標題: 想問問.. 前田x次呢隻英呢隻英打團要點出裝? [打印本頁]

作者: 菲菲之    時間: 2012-8-19 23:50     標題: 想問問.. 前田x次呢隻英呢隻英打團要點出裝?

想問問.. 前田x次呢隻英呢隻英打團要點出裝?
求教教
同埋升技
作者: Destinylover    時間: 2012-8-20 00:23

團戰真係唔知喎
街場[我會]
1LV點1點
跟住323232有大點大
雙狗牌雙電 衝把凍雲
然後鬼國 91~_~
作者: simonshih    時間: 2012-8-20 00:37

錯區!
作者: 浮塵如世┐    時間: 2012-8-20 00:54

0.0   又話退信
作者: 珍珠。奶茶    時間: 2012-8-20 09:05

我諗佢唔會係主力掛..
回魔吹針之後火甲冇事電刀轉凍雲再鞋直上
最後裝備
91 正宗 魚神 魚神/地王 神甲 魔水/地王
作者: 小妹    時間: 2012-8-20 09:40

褲 電 閃 隱刀 吉鋼 凍雲 水

閃鞋 吉鋼 凍雲   91 神息 水

閃鞋  虎徹 凍雲  91 神息  水
作者: aRa_Gakki_Yui    時間: 2012-8-20 09:48

前田打團做主力其實蝕底多,
我拎黎做一隻力英既輔手玩殺人=.=
初期
1300 吹箭 法鋼 閃鞋 電 魔水 (包 殺到無丁無-30,1500血左右既英雄)
中期
吊地 雪走 閃鞋 魔水 毒泉 石/法輪
後期
神息 神息 神息 地王 魔水 閃鞋(其實我未出過)
吊地 吉鋼 毒泉/風傷  7800 魔水 閃鞋(多d)

作者: 自轉狂大友    時間: 2012-8-20 10:00     標題: 回復 6# 的帖子

一定唔夠魔用
作者: 緯。    時間: 2012-8-20 10:28

-30 火甲/巨龍 吊地 凍雲 閃鞋 水
地王 91 虎徹 吊地 閃鞋 神息

作者: SH✖ueゞ爺    時間: 2012-8-20 10:35

你想挽法 控場 /  攻 主力?
作者: 默默的堅持    時間: 2012-8-20 11:21

貴 團的慶次神手    大有人在喔
作者: 菲菲之    時間: 2012-8-20 11:47

引用:
原帖由 SH✖ueゞ爺 於 2012-8-20 10:35 發表
你想挽法 控場 /  攻 主力?
主力 :handshake
作者: 中佬    時間: 2012-8-20 12:50

慶次不可能玩到主力,玩打手位,捉輔手/後出清場.
打團既話
1.火甲/雙電,鬼國,毒泉,91(突出秒輔)
2.雪走,91,神息(硬打,槍神都怕左你)
3.直衝神息(會戰完後出)
作者: SoS2v6    時間: 2012-8-21 00:50

個人3 個1200 直沖91
作者: 緯。    時間: 2012-8-23 11:19

其實呢條片我覺得前田幾勁 不過d裝就睇唔清楚...
http://www.youtube.com/watch?fea ... d&v=Xw7aoqXO6kk
作者: -KswAI★    時間: 2012-8-24 01:48

前田慶次

我團戰出裝方法
褲 電 肉 清酒 火甲 閃介
褲 電 回魔 清酒 火甲 閃介
褲 狐火 電 魔水 閃介 再生
褲  狐火 法術書 魔水 閃介 再生
褲 狐火 法術書 魔水 閃介 巨龍
閃鞋 狐火 法術書 魔水 巨龍 伏魔
閃鞋 狐火 神息 魔水 巨龍 伏魔
閃鞋 狐火 神息 魔水 巨龍 地王
閃鞋 狐火 神息 神息 魔水 地王
閃鞋 9100 神息 神息 魔水 地王
神甲 9100 神息 神息 魔水 地王

加技: 1 3 3 2 3 4 3 2 1 z z 4 2 1 2 1 1 z z z z z
作者: 魔龍★神文    時間: 2012-8-25 15:08

回hp加機本野一丁一水閃 直上_地 在91

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0