser- -''
成日都search唔到...
大膽問一句 會唔會係場主問題 ???
我好想玩呀= =
作者: debuger    時間: 2011-7-30 16:33     標題: 回復 78# 的帖子

你試下喺console 打 version
有啲咩信息出來
我server入面有其他人玩緊
唔似喺斷線
作者: 〞紫月    時間: 2011-7-30 17:17

引用:
原帖由 debuger 於 2011-7-30 16:33 發表
你試下喺console 打 version
有啲咩信息出來
我server入面有其他人玩緊
唔似喺斷線
Version 2.0.7.5 (left4dead2)
Network Version 2.0.4.2
Exe build: 18:46:07 Jul 14 2011 (4632) (550)

真係好想玩 重裝左好多次= =

有咩方法解決呀 好想玩

作者: debuger    時間: 2011-7-30 17:47     標題: 回復 82# 的帖子

現在還沒頭緒那裡出錯
明天我會嘗試重裝IPvE vLan 2900
及更換LAN線
作者: 〞紫月    時間: 2011-7-30 17:53

引用:
原帖由 debuger 於 2011-7-30 17:47 發表
現在還沒頭緒那裡出錯
明天我會嘗試重裝IPvE vLan 2900
及更換LAN線
場主你係咪改左野
宜家又得番喎   我熄GAME再入GAME 都搵得番個場 仲玩到

玩魔介場係咪一定會死SER嫁??

作者: yayafungdy    時間: 2011-7-30 18:16

頭先玩左幾分鍾魔戒又再斷線==
依家又搵唔番1028 ==
作者: 〞紫月    時間: 2011-7-30 18:17

引用:
原帖由 yayafungdy 於 2011-7-30 18:16 發表
頭先玩左幾分鍾魔戒又再斷線==
依家又搵唔番1028 ==
勁想玩個魔戒場 開始左一陣就死埋SER

長煮搵到解決張圖死SER 方法未呀= =

作者: yayafungdy    時間: 2011-7-30 18:27

點解魔戒場會玩唔到 點解魔戒場會玩唔到 點解魔戒場會玩唔到
作者: 〞紫月    時間: 2011-7-30 18:28

引用:
原帖由 yayafungdy 於 2011-7-30 18:27 發表
點解魔戒場會玩唔到 點解魔戒場會玩唔到 點解魔戒場會玩唔到
天呀 點解呀  比我玩呀

真係唔明點解玩尼張圖會死:'(
作者: yayafungdy    時間: 2011-7-30 18:31

引用:
原帖由 〞紫月 於 2011-7-30 18:17 發表

勁想玩個魔戒場 開始左一陣就死埋SER

長煮搵到解決張圖死SER 方法未呀= =
頭先我諗住放火燒tank,然後發現火燒自己友個bug出現左
作者: 〞紫月    時間: 2011-7-30 18:43

引用:
原帖由 yayafungdy 於 2011-7-30 18:31 發表
頭先我諗住放火燒tank,然後發現火燒自己友個bug出現左
又死了 媽呀

轉唔到天空之城火星喎長煮

作者: yayafungdy    時間: 2011-7-31 11:48

引用:
原帖由 〞紫月 於 2011-7-30 18:43 發表

又死了 媽呀

轉唔到天空之城火星喎長煮
小豬話長煮del左果兩幅圖
作者: 〞紫月    時間: 2011-7-31 12:08

引用:
原帖由 yayafungdy 於 2011-7-31 11:48 發表
小豬話長煮del左果兩幅圖
我知 所以咪想叫場主放番落去囉
作者: 〞紫月    時間: 2011-7-31 12:55

今日又搵唔到個SER = =
作者: 〞紫月    時間: 2011-8-1 12:07

長煮幾時升2077
作者: justforacc    時間: 2011-8-2 14:31

而家自救唔洗用pills或針或包,
長煮係咪更新左插件?
其實咁做既話, 心靈醫師就好無立場.
人地唔洗付出就可以自救,
心靈醫師就無野好做啦.
自救要用pills呢個插件其實都ok.
作者: 。琦﹏B子    時間: 2011-8-2 17:42

場主 星炮是5是改左5tk喇 :) :)
作者: yayafungdy    時間: 2011-8-4 09:57

引用:
原帖由 。琦﹏B子 於 2011-8-2 17:42 發表
場主 星炮是5是改左5tk喇 :) :)
如果係的話咁仲轉勇者黎做乜 :O)
作者: 。琦﹏B子    時間: 2011-8-4 10:24

引用:
原帖由 yayafungdy 於 2011-8-4 09:57 發表
如果係的話咁仲轉勇者黎做乜 :O)
佢同我講1轉星炮無tk )
作者: loplop333    時間: 2011-8-4 11:06

e家個ser有無開呀??
我又search唔到個ser....
作者: 〞紫月    時間: 2011-8-4 12:16

長煮幾時會升2077?????

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0