標題: 虎祝單中對神手c馬(神手搵錢法) [打印本頁]

作者: tony1    時間: 2006-11-8 02:30     標題: 虎祝單中對神手c馬(神手搵錢法)

講明先~對邊個c馬係一等一既神手
升點~~~虎同黃+(呢個唔洗我講都知,仲有6/7lv升大)
6-7lv出第一把青虹,(記住係單中,全埸最高lv既英)
對面c馬應該都3-4lv了~

正常9lv第2把,11lv第3把青虹(就算你12lv先出第3把都ok)
有個問題要考下各位~~~~~~~~~~~~~~~~:有咩方法可以另到搵錢同升lv快速提升
比小小提示大家:當祝11lv出左3青虹果陣~其他英最高都係得果8lv

作者: sky348    時間: 2006-11-8 03:01

呢樣野好講汁兵架bor @"@
當狗女咁玩仲好 @"@
作者: tony1    時間: 2006-11-8 03:08

你有冇念下我問果個問題呢~
作者: laigap    時間: 2006-11-8 16:18

咩狗女,唔明
作者: kelvin19250    時間: 2006-11-8 18:55

信長D人黎
又係有得召隻狗
...
不過信長果隻狗勁好多
而且信長cp地方又大
所以祝融好難當佢狗女咁玩,仲有
5打5的話,你去左cp,咁1個打兩個
果條友好慘架喎
作者: –傻仔︱安    時間: 2006-11-8 19:41

殺人咪得LO~
作者: eric1391    時間: 2006-11-8 19:43

未又係祝融老虎玩法,
但你咁講你都好神喎,11lv 3把青虹...
係你真係咁勁定係司馬真係壓唔到你買水?
神手司馬真係咁蠢?
作者: tony1    時間: 2006-11-8 23:46

你要知道6-7lv出左青虹了~加上tk你估下c馬果陣幾lv(仲有控老虎卡兵,拉後條線,當然c馬都有咁做)
每次團戰c馬都云到3個或以上的,我相信唔係個個做得到
作者: eric1391    時間: 2006-11-9 18:47

我亦都唔相信你做得咁完美,
對面係咪神手點界定...
你咁講法,個司馬被你壓得好嚴重,我唔係咁信神手既司馬會咁~

仲有個情況好唔清楚,幾打幾?有冇開電腦?冇服部果d黎搞你?

同你打場未知有幾勁囉~

作者: leung970    時間: 2006-11-9 21:02

冇rp就係吹水,冇可能,6lv前汁晒d兵同得閒c下p都冇可能出倒青紅
作者: herrylei    時間: 2006-11-11 09:28

唯一方法,佢過邊d人走晒,佢攞晒d裝,錢又多d啦,咁咪出到lo
作者: SuNnY1113    時間: 2006-11-11 18:23

我想話
冇可能囉

你1 on 1就有可能(唔開電腦)
1個人吸5人錢  都仲有小小可能出到

你對住神手司馬  有冇可能唔洗扣血
點都要買藥啦!

你肥到咁你估其他路D人黎唔黎殺你,你青紅都冇用,除非對手係新手

作者: ZzFirezZ    時間: 2006-11-12 13:41

你6-7lv@"@    "神手"c馬先得3-4lv= ="   佢都幾"神"喎......
作者: Joy    時間: 2006-11-12 18:58

你咁神~~~  點同你玩ar  =="
作者: SR超人    時間: 2006-11-13 12:50

喂~你post錯區喎,e道係三國區 .唔係吹水區@_@
作者: tony1    時間: 2006-11-13 19:40

o...咁我應該泥錯地方~
都唔知有幾多人7lv單中出青虹
我講緊當然係5v5團戰la~
你搵唔到唔該單機練返幾個月先出泥玩la~
作者: 沙漠風暴    時間: 2006-11-13 20:56

引用:
原帖由 tony1 於 2006-11-13 19:40 發表
o...咁我應該泥錯地方~
都唔知有幾多人7lv單中出青虹
我講緊當然係5v5團戰la~
你搵唔到唔該單機練返幾個月先出泥玩la~
新手團戰團?你得人地唔得ge?人地唔識阻你賺錢ge,淨係得過吹字,
唔係我話你,你最多咪勁過新手少少,蝦人地唔識玩,1~5級你隻隻兵食哂?
人地冇人會cp?比到你盡都要8~9級,如果照你咁講于禁9級咪3級烈玉?
要吹水去吹水區,三國區係比大家討論戰術,並不是膠術
作者: tony1    時間: 2006-11-13 21:38

引用:
原帖由 沙漠風暴 於 2006-11-13 20:56 發表

新手團戰團?你得人地唔得ge?人地唔識阻你賺錢ge,淨係得過吹字,
唔係我話你,你最多咪勁過新手少少,蝦人地唔識玩,1~5級你隻隻兵食哂?
人地冇人會cp?比到你盡都要8~9級,如果照你咁講于禁9級咪3級烈玉?
要吹水去吹水區, ...
都叫你自己單機練返幾個月先同我講野~
你玩3國有幾內呀~唔識就唔該唔好串人
作者: kelvin19250    時間: 2006-11-13 23:28

引用:
原帖由 tony1 於 2006-11-13 21:38 發表

都叫你自己單機練返幾個月先同我講野~
你玩3國有幾內呀~唔識就唔該唔好串人
好心你啦,唔好係度扮勁,6lv 出青虹....
我比你單機,我都驚你唔得,如果你真係咁勁
比個rp黎睇下,你真係咁勁,我拜你做師傅,我地
vLan 呢到 D 人已經算好,你試下post去KYO
個到D人唔插到你死,我笑

你扮神手之前都做下功課
我試個,就算單機(開哂電腦)你要係6lv 7 lv 前出青虹到好難
你仲要話對住司馬,個久唔久地火你,你都好難張5隻兵仔殺哂
仲有司馬6lv 7lv果陣,佢一招地火,一招火雨,你已經冇半桶血
所以你唔好再發呢D膠論,仲叫人單機練返幾個月
作者: kelvin19250    時間: 2006-11-13 23:33

引用:
原帖由 tony1 於 2006-11-8 02:30 發表
講明先~對邊個c馬係一等一既神手
升點~~~虎同黃+(呢個唔洗我講都知,仲有6/7lv升大)
6-7lv出第一把青虹,(記住係單中,全埸最高lv既英)
對面c馬應該都3-4lv了~

正常9lv第2把,11lv第3把青虹(就算你12lv先出第3把都ok)
...
仲有,6-7lv出青虹都算,你最膠之唔之係咩

『  正常9lv第2把,11lv第3把青虹(就算你12lv先出第3把都ok)  』

唔好玩啦 大哥
即係你升2lv就有$3000  =o=  O咀囉
丫!我知拿,你係咪羅隻老虎去打cp,自已係屋企唔升lv

隔2lv有 $3000 我驚你15-16lv到神裝
作者: tony1    時間: 2006-11-13 23:44

引用:
原帖由 kelvin19250 於 2006-11-13 23:33 發表

仲有,6-7lv出青虹都算,你最膠之唔之係咩

『  正常9lv第2把,11lv第3把青虹(就算你12lv先出第3把都ok)  』

唔好玩啦 大哥
即係你升2lv就有$3000  =o=  O咀囉
丫!我知拿,你係咪羅隻老虎去打cp,自已係屋企唔升lv : ...
你知唔知虎祝點解係打木王,就係因為佢可以雙控,所以比起其他英搵得多錢
你連雙控都唔識,仲係度串我,你唔q識控虎拉cp之後控虎尾刀,你唔識我唔怪你
作者: Joy    時間: 2006-11-13 23:52

唔好話人地串你la   

羅個replay 出黎咪威晒囉 =="   你咁"勁"
作者: TY2006    時間: 2006-11-14 01:47     標題: 我諗到啦

最有可能既方法係....第1.神手司馬tk哂你d兵..你一木都汁唔到..等錢出青紅?
第2...5個人一齊行?
作者: 七色の明日    時間: 2006-11-14 01:57

唔...我都同意不如你比個rp比人睇...睇到係真係你就心服口服..
如果唔係...得個講字好難有人會信你
作者: eric1391    時間: 2006-11-14 12:57

有個方法可能得,
自己中路打兵執曬5隻,隻老又去上打兵執曬5隻~
之後再打埋cp,你控到咁神先講野啦~
控唔到既開個分享比隊友控囉,仲要隻老虎唔比人打死喎~

打d傻仔司馬嘖麻...
神手司馬我就唔信on9到咁比你壓法...
佢咁神可能tk曬你d兵呀~
人地8lv都清曬d兵啦,仲壓你唔到咩~
以為自己省港澳三國神手咩?

你要吹水都唔好話自己打緊神手果時咁勁啦,
仲要在另一個貼度話養人冇問題,已經證明左你係咩人啦~
仲話自己咩比賽,正式比賽都唔比養人咖啦,唔好話我知你咁都唔知呀,比賽選手~
又話咩自己kyo有2百幾個族友~
kyo果度又唔見你咁貼...
作者: 沙漠風暴    時間: 2006-11-14 16:44

不如我同你試下喇,我已經退出三國9個月,而家實力驚連中手都冇
就玩到6級,睇你出唔出到青虹,我揀咩人都得,仲話神手司馬,
你唔膠都冇人信,要唔要試下?如果係既話我拜你為師。
作者: 一劍穿心    時間: 2006-11-14 16:50

不如我同你試下喇,我已經退出三國9個月,而家實力驚連中手都冇
就玩到6級,睇你出唔出到青虹,我揀咩人都得,仲話神手司馬,
你唔膠都冇人信,要唔要試下?如果係既話我拜你為師。

我好同意..............11LV9000$== 一個人....好心你不要吹喇
作者: laigap    時間: 2006-11-14 19:47

6lv 7 lv 出青虹不是冇可能,6lv如果99% 尾刀全拿,大約50木,68木就有$3000(冇計彈$20)
如果50木計埋20秒$20,不是冇可能6lv 7 lv 出青虹
作者: 沙漠風暴    時間: 2006-11-14 20:23

引用:
原帖由 laigap 於 2006-11-14 19:47 發表
6lv 7 lv 出青虹不是冇可能,6lv如果99% 尾刀全拿,大約50木,68木就有$3000(冇計彈$20)
如果50木計埋20秒$20,不是冇可能6lv 7 lv 出青虹
佢冇計埋每隻兵會升幾多經驗,人地都會阻佢,係咪犀非利成咁?可以既話我陪你又如何
作者: SmileBoy    時間: 2006-11-14 21:58

如果你真係咁神  神到比神更神 人地殺一隻兵$4x 你殺一隻有$8x  

你唔應該留係vlan  你應該去玩魔獸世界巡迴賽  
作者: eric1391    時間: 2006-11-14 22:04

引用:
原帖由 laigap 於 2006-11-14 19:47 發表
好肯定話你知,就算你1lv開始執曬5隻兵,
但冇做其他野cp果d既話,係冇可能6lv出到青虹~

成日黃忠單中都執曬5隻兵咖啦,邊得呀~
你單中升lv就會好快咖啦,1~2隊兵已經升1lv啦~
仲要計埋唔可以被佢果個所謂神手司馬打到買水~
佢仲要話佢壓人幾lv,即係tk埋人地d兵啦...
打張合果d我更加唔信呀,神手張合殺埋你都仲得~

呢d野留番黎同d唔知咩叫三國既人講啦~
作者: kelvin19250    時間: 2006-11-14 22:04

引用:
邊有50木呀6lv前
一定冇
仲要司馬地火你,一定冇可能99%尾刀全拿
作者: Joy    時間: 2006-11-18 02:31

咪再理佢la   佢呃貼咋ma!!!!!!!!!!
作者: SuzumiyaHaruhi    時間: 2006-11-18 18:22

冇記錯50木好似係岩岩好單中六lv-.-....
我記得係30秒一批...問題在於司馬如果係為左你一隻老虎而淆左唔敢出黎又或者你企係對面壓佢雙控埋隻老虎汁兵佢殺你唔到既.咁果個真係唔配叫神手
你加埋十字我一個星落地火火雨你都hihi : o )....
所以你不如話神手祝融對新手司馬或者好小小~幻想論唔係話唔講得~but...wt is the point?
幻想論入面講既野你都要平衡~例如話關羽100% d閃鎚可以飛中埋人~張遼都可以停動作放鎚前即時收招~
而唔係張遼暈就比關羽閃到~呢d根本就單方面

(順提:唔多記得你點加點..如果你係老虎+流星雨既話...咁你都係做水魚啦....不過你加得十字都唔好得去邊架啦
~仲有~希望你講既司馬唔係果d所謂識camp 星落唔識camp 唔到收星落既膠佬)

作者: sunkist1628    時間: 2006-11-25 23:16

是..無限魔版的三國嗎!?
不然怎麼可能6級有青虹..
11lv3把..
作者: raygod    時間: 2006-11-27 19:57

.................
作者: ●夜○    時間: 2006-11-27 20:39

管理員唔該關post....廢事d人再呃帖=="
作者: NaCKyKs    時間: 2006-11-29 19:57     標題: 回復 #1 tony1 的帖子

對面係神手c馬??定係你係超神手祝??
神手c馬就會壓到你啦= =""佢可以做到你一隻兵都汁唔到都得呀-.-
睇來要賜教下先得...
   感恩
  三國區會見到我  NacKy.Ks/One_Day
作者: NaCKyKs    時間: 2006-11-29 20:03     標題: 回復 #31 eric1391 的帖子

我諗緊佢係唔係..係屋企等到2900先出去..俾人壓到6lv..死剩3000蚊去買青紅=.=||||

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0