標題: ser 2 傻豬ser 一事 亂ban [打印本頁]

作者: 丨銘丨    時間: 2011-9-14 22:55     標題: ser 2 傻豬ser 一事 亂ban

我名 ccm  
個adim (jaijai)成日亂ban 人
我名ccm 成日冇啦啦比人ban 話外掛   次次見到人先 都話係3d ....
成日衝前死 改玩法 玩龜d 扲awp 做camp 狗 都比人話3d???  我次次見到人先射  
平時比d勁人 我一露就死 ((就得))我反應快d 殺到人 又唔得
次次都ban 得好冇理由  呢個ser 係唔係唔可以比人進步?  
係果個場 比勁人殺就=應該 殺到佢地就外掛  係咪咁既解釋呢?
求 解釋!!!!!!!!!!!!!!!!
成日比人冇理ban  好唔明  平時就係貪果到勁人多 有追開佢個 ser 黎玩 但點解次次都係果個jaijai管理員 黎屈我?
玩cs 係3分技術 7分-6 嫁啦  我成日死  1~2次 玩得pro d 就係外掛  lol

求該ser  其他管理員  解釋!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

作者:   ★ckL§    時間: 2011-9-14 23:03

我係ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ admin
e+個場主off左 聽日我再幫你講

仲有唔係小豬 係傻豬
我代jaijai 同你講抱歉

作者: leewaikinpp    時間: 2011-9-14 23:07

我係本人jaijai 首先 我唔係9ban你 個個都話你cheat 個個都要我ban你 根本就冇咩可能唔ban你 如果你比人d 係甘煩住 d人係甘話你係cheat 我有得唔ban 你有冇企過我果邊諗過?
作者: 丨銘丨    時間: 2011-9-14 23:27

引用:
原帖由 leewaikinpp 於 2011-9-14 23:07 發表
我係本人jaijai 首先 我唔係9ban你 個個都話你cheat 個個都要我ban你 根本就冇咩可能唔ban你 如果你比人d 係甘煩住 d人係甘話你係cheat 我有得唔ban 你有冇企過我果邊諗過? ...
咁就代表你可以亂ban  你有認真睇過我玩?  唔通我平時成日玩成日死 就=我可以話人外掛  到時你只會話  人地pro 姐
咁唔公平  事實你係亂ban   人人話你係外掛就外掛 唔係理由lol  
管理員 係有你自己既主見 你連小小主見都冇 咁點做管理員  
唔係有心嘴炮  只係發表意見  
仲有係因為 冇dl 打中文程式   係入面啞忍 係我既錯  
但希望管理員 你可以 公平d
作者: 丨銘丨    時間: 2011-9-14 23:31

引用:
原帖由   ★ckL§ 於 2011-9-14 23:03 發表
我係ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ admin
e+個場主off左 聽日我再幫你講

仲有唔係小豬 係傻豬
我代jaijai 同你講抱歉
唔該 哂 師兄  幫我平反
同埋改錯
作者: [DeatH]-CaKE.    時間: 2011-9-15 00:39

路過為CamP而喝采
字數123
作者: 飛翔    時間: 2011-9-15 00:42

不如比我做ADMIN啦=]
I AM Cy Sun
我睇人3D 好準
作者: [DeatH]-CaKE.    時間: 2011-9-15 00:45

原來你就係Cy Sun._.

作者: SuPeRHunTeR    時間: 2011-9-15 01:33

引用:
原帖由 leewaikinpp 於 2011-9-14 23:07 發表
我係本人jaijai 首先 我唔係9ban你 個個都話你cheat 個個都要我ban你 根本就冇咩可能唔ban你 如果你比人d 係甘煩住 d人係甘話你係cheat 我有得唔ban 你有冇企過我果邊諗過? ...
管理員不能咁做.
唔識做唔好做 我玩我既你玩你既 企你個邊諗做咩?
有冇開掛自己分析唔該,D新手見到pro DD就話cheat嫁啦
作者: be1124124    時間: 2011-9-15 16:33     標題: 回復 1# 的帖子

祝各位順心

作者: MiNGYeUnG    時間: 2011-9-15 16:51

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-9-15 01:33 發表

管理員不能咁做.
唔識做唔好做 我玩我既你玩你既 企你個邊諗做咩?
有冇開掛自己分析唔該,D新手見到pro DD就話cheat嫁啦
本人經典事:
超-6錦HS 5件
俾新人話aim bot
作者: fhmf    時間: 2011-9-15 16:57

引用:
原帖由 be1124124 於 2011-9-15 16:33 發表
呀銘哥..咁你比你ip我..我set你做admin囉...睇你做admin做成點

有時做一般ser d admin真係好難做...

有時d人話條友cheat...我地想睇真d條友係米真係cheat...又比人嘈...話admin唔做野
有時d人話條友cheat... ...
做admin就忍一時風平浪靜 玩家退一步海闊天空啊 做得一般場ge admin 唔可以因為人地話外掛 話你唔做也而去亂封禁人 如果有人投訴人地外掛 你就睇下佢lor 如果個個人唔系就同投訴個個人解釋翻lor 如果投訴個個人話你有外掛唔ban 唱_你個ser個d ge話你可以ban走投訴此人 如果你真系唔肯定那人是否外掛你可以唔洗做一般場admin啦。做得一般場admin條件就系(我認為) 1.識懂得分外掛和非外掛 2.本admin並沒有開外掛 3.有品
作者:   ★ckL§    時間: 2011-9-15 17:22     標題: 回復 12# 的帖子

做得一般場admin所有條件都有我份
作者: fhmf    時間: 2011-9-15 17:30

引用:
原帖由   ★ckL§ 於 2011-9-15 17:22 發表
做得一般場admin所有條件都有我份
未必...我個人有個條件先 就系要做一般場admin 起碼要打win10個加速外掛先(1打10)
作者: ●鬼仔○    時間: 2011-9-15 17:42

我笑左
點打得10個加速外掛
fhmf自己得?
作者: leewaikinpp    時間: 2011-9-15 17:54

如果係甘 我錯 我認 如果係甘 我會去改 我就算就唔得閒 都會睇清楚先ban人 再次講對唔住
作者: ●鬼仔○    時間: 2011-9-15 17:57

admin唔應該只係理玩家所講
要有自己既想法同決定

(玩家唔係大曬,but都要理既) <--好似有d廢
作者: be1124124    時間: 2011-9-15 18:03

算啦...無論如何都好...我對以上所有受害者道歉

由於伺服器剛才受到黑客入侵..本人決定收山

[黑客打了幾千句 hack server by M3T]
之後就無啦啦無重力....請各位開ser人士小心!

作者: ●鬼仔○    時間: 2011-9-15 18:07

你安左d後門amxx啊!!
洗唔洗幫你解決啊!!

就係因為依個少少問題
就決定收山
你咪對唔住支持你既人
作者: be1124124    時間: 2011-9-15 18:17     標題: 回復 19# 的帖子

咩係後門amxx-.-?小弟不清楚
對於收山一事...本人當然是不想啦
但是小弟的伺服器接二連三受到攻擊者入侵
為了不影響到玩家...只好關閉伺服器
若大大真係可以幫我解決呢件事..小弟必會萬分感激
作者: ●鬼仔○    時間: 2011-9-15 18:29

有咩分方法可以找到你
RC?MSN
立即幫你
作者: be1124124    時間: 2011-9-15 18:44

msn:[email protected]

希望大大能夠幫到我啦
作者: SuPeRHunTeR    時間: 2011-9-15 18:54

不如我幫你解決M3T
999伺候
作者: be1124124    時間: 2011-9-15 18:57

hunter哥 wow

999伺候 ?
作者:   ★ckL§    時間: 2011-9-15 19:07     標題: 回復 23# 的帖子

跪求你幫w解決
作者: GlueHacker    時間: 2011-9-15 19:08

你安裝左咩新AMXX,咪del左佢囉--好簡單的解決後門AMXX方法
作者: be1124124    時間: 2011-9-15 19:10

bac.amxx
re.amxx
to**廣告**_allinoneVV.amxx
gamenamechanger_1199453729.amxx
ad_manager.amxx
xredirect.amxx
Ca_account_v1b_tra.amxx
voteban.amxx
Autobind.amxx

係得咁多-.-全部都一開ser果陣已經有

[第3個係 t o k y o_allinoneVV.amxx]
作者: GlueHacker    時間: 2011-9-15 19:13     標題: 回復 27# 的帖子

咁我幫唔到你==
FxG之前都好似你依個情況...好似汁左ser==
只能說個黑客太pro,幫唔到你
作者: SuPeRHunTeR    時間: 2011-9-15 19:13

引用:
原帖由 be1124124 於 2011-9-15 19:10 發表
bac.amxx
re.amxx
to**廣告**_allinoneVV.amxx
gamenamechanger_1199453729.amxx
ad_manager.amxx
xredirect.amxx
Ca_account_v1b_tra.amxx
voteban.amxx
Autobind.amxx

係得咁多-.-全部都一開ser果陣已經有

[第3 ...
可疑的AMXX...
btw.
唔999伺候唔通我走去炸佢?_?...(我同佢又無仇 )
作者: be1124124    時間: 2011-9-15 19:16

so sad=.=

多謝你地既幫手...如果del左某d插件都比人入侵...咁我收山算- -

作者: SuPeRHunTeR    時間: 2011-9-15 19:17

引用:
原帖由 be1124124 於 2011-9-15 19:16 發表
so sad=.=

多謝你地既幫手...del左某d插件都比人入侵...咁我收山算- -
仲比人hack緊?_?...
作者: ●鬼仔○    時間: 2011-9-15 19:18

等我幫佢解決啦!!

SuPeRHunTeR幾時比人叫做hunter哥
點解我以前唔知既!!
好似我同火神鳥,KAHO個d冇上vLan之後
你好似變得好風光wow
作者: be1124124    時間: 2011-9-15 19:20

未知-.-未開ser...不過多謝晒囉=.=
作者: SuPeRHunTeR    時間: 2011-9-15 19:21

引用:
原帖由 ●鬼仔○ 於 2011-9-15 19:18 發表
等我幫佢解決啦!!

SuPeRHunTeR幾時比人叫做hunter哥
點解我以前唔知既!!
好似我同火神鳥,KAHO個d冇上vLan之後
你好似變得好風光wow
我收左_好耐......
作者:   ★ckL§    時間: 2011-9-15 19:25

個場主絕望緊 no pub play
作者: ●鬼仔○    時間: 2011-9-15 19:41

暫時幫佢解決左
佢話佢既amxx冇係vLan down
冇sma
我唔係好我閒幫佢反編黎查

所以暫時改左佢rcon
睇下仲有冇咩問題

仲有一個小提醒
就係down amxx就去有名d(e.g數位),d人多少少既網去down
仲要睇下d人回復(睇d權限高少少既人
佢d人會反編amxx睇下有冇問題既!!
作者: 飛翔    時間: 2011-9-15 19:52

話時話./..比我做admin啦=]
作者: ●鬼仔○    時間: 2011-9-15 19:57

SuPeRHunTeR你收左? 點會啊!!
我記得
我岩岩入黎vLan CS
就已經見你有開團,開server,仲做團長
話時話,你應該算係我既前輩啊!!
仲記得我係EYWE團長個時
你好似有一次關左團
仲有我汁EYWE個時
你就岩岩重開團
個團網唔記得係咩,好似係SuPeR.coms.hk (唔記得啦!!
作者: 飛翔    時間: 2011-9-15 20:00

引用:
原帖由 ●鬼仔○ 於 2011-9-15 19:57 發表
SuPeRHunTeR你收左? 點會啊!!
我記得
我岩岩入黎vLan CS
就已經見你有開團,開server,仲做團長
話時話,你應該算係我既前輩啊!!
仲記得我係EYWE團長個時
你好似有一次關左團
仲有我汁EYWE個時
你就岩岩重開團
個團網唔 ...
大哥.好似好猛料.你邊個
作者:   ★ckL§    時間: 2011-9-15 20:03     標題: 回復 39# 的帖子

大哥 好似好猛料 你是誰
作者: 飛翔    時間: 2011-9-15 20:04

引用:
原帖由   ★ckL§ 於 2011-9-15 20:03 發表
大哥 好似好猛料 你是誰
何以見得
作者: ●鬼仔○    時間: 2011-9-15 20:07

你可能唔知個邊位既啦!!

我叫ty

睇你都唔識既啦!!

係vLan CS區玩得好耐個d可能識d既

我記得既人就得tony(vLan CS區既版主),傻樂(攪後台amxx),STB樂(教人炸server),fung(教我開server),小雲(rs2online話事人),CTPs(貪錢佬),SuPeRHunTeR(同路人)個d人lor 仲有d唔記得叫咩名lor

我最記得係tony lo
我所講既tony咪vLan CS區既版主tony lor
佢係cs入面,佢個logo係一個美女黎既,之後會有個神之洞L
佢仲係我以前EYWE既jail ser admin
佢話佢自己好鐘意玩jail wow
仲幫我寫左好多amxx同sma
我關於sma好多都係佢講比我知
作者: 借粟一燒._.    時間: 2011-9-15 20:44

引用:
原帖由 ●鬼仔○ 於 2011-9-15 20:07 發表
你可能唔知個邊位既啦!!

我叫ty

睇你都唔識既啦!!

係vLan CS區玩得好耐個d可能識d既

我記得既人就得tony(vLan CS區既版主),傻樂(攪後台amxx),STB樂(教人炸server),fung(教我開server),小雲(rs2online話事人),CTP ...
我玩左vLan好耐架
不過我淨係知邊個係冷楓*同埋紳z(唔知有冇人記得? )
舊嘅唔去新嘅點黎呢
你係時候退下火線喇(笑)
作者: 飛翔    時間: 2011-9-15 20:44

真係唔識你=]不過我都玩左好耐
作者: ●鬼仔○    時間: 2011-9-15 21:02

飛翔你由幾時玩vLan CS既!!

借粟一燒._.個d係老人黎既啦!!
作者: 借粟一燒._.    時間: 2011-9-15 21:09     標題: 回復 45# 的帖子

咁你依家知咩叫舊啦

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0