標題: 嚴重投訴[HongKongInferno]#2Sever 監獄模式既adm同佢d 朋友 [打印本頁]

作者: 殺戮乂之夜    時間: 2011-5-2 17:23     標題: 嚴重投訴[HongKongInferno]#2Sever 監獄模式既adm同佢d 朋友

好好地玩場。個adm次次想作反比我手快殺左就話我9殺。
佢d fd仲離譜。偷槍殺佢就話9殺。

岩先我專登守係槍房秘道外面。見到成班人去偷槍。用支m4掃完死哂。就話我9殺

明顯到用支白痴槍射我幾槍。同我傻既咁。殺左佢又話9殺

個adm 叫咩cos。同佢d fd互幫。

原本玩ct有時殺錯人。都難免。

但係佢地係唔係都屈我9殺。

個adm一味聽哂佢地講。係唔係都處死先。

殺完我就話咁錯制炸。之後自己死番好似當無事咁。

[HongKongInferno]#2Sever 監獄模式個高級管理員cos。

無品到人地simon細聲左小小。就同班fd狂係度**不良詞語**佢。又搞投票殺個simon。又搞埋哂d標題鬧個simon

之後就處死埋個simon。入左咁多個監獄服。未見過d 管理員可以咁做野。
作者: kitgoblin    時間: 2011-5-2 17:41

我信你
我一定信你嫁
作者: 上人    時間: 2011-5-2 17:42

我真係未見過 d 人做 ct 比 tr 殺係到發脾氣囉  

仲有我處死你已經比左好大機會, 唔 ban 你都偷笑啦

作者: 小皇帝0v0    時間: 2011-5-2 18:02     標題: 回復 1# 的帖子

岩先我專登守係槍房秘道外面。見到成班人去偷槍。用支m4掃完死哂。就話我9殺

明顯到用支白痴槍射我幾槍。同我傻既咁。殺左佢又話9殺

個adm 叫咩cos。同佢d fd互幫。

原本玩ct有時殺錯人。都難免。

但係佢地係唔係都屈我9殺。

[HongKongInferno]#2Sever 監獄模式個高級管理員cos。

無品到人地simon細聲左小小就同班fd狂係度**不良詞語**佢又搞投票殺個simon。又搞埋哂d標題鬧個simon

之後就處死埋個simon。
入左咁多個監獄服。未見過d 管理員可以咁做野。

綠字.
d人係槍房你殺左,岩,無9殺
不過d人話9殺唔係話你係秘道出面
係話你係玻璃房出面個到
simon死左,tr走佬
你就殺d走佬個d
無simon程況下
而tr無對你作出任何攻擊性行為=9殺
你9殺唔應仲開帖話我地錯
我笑鳥

橙字.
何為互幫?__?
有咩具體例子講黎聽下呢??

紅字.
做ct殺錯人=9殺
話你9殺有錯嗎??

藍字.
作為版主都打**不良詞語**,我會對你個區有所保留
btw等封吧

黃字.
40^cos投票係因為simon個mic太細聲
tr聽唔到
為左公平緊係投票
問所有班家處唔處死佢
喱點我覺得無問題

作者: 小雙俠×樂    時間: 2011-5-2 18:05

笑料, 投訴&建議區(外掛/炸SER)
好地地會有個投訴admin
作者: 小皇帝0v0    時間: 2011-5-2 18:08     標題: 回復 5# 的帖子

投訴&建議區(外掛/炸SER)

係關於投訴

無話一定要投訴外掛/炸ser

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=369074&extra=page%3D2

作者: Man7z._.    時間: 2011-5-2 18:08

對唔住好多人親眼睇住你殺人
仲有咩叫互幫?
咁入我ser玩果d玩家叫咩.
佢地話你唔認9殺0K?
做錯唔認?
個simon細聲?
唔係細聲係好細聲0K?
你都傻既.
人有eq 0k?
佢係咁煩40COS 9殺9殺9殺.
唔係所有人頂得順好唔好.
ADMIN果D我會處理一下.

作者: 借粟一燒._.    時間: 2011-5-2 18:09

引用:
原帖由 小雙俠×樂 於 2011-5-2 18:05 發表
笑料, 投訴&建議區(外掛/炸SER)
好地地會有個投訴admin
有何不妥?
作者: Man7z._.    時間: 2011-5-2 18:10

佢明顯玩野
作者: 小皇帝0v0    時間: 2011-5-2 18:17

樓主潛左去邊,咁耐都唔番黎ge
作者: 上人    時間: 2011-5-2 18:19

引用:
原帖由 殺戮乂之夜 於 2011-5-2 17:23 發表

明顯到用支白痴槍射我幾槍。同我傻既咁。殺左 ...
到頭來, 你都係第 1 次玩 Jail, 番去玩你個信長啦

我真係禁錯制, 你唔信我都冇計

作者: 殺戮乂之夜    時間: 2011-5-2 18:37

我潛左去玩其他監獄場。

場場唔見有呢種情況出現。

你話你無偷槍。

個simon死正係你地面前。個個好似見到金咁。衝過去汁支槍。

我做ct既應唔應射?

之後人地殺你都係咁狂講9殺。

唔係得我自己一個。

同你班人講明點解殺你地。

完全係唔聽人講野。

一味講9殺9殺

我想問。你地講唔講得出我係ser到講左d咩。

起碼一句都好。

自己唔係adm。就叫自己個adm fd黎處死我。

話我9殺你地。講明哂比你地聽。

咁叻仔你地又唔做ct?

對面ct比你殺左。一味話對面個simon係傻既。好快殺到

我過去做ct。比我殺左就一味係度講9殺。

唔通紅杉哥d我殺錯人?

你唔係紅杉自己跑去 死左simon既槍位到。

我唔殺你等幾時?

搵日你自己做ct試下。

比人無啦啦話9殺係咩感受。

家陣我精神有問題入你ser殺你d人?

我投訴你。因為adm連原因都未清楚處死左。

處死完可以話"咁錯制炸吊"。

你班fd一味係度炮轟我。

你地班友狂洗頻話9殺。我講完又講點解殺你地。無人去聽。

有人就識話我係度洗頻好煩。你地班人可唔可以唔好嘈聽人講野?
作者: 上人    時間: 2011-5-2 18:52

我潛左去玩其他監獄場。

你話你無偷槍。

個simon死正係你地面前。個個好似見到金咁。衝過去汁支槍。

我做ct既應唔應射?

唔係得我自己一個。

完全係唔聽人講野。

一味講9殺9殺

起碼一句都好。

咁叻仔你地又唔做ct?

唔通紅杉哥d我殺錯人?

我唔殺你等幾時?

搵日你自己做ct試下。

有人就識話我係度洗頻好煩。你地班人可唔可以唔好嘈聽人講野?

=====================================================

新細明體回應: 人地唔同我地 Ser, 唔好拉佢地黎同我地 ser 比.

字: 見到金咁沖過去把槍到, 咁佢有冇執 ? 果個 king 話冇執, 而我唔見佢死時身上有槍

大紅字: 查 lang 就知

字: 以上已回應
作者: 小皇帝0v0    時間: 2011-5-2 19:03

我潛左去玩其他監獄場。

你話你無偷槍。

我做ct既應唔應射?

唔係得我自己一個。

完全係唔聽人講野。

一味講9殺9殺

起碼一句都好。

咁叻仔你地又唔做ct?

唔通紅杉哥d我殺錯人?

我唔殺你等幾時?

搵日你自己做ct試下。

有人就識話我係度洗頻好煩。你地班人可唔可以唔好嘈聽人講野

紅字.
汁槍既係一個
而比你出面殺ge唔只一個,
你係出面起馬殺左5-8個
咁其他幾個人唔係比你9殺??

藍字.
你同緊邊個講?__?

橙字.
你9殺左人話你9殺有咩錯???

粉紅字.
咁你e家打多次你頭先打左d咩.ok ??

綠字.
我做CT我9殺人我起馬唔會同你一樣唔認.

紫字
你同邊個講野??
衝去simon個位到係幾個人
汁到槍既係一個人
咁你做咩殺晒其他人
因為你9殺了
其他人走佬你又殺
無槍你又殺

灰字.
我比人9殺我會自殺
唔信的.
你可以問以前玩過eywe監獄ser既人問下
我做admin係好公平,
被9殺的tr fd
9殺的ct處死

你打咁多野出黎.你都係想否認自己冇9殺.對不?____?

作者: 殺戮乂之夜    時間: 2011-5-2 19:18

引用:
原帖由 小皇帝0v0 於 2011-5-2 19:03 發表
我潛左去玩其他監獄場。

你話你無偷槍。

我做ct既應唔應射?

唔係得我自己一個。

同你班人 ...
唔通我打咁多野出黎認我有9殺??
作者: 小皇帝0v0    時間: 2011-5-2 20:44     標題: 回復 15# 的帖子

玻璃房出面既tr無對你作出任何攻擊性行為
但你就殺晒佢地

喱種行為唔算9殺算咩???

你用喱種心態黎玩做ct
我諗你唔洗15分鐘就被BAN了
作者: 殺戮乂之夜    時間: 2011-5-2 20:58

引用:
原帖由 小皇帝0v0 於 2011-5-2 20:44 發表
玻璃房出面既tr無對你作出任何攻擊性行為
但你就殺晒佢地

喱種行為唔算9殺算咩???

你用喱種心態黎玩做ct
我諗你唔洗15分鐘就被BAN了
我玩咁多場監獄就係得你哥場係度一直屈我9殺。處死我。

唔通你想講係我人有問題?
作者: MiNGYeUnG    時間: 2011-5-2 21:50

引用:
原帖由 殺戮乂之夜 於 2011-5-2 20:58 發表

我玩咁多場監獄就係得你哥場係度一直屈我9殺。處死我。

唔通你想講係我人有問題?
1.有冇圖?
2.請問有冇人證?

如無的話,十分抱歉...
很難處理
作者: 小皇帝0v0    時間: 2011-5-2 22:31     標題: 回復 17# 的帖子

直接D黎講係你唔識玩監獄模式

個simon死左,tr走佬,

係玻璃房附近個d你就殺晒

咁樣見住你9殺都可以唔出聲ge

我諗個個唔係人黎

再者我見唔到有任何人對你有任何既攻擊性行為

係玻璃房出面個d你只係見人殺而已

何況simon死後你冇成為第2任既simon

d tr何解唔走得???

你講得出ge我地唔再追究

你話d人走去去simon條屍到

係,係幾個人,咁拎槍ge係咪得1個??

你殺左拎槍個個人無錯

但係你殺埋 其他無拎槍ge人

你覺得佢地會走槍房所以你殺晒???

你都幾好笑,咁樣就可以殺晒

咁係咪獄長開左門

你''覺得''d人會殺你,你就殺晒全部人 ????

老實講,我未見過d咁無賴既人9殺完仲要覺得自己岩晒開帖投訴我地

作者: 殺戮乂之夜    時間: 2011-5-3 11:30

引用:
原帖由 小皇帝0v0 於 2011-5-2 22:31 發表
直接D黎講係你唔識玩監獄模式

個simon死左,tr走佬,

係玻璃房附近個d你就殺晒

咁樣見住你9殺都可以唔出聲ge

我諗個個唔係人黎

再者我見唔到有任何人對你有任何既攻擊性行為

係玻璃房出面個d你只係見人殺而已

...
simon未死前。

殺simon條友已經衝左出黎。

攻擊simon前。其他人已經跟攻擊者衝哂出黎。

如果要嚴格黎做。我可以殺哂全部出黎既人。

因為佢地違反左simon指令。

係simon未死哥刻佢地已經離開左。

只有少數人係度定格。

去汁槍條友。根本係第二個衝出黎。

就算佢唔係去偷槍。我都有權殺佢。

你呢位所謂既adm 。你認為哥陣時你係度睇緊我?

我一殺完違反指令條友。即時衝到秘道等偷槍既殺

adm個fd就狂係度話我9殺。
哥條友話我9殺都算。

無啦啦又多幾個係槍房比我殺既人。狂講9殺

你地d羊群效應都幾強下。

作者: 小皇帝0v0    時間: 2011-5-3 17:09

我見到既完全係令一回事
作者: 殺戮乂之夜    時間: 2011-5-3 21:53

引用:
原帖由 小皇帝0v0 於 2011-5-3 17:09 發表
我見到既完全係令一回事
因為你所見到既根本係你fd講出黎既幻想情況。

你試下係睇我既第一人稱就明。

不過你自己睇又睇唔清楚。

你話你自己睇到既情況係另一回事。

咁你做咩到處問人我岩先咩事。咩事9殺

定係你恩想同行為上已經認同你d fd。係我9殺佢地。

adm唔係好似你咁做。
作者: 小皇帝0v0    時間: 2011-5-3 22:46

第1.sorry我一入黎去就係用第1人稱見住你9殺
第2.我冇問過任何admin你咩事9殺
第3.我係第1個見你你9殺既人,係我第1個同admin講你9殺
第4.我唔係''欣賞'',係你跟本就係到9殺緊

仲有,如果真係你所講咁樣,
有一個人帶頭衝前其他人就跟住衝,
帶頭第1個人已經殺左simon
咁simon係咪死左??
係就行了
simon死後無需要再聽指令,除非你補上
simon死後你亦無權殺佢地
除非佢地對你有任何既攻擊性行為
式或者去槍房拎槍

作者: 殺戮乂之夜    時間: 2011-5-3 22:58

引用:
原帖由 小皇帝0v0 於 2011-5-3 22:46 發表
第1.sorry我一入黎去就係用第1人稱見住你9殺
第2.我冇問過任何admin你咩事9殺
第3.我係第1個見你你9殺既人,係我第1個同admin講你9殺
第4.我唔係''欣賞'',係你跟本就係到9殺緊

仲有,如果真係你所講咁樣,
有一個人帶 ...
小朋友你真的不明白我講咩?

simon指令有效期間內。達反指令可殺。

simon死後指令才失效。但未死前條友已經行左。

唔係我9吹。條友最快出黎先去槍房哥邊先。

比我快一步殺左就話我9殺

哥場我都唔記得ADM係觀察者定玩緊。

不過你係睇住我既。你都可以判斷係9殺。

咁你真係要去驗下眼同埋驗下個腦。
作者: 小皇帝0v0    時間: 2011-5-3 23:23

小朋友,你有資格咁講 ?
simon死後指令才失效。
你自己講的
simon死後先前的指令作廢
d tr行左
但係你唔係simon生存期間殺佢地w0r
係simon死後
則表示指令失效後
你就殺了個d tr

你咁樣都覺得你唔係9殺既
你都要驗係下自己個腦既判斷能力有冇問題
作者: 愛影。絕望    時間: 2011-5-4 14:46

殺戮乂之夜
同小皇帝0v0
各有各講
攪到我睇既都唔知點
我只知道
你雙方都有錯
何必要係到嘈
你雙方都係以自己既方面出發
就算真係對方有問題
but你2個嘈黎嘈去都得唔到一個完結既啦!!
你雙方冇證據
好難可以比人知邊方面岩既
聽我講一講啦!
唔好再嘈啦!!
嘈都冇意思既啦!!
只可以怪自己冇錄影
作者: 小皇帝0v0    時間: 2011-5-4 18:08

3位人證不就是證據嗎
作者: 愛影。絕望    時間: 2011-5-4 18:46

我想講
人證依方面好難講lo
依你禁講
假如:我找幾個人
講你偷左人底褲
係唔係得先
作者: 小皇帝0v0    時間: 2011-5-4 19:32

你咁無聊既我無所謂
作者: MiNGYeUnG    時間: 2011-5-4 20:44

依件事雙方都有錯
大家冷靜d
退下你神聖的一步
作者: -DaSh-    時間: 2011-5-4 20:53

just a game how can make guys....................
作者: kochunyin115    時間: 2011-5-4 22:50

引用:
原帖由 殺戮乂之夜 於 2011-5-3 22:58 發表
simon死後指令才失效。但未死前條友已經行左
引用:
原帖由 小皇帝0v0 於 2011-5-3 23:23 發表
但係你唔係simon生存期間殺佢地w0r
係simon死後
則表示指令失效後
你就殺了個d tr
根本判斷唔到邊個講真邊個講假,一個又話simon未死前殺左tr,一個就話simon死後先殺tr。
事實得當事人知道。
作者: 殺戮乂之夜    時間: 2011-5-4 23:07

引用:
原帖由 kochunyin115 於 2011-5-4 22:50 發表

根本判斷唔到邊個講真邊個講假,一個又話simon未死前殺左tr,一個就話simon死後先殺tr。
事實得當事人知道。
問題係個adm一味聽哂佢地d朋友仔講。

就係識判斷人地9殺。

你話嬲唔嬲?

9殺哥幾次都同佢地講左唔小心。仲自殺埋

唔係9殺就夾硬屈我9殺都得。

最抵死係明明得一個人話9殺。

突然又多左成堆人講9殺

一味係度洗頻。

個adm識得處死我之外無其他野做。
作者: 小雙俠×樂    時間: 2011-5-5 15:31

點會好地地成班人突然話你9殺
唔通成班人都冇事搵事黎攪
???
作者: MiNGYeUnG    時間: 2011-5-5 18:00

引用:
原帖由 殺戮乂之夜 於 2011-5-4 23:07 發表

問題係個adm一味聽哂佢地d朋友仔講。

就係識判斷人地9殺。

你話嬲唔嬲?

9殺哥幾次都同佢地講左唔小心。仲自殺埋

唔係9殺就夾硬屈我9殺都得。

最抵死係明明得一個人話9殺。

突然又多左成堆人講9殺

一味係度洗 ...
本團係依件事講Sor
即使真係冇9k
但係我地都講一講Sor先
由於依件事
本團搵左2名人員專門觀察adm
如有發現有Adm不跟隨處理方法處理/adm不遵守規則
作出適當的處分
作者: SuPeRHunTeR    時間: 2011-5-5 19:40

個場名似某個場既名=.=
作者: MiNGYeUnG    時間: 2011-5-5 19:57

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-5-5 19:40 發表
個場名似某個場既名=.=
hunter哥你上水啦?
vlan冇左你幾悶
作者: SuPeRHunTeR    時間: 2011-5-5 20:08

引用:
原帖由 MiNGYeUnG 於 2011-5-5 19:57 發表

hunter哥你上水啦?
vlan冇左你幾悶
=.=
潛番先lo咁=.=
vlan冇左我N年了
作者: MiNGYeUnG    時間: 2011-5-5 21:53

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-5-5 20:08 發表

=.=
潛番先lo咁=.=
vlan冇左我N年了
咪潛住
同我係vlan開左ser先潛

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0