標題: Wallace Beta正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器} [打印本頁]

作者: chowpostdog    時間: 2014-2-8 23:41     標題: Wallace Beta正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}

coop2 wallace beta 不解釋:@ :@ :@ :@

作者: chowpostdog    時間: 2014-2-8 23:50

BTW 佢地個admin好慘  成日比人恰  但仲成日救人  犧牲自己  佢真係好好人
作者: c026138o    時間: 2014-2-8 23:53

**不良詞語**D admin好霸權射一槍就拍打...都痴線既  同霸權叔有得flig 最重要1樣  小器
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-8 23:56

引用:
原帖由 c026138o 於 2014-2-8 23:53 發表
**不良詞語**D admin好霸權射一槍就拍打...都痴線既  同霸權叔有得flig 最重要1樣  小器

你死啦,方丈份人.....
作者: 車欠月翏__    時間: 2014-2-9 00:04

Wallace Beta正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}
呢個SER我玩左成年,就已經體驗到呢個SER嘅膠氣
其中有一個人叫神仙B,佢係呢個ser最白痴嘅人
佢成日扮晒勁咁係度救人...但其實個個都當佢傻仔咁恰
搞到得罪晒全個SERVER D人..

今日...我又入左呢個場玩....
有幾個人都唔係過關...成日係度TK...
咩阿哇呾喀呾啦...小糕...雪魚...當然仲有一個叫升仙B(<<呢個唔知係唔係ADMIN=神仙B)
因為佢成日會自己改名做wallace beta...
呢幾個人真係好小氣...又亂放火...又成日亂咁TK...唉...
我真心覺得呢個SER真係唔好玩...好鬼小圈子...
最緊要係...個ADMIN學埋某D人咁...好Q小器架..
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-9 00:08

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-9 00:04 發表
Wallace Beta正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}
呢個SER我玩左成年,就已經體驗到呢個SER嘅膠氣
其中有一個人叫神仙B,佢係呢個ser最白痴嘅人
佢成日扮晒勁咁係度救人...但其實個個都當佢傻仔咁恰
搞到得罪晒全個SERVE ...
原來佢係禁衰既
作者: 車欠月翏__    時間: 2014-2-9 00:10

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-2-9 00:08 發表

原來佢係禁衰既
係呀...你又有咁既待遇???
請問你GAME入面叫咩名???
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-9 00:12

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-9 00:10 發表

係呀...你又有咁既待遇???
請問你GAME入面叫咩名???
我叫屯門吳彥祖你呢?
作者: 車欠月翏__    時間: 2014-2-9 00:13

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-2-9 00:12 發表
我叫屯門吳彥祖你呢?
哎唷...我叫將軍澳炎亞綸...
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-9 00:17

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-9 00:13 發表

哎唷...我叫將軍澳炎亞綸...
mice too meat u ar
作者: 車欠月翏__    時間: 2014-2-9 00:18

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-2-9 00:17 發表
nice to meet you ar
nice to meet you too...
希望係其他場見到你..
係wallace beta就免啦..
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-9 00:20

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-9 00:18 發表

nice to meet you too...
希望係其他場見到你..
係wallace beta就免啦..
what the sam見啦
作者: stblackknight    時間: 2014-2-9 01:11

係啦 Wallace Beta 個 神 X B 真係再世阿叻... 真係頂佢唔順
我撐霸拳叔, 拍打你班刁民 !
作者: babycarki    時間: 2014-2-9 01:13

我係WALLACE BETA 都玩左一陣嫁啦
本身都冇乜野既 但係近日佢地將我踢左出黎囉
話我亂射 亂放火燒死人 我一直都好聽D人講斬TANK 散彈射WITCH嫁
跟住佢地就踢左我 我只係平時唔開咪一齊玩姐
估唔到你地班小圈子居然比人莫須有罪名
幸得今日CHOW POST DOG 發POST 數臭你地
我先上黎講你地D衰野

總之一句到尾啦 ADMIN 同班人好小器
作者: stblackknight    時間: 2014-2-9 01:18

引用:
原帖由 babycarki 於 2014-2-9 01:13 發表
話我亂射 亂放火燒死人 我一直都好聽D人講斬TANK 散彈射WITCH嫁
估唔到你地班小圈子居然比 ...
係囉個 ADMIN 真係小器到唔恨

支持霸拳叔取而代之
作者: c026138o    時間: 2014-2-9 01:18     標題: 回復 14# 的帖子

有時D野  在心中啦    咩莫須有罪名喎...超講事實
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-9 01:18

引用:
原帖由 babycarki 於 2014-2-9 01:13 發表
估唔到你地班小圈子居然比 ...
多謝支持chowpostdog
作者: 車欠月翏__    時間: 2014-2-9 01:19

引用:
原帖由 stblackknight 於 2014-2-9 01:18 發表

係囉個 ADMIN 真係小器到唔恨

支持霸拳叔取而代之
邊個係霸拳叔...無人識你wo
作者: stblackknight    時間: 2014-2-9 01:22

講呢d , 個 ADMIN 又無膽又唔用真身出現, 成鬼日鬼鬼崇崇係人個 SERVER 射 x 人, 真係無品
作者: stblackknight    時間: 2014-2-9 01:23

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-9 01:19 發表

邊個係霸拳叔...無人識你wo
神 x b 又咪最後俾差佬拉入冊
唔洗要人識最緊要有 POWER
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-9 15:13

引用:
原帖由 stblackknight 於 2014-2-9 01:23 發表

神 x b 又咪最後俾差佬拉入冊
唔洗要人識最緊要有 POWER
好大既官威呀  包大人!!!
作者: zinc0514    時間: 2014-2-9 17:36

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-2-9 01:18 發表
多謝支持chowpostdog
好想知軟膠, sbtbacknight 同Chowpostdog game 名

睇下你地衰咩事(事實beta 場真係好少tk 一tk 好覺眼= =)

係coop2 咁耐

依個ser  係最願意去救人  
場主一定係懶晒勁去救人啦...想同你一齊無得玩?救唔到都無法
(laputa 果D 9沖SER 自己顧自己 = 好玩?)

小氣?次次完場都係揾場主殺架啦..第二日開場佢未又係救人...小氣

咁你唔係真係beta 人LOW 只想講.....一個二個番去玩CS 啦

作者: chowpostdog    時間: 2014-2-9 17:44

引用:
原帖由 zinc0514 於 2014-2-9 17:36 發表

好想知軟膠, sbtbacknight 同Chowpostdog game 名

睇下你地衰咩事(事實beta 場真係好少tk 一tk 好覺眼= =)

係coop2 咁耐

依個ser  係最願意去救人  
場主一定係懶晒勁去救人啦...想同你一齊無得玩?救唔到都無法 ...
其實我都覺得個admin係個ser既清泉
作者: zinc0514    時間: 2014-2-9 20:02

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-2-9 17:44 發表

唔係掛

P.S 我都係依個SER 玩家
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-9 22:37

引用:
原帖由 zinc0514 於 2014-2-9 20:02 發表

唔係掛

P.S 我都係依個SER 玩家
what's your name sin
作者: 車欠月翏__    時間: 2014-2-9 22:47

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-2-9 17:44 發表

清泉???明明就係毒瘤
作者: stblackknight    時間: 2014-2-9 23:12

車, 偽君子一名, 我寧願佢係真小人
作者: katat1    時間: 2014-2-10 11:19     標題: 回復 22# 的帖子

請唔好亂講

你見到D人9沖 非常正常的事
除非你遇到小圈子

先講明一下

如有老玩家在果到玩緊(還要11個人)

如果你被特感(AI)拉到離他地救你範圍太遠就救唔到你
唔通找人送死去救返你咩,沒可能吧,何況戰役又唔係沒得復活

還有
見到被特感捉時最好快手打 [HELP] 這個字-.-....
就算他地看唔到,都留意到這一堆文字<-----除非你遇到小圈子又文盲又唔理人果D,你可以走場- -

我試過啦,十幾個場,沒一個場唔救人的

有D 章節,救你唔係問題,但救你就會被特感捉<----好多章節都係咁樣的,救你都會較難

唔好看小 改過的特感(AI)

他地非常玩聰明,當你唔注意果下,你就已經被捉走

老玩家
[青龍]初音未來<-----ME
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-10 22:20

引用:
原帖由 katat1 於 2014-2-10 11:19 發表
請唔好亂講

你見到D人9沖 非常正常的事
除非你遇到小圈子

先講明一下

如有老玩家在果到玩緊(還要11個人)

如果你被特感(AI)拉到離他地救你範圍太遠就救唔到你
唔通找人送死去救返你咩,沒可能吧,何況戰役又唔係沒 ...
明白

未玩過
-->[青蛙] BIG DADDY
作者: 恨死    時間: 2014-2-10 22:30     標題: 回復 28# 的帖子

[你見到D人9沖 非常正常的事]
1見到e句就知你咩料
[你被特感(AI)拉到離他地救你範圍太遠就救唔到你]
1齊行又會拉得太遠?
[找人送死去救返你?]
1齊去會死曬?
你認為改過特感聰明 咁你吾可以聰明過佢地?
仲有你用d文字真係幾醜- -
作者: rot00114    時間: 2014-2-10 23:11

成班友又係度炒飯,又係度推post,呃水吹
搞到我都入黎呃返一份不過亂踢人真係有一少部份係真既
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-11 00:28

引用:
原帖由 rot00114 於 2014-2-10 23:11 發表
成班友又係度炒飯,又係度推post,呃水吹

搞到我都入黎呃返一份

不過

亂踢人

真係有一少部份係真既

唉最憎人9踢

作者: 車欠月翏__    時間: 2014-2-11 12:47

昨日,我菲律賓工人行過Left 4 Dead伺服器,見到有個虧佬講話有個場叫做Wallace Beta,係你。哈哈……我當堂嚇咗一跳,點知呀得啖笑。呢個世界,居然有人自稱為Beta,咁即係分明當我流唧!嗱!我就叫Alpha,你射屍仔都要拎個Mouse去瞄準,我呀睬你都嘥氣,直情瞄都唔洗瞄亂射嘅,呢啲就叫Teamkill。係我前面有個同伴,只要我輕輕一篤,佢就即刻訓鬼低左,因為我未發功呀嘛,發咗功我要佢死埋都得啦。你話我講嘢無厘頭,我夠話你訓醒戇九九咯。望咩呀﹖條氣唔順呀﹖發個輪嚟大家研究下。當然,你要補番一百幾廿萬過我就唔在講㗎啦。啤咩呀?學嘢唔使錢呀?抄底我聯絡方法係PM我vlan id︰車欠月翏__,我再重覆一次係vlan id︰車欠月翏__。你唔搵我我無所謂,因為呢啲係你嘅損失。我未必會回覆你,因為我打緊機!
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-11 15:30

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-11 12:47 發表
昨日,我菲律賓工人行過Left 4 Dead伺服器,見到有個虧佬講話有個場叫做Wallace Beta,係你。哈哈……我當堂嚇咗一跳,點知呀得啖笑。呢個世界,居然有人自稱為Beta,咁即係分明當我流唧!嗱!我就叫Alpha,你射屍仔都要拎個Mouse去瞄 ...
本週潮文精選:funk::funk:
聽講霸權叔都有個ser  竟然叫omega
作者: stblackknight    時間: 2014-2-12 01:10

講起omega我就扯火啦
omega一路都在coop2做backup server
個ser有好多西人同強國人幫襯玩
做了很多年,已經是老 _ _
咁多年黎都好俾一個好環境俾玩家玩,好多基友好like佢
因為有一定的玩家,個 ser 的場主霸權叔原本諗住寫多D plugin 令個 ser 好玩D
咁多年黎霸權叔好少俾人投訴
而且同好多西人玩家既關係都唔錯
前排人醒無藥依去過omega幫襯
不過同佢一齊玩 _ _ 既不是霸拳叔,但佢一入server 係好多人身上射左好多野
過左個幾星期,佢又入 omega
上次同佢玩埋 _ _一齊果個無上線, 咁霸拳叔就online頂上應酬佢
開頭已經好有禮貌同佢一齊玩 _ _ , 仲話可以俾佢 _ _
佢就無乜反應,望一望另一熟玩家
果堆熟玩家係破壞王,五至七個,成日要呢樣個樣 weapons
人醒無藥依就同霸拳叔講話可唔可以關左個 ser一陣
等佢同佢一齊玩 _ _
霸拳叔同佢講,佢個 ser 一向唔俾咁做
驚做壞個頭,除非真係有乜大人物,又或者相金先為先可以咁做
但佢見到人醒無藥依西言西語,都識做話打電話去俾妖孽問一問
妖孽梗係話唔得啦,至多俾玩 _ _
咁人醒無藥依就發老脾,鬧到霸拳叔一面屁
d說話勁難聽,又話自己乜乜認呢樣認個樣, 又話乜乜買點先可以繼續玩
又話乜乜 admin 霸拳主義
霸拳叔直頭火都黎埋,一味直斥全部玩家都係刁民
(下刪三百字)
.
.
.
.
於是王子同公主就可以快快樂樂咁生活落去 :lol
作者: stblackknight    時間: 2014-2-12 02:47     標題: 回復 32# 的帖子

係囉最憎人係個場搞 _ 棍 經常 tk 同 9up
作者: katat1    時間: 2014-2-12 11:43

直情唔洗理D班友-.-....反正講咩都沒用

只有一個想法

當他係死左的幽靈
作者: 車欠月翏__    時間: 2014-2-12 15:46

引用:
原帖由 katat1 於 2014-2-12 11:43 發表
直情唔洗理D班友-.-....反正講咩都沒用

只有一個想法

當他係死左的幽靈
其實我當你係異變既特感姐
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-12 22:37

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-12 15:46 發表

其實我當你係異變既特感姐
唔知會唔會有埋異味呢
作者: PuNkTiC    時間: 2014-2-14 01:19

大家好我叫花生賓
之前,我第一日入黎,唔識挽,用火燒死左1個人2次
之後佢地班友就日日TK我,日日係度串9我
但係我之後咩都冇做過,唉,SER主同佢地FD,就當然幫佢地
TK我嘅人,ADMIN又唔理,因為佢地係FD
咁呢個SER,有咩意義

Wallace beta 正一低能 SER{勁串-9踢-亂TK-小器}
呢個SER我挽左3日,就已經體驗到呢個SER嘅膠氣
其中有一個人叫恆諗既ADMIN,佢係呢個ser最衰既人
成日係度飛黎飛去 打TANK又叫人唔好射
冇近武叫人墊屍底
佢地班友,一有新人入ser,就不停係到串d新人
搞到串走左3個人
昨日,ser 主又成日加D警察
之後,今日佢地有個fd要入,就踢左2個人(你話有冇搞錯)
又係到串我,但係我咩都冇講,之後串串下,就踢左我
大家唔好挽呢個on# ser
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-14 21:42

引用:
原帖由 PuNkTiC 於 2014-2-14 01:19 發表
大家好我叫花生賓
之前,我第一日入黎,唔識挽,用火燒死左1個人2次
之後佢地班友就日日TK我,日日係度串9我
但係我之後咩都冇做過,唉,SER主同佢地FD,就當然幫佢地
TK我嘅人,ADMIN又唔理,因為佢地係FD
咁呢個SER,有咩意 ...
copy 潮文無分
作者: ngchunhin    時間: 2014-2-15 12:13

曾經有件近戰擺喺我面前, 但係我唔識得珍惜, 等到打Tank先至黎後悔莫及,
打12人場最樣衰嘅事莫過於此, 如果上天可以比我個機會再來一次嘅話,
我會對住個近戰噤E制,
如果要喺咁多種近戰簡一件嘅話,.......
我會要.....
日本刀
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-15 15:21

引用:
原帖由 ngchunhin 於 2014-2-15 12:13 發表
曾經有件近戰擺喺我面前, 但係我唔識得珍惜, 等到打Tank先至黎後悔莫及,
打12人場最樣衰嘅事莫過於此, 如果上天可以比我個機會再來一次嘅話,
我會對住個近戰噤E制,
我會要.. ...
how about using my big 棍 inside my pants
作者: 車欠月翏__    時間: 2014-2-16 14:22

引用:
原帖由 ngchunhin 於 2014-2-15 12:13 發表
我會對住個近戰噤E制,
我會要.. ...
據了解...暫時只有 武士刀 或  開山刀 選擇
作者: 鬼知    時間: 2014-2-16 21:52

聽講個場主好小器架
又成日扮有街出唔開ser
好唔要得
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-16 22:30

引用:
原帖由 鬼知 於 2014-2-16 21:52 發表
聽講個場主好小器架
好唔要得
至憎扮出街既死毒L
作者: 車欠月翏__    時間: 2014-2-17 11:42

引用:
原帖由 鬼知 於 2014-2-16 21:52 發表
聽講個場主好小器架
好唔要得
呢個咪GK雙關輕鬆過關場主 : 鬼知
請問閣下幾時捨得開場俾我入去搗蛋??
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-20 23:52

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-17 11:42 發表

同問:o:o:o
作者: 鬼知    時間: 2014-2-21 22:28

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-17 11:42 發表

收左山好囉lu
冇人玩
作者: 車欠月翏__    時間: 2014-2-22 01:51

唉..今日見呢個SER無咩人流...就入去幫襯下...
點知一入就係安全室俾人放火TK死..........
之後無啦啦俾人踢左...寫住Kicked by console...
心諗做乜勁...真心勸各位唔好入呢個SER玩...
D人真係痴那膠線架...
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-22 02:03

引用:
原帖由 車欠月翏__ 於 2014-2-22 01:51 發表
唉..今日見呢個SER無咩人流...就入去幫襯下...
點知一入就係安全室俾人放火TK死..........
之後無啦啦俾人踢左...寫住Kicked by console...
心諗做乜勁...真心勸各位唔好入呢個SER玩...
D人真係痴那膠線架... : ...
**粗俗文字**...今日有條煩膠係入面炸mic勁煩  又認屎認屁  黑白都唔肯去死dum波鐘  浪費我寶貴既時間  我秒秒幾十萬上落呀
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-22 02:05

引用:
原帖由 鬼知 於 2014-2-21 22:28 發表
收左山好囉lu
冇人玩
今日先聽人講你先係呢個ser既負責人
作者: 鬼知    時間: 2014-2-22 21:19

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-2-22 02:05 發表
今日先聽人講你先係呢個ser既負責人
其實我都係負責管理 開場個個好似都係叫wallace
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-22 23:39

引用:
原帖由 鬼知 於 2014-2-22 21:19 發表
其實我都係負責管理 開場個個好似都係叫wallace
打雜至掛
作者: fatandy12    時間: 2014-2-23 19:23

好耐冇見 by阿屎(Sh!t)
作者: stblackknight    時間: 2014-2-23 22:57     標題: 回復 51# 的帖子

同意同意同意同意同意同意同意同意同意
作者: wallace0116    時間: 2014-2-23 22:59

引用:
原帖由 fatandy12 於 2014-2-23 19:23 發表
好耐冇見 by阿屎(Sh!t)
好耐無見!!!
作者: stblackknight    時間: 2014-2-25 21:47

Wallace Beta 場主真係 膠 硬 , 亂咁踢人, 又自吹自擂話自己有幾勁, 真係令人嘔心
作者: chowpostdog    時間: 2014-2-25 22:17

引用:
原帖由 stblackknight 於 2014-2-25 21:47 發表
Wallace Beta 場主真係 膠 硬 , 亂咁踢人, 又自吹自擂話自己有幾勁, 真係令人嘔心
咪臭係
作者: wesker5239    時間: 2014-4-13 13:44

[attach]226583[/attach]
引用:
原帖由 stblackknight 於 2014-2-25 21:47 發表

作者: wallace0116    時間: 2014-4-13 16:09

引用:
原帖由 wesker5239 於 2014-4-13 13:44 發表
又推post :'(:'(
作者: stblackknight    時間: 2014-4-13 18:29

呢排唔見左個 Wallace Beta 場, 莫非場主自己感到自己的惡行羞恥唔敢開場見人 ?

這個給該 server 場主:

作者: 鬼知    時間: 2014-4-13 22:05

五月都就到, 仲未開場Admin點做野?
作者: wallace0116    時間: 2014-4-14 00:12

去完旅行  6月重開
作者: 鬼知    時間: 2014-4-14 22:16

引用:
原帖由 wallace0116 於 2014-4-14 00:12 發表
去完旅行  6月重開
推推推推到2046都未開到
作者: wesker5239    時間: 2014-4-16 13:13

引用:
原帖由 wallace0116 於 2014-4-14 00:12 發表
去完旅行  6月重開
[attach]226630[/attach]
作者: feng8881707    時間: 2014-4-16 16:01

顶个 :victory:
作者: cyruscmh    時間: 2014-4-22 14:46

無知1問....低能又要入.......
作者: katat1    時間: 2014-4-23 13:38

成堆低能又要入

明知唔會再開,還要入...

還要把文 推返上來

家陣你地考古呀

[以當今人類的智慧,好難解答到你的問題,原因是你智慧太糟]
作者: chowpostdog    時間: 2014-4-25 19:30

引用:
原帖由 katat1 於 2014-4-23 13:38 發表
成堆低能又要入

明知唔會再開,還要入...

還要把文 推返上來

家陣你地考古呀

[以當今人類的智慧,好難解答到你的問題,原因是你智慧太糟]
多謝推post:handshake
作者: wesker5239    時間: 2014-4-27 14:39

引用:
原帖由 chowpostdog 於 2014-4-25 19:30 發表
多謝推post:handshake
[attach]226931[/attach]
作者: stblackknight    時間: 2014-5-13 21:58

再給這個給 Wallace Beta 場主

作者: lawman0511    時間: 2014-5-16 00:00

永遠懷念 WallaceBeta
作者: 鬼知    時間: 2014-5-23 23:09

真係垃圾server膠都費事畀

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0