標題: SkyLogo#1 槍擊伺服器 加 購買Admin / VIP 詳情 [打印本頁]

作者: fai410    時間: 2013-9-27 01:13     標題: SkyLogo#1 槍擊伺服器 加 購買Admin / VIP 詳情

[SkyLogo]#1 槍擊伺服器 IP:hkgaming.org:27037

《 SkyLogo*-Server 》

2013/9/30 更新

Rc Id:26591913

《購買VIP》詳情50港幣=VIP

預留通道 , 踢人權 , 大頻權 , 選單權限

100港幣=實習Admin

預留通道 , 踢
人權 , Slay 權 , 大頻權 , 投票權 , 轉圖權 , 選單權限

200港幣=正式Admin

預留通道
, 封禁權 , 踢人權 ,Slay 權 , 大頻權 , 投票權 , 轉圖權 , 選單權限

300港幣=A lv Admin

全權

1.銀行入數 現只支援 中國銀行(香港)

閣下可到任何一間中國銀行(香港)之分行,在櫃檯或自動櫃員機入數
帳戶號碼:012-831-10479553
名稱確認:CHAX YXX FXX
入數前請先與Logo: )RC PM聯絡
帳戶號碼請查清楚是否正確,以免入錯帳號
入數後請保留收據證明, 影相SEND比Logo: )

面交

來Rc詳談

成功買Admin / VIP
例子

如有相關問題可到以下網子發問
http://forum.hkgaming.org/forum.php?mod=forumdisplay&fid=125&page=1

作者: .Hei    時間: 2013-9-27 01:56

喂大佬 又係錢

admin仲要分3類
作者: fai410    時間: 2013-9-27 11:15

唔係當然可以申請.
不過權係冇得加.
作者: 五顏六色    時間: 2013-9-27 13:02

曾經有人同我講過一樣野...我聽完覺得好合理

點解D傻仔要比錢人幫人睇住個Server
作者: .Hei    時間: 2013-9-27 13:28

亦都有人咁講過

比錢買把假槍黎玩 傻仔先玩
作者: fai410    時間: 2013-9-27 13:54

其實可以申請.
不過.
申請黎得踢人權.
買係VIP做得好都可以加權.
作者: .Hei    時間: 2013-9-27 14:12

其實咁樣咪會對玩家唔公平
作者: fai410    時間: 2013-9-27 14:19     標題: 回復 7# 的帖子

所以買Admin係一件好小小的事.
申請.
你又要係論壇買權.(論壇點/錢)
係論壇買好耐先夠錢/點買..
作者: .Hei    時間: 2013-9-27 14:32

論壇買權? 唔係用港幣入數買咩
作者: fai410    時間: 2013-9-27 14:56     標題: 回復 9# 的帖子

如果係申請或係入樓的話.
都是論壇買權.
不過.
申請得踢人權.
入數(VIP)有踢人權 , 大頻權 同 權限選單.
入數和論壇申請都是論壇買權.
作者: .Hei    時間: 2013-9-27 15:08

唔好意思唔係好明你講咩

入樓即係?

anyway買vip或admin都要先係論壇買權?
作者: fai410    時間: 2013-9-27 15:42     標題: 回復 11# 的帖子

唔係.
係入數同申請都有權.
不過如果想多D權的話就要係論壇買權.

姐係:
第一:入數都有權,想多D權,就要係論壇買權
第二:申請做管理員 / VIP指係得踢權,想要多D權,都係要係論壇買權.

就係甘.
作者: .Hei    時間: 2013-9-27 17:45

如果本身係一位普通玩家都可以係論壇買權?
作者: fai410    時間: 2013-9-27 18:29     標題: 回復 13# 的帖子

可以買一個叫大頻權.
不過唔好亂用.
作者: 愛影。絕望    時間: 2013-9-27 19:22

引用:
原帖由 五顏六色 於 2013-9-27 13:02 發表
曾經有人同我講過一樣野...我聽完覺得好合理

點解D傻仔要比錢人幫人睇住個Server
你係咪講緊hkgaming?
作者: 愛影。絕望    時間: 2013-9-30 02:59

岩岩先理解到 五顏六色咩意思
原來係我理解錯野
佢係講緊買vip既問題
作者: -1Ho    時間: 2013-10-2 02:37     標題: HI

唔好話你好貪錢   你咁中意貪錢 咁係會咁講啦  **不良詞語**你老母 自己開場 做場主 想人地幫你看ser 就唔好講話做admin要比錢個D啦  直接比佢做啦 做得好咪比佢做落去LO 做得5好咪換人LO  呢D都要比錢做admin  你仲唔係貪心? 如果你話唔洗比錢 申請都可以做到 得踢人權  咁你講個要錢做admin個句野係廢話  大家咪信佢啦 有得玩就好啦 做下admin 幫佢看ser仲要比錢先做到  呢D仲唔係貪9  叫咩  傻仔一個 ___黎嫁我估佢係  可能真係 急錢用
作者: 槍神~~    時間: 2013-10-3 17:25

我最唔明既就係

根據#12的帖子
第一:入數都有權,想多D權,就要係論壇買權
第二:申請做管理員 / VIP指係得踢權,想要多D權,都係要係論壇買權.

姐係點? 咩係論壇買權? 論壇買權又係要比真錢? 我係論壇揾到就係話比錢就有權?

姐係甘人地好心係你Server申請做ADM/Vip
居然仲要係人地去買權
好啦可能係有人會申請唔到 又想為Server服務會去比錢 的確係一個撰擇
但係我最估唔到就係 如果一個人係申請 / 比錢買 一個ADM / VIP
做得好都要比錢去買權番黎 大老 佢肯為你個Server服務你仲想點?
如果你仲係要話 佢地係想貢獻D錢比Server 得
如果無錢果D點人係點? 岩岩好果個又係人才 你咪GG?
作者: -1Ho    時間: 2013-10-3 18:01     標題: HI

自己打出黎買VIP/adm入數野  自己又成日都唔係RC  叫D玩家點同你講ㄚ 7下7下咁 做生意做到你咁  自己又唔係成日上線 收皮啦 咪學人做生意啦
作者: 愛影。絕望    時間: 2013-10-8 20:23

SkyLogo已經結束運作
作者: Ysz    時間: 2013-10-9 00:42

點解要結束運作
作者: luimanfai2003    時間: 2013-10-16 16:41

樓主皮爾修 plus 水已潛

Stop..佢就快崩潰.我諗佢已經無地自容鳥
作者: Ysz    時間: 2013-10-17 20:29

之前仲買admin又論壇買權又乜又物
作者: fai410    時間: 2013-10-19 12:41     標題: 回復 23# 的帖子

串係冇用嫁.
我都未講做咩關Ser.
關Ser原因係因為插件出左問題.
所以確定關Ser.

下次唔好甘快講野拉.
作者: fai410    時間: 2013-10-19 12:43     標題: 回復 22# 的帖子

唔好挽拉,
去左韓國呀(去韓國之前關Ser的),
潛咩水呀,
又一個未聽人講野就講野的小傢伙.
作者: Ysz    時間: 2013-10-19 13:50

即係咁
我唔係串你
自己關ser又無交代咩事, 係人都以為你潛左水吧
作者: fai410    時間: 2013-10-28 13:26     標題: 回復 26# 的帖子

其實,
你地會上HKGaming.org<---E個網,你地就知點解要關拉,
想知有D咩Ser係HKGaming開的話,
你地自己上去睇都會知<---離題講簡,想知HKG係點,請進,

><-<->-<->-<->-<->-<->-<入番正題>-<->-<->-<->-<->-<->-><

我只會係到講一次,
唔會再有第二次,
如果唔記得上HKG到睇拉,

關Ser原因,
因插件(AMX)出左很大很大的問題,
所以本人FaiJai關SkyLogo Server,

記住拉.

作者: Ysz    時間: 2013-10-28 19:19

大佬呢度vlan黎, 鬼知要去hkgaming咩=.=
同埋

抱歉,指定的版塊不存在
[ 點擊這裡返回上一頁 ]
作者: fai410    時間: 2013-10-28 19:29     標題: 回復 28# 的帖子

我打給你吧,

Server而關閉.
插年出了一個問題所以關Ser,
同為了T.Y幫到人們之外.
同真的多人玩的Server著想而關Ser,
作者: Ysz    時間: 2013-10-28 20:26

但你地係咪應該搞搞佢
廢時到時有需要睇關於你地server既野無得睇
作者: fai410    時間: 2013-10-29 00:23     標題: 回復 30# 的帖子

關於你講嘅野,
其實HKG係整好哂,
只係我個個SkyLogo版關左/Del左,
因為Server關左,
甘就係時候要關拉,
所以我對我之前講嘅野道歉,
因為冇講清楚,
而家講清楚反哂,
HKG冇問題,係SkyLogo Server出左問題,
所以唔好意思,
我再度同大家道歉。

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0