標題: 防外掛Server 招人挽CS1.6 [打印本頁]

作者: ★肆〥♃    時間: 2013-10-21 07:06     標題: 防外掛Server 招人挽CS1.6

防外掛Server

有冇人挽 有既入RC

防外掛系列 & 防爆p系列

ac_spinhackdetector.amxx       ; 讓暴力外掛失效的插件
AMXX-Booster.amxx              ; 令serve PING大量下降
high_ping_kicker.amxx          ; 終極PING管理
PreventAttackServer.amxx       ; 防暴PING集合包
PreventAttackServer_160.amxx   ; 防暴PING集合包
PreventAttackServer_171C.amxx  ; 防暴PING集合包
rulzy_inform_player.amxx       ; 打開舉報玩家菜單
voteban2.amxx
       ; 投票ban人

admin_spec_esp.amxx            ; 檢查3D工具
red-anti.amxx                  ; 外掛全身紅色和傷害不到其他人
bac.amxx                       ;
防作弊Biscuit's Anti Cheatv2.5.2防外掛模組

作者: ACG01    時間: 2013-10-21 09:21

無用插件如下:
AMXX-Booster.amxx

呢三個,只係禁止連續o3o4o5....完全無用
PreventAttackServer.amxx       ; 防暴PING集合包
PreventAttackServer_160.amxx   ; 防暴PING集合包
PreventAttackServer_171C.amxx  ; 防暴PING集合包

呢件好似隨左CD-HACK外什麼也防不了
BAC果個都有內置
red-anti.amxx

如果你真係要小掛你可以試試 sXe ,不過係登陸器果類...要Player下無人會下

作者: Ysz    時間: 2013-10-21 18:21

而家好多server都用緊sXe?
作者: ACG01    時間: 2013-10-21 20:40

sXe 在 China 非常多人用,我早年玩的時候目測超過95%
不過一直有穩定性不太行的問題

香港的話,有人用過,當年都係無人去Download結果無人入收場
作者: Ysz    時間: 2013-10-21 20:58

咁就真係可惜, 難得有種熱門方法可以試下防掛
作者: chenlu2006    時間: 2013-10-22 19:59     標題: 回復 1# 的帖子

個ㄚ月個ser跟本防外掛無用  自己係一個自喵外掛手  係度話神手 笑死人咩 係度玩自喵外掛扮神手  比人識穿左係度扮野話無  又係度話挑機  我叫fd開td個防外掛ser黎 佢又唔敢入黎 死都話入5到 死都話入佢個ser  扮野都唔識  外掛神手月 我地一早知ㄋ你係自喵一個 廢事同你呢個廢人嘈  自己外掛一個 唔夠人嘈 就叫人出黎嘈 笑死人咩 咪___啦 又話自己好大過  結左婚  吹大d啦  跟本___佢  係度開外掛 比人識穿左 係度扮5認  唔夠人嘈又叫人出黎咩地方等 笑到我死
作者: Ysz    時間: 2013-10-23 00:30

樓上證據都無就去到咁盡
作者: chenlu2006    時間: 2013-10-23 06:55     標題: 回復 7# 的帖子

有無看明我打咩嫁??  都話LO  佢玩自喵死都唔應  有證據都無用啦 佢死都唔應  等下佢又話係咪嘈ㄚ 出黎嘈啦   幾個人都叫佢入  個幾個人都有TD超級防外掛 佢都唔敢入黎啦 佢死都要扮入唔到你地ser  WO  入我ser  挑啦 把明佢身有屎先扮入唔到
作者: chenlu2006    時間: 2013-10-23 07:01     標題: hehe

吹到樓主話 槍槍都爆頭 吹大D就識 開自喵就槍槍爆頭啦  叫你入人地個超級防外掛SER都唔敢入黎  係度扮神手  話比你知啦 傻仔月  玩cs1.6 用手槍  槍槍爆頭只有美國人CS就得  其他無可能槍槍都可以爆到頭  你就收下皮先啦 **侮辱成份**仔 月 係度開自喵扮神手
作者: ACG01    時間: 2013-10-23 08:32

即使樓主是不是外掛,槍槍爆頭只有美國人CS就得呢句本身就好有問題

再說,這裏是討論區,希望你能夠拿出實際證據出來(比如 Demo)
單方面文字指控很難居有高度說服力

最後...沒有一個防外掛是萬能的,現在主流都是Server端防外掛,老實說,非Client端防外掛(沒有對客戶端有防記憶體修改,值入等),都是估估下的性質

非Client端防外掛 我用一套8年前下載的CDD都可以輕鬆使用btw,真係用掛就自律把
作者: Ysz    時間: 2013-10-23 18:31

槍槍爆頭只有美國人呢句真係好有問題
你咁講咩意思, 抵毀緊香港人?
同埋我想講本身係討論緊樓主個丫月server
無啦啦扯去美國人做咩
大佬你去差館報案都要證據啦
證據又無正係到up

純討論, 並無惡意
作者: chenlu2006    時間: 2013-10-23 18:50     標題: 回復 11# 的帖子

**不良詞語**拉星 講甘多都唔明??
叫佢入HK ser槍戰 佢都唔敢入黎 死都話入5道 係度扮  敢入黎 咪玩比我看下 係咪槍槍爆頭LO  佢唔敢入 點拿證據ㄚ 7頭仔 你係佢FD 甘係幫佢加啦 唔甘入人地ser  係都話入你ser 挑機  係人都知心有屎啦 無玩外掛 咪入HK  槍戰ser  LO  7頭
作者: Ysz    時間: 2013-10-23 19:53

而家d人真係惡
喂講真 討論姐 洗唔洗咁惡
我見你咁樣話佢只係好奇想睇睇
證據又無, 唉 都算
仲要話我係佢個fd
真係當堂嚇左跳 然後得啖笑
作者: ACG01    時間: 2013-10-23 20:53

當討論己經不在是討論的時候
就根本沒有討論下去的意義

這個不是F吾FD的問題,
我們只是在干這本來應該係版主職責的事情,
就是維持有質素的討論.
版主滾到那裏去,我也不知道,或許他己比我們更早放棄了CS

對方理不理會你是他的自由
你當然可以利用證據去指証他
你也可以提出自己的論點,
但請你不要作出各種低俗的語言,
更不要胡亂作出無謂的地圖炮.

我們是討論好不好?

你別說我是他朋友,
我是別伺服器的管理員,
老實說,其他伺服器,我不願意看到我不是在幫他,他是不是外掛,沒證據,我不作任何評論
我只是不滿意你的態度,不文明的說話方式,以及無理的地圖炮
另外版主問題我PM了管理員

作者: Ysz    時間: 2013-10-23 21:52

其實版主問題一早有人反映過
詳細你可以睇下
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.phptid=567311&extra=&highlight=%2Bv1w1&page=12

另外想問下你PM管理員果到既帖子可唔可以睇睇
作者: ACG01    時間: 2013-10-24 13:27

我有份回過貼的
現在維持有質素的討論都做不到

別說解決這些更深層次的問題了
作者: Ysz    時間: 2013-10-27 00:52

如果你係其他論壇既管理員
我諗你對呢方面都有d經驗
可以試下將方法係度建議下
作者: ACG01    時間: 2013-10-27 02:30

我沒說過也好,也不此一個人說過了,高層也沒行動,
作為一個Server的技術提供者同兼職管理,我所說的話也是沒有影響力

現在至少要整治討論風氣,炸服問題也不是最主要的
之後資源也要修正...v4 v19問題不是第一天了...
資源你都不好好搞就別說推動CS了
作者: ntfs-server    時間: 2013-10-27 03:18

管理員就是最好的防外掛
作者: ACG01    時間: 2013-10-27 10:27

管理員只係治標不治本,治本還得靠客戶端的工具
那且你難保管理員吾會突然發瘋?
作者: katat1    時間: 2013-10-27 12:14

我倒係唔能信香港的cs玩家唔能會爆頭囉

係唔係都有機會爆頭呀啦,有幾出奇

人地玩外掛又點,你咪當他係個廢物囉
理得他多9魚就真
作者: ntfs-server    時間: 2013-10-27 12:39     標題: 回復 20# 的帖子

我不否認管理員只是治標不治本
其實我說管理員是最好的防外掛, 只是針對CS1.6
如果防外掛系統有不斷更新防止相對外掛
那就不用太多管理員管理了
作者: Ysz    時間: 2013-10-27 16:14

我諗唔會仲有人願意係cs1.6度更新防外掛

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0