標題: 樂仔乖 [打印本頁]

作者: ReBorN.x    時間: 2011-6-6 18:46     標題: 樂仔乖

忘了吧。 所有你留戀的。 你回憶的。 你擁有過的。那些。 都已是記憶。缺失並不可怕。可怕的。 是無法面對。傻孩子。

[youtube]7XB5JsfgxhU[/youtube]

佢真系值得你甘樣對佢.?  見到你甘樣 我都吾知有乜野可以講  

佢個心一早飛走左啦 吾好忘想佢會番番黎你身邊   

佢無野做 無人陪果陣 咪搵你傾幾句囉  你真系估你自己甘有吸引性咩  

醒覺吧啦 宋軒樂 今日我吾點醒你 真系對吾住bee仔啊
作者: 柚夜    時間: 2011-6-6 18:58

樂仔 我支持你唔好忘記佢

鍾意一個人 就會無條件付出 同等待

唔好聽平凡果d y理

佢自己失敗左 就想搞事

不要逃避

[youtube]tIXsQXbOvd4[/youtube]

[youtube]1Fr-5msmGek[/youtube]

作者: ReBorN.x    時間: 2011-6-6 19:06

算數啦   

[youtube]6boqzvF_Ro4[/youtube]

明天的戀愛會開花
今天不要太害怕

[youtube]03LHHi9h8fU[/youtube]

去搵一個你值得對佢好既人啦   有可能佢都吾想你對佢甘好       或者已經覺得你煩   
儘管你企埋一邊系到呻吟 佢都吾會再理你 什至若無其事

作者: ★viTA〝L0K    時間: 2011-6-6 20:09

人群中哭著 我只想變成透明的顏色[youtube]Ll4JTM3n4As[/youtube]
作者: ★viTA〝L0K    時間: 2011-6-6 20:20

平凡 你也不要再為她傷心了
誰戀愛就多障礙 死性我不想改[youtube]yBA5i5s_vqI[/youtube]

作者: ReBorN.x    時間: 2011-6-6 21:39

我為你傷心都黎吾切啦         乖啦 有我系你身邊 吾好喊
作者: ReBorN.x    時間: 2011-6-7 20:49

作者: ★viTA〝L0K    時間: 2011-6-8 12:07

引用:
原帖由 ReBorN.x 於 2011-6-7 20:49 發表
廢柴
作者: ReBorN.x    時間: 2011-6-10 00:56

檸樂的個人空間
苦盡甘來

接膠                 
作者: ★viTA〝L0K    時間: 2011-6-10 13:50

引用:
原帖由 ReBorN.x 於 2011-6-10 00:56 發表
檸樂的個人空間
苦盡甘來

接膠                 
我的笑只是我的保護色好我好多咩
叫聲大哥就原諒你
作者:  ゞ.__κJa1.    時間: 2011-6-11 00:21

路過 ~
幫推

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0