標題: ★★[HongKongServer] FxG #3香港幽靈場 [打印本頁]

作者: 橫井_小成    時間: 2012-2-18 17:00     標題: ★★[HongKongServer] FxG #3香港幽靈場

★★[HongKongServer] FxG #3★★

香港幽靈場

相信大部份玩家對此模式也不陌生..
玩法大概:
由T做幽靈, 沒有移動的時候會100%隱身..當移動時會現形(移速愈高愈現)..
幽靈任務 : 殺死全部CT或放置C4
由CT做捕做幽靈的人.. 伺服器使用 GUNXDMOD 插件來輔助...
CT可透過擊殺幽靈獲得經驗值提升等級..等級愈高,開始時選擇的槍械愈多..

GUNXDMOD系統:
玩家可以輸入/menu 透過菜單觀看資訊
GUNXDMOD 等級 TOP20
人類槍械商店(可以使用經驗購買進行槍械升級.如追蹤手雷..強化版武器..降落傘等等..)另外加左人物eg:獵人,叛徒
幽靈補充商店(可以使用經驗購買閃光彈...生命之泉..跑鞋..跳鞋等等..)

FxG重開番,全靠你們的支持..
長駐vlan01
另外招1名轉向服,有意請pm留低msn
轉向服者可有ADM權

作者: adsl132156    時間: 2012-2-26 15:35

fxg3.no-ip.org

咩意思??

作者: Soldner    時間: 2012-3-21 23:36

個SER已左24小時
作者: a041075    時間: 2012-4-17 15:48

以前個AC冇左LV點搞= =
作者: 橫井_小成    時間: 2012-4-17 15:49

引用:
原帖由 a041075 於 2012-4-17 15:48 發表
以前個AC冇左LV點搞= =
如果你有相的話可以回lv
作者: a041075    時間: 2012-4-17 16:27

我係你地關SER之前升的- -
作者: 橫井_小成    時間: 2012-4-17 20:44     標題: 回復 6# 的帖子

你講低你自己咩名
我可能會記得,.
作者: a041075    時間: 2012-4-18 21:47

我記得我叫做Eric9247
但係正常冇人會記得我個名- -
作者: 橫井_小成    時間: 2012-4-20 20:55     標題: 回復 8# 的帖子

我記得你架,不過你好似18lv到.
作者: a041075    時間: 2012-4-21 11:35

記得我!!?(感動)
請問可唔可以回LV= =
作者: sweetx2    時間: 2012-5-7 10:06

請問點比相你?  我係呢個SER既長期玩家   今日入去見到自己變左7LV   我O咀
我本身係21LV  就快升22LV
作者: Soldner    時間: 2012-5-8 19:45

由於SERVER UPDATE左...部分玩家LEVEL可能遺失...只要有人知/圖..就有LV回
作者: Soldner    時間: 2012-5-8 19:46

另外SERVER IP轉為: fxg3.no-ip.org:27021...舊IP都可以照用
作者: sweetx2    時間: 2012-5-27 16:13     標題: 外掛問題

自從個SER更新左之後   多左好多外掛佬   
特別係KDL 同lulu^.^ 呢2個外掛佬   踢又踢唔到   
KDL就由1LV用外掛升到成15LV   佢好似大陸佬黎    1LV手槍佢可以殺勁多人
lulu^.^ 總勁   佢可以CT用刀同TR玩  總成日次次撞到佢   我無行過(隱緊形)  佢都可以掉頭走  擺明CHEAT啦
呢2個比人投訴都唔單只一次
我希望場主   幫忙解決下問題    真係忍左2個CHEATER好耐啦
作者: Soldner    時間: 2012-5-27 18:41     標題: 回復 14# 的帖子

ok..我會解決一下..
作者: 絕命.破天    時間: 2012-7-11 23:11

我想問下升15lv要-幾多經 升10lv 要幾多經 升16lv要幾多經
最好列曬1-20要幾多經
最好有埋圖
作者: Soldner    時間: 2012-7-13 20:50

http://www.flickr.com/photos/64563087@N04/7561623044/in/photostream/
作者: 絕命.破天    時間: 2012-7-14 08:51

16lv開始唔岩wo 似 唔係應該15000咩
作者: 絕命.破天    時間: 2012-7-14 08:55

咁你有mo【M3t-hk.com | 亞太區】幽靈 既升lv要幾exp
作者: 雨後天未晴    時間: 2012-7-19 01:52

其實姐係點解

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0