標題: 2088>v< 寶唄星的build房 =)) coop 1 [打印本頁]

作者: sukky73923    時間: 2011-9-4 18:14     標題: 2088>v< 寶唄星的build房 =)) coop 1

本場是build場`不喜的按上一頁離開 謝謝;))

我很可愛;) 我很可愛>w< 我很可愛----------------------我是分格線=D
警告:
大家請不要亂咁DEL 每個人的物品-_-.
如果DEL 別人的東西,而無問過當事人的許可, 就會TICK出房間=__=,再犯會封禁=___=.

而且, 本場不得對別人人身攻擊0r 故意射至別人死亡 / 倒地 , 請不要這樣做
本場有些小變態=__=.我會無故出幾隻TanK 和 WiTcH的

-----------------------------------------------------------------------------
開放時間: 星期一至四 大約6點至9點幾 =v=
               星期五至日 早上12點多至晚上十一點多  

如突發事件(該日放假/台風之類而不用上學)會早點開場

有時本人外出,0r時間不許可之類,有機會不會準時開放的

近來因我要練習啦啦隊,,,所以有時累到不會開場/遲開了........
-------------------------------------------------------
插件: build插件 give插件   
--------------------------------------------------------------------
大家可提供意見令我有得改進!!(如新增插件之類 (對於新增爬牆插件,,,,很快會OK)

作者: carlcarlto    時間: 2011-9-4 19:04

TICK
nothing to say
作者: sukky73923    時間: 2011-9-4 19:17

引用:
原帖由 carlcarlto 於 2011-9-4 19:04 發表
TICK
nothing to say
岩岩都有人俾我tick了2-3次=__,=
原因太多玩家投訴佢周圍起野
作者: kururu123    時間: 2011-9-4 21:02     標題: 回復 3# 的帖子

is kick not tick
tick is this
作者: yin456    時間: 2011-9-4 21:39

引用:
原帖由 kururu123 於 2011-9-4 21:02 發表
笑左
唔洗大張到- -
作者: sukky73923    時間: 2011-9-5 17:39

引用:
原帖由 kururu123 於 2011-9-4 21:02 發表
好大張xPP
我寫錯野TIM ><哈哈

作者: raymond230    時間: 2011-9-5 17:58

>本場有些小變態=__=.我會無故出幾隻TanK 和 WiTcH的 =))
哈 我琴日都係個SER度放左好多隻WITCH同TANK a_a
作者: sukky73923    時間: 2011-9-5 22:44

引用:
原帖由 raymond230 於 2011-9-5 17:58 發表
>本場有些小變態=__=.我會無故出幾隻TanK 和 WiTcH的 =))
哈 我琴日都係個SER度放左好多隻WITCH同TANK a_a
=00=
最衰琴日無時間上喇.
你用SV_CHEATS ?? @V@
作者: ivan9797    時間: 2011-9-6 16:25     標題: 回復 8# 的帖子

正常係會自動spawn...
作者: peter1732    時間: 2011-9-6 16:48

完全唔明D人點解咁___要DEL人地D野...可能佢地覺得好好玩....DEL人地野咁Q好玩又唔見你出街拆人地D棚架!?大家都係起野??係電腦先夠彊!?仲有TK都好好玩是不是!?咁Q中意打人又唔多見你囉野周街打人!?D港孩真係...輸打贏要...成人話人點點點..自己咪又點點點...比起其他地方真係差天共地........人地開場本身已經唔係FOR你玩...比埋你一齊玩..仲要攪亂哂......就好似你去圖書館嘈亂巴閉....你會話:"點同??"....點解唔同!?大家都係一個守則....比你玩就唔可以正人地D野...比你係圖書館睇書就唔可以嘈....係守則.....你遺反左..人地比左次機會你仲要犯...踢你仲要咁厚臉皮再黎!?...同你偷野比人發現比你機會你又偷比人拉左仲係呀之呀左有乜分別!?

作者: sukky73923    時間: 2011-9-6 17:06

引用:
原帖由 peter1732 於 2011-9-6 16:48 發表
完全唔明D人點解咁___要DEL人地D野...可能佢地覺得好好玩....DEL人地野咁Q好玩又唔見你出街拆人地D棚架!?大家都係起野??係電腦先夠彊!?仲有TK都好好玩是不是!?咁Q中意打人又唔多見你囉野周街打人!?D港孩真係...輸打 ...
D人真系好衰= =
跟住搞到我個場無哂人玩.
作者: emo_56jbabe    時間: 2011-9-6 17:09

如果你係coop2開我估會多d人
作者: sukky73923    時間: 2011-9-6 18:38

引用:
原帖由 emo_56jbabe 於 2011-9-6 17:09 發表
如果你係coop2開我估會多d人
岩岩開左陣coop2  完全無人入=.=
作者: emo_56jbabe    時間: 2011-9-6 19:33

引用:
原帖由 sukky73923 於 2011-9-6 18:38 發表

岩岩開左陣coop2  完全無人入=.=
我入我入
不過睇埋E生先 =.=
作者: yin456    時間: 2011-9-6 21:24

你係COOP2 比較多小.學.雞...........
係COOP1 開吧
作者: sukky73923    時間: 2011-9-7 19:32

coop1都有, del人地的野好多~_~
作者: ivan9797    時間: 2011-9-10 08:10

vLan一定有小學.雞
D小學.雞以為自己玩到l4d2同更新檔就好巴閉...
係我個場到就講三講四 係咁話我D野唔好ED野唔好...
最後仲加多巨:小學.雞場主!!!  
我詁大家知道會出咩事...

作者: sukky73923    時間: 2011-9-10 12:34

引用:
原帖由 ivan9797 於 2011-9-10 08:10 發表
vLan一定有小學.雞
D小學.雞以為自己玩到l4d2同更新檔就好巴閉...
係我個場到就講三講四 係咁話我D野唔好ED野唔好...
最後仲加多巨:小學.雞場主!!!  
我詁大家知道會出咩事... ...
上次有兩個人系度對罵
a見到b就即刻話要踢佢走, 但我見無乜野,無理到a
跟住我出d m60俾佢地, a同b狂射
後尾a就停手射b,b仲系甘射a, 後尾我米搞死個左b囉,(再復返), 狂向我爆粗lo -__-
作者: yin456    時間: 2011-9-10 13:58

引用:
原帖由 sukky73923 於 2011-9-10 12:34 發表

上次有兩個人系度對罵
a見到b就即刻話要踢佢走, 但我見無乜野,無理到a
跟住我出d m60俾佢地, a同b狂射
後尾a就停手射b,b仲系甘射a, 後尾我米搞死個左b囉,(再復返), 狂向我爆粗lo -__- ...
唉 係就踢SAI佢啦 理得甘多
作者: sukky73923    時間: 2011-9-10 16:21

引用:
原帖由 yin456 於 2011-9-10 13:58 發表

唉 係就踢SAI佢啦 理得甘多
跟住又有條___亂build野- -
作者: sukky73923    時間: 2011-9-12 17:27

更新一句野: SER  LAG 係因為網路的問題
絕對吾係我機廢
作者: emo_56jbabe    時間: 2011-9-13 03:39

引用:
原帖由 sukky73923 於 2011-9-12 17:27 發表
更新一句野: SER  LAG 係因為網路的問題
絕對吾係我機廢
7.7 有人扮tank
作者: sukky73923    時間: 2011-9-13 14:13

引用:
原帖由 emo_56jbabe 於 2011-9-13 03:39 發表
7.7 有人扮tank
那TANK就是我 呵呵  
遲點也有可能會供給玩家扮的@____@
作者: injoe    時間: 2011-10-3 13:27

星期六曰
幾時開ser?

dark天使
作者: katat1    時間: 2011-10-4 10:20

我又要玩
不過是不是要2083的l4d2先玩到你們的ser? >?_?<
作者: sukky73923    時間: 2011-10-4 18:01

引用:
原帖由 katat1 於 2011-10-4 10:20 發表
我又要玩
不過是不是要2083的l4d2先玩到你們的ser? >?_?
現在更新到2088
作者: sukky73923    時間: 2011-10-4 18:02

引用:
原帖由 injoe 於 2011-10-3 13:27 發表
星期六曰
幾時開ser?

dark天使
我醒左會開=]
作者: long3214    時間: 2011-10-9 19:33

你好,本人是7v7 繁化排行技能購物系統[2.0.8.8]coop02場主,有關下載非官方地圖的聯盟,用誠意的心繳請你加入,有你的支持才可發揮得更完善 非官方地圖大聯盟
作者: katat1    時間: 2011-10-11 13:43

那我更新了2088是不是可以連線同你們玩
不過更新過程太亂啦
不知有沒人可以給個完整d的資料
我看那個下載太亂,看到不明他講d咩野
作者: sukky73923    時間: 2011-10-15 23:35

引用:
原帖由 long3214 於 2011-10-9 19:33 發表
你好,本人是7v7 繁化排行技能購物系統[2.0.8.8]coop02場主,有關下載非官方地圖的聯盟,用誠意的心繳請你加入,有你的支持才可發揮得更完善 非官方地圖大聯盟 ...
hihi你好
我加入吧 ,, 因為有時候只是官方圖都幾悶~~
作者: sukky73923    時間: 2011-10-15 23:43

引用:
原帖由 katat1 於 2011-10-11 13:43 發表
那我更新了2088是不是可以連線同你們玩
不過更新過程太亂啦
不知有沒人可以給個完整d的資料
我看那個下載太亂,看到不明他講d咩野
把更新檔的檔案,全部取代l4d2原有的檔案~
作者: kmsl1223    時間: 2011-10-16 01:23

想解決有人1+8玩既方法
1.請教返4人
2.打!bm 就要踢
3.開左波就熄左build野既功能

最緊要你唔好1+8玩就得
作者: sukky73923    時間: 2011-10-16 13:44

引用:
原帖由 kmsl1223 於 2011-10-16 01:23 發表
想解決有人1+8玩既方法
1.請教返4人
2.打!bm 就要踢
3.開左波就熄左build野既功能

最緊要你唔好1+8玩就得
2~3我可以做到
但1就吾得鳥.......因為得4個人太小位
作者: katat1    時間: 2011-10-19 09:25

引用:
原帖由 sukky73923 於 2011-10-15 23:43 發表

把更新檔的檔案,全部取代l4d2原有的檔案~
就那把l4d2原有的檔案全部取代新的檔案?
入面有3個更新檔
作者: yin456    時間: 2011-10-19 18:00

快點更新 2.0.9.0 : o)
作者: katat1    時間: 2012-1-10 09:58

更了左2092
但是你們更新了2092未呀
想玩= =

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0