標題: [2.1.2.1] Super 9 vs 9 對抗 [打印本頁]

作者: legotoytoy    時間: 2012-3-28 19:39     標題: [2.1.2.1] Super 9 vs 9 對抗

伺服器介紹
伺服器名稱:Super 9 vs 9
人數:20(暫定) 花生2(暫定) 不排除日後增加人數
地點:vlan coop 01
開放時間:24小時,(除左死SERVER唔知之外)
板本:2.1.2.1
Admid:玩具 (新手一名)
本人絕對歡迎,任何意見,不論好壞
有咩想提意,方便既就留句言 ^.^

伺服器特色(大部份已中文化)
感染者
特感靈魂飛行
特感於靈魂將態下可按R飛行
右鍵轉屍
玩家於特感靈魂狀態時按右鍵可轉換其他特感
防錯隊,方便玩家不用轉隊
設有[!VOTEKICK],簡化為[!VK]方便踢掉自我主意者/無謂/多餘人!

[[[[[[[有一定機率抽中超級/隱形的特感]]]]]]]

Boomer:血量50  超級Boomer血量為:*8
本伺服器Boomer
新增技能:超級跳躍
Boomer在遠和高處跳下,有一定機會率自爆,跌在人群中最適合~~
新增技能:大巴大巴神掌
一掌唔知打到飛左去邊~~

Smoker 血量:250  超級Smoker血量為:*8
暫時沒有任何加插技能,但不排除日後會新增
暫得一條長長的舌頭~~~

Hunter:血量:250  超級Hunter血量為:*8
高撲最高只有40

Spitter 血量300  超級Spitter血量為:*8

Charher 血量:600  超級Charger 血量為:3000
本何服器Charger可以撞車 轉彎 令你更容易把倖存者撞落街/落海
還可以邊衝邊打,衝擊期間按右鍵就可以了

Jockey:血量325 超級Jockey血量為:*8
夾住還可以I JUMP U JUMP,行走速度真係意想不到~
一夾左上頭,就任由你操縱,想去邊都唔會反抗~~
夾住仲可以跳,帶人嚐試跳海跳樓有幾HIGH~

Witch:血量10000
3至4分鐘地圖上便會有1隻Witch出現 可以控制,可攻擊最近的倖存者

肉搏Tank 血量:80,000 至 150,000 不定
可以執槍 但掉槍會扣除自己血量!!!
手持一把大武器(裝飾用),但死後會跌在地上,可撿有意想不到的效果
子彈射他完全不痛 但用近武會有意想不到既效果

倖存者
一開始地上有大量近武提供,令你一嘗埋身斬屍既快感
紅外線 令射術不佳既你 更容易幫助同伴
         有CS槍
[[[特別....重狙:5XXX攻]]]
[[[偵察狙擊步槍:1XXX攻]]]   

(停用)特別設有加速系統
每關地上會有 腎上線素和止痛藥提供
腎上線素:100%發動加速效果 30秒內 攻速 救人速度 上彈 移動提升
止痛藥:有50%機會發動效果,但請不要浪費

已知Bug:

如有發現請通知

~~~   敬請合作   ~~~~

服器會長時間有老手在場,
歡迎老手入黎切磋技術
歡迎新手入黎提升技術

服器老手會盡量留意兩邊隊伍玩家實力,主動協助平衡兩隊玩家,共同分擔轉隊的使命,絕不會出現10個新手打10個老手既情況
新手既 只要你肯聽肯學 我地就會肯教

服精神
(要大家合作殺敵,團結過關)

(有MIC多用MIC,方便帶領/提示隊友救援)另:結交朋友/鬧交都可方便一點!!!
(衝門者踢,葉問踢,冇喇叭踢,叫極都唔應踢,溝女打字唔殺敵踢,絕不手軟)
特別注意: (
服器不適合18歲以下人仕)

錯隊既問題係俾防毒入面個防火牆擋左~~~

============================================
15/6/2013

本服地圖會修改一點:
特感:
重生及阻外行動位置會增加~~~
幸存者:
路徑及捷徑會有所改變/增加~~~

為大家增加一點新鮮感~~~
為打破每次都次都是同樣沉悶的打法和走法~~

因本人新手,難道,及種種問題.......
現在完成了既地圖
C2M1,C2M2,C2M3,C2M4
....其他會盡快完成

如有任何合理,正常意見,可任意提出.....謝謝

作者: suepi    時間: 2012-3-28 19:44

老手 小萌在
:kiss:
作者: sdragdagadf    時間: 2012-3-28 22:09

狗衝ser
作者: legotoytoy    時間: 2012-3-28 22:21

引用:
原帖由 sdragdagadf 於 2012-3-28 22:09 發表
狗衝ser
何以見得???
作者: msystemtko    時間: 2012-3-29 18:48

玩D乜? D屍仲屈過人, 人又冇得買野
屈到黑白等死
作者: pong99193r    時間: 2012-3-29 19:15

而家升左版本未?
作者: 四小兒    時間: 2012-3-29 19:17

引用:
原帖由 msystemtko 於 2012-3-29 18:48 發表
屈到黑白等死
系咪你最岩玩d行行下冇血 禁個制就有包個d 包你過到關
作者: 四小兒    時間: 2012-3-29 19:20

引用:
原帖由 pong99193r 於 2012-3-29 19:15 發表
而家升左版本未?
未升住
作者: msystemtko    時間: 2012-3-29 19:23

引用:
原帖由 四小兒 於 2012-3-29 19:17 發表

系咪你最岩玩d行行下冇血 禁個制就有包個d 包你過到關
你講緊咩? 點解我唔明?
我玩過一陣唔算熟, 但係足夠比我覺得做人果方係狗衝, 包得一個, 好快比屍磨晒血黑白等死
做屍又多血又多能力
作者: 四小兒    時間: 2012-3-29 19:42

引用:
原帖由 msystemtko 於 2012-3-29 19:23 發表
我玩過一陣唔算熟, 但係足夠比我覺得做人果方係狗衝, 包得一個, 好快比屍磨晒血黑白等死
做屍又多血又多能力
做屍又多血又多能力??吾好玩啦哥哥-.-
作者: 四小兒    時間: 2012-3-29 20:01

引用:
原帖由 msystemtko 於 2012-3-29 19:23 發表
做屍又多血又多能力
的確本ser系有一部份玩家喜愛狗衝,但我地絕對會踢.就算包得1個 都系可以10個入哂安全室的,
雖然系困難少少,但有難度先好玩,吾通你想,行幾步,就有1個包比你汁咩 系咪先
其實d屍屈既吾系能同血,,系重生時間,我地都覺得系太快.我地會盡快改善
作者: legotoytoy    時間: 2012-3-29 20:32

引用:
原帖由 msystemtko 於 2012-3-29 18:48 發表
屈到黑白等死
冇難道俾你一個直接可以跑到安全室好唔好......
10 V 10係講團隊合作,唔係俾你扮葉問1打10架.......
D 屍唔勁D,D人邊識咩叫合作......
你應該適合玩4 V 4多D~~~
作者: legotoytoy    時間: 2012-3-29 20:34

在升2102中......................
希望順利~~
作者: katat1    時間: 2012-3-30 11:17

..............
希望你地升得上2102.......
作者: 漆黑一片    時間: 2012-3-30 12:13

點解係coop01 唔見你開場
作者: legotoytoy    時間: 2012-3-30 12:26

真係唔多順剩.........但已經完成..........
如發現問題或意見,請提出來......!!!
早抖~~~~
作者: spongebaby    時間: 2012-3-30 14:25

隻char衝得好快 路都睇唔清
作者: 四小兒    時間: 2012-3-30 15:48

引用:
原帖由 spongebaby 於 2012-3-30 14:25 發表
隻char衝得好快 路都睇唔清
請多加練習
作者: sdragdagadf    時間: 2012-3-30 20:46

關關狗沖,,打tank果時一訓低2.3件就話沖啦沖啦 主体快沖啦
作者: 四小兒    時間: 2012-3-30 20:57

引用:
原帖由 sdragdagadf 於 2012-3-30 20:46 發表
關關狗沖,,打tank果時一訓低2.3件就話沖啦沖啦 主体快沖啦
只系某部份新手會系咁姐,其實隻tank豆腐得可憐,1刀1萬
作者: legotoytoy    時間: 2012-3-31 00:33     標題: 回復 19# 的帖子

唔係個個都係咁架嘛~~~~
不過新手同打開4 v 4果d都係~~~
作者: ~SRW~    時間: 2012-3-31 04:58

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2012-3-31 00:33 發表
唔係個個都係咁架嘛~~~~
不過新手同打開4 v 4果d都係~~~
我笑而不語
作者: wingnincar    時間: 2012-3-31 13:59

玩慣左就知,要拉低人都唔易
特感唔合作,都可以被人1隻1隻ko
團結護後既人隊可以全部入哂安全室,
死命狗衝,呆企唔返後救,遲早被人捉哂

支持呢個場 - 憂
作者: 漆黑一片    時間: 2012-3-31 14:07

服器老手會盡量留意兩邊隊伍玩家實力,主動協助平衡兩隊玩家,共同分擔轉隊的使命,絕不會出現10個新手打10個老手既情況
根本呃人

作者: 四小兒    時間: 2012-3-31 14:19

引用:
原帖由 漆黑一片 於 2012-3-31 14:07 發表
本伺服器老手會盡量留意兩邊隊伍玩家實力,主動協助平衡兩隊玩家,共同分擔轉隊的使命,絕不會出現10個新手打10個老手既情況
根本呃人
只能說要兩面實力一樣系根本冇可能既事 請不要無中生有
作者: 四小兒    時間: 2012-3-31 14:22

引用:
原帖由 wingnincar 於 2012-3-31 13:59 發表
玩慣左就知,要拉低人都唔易
特感唔合作,都可以被人1隻1隻ko
團結護後既人隊可以全部入哂安全室,
死命狗衝,呆企唔返後救,遲早被人捉哂

支持呢個場 - 憂 ...
多謝支持 有咩意見歡迎提出
作者: 漆黑一片    時間: 2012-3-31 14:59

引用:
原帖由 四小兒 於 2012-3-31 14:19 發表

只能說要兩面實力一樣系根本冇可能既事 請不要無中生有
就咁 我不如講樣野比你聽
你地人有9個 之後屍得5個 你地照開波  都算數啦
10個入晒安全室 之後所謂既老手就話 : 10個...多..謝..大家  咩意思?

作者: 四小兒    時間: 2012-3-31 15:39

引用:
原帖由 漆黑一片 於 2012-3-31 14:59 發表

就咁 我不如講樣野比你聽
10個入晒安全室 之後所謂既老手就話 : 10個...多..謝..大家  咩意思?
我當時在場,一開始我系個面有開咪講 話對面未夠人吾好行住,但有個人吾聽系要行,我地吾識佢既 你信吾信都好
暗夜,佢個人喜好次次入到安全室都會打多謝........
作者: legotoytoy    時間: 2012-3-31 18:51     標題: 回復 28# 的帖子

岩岩升上2102見到熟人大家又有mic,吹多陣咁都都睇唔開......~!
作者: the-F-word    時間: 2012-4-1 04:44

表示支持:P :P :P
無玩個d人玩左先好講野,d屍有幾sm?唔係好覺.

作者: hch2615    時間: 2012-4-1 11:23

坦白說...

1.  sdragdagadf > 3樓:狗衝ser

回應:在每個對抗場或戰役場中,難免有玩家急功近利或呈英雄。特別在對抗場中,團隊合作更為重要,我想,這就是為什麼特感要強化的其中一個原因吧?就是特感有較強的能力,倖存者才會走在一起互相依賴大家。

2. msystemtko > 5樓:玩D乜? D屍仲屈過人, 人又冇得買野 屈到黑白等死
msystemtko > 9樓:你講緊咩? 點解我唔明? 我玩過一陣唔算熟, 但係足夠比我覺得做人果方係狗衝, 包得一個, 好快比屍磨晒血黑白等死
做屍又多血又多能力

回應:見上題答案。除了這樣,坊間有很多插件,再屈的仲有。倖存者那面有各樣武器都是高火力,包括重狙(6000一發),近戰(對TANK造成1萬血傷害),腎上腺素(加速效果 30秒內 攻速 救人速度 上彈 移動提升)等等之如此類,令兩面實力較為平衡,考驗的,都是玩家的團隊合作,技術及戰略。一向地,10打10是娛樂場,特感能力純粹提高玩家挑戰性及趣味性,這才是為什麼有插件的原因吧?再者,如果你覺得人可以買野的話,則是老手玩家較為優勢,因為他們玩得較舊,知道什麼鍵買東西,及存下很多經驗買各樣武器,或新手不懂得買野,反而顯得不公平。

3. sdragdagadf >19樓:關關狗沖,,打tank果時一訓低2.3件就話沖啦沖啦 主体快沖啦

回應:有時遇到很壞的情況下,務必拎分在先。例如TANK死守角落,門口,高地,有車的地方。也鑑於有些玩家配備Microphone,他們會「指導」自己隊友,但那些是插件或場主不能控制的因素。也取決於玩家的判斷,技術及能力。這情況我也遇上很多次,雖說不上團隊合作的精神,但在(只限)不利的情況底下,能拎取最大的分數,就是團隊合作。

4. jjfk123 > 23樓:睇特感嗰項就知個ser係特感sm人

回應:回應如第2條。我不是偏幫場主,但特感的設置和倖免者較為平衡,當然有很多改善的地方。

5. 漆黑一片>25樓:不會出現10個新手打10個老手既情況 根本呃人

回應:坦白說,其實沒有分什麼新手和老手。Server的宗旨是希望每個玩家也能玩得開心,盡心令大家享受多人遊玩的樂趣,這也是我在那兒玩了1個月的看法。因為沒有RPG,所有玩家一入場都是公平,不計經驗值或買東西,只靠團體合作和技術。
(題外話:雖小弟只玩了1個月,但並不算稱什麼老手,如你有時看到我的話,不忘多點指教小弟,因為正如剛才所說,希望享受多人遊玩的樂趣,而且有玩開的玩家人品不差及友善(算是吧 ))

5. 漆黑一片>28樓:就咁 我不如講樣野比你聽

回應:我當時也在場。正如四小兒(Eryka)對你的回應。Server本身設置有人開了頭,開了門,特感便能出生。當時我在做屍,也看到某倖存者未齊人便衝了下去。後期因為平衡人數問題,在接下來第2關我記得已經變回了8打8。他說的話並沒嘲諷意思,昨天己經證實了,他說如果有冒犯各位,他謹此向各位道歉。請多多包含,及多謝你的反映。

To all ,坊間有很多的插件場,例如RPG,Perks(倖免者特殊能力及特感提升能力),不少人玩慣了,所以有些玩家對本Server不喜歡,因為沒能力提升,沒買野功能而感到厭悶;也有些玩家的言語和行為普遍上不能接受或產生誤會,這些都是場主和Server不能避免的事,請各玩家多多包含。也正正因為沒有太多的插件,遊戲的平衡性也是server的其中一個特色。如閣下真的對server有什麼投訴,歡迎進場或這裡留言(我不是管理員,但身為一名玩得較久的玩家(不要稱我老手),我有部份義務提升自己個人言行或平衡,以確保每位玩家暢遊娛快,謝謝。

小弟向場主的建議:
1.建議每場或每關必有TANK出現
3.修復Charger撞倒倖存者會停住
4.修復Witch攻擊錯人的問題
5.新增安全門鎖匙,限定每關只有一位倖存者手上持有鎖匙才能開安全門,確保以防有人衝的行為
6.Boomer卡屍的情況
7.近戰武器多樣選擇(較少機率有武士刀)
8.玩家提示:不時出現通告通知玩家此Server基本玩法,例如「重狙一發6000,自問限界好就用佢」等這些
建議加插,「近戰對TANK造成極大傷害」
「腎上線素:100%發動加速效果 30秒內 攻速 救人速度 上彈 移動提升
止痛藥:有50%機會發動效果  」
「特感能力提示」
9.物件被Charger倒塞情況,例如車阻住安全門或出口,特別在Dark Carnival,通向演唱會的車。建議被撞後的物件一段期間不郁將自動消失。

次要:(可以的話)
1.請加插強制人數平衡插件
2.Witch能力增強
3.設置排行榜???
作者: legotoytoy    時間: 2012-4-1 12:02

好文彩~~~
1,整黎整去都整唔到,可能我屎~~
3,返屋企我會整返佢細力D
4,同上
5,問過好多人意見,大家都話左不需要
6,聽聞好似冇辦法,或者我唔識
7,技術勝於一切~
8,返去整~
9,尼樣我會想辦法

次要:
1.要平衡就會錯隊
2,試過一隻WITCH友晒
3,SERVER負擔都已經好重.....換左個SSD先再加插~~~
作者: 送你一對奶    時間: 2012-4-1 14:23     標題: 色魔

大家升級左未..............................
作者: 送你一對奶    時間: 2012-4-1 14:27     標題: 2.1.0.2

係2.1.0.2  見唔你埸  =.=
作者: 四小兒    時間: 2012-4-1 15:50

引用:
原帖由 送你一對奶 於 2012-4-1 14:27 發表
係2.1.0.2  見唔你埸  =.=
ser一直在長開..見吾到既話應該系你問題了
作者: legotoytoy    時間: 2012-4-1 17:40

見到個SER瓜左,岩岩開返~~~
作者: legotoytoy    時間: 2012-4-2 08:03

散彈,狙擊槍都已加滿了子彈!!!
作者: pong99193r    時間: 2012-4-3 18:38

點解仲未開ser
作者: legotoy    時間: 2012-4-3 19:33

一出離開屋企就瓜......
叫左D人唔好係轉場前後打!T同轉隊架啦....
個個聽話D就唔會瓜SERVER~~合作下啦!唔該!!!

冇氣!
作者: siu中    時間: 2012-4-4 13:28

我頭先都玩緊你既ser
支持你
作者: legotoy    時間: 2012-4-4 14:14

謝謝~~~~支持
作者: GreemPanG    時間: 2012-4-5 14:36

玩具..開SER啦./..

作者: legotoy    時間: 2012-4-5 16:44

唔係我唔開,係死鬼左個SER........都唔明點解D人要係咁轉去做C.......
作者: KaI_eY    時間: 2012-4-6 00:10

個SER唔錯呀
不過多D人開MIC吹吹水仲好TIM!
作者: pong99193r    時間: 2012-4-6 16:37

請問樓主而家有冇開場?

同埋可唔可以set到唔比人轉?搞到成日死server加分配唔平衡 D二五仔好煩
作者: legotoytoy    時間: 2012-4-6 18:21

唔比轉又唔可以丫
在10 打10 中
如果有一隊一次走左5個人...咁就會變左10打5
所以唔可以冇左個轉隊~_~
作者: sasuke515    時間: 2012-4-21 13:34

強烈要求block左個轉隊佢,d人成日見邊隊嬴就轉過去,搞到實力唔平衝,可能一隊10人,一隊幾丁友,有時又有亂隊既情況出現(不過可能係d花生特登霸人位)或者關少d花生位得唔得

作者: legotoytoy    時間: 2012-4-23 01:10     標題: 回復 48# 的帖子

明白.....!!!!!!!!!!!!!
作者: gdtsz    時間: 2012-4-23 02:44

樓主會否考慮加入技能和購物系統?令SERVER更有趣味?
作者: sdragdagadf    時間: 2012-4-23 08:41

引用:
原帖由 gdtsz 於 2012-4-23 02:44 發表
樓主會否考慮加入技能和購物系統?令SERVER更有趣味?
咁會同另一個1010 重疊左
作者: legotoytoy    時間: 2012-4-23 10:57     標題: 回復 50# 的帖子

不會~~ ~~
作者: pong99193r    時間: 2012-4-23 21:25

樓主,一齊合力過關係一件好事,雖然rush呢樣真係好難避免到,特別係人類人數越多果陣

可唔可以取消左打針同埋藥丸既攻速上彈等等功能?D人成日用黎rush rush rush rush~~~~好明顯呢樣野助長左佢地

仲有,可唔可以整到救起一個人可以加分?應該可以鼓勵D人等埋後面既新手,咁就唔會有rush呢個情況

純粹9up
作者: legotoytoy    時間: 2012-4-23 23:45     標題: 回復 53# 的帖子

打針係為左一齊合作打隻TANK用,
因為一定要身埋打既問題,可以令做C果邊合作保護隻TANK

9衝既問題,要用VOTEKICK去解決~~~
救人起身可以友分尼樣野就.....我都唔識.....
作者: katat1    時間: 2012-4-24 09:40     標題: 回復 54# 的帖子

通常打針,吃藥丸多數拿來打tank的=.=

後面d新手唔會沒人理(<--除非他比特感拉到好遠,咁就救唔到= =)

我個人用針打tank,多數近射都傷左tank好多血(<--我近射時會用散彈射的= =)
作者: wingnincar    時間: 2012-4-24 16:43

點解變左9V9,,,,,,,,,,
作者: legotoytoy    時間: 2012-4-25 14:59

10 V 10出現好多問題......
所以轉9 V 9
作者: pong99193r    時間: 2012-4-28 09:34

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2012-4-23 23:45 發表
打針係為左一齊合作打隻TANK用,
因為一定要身埋打既問題,可以令做C果邊合作保護隻TANK

9衝既問題,要用VOTEKICK去解決~~~
救人起身可以友分尼樣野就.....我都唔識..... ...
唔好意思,咁我想問下用近武打tank既原意係乜?(只係好奇一問╴唔係質疑)

因為valve控制隻tank打果陣,佢都彈左句「請對倖存者施加壓力」,即係要用tank做主攻,但係呢個server既tank就因為會驚比人啪針用近武打背,所以多數係主守,例如守喺一D單行路果度(如果有既話),變左優勢好似喺倖存者果邊(多人+成班有針果陣,再唔係等時間過變做AI控制),呢一樣對於倖存者其實都冇好處(假如喺救援果D關果陣e.g.大雨last round),隻tank死都唔行埋去淨扔石,真係好奇怪

其實有冇諗過寧願提高tank血量/一次出兩隻/一隻加屍潮去取代而家近武打tank+針/藥既能力?(純9up)
作者: legotoy    時間: 2012-4-28 12:59

要近武打tank都係想要大家合作.....
如果得一兩個用近武打,都未必可以殺tank.....(tank有逃走絕技)
另外倖存者真係合作一齊用近武打thank....
做c既都可以合作,出下boom果d去保護隻tank,,,,,,
大前提都係要做人做c一齊合作.........
試過用兩隻tank....結果係....win更....!!!
你話(假如喺救援果D關果陣e.g.大雨last round)果d關
我眼見兩邊都係機會平均,邊邊合作得好,邊隊就會贏........

隻tank已經3-40萬血,如果冇加速.....點殺????
作者: pong99193r    時間: 2012-4-29 13:47

咁我想問下,boomer蹲下果招火箭有咩用?
作者: legotoy    時間: 2012-4-29 13:54     標題: 回復 60# 的帖子

簡單d講.....叫自爆!!!
當你用boomer冇法由四方八面接近果時.....
你就可能由上空跌去人群中間自爆.......有90%會爆!
當然要多加練習先可以控制自如......
作者: pong99193r    時間: 2012-4-29 13:59

引用:
原帖由 legotoy 於 2012-4-29 13:54 發表
簡單d講.....叫自爆!!!
當你用boomer冇法由四方八面接近果時.....
你就可能由上空跌去人群中間自爆.......有90%會爆!
當然要多加練習先可以控制自如......
點解我試過用完之後淨係直接飛上天自爆既?有冇咩特別既控制技術架?
作者: pong99193r    時間: 2012-4-29 14:02

事實上我覺得呢個場已經係最好玩既對戰場黎
因為我淨係鍾意玩多人對戰,但係其他server都有rpg/buy系統,對D新入黎既玩家好唔公平,

但係個場成日都爆晒 而家基本上玩l4d2淨係會入呢個場

樓主有冇諗過開多個server
作者: legotoy    時間: 2012-4-29 19:37

你係天空俾人射爆,或者係到已經係最頂...都會爆!!!

開多個server,要點做????
同一部電腦可以做到,定要兩部???
作者: pong99193r    時間: 2012-4-29 20:45

正常應該一部機一個server
上網有方法話一部腦兩個server,但唔知work唔work,而且就算work,大家share速度會搞到好慢.........

其實我口痕講下架咋 ,只係我成日入唔到場先講出黎,你可以當我冇講過
作者: legotoytoy    時間: 2012-4-29 20:46     標題: 回復 63# 的帖子

已經開多一個~~~~ :lol
作者: pong99193r    時間: 2012-4-29 20:49

我想問下有冇諗過將jockey加強D?hunter就唔洗,夠晒好用/平衡

因為本身隻jockey 4 vs 4平時對戰果陣,D人都已經唔係好鍾意用,而家呢個server其他特感大部分都勁左,我諗jockey更加冇乜人用......

定係暫短期內都唔會強化住 ???

其實將boomer既大巴掌取消左,比jockey用諗唔諗得過?(變左boomer唔會喺高處camp 位打人,淨係維持噴人呢個定位)  (9up)
作者: legotoytoy    時間: 2012-4-29 21:31     標題: 回復 67# 的帖子

jockey..............佢冇咩插件用......
最多都係加下傷害~~
作者: 四眼雞文    時間: 2012-4-30 10:30

jockey失騎之後load得鬼死咁慢...
再立刻再騎都要等好耐
作者: legotoytoy    時間: 2012-4-30 13:00     標題: 回復 69# 的帖子

正確黎講唔係慢.......
係正常既jockey~~~
作者: pong99193r    時間: 2012-5-1 10:56

樓主,而家一入場就話「要兩隊有真人玩先得,跟住伺服器關閉」,係咪即係話要有兩個人同步一齊入先得?

搞到我想入去等人加入都唔得,係咁踢走我 (我諗大家見多人入先至會入)
作者: legotoytoy    時間: 2012-5-1 12:01

個SERVER傻傻地...已經從開了!!!
作者: legotoytoy    時間: 2012-5-3 08:04

關閉~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: wingnincar    時間: 2012-5-3 11:19

場主,不要關閉伺服器丫~~~
作者: legotoytoy    時間: 2012-5-4 07:19

再開~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
唔多解釋,大家明白就可以~~~
作者: hahakenny    時間: 2012-5-4 07:58

welcome back bro
作者: legotoytoy    時間: 2012-5-16 07:18

看看第一頁最低果到.......謝謝~~~
作者: kwan0106    時間: 2012-5-16 18:05

搵路搵死人sad....
作者: legotoytoy    時間: 2012-5-16 19:03

尼樣就係佢既樂趣~~
作者: ToNg__    時間: 2012-5-16 19:37

:victory: :victory: :victory: :victory:

作者: aR.囝囝樂    時間: 2012-5-17 12:14

點解你可以咁靚仔ge?

作者: wingnincar    時間: 2012-5-22 16:26

倖存者因撞場而撞死RIP
作者: legotoytoy    時間: 2012-5-22 20:18

撞死左咩?????????????
作者: legotoytoy    時間: 2012-5-27 06:08

謝謝大家的支持..............
過了一晚SUPER亂黎唱K團~~~~
如有咩得罪....多多包涵~~~~~~~~~
作者: pong99193r    時間: 2012-5-27 09:00

好鍾意最後果兩場反敗為勝果下,真係好刺激第一場仲比人地9個入晒
作者: wingnincar    時間: 2012-5-27 11:44

影片/_\ 有無影相,玩具快D交果晚唱K戰況出黎\_/
作者: sasuke515    時間: 2012-5-27 14:54

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2012-5-27 06:08 發表
謝謝大家的支持..............
過了一晚SUPER亂黎唱K團~~~~
如有咩得罪....多多包涵~~~~~~~~~
開場丫玩具~~訓死左?
作者: legotoytoy    時間: 2012-5-27 14:57

起左LU~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: legotoytoy    時間: 2012-6-13 22:39

入黎玩既唔該去第一頁d/l果個檔黎用....thx~~
作者: aaq1234    時間: 2012-6-15 11:54

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2012-6-13 22:39 發表
入黎玩既唔該去第一頁d/l果個檔黎用....thx~~
請問放去邊??!
作者: legotoytoy    時間: 2012-6-16 11:11     標題: 回復 90# 的帖子

X:\left4dead2\bin
作者: pong99193r    時間: 2012-6-18 12:45

唔好意思,我想問down果舊野有咩用?
作者: legotoytoy    時間: 2012-6-18 16:14     標題: 回復 92# 的帖子

有益冇害~~~
基本上佢係新版既破解檔.....可以解決2102多個問題...
同埋係我個SER唔會錯隊~~
作者: legotoytoy    時間: 2012-6-20 18:56

玩悶左就去玩非官方對抗圖丫~~~
作者: wingnincar    時間: 2012-7-1 17:35

唉,少玩了,, 撞完cop1// 9v9又等成30分鐘都無位,,
即使入到去,遇到飛虎隊(一路直衝)都無樂趣
sad
作者: legotoytoy    時間: 2012-7-3 03:48

沖果d,真係唔理人咪踢左佢囉~~~~
作者: tree852003    時間: 2012-7-10 14:35

玩具 你個食針食丸加快速個插件叫咩?
作者: devil1031    時間: 2012-7-16 05:26

入面有冇人可以教下我lee個新手玩
作者: legotoytoy    時間: 2012-7-20 13:03     標題: 回復 98# 的帖子

唔識玩入到去唔會俾人踢...放心
但..記得聽下人講
作者: aaq1234    時間: 2012-7-23 13:16

e家點解唔見你個場既.. 無得玩
作者: wingnincar    時間: 2012-7-24 13:32

名副其實 - 玩具Tank

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0