標題: 作戰到最後 vs 塵封的不朽 [打印本頁]

作者: 系統消息    時間: 2011-7-29 08:31     標題: 作戰到最後 vs 塵封的不朽

遊戲類型: 信長盃6
比賽模式: 兩場計時
地圖版本: 信長之野望 F12.2E
比賽限期: 星期六 20:00 - 23:00
抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽籤, 數字由 1 至 9, 數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 比賽規則, 違規可能會被罰停賽

[iframe=vlan_nob6.php?op=game&pair_id=1749,320]LIST[/iframe]

作者: By-Fung[z]    時間: 2011-7-29 15:56

作戰到最後                                .
作者: ByeMe    時間: 2011-7-29 19:01

留名等rp
作者: 扯旗山五虎    時間: 2011-7-30 20:07

麻煩搵零捌一玖約幾時打
作者: Lok.v3v    時間: 2011-7-30 23:11

請問幾時打得 ??
作者: 零捌一玖    時間: 2011-7-30 23:36

我今日比賽時間有上msn..但是你地無人on 我先出左去..msn 傾吧.
作者: 零捌一玖    時間: 2011-7-31 03:50

2場的分別..好勁的對手..我受崩潰..我相信你地會入到8強..加油
作者: 寶寶愛我    時間: 2011-7-31 03:53

笑到 第1場你地個場又delay又疾先會咁=.=
作者: Lok.v3v    時間: 2011-7-31 03:53

我們在等你們來       知道嗎?
作者: 寶寶愛我    時間: 2011-7-31 03:53

喂 我地十幾條友係mk金雞6樓等緊你地=.=
作者: Lok.v3v    時間: 2011-7-31 03:54

我們說LAG Delay  換人開場你們都不允許  還說甚麼分別?
作者: 零捌一玖    時間: 2011-7-31 04:01

我地有say不允許?我有答你..佢地4網吧..得我一個屋企.你可以點.?照換..換左一陣又換返..第一場輸..我地無野講..第2場分別..你地比我地感覺似大團上身..d估位...出手..受了一次又一次的崩潰..我地想放棄...隻信長神手上身..你地的反應...估位...係我見過最勁的一個團隊....我地4石頭都捉唔到你地d忍..受崩潰..始終我地輸左就輸左..又唔會話d咩..你地打粗口..我又會打出黎咩.zzz指教了.
作者: 卍文仔卍    時間: 2011-7-31 04:05

e加幾點?? 你想話我地請槍 請問有幾多個大團仲係呢個時間上緊線?

唔通第1場打完 第2場換人? 睇rp都知 第1場我地有幾lag+疾 先打到咁.. 第2場順  分別大家可以睇得出
作者: Lok.v3v    時間: 2011-7-31 04:06

浪費你一點點時間 出手 估位 去看replay 中後期根本沒有忍者   
至於我們甚麼團這個應該沒有關係吧?
別一直圍繞同樣的話題說下去
作者: 零捌一玖    時間: 2011-7-31 04:09

我地輸左始終輸左..我的意思唔係話你地搵槍打..我地都唔會講d 咩..不過..第2場真係分別好大姐...不過你地係勁的..隻信長都say左..仲邊有人神過佢..加油na..我相信今年你地有機會咖.
作者: 24200021    時間: 2011-7-31 04:14

內幕消息 塵封的不朽 =血洗vLan
作者: 寶寶愛我    時間: 2011-7-31 04:25

引用:
原帖由 24200021 於 2011-7-31 04:14 發表
唔好意思 睇完笑左出黎~~~~
作者: 唔好兩頭望    時間: 2011-7-31 04:41

引用:
原帖由 24200021 於 2011-7-31 04:14 發表
就算係
都係重返vlan啦
作者: [深邃]AE86    時間: 2011-7-31 04:48

e隊吾係大團係咩... silly果d..
作者: Lok.v3v    時間: 2011-7-31 06:18

殊............................................
作者: 沁曖★小羊    時間: 2011-7-31 12:43

支持我大佬.....加我兄弟先........................... 塵封的不朽
作者: By-Fung[z]    時間: 2011-7-31 13:25

要知有無轉人打 睇2場既裝備位咪得= =
作者: -SkYaN.    時間: 2011-7-31 14:03

kin的信長 你難道第一次見識?! 話哂冠軍人馬w0

作者: ArMaN.    時間: 2011-7-31 18:30

希望管理員睇第2場RP 對方多次全頻挑釁 無奈之下只好還擊 輸左之後仲有面上載 希望對方檢討一下
作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2011-7-31 20:21

笑到=.= 唔明點解佢地仲有面上載第2場rp 全場俾人禁住黎打 搞到要全頻挑釁 係到引人爆粗 跟住彈句:等左你句粗口好耐 你覺得你會晉到級=.=?
作者: [SPY]-Mr.rand    時間: 2011-7-31 20:23

引用:
原帖由 零捌一玖 於 2011-7-31 04:01 發表
我地有say不允許?我有答你..佢地4網吧..得我一個屋企.你可以點.?照換..換左一陣又換返..第一場輸..我地無野講..第2場分別..你地比我地感覺似大團上身..d估位...出手..受了一次又一次的崩潰..我地想放棄...隻信長神手 ...
其實你係唔係唔知對面咩料=.=
作者: By-Fung[z]    時間: 2011-7-31 20:25

d人睇隊名 唔睇隊員名                                 .
作者: iamfai    時間: 2011-8-1 00:45

笑左

吹到大團上身,一睇就知   
作者: [SPY]-Mr.I    時間: 2011-8-1 04:29

第一場作戰到最後:得未  答 (棄保實要諗架啦-.-)
第二場作戰到最後中期: wa (wa緊信長入營殺人,rp可見00照左入去 你仲紅血係入便補血,心諗你冇料打比賽吾好扮野=.=) btw 織田軍係冇回應 的 當你地錯頻
第2次作戰到最後又來全頻:高手   大家都知 打緊比賽全頻都費事講d無謂野 e句高手 係明讚定暗寸  心照吧  然後再暗寸第1場既毛利 姐係第2場既秀吉 話佢air毛今場變身? 姐係暗示秀吉轉左人玩  睇對話都夠晒精彩-.-
點睇都係作戰到最後挑釁

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0