標題: 幫CSO絕對的平反 請睇哂下面字海 唔睇係你既損失 [打印本頁]

作者: 神聖的手感    時間: 2014-2-10 02:31     標題: 幫CSO絕對的平反 請睇哂下面字海 唔睇係你既損失

我最近開始玩返CSO 幫CSO平反一下 有買點 本人都唔係小學一開始我最擔心都係外掛問題 點知玩落情況更本上唔同你地既講法

CSO 擔心既外掛問題:現在極少 加上會捉 唔好同我講 勁多小學用果D 1日平均最多見1~2個人用 有時見唔到TIM 就算有都可以踢出去 BUG槍果D唔洗講 有就唔會有咁多人想收CSO AC 如果唔信 8591代抽C-BOX果D 你地都可以去見識下既

其實CSO E+唔係小人玩 係冇咩(冇錢仔)玩 唔該你地入去睇清楚 玩得CSO果D個個有返咁上下槍(多數人都最少花左500HKD UP)

好多人都話CSO其實同CS1.6一樣姐 CSO有既槍係CS1.6改槍都得喇 當我未係CSO到有果D勁槍既時候我都覺得好合理 但係當我有左之後 我只能咁樣比如CSO係apple原廠出既電話 CS1.6係大陸果D山寨品電話 姐係你有果種外形既(些少相似)但係冇果種功能咁同.....有咩分別 可能有D人會話數值有得改 但係有大把野係CS1.6 果D開SERVER既人能力之內做唔到/唔會有果種耐性去做

總結:如果你要買點數 買得多黎玩(500UP )CSO總對好玩過CS1.6果D魔王/屍SER無限倍 只要你有返咁上下實力既槍CSO係超好玩 打屍果時直頭爽YY (有埋電鋸更加唔洗講) 我可以好確定咁講成日係到話CSO點樣 點樣果D 自己更本係唔捨得拎錢/冇錢去抽C-BOX果種人黎

作者: -Hei    時間: 2014-2-10 02:57

睇完你啲留言真係得淡笑
唔係話串你 好老實講 你講啲野根本係你自己主觀感受黎
咩叫CSO係apple原廠出既電話 CS1.6係大陸果D山寨品電話 真心想問你UP緊乜
大佬人地CSO橘子(?)間公司為左賺錢不停咁出啲槍 好聽啲叫槍 難聽啲叫垃圾
人物又出 槍又出 打屍物品又出 乜7都出一餐 破壞哂隻GAME完本玩意
我唔係9UP 我間中都有上去玩下但一望落去 幾十種人物搞能到都唔知邊隻兵邊隻賊
你就講 成日係到話CSO點樣 點樣果D 自己更本係唔捨得拎錢/冇錢去抽C-BOX果種人黎
你唔怪得人 玩GAME無人拎住支槍指住你個頭一定要放錢落去玩
作者: 神聖的手感    時間: 2014-2-10 03:18

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-10 02:57 發表
睇完你啲留言真係得淡笑
咩叫CSO係apple原廠出既電話 CS1.6係大陸果D山寨品電話 真心想問你UP緊乜
大佬人地CSO橘子(?)間公司為左賺錢不停咁出啲槍 好聽啲叫槍  ...
講緊槍 意思係CSO既槍係原廠 CS1.6果D改出黎槍係山寨 有冇睇前面嫁

基本常識自己友會有名 唔係自己友會冇名(用咁樣黎睇應該唔洗怕呢個問題,不果好易記得姐D人物)

我唔係9UP 我間中都有上去玩下但一望落去 幾十種人物搞能到都唔知邊隻兵邊隻賊

作者: oleole    時間: 2014-2-10 09:46

引用:
原帖由 神聖的手感 於 2014-2-10 03:18 發表

講緊槍 意思係CSO既槍係原廠 CS1.6果D改出黎槍係山寨 有冇睇前面嫁

基本常識自己友會有名 唔係自己友會冇名(用咁樣黎睇應該唔洗怕呢個問題,不果好易記得姐D人物)

我唔係9UP 我間中都有上去玩下但一望落去 幾 ...
聽講CSO好多野都係抄人地係1.6既AMXX
作者: oleole    時間: 2014-2-10 09:47

不過如果我要玩都唔會玩CSO

一係玩1.6一係GO

CSO=黃金戰士>技術

作者: 冰水半糖    時間: 2014-2-10 13:47

相比2011年,外掛的確少了,如果只玩槍戰,你不難發現穿牆自描每個場都有
2008年仲未有禁多掛的時代,我仲有買槍的欲望

當前幾年防外掛的機制被破解後,我就對cso非常失望

外掛是主因,votekick的問題嚴重

這兩年我都間中進去玩輕狙,mp5等連point都不用的槍
32人dust2 ,沖上high mid,1round 12殺10 hs都無人見到,都可以當外掛加加tr 走左14個人。。。

而且,cso server 是在台灣,ping高不小,server fps只有64而且繁忙時只有不夠20
Client cmdrate 30 和 updaterate20 基本係死症,彈道刷新太慢

Cs1.6 mix ser 普遍都1000fps updaterate 101。。。

Cso rcon 控制台我入過,槍同server應該分左,所以bug槍可能性低好多。。。
作者: leo93305    時間: 2014-2-10 18:42

500hkd可以勁?
你諗都唔好諗啦
黑橘出既game 你諗住500hkd可以勁?
算把啦
你玩得耐就會覺得好昆錢
我小學個時 見d人玩我未玩lo
點知我用左1000hkd up 既錢都係一d唔係好勁既人
加上你玩得cso 都 係 玩c3 c4  同啟示錄
根本無技術可言(除非有d人係弱智)
中有 多一點你覺得玩呢d唔係要屈槍?
cso 完全係有錢人遊戲
中要唔係好玩
我中好同意完全唔認得邊個係ct同tr
十9幾個人物玩毛咩
作者: MING明仔    時間: 2014-2-10 20:01

其實我想講,

CS=Counter-Strike 反恐精英
係ct 反恐小組 反 恐怖份子
而唔係咩c3 c4,咩

啟示錄
其實大家都有錯,

原本一個好地地的槍game

解人類要咁樣

整CS

原因好簡單,就係因為

欲望
E+CS1.6同埋CSO都係一樣
CS1.6有好多魔王ser,我最唔

滿意的server就係Legend

都唔明點

解佢好地地一個ser

係要

整要咩都要gash

之前無知有幾多Gash槍,

E+得返果4把,仲要又唔係強

分明又咪係因為錢

CSO就唔使講啦,死性不改

果個咩c-box

10把有9把係廢

成日

整埋d咩草野活動

又咪係為左錢

不過,

遊戲時

遊戲

認真你就輸了!

作者: CoMboBB    時間: 2014-2-11 16:54

我最近先玩返cso too
不過我想講 cso真係有錢仔先玩得起既野黎
500hkd 你個ac都係廢
起馬1500hkd 先開始有齊基本槍,永久ak、m4、awp
260$  50個解碼器  平均人品1-2金
450$ 100個解碼器  平均3金
就算中金都未必係你想要既野或者實用既野
唔抽槍想玩得勁?唔好玩啦
黑橘始終係黑橘有賓果活動+2-3倍up槍,抽槍都幾乎回5到本
冇活動既話,你去抽解碼器更加唔洗指意回本

作者: Forever958    時間: 2014-2-11 18:54     標題: 回復 2# 的帖子

cso正係識昆$$
作者: 11922911    時間: 2014-2-16 11:12

其實佢地可唔可以整一個模式,
只可以用CS原本嘅槍打.
作者: alex123456    時間: 2014-2-20 23:14

唔係小學既人先叫小.學雞  二三十歲以上智商底都可以叫小.學雞
作者: zxc27589858    時間: 2014-2-22 10:04

CSO 同LOL咪又系bd  都系$$ 有咩
game 唔系想要$$$$啊
作者: -Hei    時間: 2014-2-22 12:59

即係你玩GAME唔係問題
但啲人成身槍 唔知既真係以為佢放左成副身家落去玩
仲要懶係勁咁嘟下就話人係掛
唔知係佢平時殺得新手多以為自己係高手定係根本未遇過高手
點都好 當笑下咪算
作者: fantasy_貓    時間: 2014-2-24 22:20

我幫樓主綜合一句:
我洗左咁多錢落CSO
點可以比咁多人話係垃圾
-完-
作者: sTaR小夏娜    時間: 2014-2-25 01:57

引用:
原帖由 zxc2758858 於 2014-2-22 10:04 發表
CSO 同LOL咪又系bd  都系$$ 有咩
game 唔系想要$$$$啊
起馬人地有良心
唔似黑

橘,咩都講錢

作者: katat1    時間: 2014-3-3 20:49

我就唔認同樓主所講的野

以下係我自己玩過C$O的玩家路過

一. 你幾時看到幾十種人物

我 答: 數來數去都得果幾件人物 還要係重復

二. CSO咩都講$的

三. 我就唔信個CSO少外掛,唔會少小_學_雞 ~~~

4. 好多槍都係抄cs個AMXX的,這種係事實

5. 戰力不平衡,還有 [跟 尾 狗]

6. 新人份高手,看得多啦
我就唔信我自己拿把廢槍都能殺人?

講到咁多
CSO 為一價值得個[玩]字

微量洗$的被坑的CSO玩家路過
作者: -Hei    時間: 2014-3-4 13:44

引用:
原帖由 katat1 於 2014-3-3 20:49 發表
我就唔認同樓主所講的野

以下係我自己玩過C$O的玩家路過

一. 你幾時看到幾十種人物

我 答: 數來數去都得果幾件人物 還要係重復

二. CSO咩都講$的

三. 我就唔信個CSO少外掛,唔會少小_學_雞 ~~~

4. 好多槍都係抄 ...
喂大佬 隻GAME真係幾十種人物喎
對於耐唔耐玩下啲玩家黎講 根本就混淆哂視覺
真係落到場整係分邊啲人物係CT同TR都唔洗玩
眼見而家C$O係咁送槍利誘玩家登入
佢地自己都知咩事啦

作者: katat1    時間: 2014-3-6 14:26     標題: 回復 18# 的帖子

就算幾十種人物- -....

在團隊對戰上....咪又係一堆槍射來射去- -.....(他地唔看人....見敵人就殺)
作者: 【BY2】    時間: 2014-3-8 08:49

講真.CSOnline 我玩左好多年了  記得就在前日,我去台灣頻玩一般D2,我就正常咁做TR,殺左唔少人死唔係好多,突然間發現CT有人用外掛 穿牆+透視+自瞄,咁我果時就冇行路,係黑位按緊Ctrl埋伏人,突然被穿爆頭死,咁我就問佢(你怎麼知道我在這?)佢話(猜的) 當時我已經懷疑條友開掛,因為同場既人都話佢開掛,佢緊係冇認自己開外掛,仲話聽到我行路聲 ,果陣時根本冇行路, CSOnline真係好多外掛仔扮勁人,到依加都仲有好多,GOT1 打 MIX 都會開外掛打,同外掛玩真係冇意思。
作者: katat1    時間: 2014-3-8 12:08     標題: 回復 20# 的帖子

同你差唔多情況

玩大亂鬥
有人做屍玩外掛加速....

之後人地看到 wow 廢到你阿媽的.....

被人從後攻擊就掛了
咁廢的外掛就咪來玩高手場的大亂鬥吧(明知對面成堆人/屍還要開加速掛來硬拼,找死的)
作者: 凌總    時間: 2014-3-8 19:18

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-10 02:57 發表
睇完你啲留言真係得淡笑
大佬人地CSO橘子(?)間公司為左賺錢不停咁出啲槍 好聽啲叫槍  ...
包容下人地  唔好笑人地LA
作者: akvscv98    時間: 2014-3-29 18:30     標題: to樓主

復翻你:
"你有果種外形既(些少相似)但係冇果種功能咁同.....有咩分別 可能有D人會話數值有得改 但係有大把野係CS1.6 果D開SERVER既人能力之內做唔到/唔會有果種耐性去做"

我念你一定冇玩過cso-nst,都系cs1.6改既game(加插件)但一樣有果d威力同功能lo而且完全免費
作者: v1w1    時間: 2014-3-31 18:18

引用:
原帖由 神聖的手感 於 2014-2-10 02:31 發表
我最近開始玩返CSO 幫CSO平反一下 有買點 本人都唔係小學一開始我最擔心都係外掛問題 點知玩落情況更本上唔同你地既講法

CSO 擔心既外掛問題:現在極少 加上會捉 唔好同我講 勁多小學用果D 1日平均最多見1~2個人用  ...
樓主,原本我已經絕跡vlan,看完這篇文章,忍不住進來說一說

1.沒錯,2013年1月-6月CSO的外掛是減少了

不過最近再度興起了

http://www.youtube.com/watch?v=xm6CWZsjMoM

http://www.youtube.com/watch?v=bUvCbcogxh8

http://www.youtube.com/watch?v=E9N-aQFBY7E

http://www.youtube.com/watch?v=zHh-2UvgXz8 (2014年2月風神刷槍外掛)

在2013年7月、8月,外掛已經回歸;2014年?現在開始有本機外掛(本機外掛是指用自己電腦作為主機)

你說有外掛可以踼出去,不過前提是對面肯踼外掛

我由2010年-2013年外掛大戰,見過十幾次有外掛的隊伍是不會踼人(因為想贏)

我也是曾縱容外掛的人,所以我知道踼掛是一個可笑的願望

你說CSO極少外掛?你是說笑?

2.其實CSO E+唔係小人玩 係冇咩(冇錢仔)玩 唔該你地入去睇清楚 玩得CSO果D個個有返咁上下槍(多數人都最少花左500HKD UP)

Are you kidding me?

$500,在CSO多數人的眼中根本是小菜一碟

我記得台灣不少實況主至少在CSO花了$10000-30000新台幣(1港幣=3.786新台幣,即是他們至少花了港幣$2641-$7923)

另外現在CSO是少人玩,不論是有錢人或無錢人,很多人已經轉去其他遊戲

還有麻煩你去其他論壇看一看,CSO只有極少數人是不花錢的免費戰士,甚至靠活動送的解碼器收集了全部金勳槍/罕有槍械(當然是有運氣成份)

所以你這句「玩得CSO果D個個有返咁上下槍(多數人都最少花左500HKD UP)」可以收回

3.CS1.6比CSO早5年推出

CSO是在CS:condition zero(絕對武力:一觸即發:CS:CZ)的遊戲引擎上開發的

老實說,即使CS1.6果D開SERVER既人能力之內做唔到/唔會有果種耐性去改數值,CSO也比CS1.6更差

樓上有人幫我解答了:好聽啲叫槍 難聽啲叫垃圾

我再加一句:好聽是武器,難聽是超科技武器

CSO 接近80%-90%是一個以娛樂為主,全錢為副,技術為未的遊戲

CSO既槍係原廠 CS1.6果D改出黎槍係山寨

(原廠的槍比CS1.6好不了多少,你有資格說CS1.6果D改出黎槍係山寨??)

4.總結:如果你要買點數 買得多黎玩(500UP )CSO總對好玩過CS1.6果D魔王/屍SER無限倍 只要你有返咁上下實力既槍CSO係超好玩 打屍果時直頭爽YY (有埋電鋸更加唔洗講) 我可以好確定咁講成日係到話CSO點樣 點樣果D 自己更本係唔捨得拎錢/冇錢去抽C-BOX果種人黎

這裡才是我火滾的地方

只要你有返咁上下實力既槍CSO係超好玩

現在CSO一堆人拿神槍,殭屍和災厄模式已經是免費玩家的禁地

一般/團死:一堆人要高K/D,寧願拿住狙擊camp龜點,也不肯拿步槍去衝,與轉隊伍的人也是沒有分別

打屍果時直頭爽YY (有埋電鋸更加唔洗講)

我想你是既得利益者才會這樣說,你上去巴哈,看一看台灣人如何說?(不要用巴哈又如何?你一日不去看別人的觀點,你的看法仍然是單方面)

我可以好確定咁講成日係到話CSO點樣 點樣果D 自己更本係唔捨得拎錢/冇錢去抽C-BOX果種人黎

我也可以這樣說:樓主,你的見識太少了

我是過來人,由2009年至2014年,在CSO打了差不多4年半,看著CSO由黃金時期跌落至今天的「吊鹽水」時期

我只是不抽C-box,也在買商城槍/升級武器用了差不多$3500(港幣)

我是不捨得拎錢/冇錢去抽C-BOX果種人黎

現在我真捨得不花錢在CSO,因為CSO已經不是一個說技術的遊戲,而是說錢,亂踼,及嘴炮的遊戲

http://www.youtube.com/watch?v=Z1ghhjXDH1o

看一看這些前任/現任CS1.6高手,恐怕這些人來到CSO,不到3小時已經不停被人踼

希望你不是那些踼除者

總結:樓主,你太天真了,這個文章我不予置評

面子是別人給的,架子是___丟的

如果你認為我針對你,先看一看你的論點多麼不堪一擊

作者: -Hei    時間: 2014-3-31 23:12

引用:
原帖由 v1w1 於 2014-3-31 18:18 發表

樓主,原本我已經絕跡vlan,看完這篇文章,忍不住進來說一說

1.沒錯,2013年1月-6月CSO的外掛是減少了

不過最近再度興起了

http://www.youtube.com/watch?v=xm6CWZsjMoM

http://www.youtube.com/watch?v=bUvCbc ...
我也看過 原本的片段應該是這段

https://www.youtube.com/watch?v=Y6gcmbioqiE

這些前任/現任CS1.6高手實力當然不用質疑

其實不用這些人來到CSO 只要是比較有經驗或老玩家結果還是一樣啊

我也試過無奈被踢 只是在狙場玩了一會 用狙的時候可能開槍太快被誤以為是外掛

原因就是他們很喜歡用狙的時候射了一發子彈後就即轉換手槍或刀再換回主槍

不知這技巧從何時引入的 曾幾何時已經有人這樣做 聽說換子彈較快麼?

可是我剛好和他們相反 我習慣開了一發子彈後等待他 然後再開下一發子彈 如此類推

關鍵就在這裹了 當AWP射完一發子彈 扣下(板機?)後鏡頭會繼續讓我們瞄準

我就是憑感覺將他快要變成瞄準鏡頭的一刻開槍(開槍前還未變成瞄準鏡頭) 如果時間捉得準確的話 準心是會命中的

就這樣 我被人無奈的踢掉 只能笑住去按確定

我的語文能力有限 不知道你是否明白我說什麼了

BTW:你絕跡vlan 那麼你的積分和存款....
作者: katat1    時間: 2014-4-1 11:39

完全感覺....看上來 同他地不玩狙玩步槍....都是有幾個比我爆頭....

(試過 1 VS 3..... 死兩件.....餘一件 )
作者: v1w1    時間: 2014-4-4 00:00

引用:
原帖由 katat1 於 2014-4-1 11:39 發表
完全感覺....看上來 同他地不玩狙玩步槍....都是有幾個比我爆頭....

(試過 1 VS 3..... 死兩件.....餘一件 )
我不知道你的「他們」是指那些CS1.6高手或CSO高手?

你有信心與他們比試?

別人每天花6-8小時操練槍法,地圖穿點等

我看了幾個有名CS的影片,亞洲代表暫時只有韓國或中國

希望你不是用口說
作者: v1w1    時間: 2014-4-4 00:11

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-3-31 23:12 發表
我也看過 原本的片段應該是這段

https://www.youtube.com/watch?v=Y6gcmbioqiE

這些前任/現任CS1.6高手實力當然不用質疑

其實不用這些人來到CSO 只要是比較有經驗或老玩家結果還是一樣啊

我也試過無奈被踢 只是 ...
補充一點,隨著年齡增長,身體機能開始退化

電競選手的致命傷是神經反應/視力開始退化

當然傳奇事跡會繼續傳承下去

老實說,CSO某些玩家的素質就是如此可笑

殺太多=外掛,只能說某些人反掛反上腦

不排除部分人眼紅高手殺太多

我的積分和存款...一切都是浮雲,等到有足夠vlan金升級至中級會員後,可能以後一個月才會上來一次
作者: katat1    時間: 2014-4-4 22:27     標題: 回復 27# 的帖子

我講真.....他地沒果班高手咁強就係.....
作者: katat1    時間: 2014-4-4 22:29     標題: 回復 28# 的帖子

另外-.-.......

我D 隊友根本只攻一個出口..... 得我一個 去打人......要唔係我被人爆頭就係被人用狙殺
作者: v1w1    時間: 2014-4-7 19:27

引用:
原帖由 katat1 於 2014-4-4 22:29 發表
另外-.-.......

我D 隊友根本只攻一個出口..... 得我一個 去打人......要唔係我被人爆頭就係被人用狙殺
如果上述是說CSO的De-dust2

部分內容是事實

最初我不明白TR至少有6-8個人拿狙(16人為例),A點簡單找5-6個人輪流守點,在A斜坡找人拿狙擊抓住漏網之魚,就能守住A點

可惜現在的人不想KD難看,寧願拿狙擊死守在同一點,成果有限,對面笑呵呵地拿人頭
引用:
原帖由 katat1 於 2014-4-4 22:27 發表
我講真.....他地沒果班高手咁強就係.....
我知道你說的他們是指CS 1.6的高手(steam或 non steam),cs1.6國際比賽的選手或CSO高手

可能我上一次的解釋不精確,我所說的「他們」是指cs1.6國際比賽的選手

當然那些影片是經剪接得來的,是會刪減了一些失敗的鏡頭

不過別人是過5關,斬6將才能得到冠軍,甚至上youtube供其他人觀看

這不是實力的表現,我無話可說

CS1.6高手(按情況來看,有些良莠不一;有些可能差一點就進入公開比賽,有些可能只是欺負新人)

CSO高手:不值一提
作者: 傻仔║軒    時間: 2014-4-22 00:35

其實我覺得你出呢個貼出黎都有問題既
你唔諗下CSO果D槍既性能數唔平均
E+好似出左把準成度高,傷害高
講真有同等技術又點咪又係輸左係支槍到
其實CS1.6搞插件既人都知道只要有心佢地都可以做到CSO果D效果
問題就黎啦點解CS1.6冇CSO咁好效果
因為CSO要係咁出槍搵你呢D小學黎賺$囉傻豬豬黎既
E+係VLAN既CS1.6開始淡出姐
你係STEAM到買cs1.6番黎
大把ser你玩啦,小朋友計清楚先啦
插件可以無限大只要有人搞就咩新野都有又唔洗買點.旦cso模式咪又係要係cs1.6到搵到旦要買點
睇清楚邊個好d未??
cs1.6

作者: v1w1    時間: 2014-4-22 00:43

引用:
原帖由 傻仔║軒 於 2014-4-22 00:35 發表
其實我覺得你出呢個貼出黎都有問題既
你唔諗下CSO果D槍既性能數唔平均
E+好似出左把準成度高,傷害高
講真有同等技術又點咪又係輸左係支槍到
其實CS1.6搞插件既人都知道只要有心佢地都可以做到CSO果D效果
問題就黎啦 ...
其實樓主一是CSO打手,或是對CS與CSO的起源有誤解

我們已經解釋清楚CS1.6是比CSO早5年推出的,而CSO是在CS:CZ的基礎上建立出來(而CS:CZ是比CS1.6遲1-2年推出的)

不過別人都玩潛水,打一個稻草人有用嗎?

罵完就收手吧
作者: katat1    時間: 2014-4-22 07:21

<--------到現家在到玩CSO的路人 在此登場.....
作者: katat1    時間: 2014-4-23 13:32     標題: 回復 35# 的帖子

我拿廢槍(cs1.6原槍) 都照爆人地頭 看他地班小學X 在到 玩新槍串人 ( 笑
作者: pavilion100    時間: 2014-5-3 18:01

引用:
原帖由 MING明仔 於 2014-2-10 20:01 發表
其實我想講,
CS=Counter-Strike 反恐精英
係ct 反恐小組 反 恐怖份子
而唔係咩c3 c4
針對你呢句
係C$O裏面 , c3,c4係講殭屍3同4 , 殭屍模式簡稱c所以leo93305講嘅意思係
C$O果D人就只係識玩

殭屍模式同

啟示錄

你上C$O就知 ,

殭屍模式同

啟示錄

嘅房係比其他

房多

就算係有團死同一般都係玩BOT

基本上如果唔係有活動 , 又會有幾多人玩

一般?

作者: katat1    時間: 2014-5-3 21:38     標題: 回復 37# 的帖子

我最近都很少玩一般 多數是跟團友去玩團死

我手上有D槍係有時限的槍

一些廢槍永久  (除左把暴君之外)

現家打大亂 有人做屍都給我針對個頭來射:o
作者: v1w1    時間: 2014-5-3 22:21

引用:
原帖由 katat1 於 2014-5-3 21:38 發表
我最近都很少玩一般 多數是跟團友去玩團死

我手上有D槍係有時限的槍

一些廢槍永久  (除左把暴君之外)

現家打大亂 有人做屍都給我針對個頭來射:o ...
你是傾向免費玩家或消費玩家

打團死,最好有TAr-21(之前有活動可以拿到永久版,至少這支步槍準確度不錯,只是威力稍弱),拿廢槍很易被人屈機
作者: 卐朗卐    時間: 2014-5-6 16:41

當你玩好多GAME,就會發現唔知點解CSO有好多槍好熟口面
到底CSO D槍係咪真係原創呢???
作者: 黑絲妹妹☆    時間: 2014-5-7 00:04

CSO打手收左幾錢
我又想做
作者: katat1    時間: 2014-5-7 07:35     標題: 回復 39# 的帖子

錯錯錯 屈機唔係重點

炸死人先係重點
作者: 仁立陳朗天    時間: 2014-5-11 16:05

CSO就執粒架啦
CSO2都出左 仲要係2011年已經俾橘子收費左個代理權
到宜家都唔放出黎俾人玩
我就建議你無謂再扔錢落CSO
竟然CSO仲賺到錢
終有一日都會執
反正香港分流開始無人
宜家都係靠台灣個邊
作者: 哭笑不得    時間: 2014-5-11 23:53

樓主是咪曲線引伏
作者: 真係冇計    時間: 2014-5-12 00:02

too long didnt read
作者: v1w1    時間: 2014-5-16 18:48

引用:
原帖由 仁立陳朗天 於 2014-5-11 16:05 發表
CSO就執粒架啦
CSO2都出左 仲要係2011年已經俾橘子收費左個代理權
到宜家都唔放出黎俾人玩
我就建議你無謂再扔錢落CSO
竟然CSO仲賺到錢
終有一日都會執
反正香港分流開始無人
宜家都係靠台灣個邊 ...
香港區還有少量人流

不過由當年8個頻道擁擠,下降至4個頻道擁擠

韓國的CSo2已經上市,我想在暑假時間橘子應該開始公測cSO2

有些人說CSO還可以走下去,我才不敢冒險(部分說這種話的人,本身已經離開了或預備離開CSO,這是不是雙重標準?)
作者: 巧兒    時間: 2014-5-21 23:08

CSO係apple原廠出既電話 CS1.6係大陸 果D山寨品電話

笑死我乜cs唔早出個c$o咩

cs個 Beta 1.0版係1999年6月19日推出
1.6 -2003年9月15日(与Steam一起 推出)
c$o係2007年12月推出
唉打手
作者: v1w1    時間: 2014-5-23 23:30

引用:
原帖由 巧兒 於 2014-5-21 23:08 發表
CSO係apple原廠出既電話 CS1.6係大陸 果D山寨品電話

笑死我乜cs唔早出個c$o咩

cs個 Beta 1.0版係1999年6月19日推出
1.6 -2003年9月15日(与Steam一起 推出)
c$o係2007年12月推出
唉打手 ...
所以這個打手成事不足,敗事有餘

可能連看維基百科這些基本功課也懶得做

心口一個勇,不能步向勝利

潛水的打手樓主,贈你一句:零分重作,下次發文前,看清楚上文下理,邏輯思維才回復

題外話:想不到這位vlan的VIP素質竟然如此可笑

大家應該停火了,樓主根本不再上線,打空氣有什麼得著?(所以我不會再回覆這個帖子)

作者: 一武一    時間: 2014-5-27 18:08

睇到個貼,真係覺得vlanCS版冇人了,以前vlan CS版一有CSO既人入來話自己勁就會被人挑機
作者: 凍奶茶x    時間: 2014-6-6 18:58

難聽一句~
CSO乜又係比小 學 雞玩住又要開能住外掛!
CSO我小五玩,小六就無玩 , CS1.6我都玩左11年 .AWP都練左7年!
以前我中三,無GAME玩,解下悶,DOWN返CSO落泥,
點知D人可以廢到完全係零觀念,唔識走位,唔識點射,係唔係都比我狙死,
我就咁樣比人話外掛,唔洗五分鐘即DIE Game啦下哇?
樓主唔好講到CSO係正版正貸 , CS1.6成九幾年出既槍Game , 無CS1.5/6 , 洗能有CSO黎隻Game???
CS1.6出左個時睇你都係BB仔黎咖炸 , 低智商!

作者: 凍奶茶x    時間: 2014-6-6 19:05     標題: 回復 43# 的帖子

係能收買左代理權啦?
港台 / 美,外國都無權買!
以前可以入韓服 , 以家韓服禁晒IP , 無得入(港台 / 美,外國)
作者: p445ckp2    時間: 2014-6-22 10:38

引用:
原帖由 神聖的手感 於 2014-2-10 03:18 發表

我唔係9UP 我間中都有上去玩下但一望落去 幾 ...
Call of duty 抄?  BF抄 ? YOU F**King on* ? 仲有CSO個zombie mod !

抄Killing Floor !

抄L4D ! **粗俗文字** ar NOOB head and Dick head !

作者: nw1mk1pm5    時間: 2014-6-22 12:02

我黎講幾句 <事實> 比大家聽

在坐 各位係CS1.6仲緊玩VLAN既玩家
我係 04 年玩1.6 由浩方 到CSO 我都有玩過曬

係技術派 + 狂熱派玩家 已經玩左差唔多9年
------以下係我既歷史-------

Planner/Strategist - 帝魂lRumble[RC ID:timmyleader]

CSO軍團 - SAlStillAlive - 帝魂lRumble

9年槍手經驗[2004Yr ~ 2013Yr]

04~5年 CS1.6[浩方]

05年 Training Leader[CS1.6]

06年 CS1.6 Officer+On Lan Match

07年~8年[CS Tig Zombie/Gun Player]

08年~11年[CSO Player]

12年[CSO香港線上公開賽Five Difference<lanner>]

Demo:http://www.youtube.com/watch?v=cjmBXRw36c0

13年[SA 2週年團長;推出AWP教學]

Demo:http://www.youtube.com/watch?v=1XStXk8Rs8I

**[CSO,Steam,vLan Player]**

****[Team Strategist]****

我眼見既係 1.6 同 CSO 都各有優點, 大家要批評1.6 同CSO 既弱點都一定有
問幾個問題 等各位反思下
1. 1.6你自己用SER 開場/租SER 用緊幾$?? 自己網路太廢/ / CSO 開SER 無局限~
2. 1.6有好多ADMIN POWER 等問題 , 你去到CSO 係公公平平 | 1.6有掛 CSO都有掛
3. CSO <參考/抄> 好多地圖/插件 只係仍為佢既更新同多元化~
4. CSO 新世代既 災厄/槍 , 1.6既玩家一樣有<參考/抄> 番1個CSO-NST / 各式各樣既 資料過1.6玩
總結:其實各有優點,識寫插件既玩家 都知道CSO 既 研究團體 大大超越了 1.6 既玩家 知識

要批評CSO 咁點解1.6 既SERVER 又要容納 CSO 既 優點呢?
CSO 又點解要 參考 1.6 既插件呢?

大家互相 取長補短 又有咩問題呢?
CSO唔賺$ 又點樣有開發團隊呢?

咁大家咪玩1.6有既野CSO無既野
或者你去玩CSO既時候
你咪玩CSO有而1.6無既野~

雙方都係無衝突

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0