標題: [未評] 單挑:  -Mist.Babe vs 逝去的時間 [打印本頁]

作者: 系統消息    時間: 2012-3-3 13:21     標題: 單挑:  -Mist.Babe vs 逝去的時間

遊戲類型: 信長英雄賽
比賽模式: 單挑 1 VS 1
地圖版本: 信長之野望 F13.0E2
比賽限期: 2012年03月06日 23時59分
抽籤說明: 由參賽者按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ; 抽到數字大者, 先陣型, 然後選出3個出戰的英雄; 數字小者再選出3個出戰的英雄, 一般情況下數字小者開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 比賽規則, 違規可能會被罰停賽

[iframe=vlan_nob_hero_game2.php?pair_id=2477,260]LIST[/iframe]

作者: 逝去的時間    時間: 2012-3-3 13:59

時間 :time: :time:
作者:  -Mist.Babe    時間: 2012-3-3 17:04

98得叫me !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: |LoSeR|SuZy    時間: 2012-3-3 17:52

吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼吼
作者: 逝去的時間    時間: 2012-3-3 17:55     標題: 回復 4# 的帖子

作者: [UnioN]TiN.    時間: 2012-3-3 17:55

加油阿愛人
作者: 小奶子    時間: 2012-3-3 18:01

加油
作者: 唔好兩頭望    時間: 2012-3-3 19:19

加油啊kkx support果個
作者: 逝去的時間    時間: 2012-3-3 19:25

引用:
原帖由 唔好兩頭望 於 2012-3-3 19:19 發表
加油啊kkx support果個
引用:
原帖由 小奶子 於 2012-3-3 18:01 發表
加油

你地既人性出左來

作者:  -Mist.Babe    時間: 2012-3-3 19:55

E家打得未-.-????????????
作者: jamieak47    時間: 2012-3-3 21:15

引用:
原帖由  -Mist.Babe 於 2012-3-3 17:04 發表
98得叫me !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
驚現網魔112lv                        
作者: 逝去的時間    時間: 2012-3-3 21:41

今晚12點有沒問題   
作者: 逝去的時間    時間: 2012-3-3 22:22

係唔係到???????????? now 打得
作者:  -Mist.Babe    時間: 2012-3-3 22:31

好 e家打??????????????????
作者: 逝去的時間    時間: 2012-3-3 22:32

團2我場 你入場等5min 我wc
作者: CoOLskw    時間: 2012-3-3 23:00

+油+油 :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
作者: 逝去的時間    時間: 2012-3-4 00:18

唉-,- 指教 灰   :'( :'( :'(
作者:  -Mist.Babe    時間: 2012-3-4 00:19

指教了
作者: ToNiGhT_    時間: 2012-3-4 19:00

baby姐話呢鋪唔可以輸                 
作者: 小飛豬    時間: 2012-3-5 17:00

除左獎金外, 進入32名次, 還有 30 積分,獎勵.已發放

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0