標題: 求打機用list [打印本頁]

作者: ken041026    時間: 2014-2-23 01:30     標題: 求打機用list

大約5-6k左右希望可以頂到5年
同埋如果想轉水冷要加多幾多先夠
最緊要夠快同順 可以多開都唔會lag

Ps點解網吧d機咁順..佢地d機好貴嫁?
用咩list咁勁
作者: KeiRo    時間: 2014-2-23 01:43

其實唔識砌機既人,我唔建議玩水冷,因為保養方面麻煩

同埋網吧啲機絕對唔順,可能只系你屋企個部太慢

Btw 你要多開咩game而唔lag
作者: bmbm0606    時間: 2014-2-23 02:01

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-23 01:43 發表

網吧有D機順架XD..睇邊間...

終於又有人開LIST帖...等睇LIST...
作者: KeiRo    時間: 2014-2-23 02:03

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-23 02:01 發表

網吧有D機順架XD..睇邊間...

終於又有人開LIST帖...等睇LIST...
Metro2033全開,邊間做到順?
作者: bmbm0606    時間: 2014-2-23 02:25

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-23 02:03 發表

Metro2033全開,邊間做到順?
我去過一間玩到BF3 高中效- -"
作者: -Hei    時間: 2014-2-23 02:32

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-23 01:43 發表

風冷成日入塵..
有無方法易打理同保養好啲硬件 等佢壽命長啲同盡量發揮最大效能
新手咩都唔識
作者: KeiRo    時間: 2014-2-23 02:35

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-23 02:25 發表

我去過一間玩到BF3 高中效- -"
講緊全開

中高效輕鬆啦下話
引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-23 02:32 發表
風冷成日入塵..
有無方法易打理同保養好啲硬件 等佢壽命長啲同盡量發揮最大效能
新手咩都唔識   
其實風冷 水冷都會入麈

Btw 除左清塵,換散熱膏都好重要

作者: bmbm0606    時間: 2014-2-23 02:57

引用:
原帖由 ken041026 於 2014-2-23 01:30 發表
大約5-6k左右希望可以頂到5年
同埋如果想轉水冷要加多幾多先夠
最緊要夠快同順 可以多開都唔會lag

Ps點解網吧d機咁順..佢地d機好貴嫁?
用咩list咁勁 ...
我個價跟依家正都個價..可能聽日會貴D..星期一至五平D...

超頻就夠玩XD

點解唔係280X...因為無貨XD..正路係出280X....機箱可以自己換靚D...都係咁講..靚D既機箱都賣晒...正都...

主機板(同顯卡同牌子比較安全)
MSI Zh87-G43 $XXX
中央處理器
Intel Core i5-4440 $1439 或 Intel Xeon 4 Core 8 Thread E3-1230V3 $1892
顯示卡(同顯卡同牌子比較安全) 軍事材料
MSI R9 270X GAMING 2G DDR5 $1750
記憶體
KINGSTON KVR16N11/8 DDR3 1600MHZ 8GB $570
硬盤 1TB
WD 1TB SATA 6GB/S 64M 7200RPM 3.5" CAVIAR BLUE $455
燒錄器
L.G 24X SATA DVD-RW BK BULK $130.00
火牛
HIGH CURRENT GAMER 520W SINGLERAIL 12V 80+ BRONZE HK$539.00
機箱
COOLER MASTER RC-344-BKN2 BLUE $289

$6162/6615

WINDOW 7 64BIT 或者WINDOW 8.1 64BIT

WINDOW D錢..自己諗方法解決..例如問FD借碟XD

條LIST純玩野..唔好信=_=

作者: KeiRo    時間: 2014-2-23 10:12

平衡點就這樣
更改火牛應該是520m才對,手機出按錯了

ANTEC HCG520M High Current Gamer (Modular 模組) 520W 80Plus Bronze Cable Management 火牛
HK$ 599

作者: bmbm0606    時間: 2014-2-23 13:09

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-23 10:12 發表
平衡點就這樣
更改火牛應該是520m才對,手機出按錯了

ANTEC HCG520M High Current Gamer (Modular 模組) 520W 80Plus Bronze Cable Management 火牛
HK$ 599
@_@"  紅光係CPU散熱器?
你好愛技嘉=_="

作者: KeiRo    時間: 2014-2-23 13:29

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-23 13:09 發表

@_@"  紅光係CPU散熱器?
你好愛技嘉=_="
唔系我愛GIGA

只系GIGA用料系中高階市場黎講系好.
作者: bmbm0606    時間: 2014-2-23 13:37

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-23 13:29 發表

唔系我愛GIGA

只系GIGA用料系中高階市場黎講系好.
你介紹個張優勢係

系统电压侦测
CPU/系统温度侦测
CPU/系统风扇转速侦测
CPU过温警告
CPU/系统风扇故障警告
CPU/系统智能风扇控制

我用緊個張得...
支持AMD Quad-GPU CrossFireX双卡四芯交火技术.....睇黎下次換顯卡試下4心 CF....有邊幾張卡依家有4心?

作者: ken041026    時間: 2014-2-23 21:52

咁姐係點...我玩開lol同war3多…我仲想換埋機械鍵盤咩軸比較好
作者: -Hei    時間: 2014-2-23 22:55

係咪成千銀果啲青軸鍵盤
作者: KeiRo    時間: 2014-2-23 23:42

引用:
原帖由 ken041026 於 2014-2-23 21:52 發表

咁姐係點...我玩開lol同war3多…我仲想換埋機械鍵盤咩軸比較好

數字上就黑軸

實際上就茶/紅

BTW,可參考我年幾前開的POST,略有說明

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=551449

作者: -Hei    時間: 2014-2-24 00:24

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-23 23:42 發表

數字上就黑軸

實際上就茶/紅

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=551449
玩開WAR3 L4D2 BF4用邊隻好?
你個POST睇哂 唔講都唔知原來有分咁多種=.=
但我睇完都係唔知點揀好..
作者: ken041026    時間: 2014-2-24 00:25

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-23 23:42 發表

數字上就黑軸

實際上就茶/紅

有冇講邊個牌子比較好…
數字上黑 其他d上紅?
我見你個po好似呢2個比較好
好驚去到買比人湯
作者: -Hei    時間: 2014-2-24 00:30

另外想問下
數字上就黑軸
實際上就茶/紅
你意思係個鍵盤數字果排整黑 其他就上茶/紅
有得買粒制黎裝落鍵盤咁=.=?
作者: KeiRo    時間: 2014-2-24 12:16

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-24 00:30 發表
另外想問下
數字上就黑軸
實際上就茶/紅
你意思係個鍵盤數字果排整黑 其他就上茶/紅
有得買粒制黎裝落鍵盤咁=.=?
不是, 你先睇清楚我篇文吧

btw 制是可以自己改的,前提是你識改
作者: -Hei    時間: 2014-2-24 15:33

如果玩開WAR3 L4D2 BF4用邊隻好
你個POST望落紅好似最受歡迎
聽講呢類鍵盤好貴下 好似有平有貴?
如果要買 大概要預幾多到?
作者: KeiRo    時間: 2014-2-24 16:45

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-24 15:33 發表
如果玩開WAR3 L4D2 BF4用邊隻好
你個POST望落紅好似最受歡迎
聽講呢類鍵盤好貴下 好似有平有貴?
如果要買 大概要預幾多到?
1手,不看用料,不看造工是否合適自己,行貨400-600都已經買到
作者: -Hei    時間: 2014-2-24 17:07

玩開WAR3 L4D2 BF4用邊隻好
諗住呢幾日內會去買 有無介紹?
作者: KeiRo    時間: 2014-2-24 17:11

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-24 17:07 發表
玩開WAR3 L4D2 BF4用邊隻好
諗住呢幾日內會去買 有無介紹?
打rts /fps數字上就黑軸

實際打就紅/茶

你買邊隻就自己試啦,隻隻造工用料都唔同
作者: bmbm0606    時間: 2014-2-24 18:58

我覺得打機滑鼠有用d

鍵盤呢就....外觀黎姐 我用普通既算xd
作者: ken041026    時間: 2014-2-24 18:59

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-24 17:11 發表

打rts /fps數字上就黑軸

實際打就紅/茶

你買邊隻就自己試啦,隻隻造工用料都唔同
如果主打lol同war3 有時玩下槍game
咁應該買咩.
作者: ken041026    時間: 2014-2-24 19:00

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2014-2-24 18:58 發表
我覺得打機滑鼠有用d

鍵盤呢就....外觀黎姐 我用普通既算xd
滑鼠又有咩好介紹?打算一次過去買哂番黎
btw我條list仲未有人幫到我出t_t
作者: KeiRo    時間: 2014-2-24 20:16

睇你想要數字定實際

Mouse budget幾多?

電腦list我咪出左
作者: -Hei    時間: 2014-2-24 20:29

鍵盤有無咩牌子好介紹?
作者: KeiRo    時間: 2014-2-24 20:38

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-24 20:29 發表
鍵盤有無咩牌子好介紹?
你要岩你budget定好介紹
作者: ken041026    時間: 2014-2-24 22:35

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-24 20:16 發表
睇你想要數字定實際

Mouse budget幾多?

電腦list我咪出左
又話純玩野
作者: KeiRo    時間: 2014-2-24 22:49

引用:
原帖由 ken041026 於 2014-2-24 22:35 發表
又話純玩野
你可唔可以睇清楚啲== 唔系我黎
作者: -Hei    時間: 2014-2-24 22:51

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-24 20:38 發表

你要岩你budget定好介紹
budget同好介紹都列出黎睇睇 thx~
作者: KeiRo    時間: 2014-2-24 23:17

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-24 22:51 發表
budget同好介紹都列出黎睇睇 thx~
以c/p值中高以上

低價位就Ducky

高價位就deck
作者: -Hei    時間: 2014-2-24 23:53

唔該你
低價同高價 2個價錢大概係幾多?
作者: KeiRo    時間: 2014-2-25 00:04

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-24 23:53 發表
唔該你
低價同高價 2個價錢大概係幾多?
自己GOOGLE啦

BTW, DECK黃金應該冇鋪會做, 要買就過對面福仁
作者: -Hei    時間: 2014-2-25 01:29

想問下呢類機械鍵盤啲制係無打字部手?
上網睇好似好多鍵盤都無
作者: KeiRo    時間: 2014-2-25 01:57

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-25 01:29 發表
想問下呢類機械鍵盤啲制係無打字部手?
上網睇好似好多鍵盤都無
Cap可以自己搵
作者: -Hei    時間: 2014-2-25 02:03

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-25 01:57 發表

Cap可以自己搵
唔明你講咩
咩Cap可以自己搵=.=
作者: KeiRo    時間: 2014-2-25 08:20

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-25 02:03 發表
唔明你講咩
咩Cap可以自己搵=.=
你系想要啲注音同倉頡啲字呀麻

個D都系印系D CAP到乍麻

咁你買左個KEYBOARD再搵套有印既CAP再換反上去咪得
作者: bmbm0606    時間: 2014-2-25 09:46

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-25 08:20 發表

你系想要啲注音同倉頡啲字呀麻

個D都系印系D CAP到乍麻

咁你買左個KEYBOARD再搵套有印既CAP再換反上去咪得
呢d 部手好應該係小學已經背晒
作者: ken041026    時間: 2014-2-25 18:00

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-24 22:49 發表

你可唔可以睇清楚啲== 唔系我黎
係喎..我想問下用你條list lol個d fps可以去到幾多
作者: KeiRo    時間: 2014-2-25 18:26

引用:
原帖由 ken041026 於 2014-2-25 18:00 發表
係喎..我想問下用你條list lol個d fps可以去到幾多
至少都穩60/以上
作者: ken041026    時間: 2014-2-25 21:19

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-25 18:26 發表

至少都穩60/以上
CPU: INTEL I7-4770 3.4G 8M / LGA1150 八核心CPU
Motherboard: MSI Z87-G43 Z87 LGA1150 ATX M/B Motherboard
Display Card:geforce GTX 760
Ram: 8GB
Harddisk: 500GB 7200mpr SATA3 Harddisk
DVD-Rom: 24X SATA DVD /-RW
呢條list要幾錢 同埋好唔好 有咩可以改求指點
作者: KeiRo    時間: 2014-2-25 21:36

引用:
原帖由 ken041026 於 2014-2-25 21:19 發表
CPU: INTEL I7-4770 3.4G 8M / LGA1150 八核心CPU
Motherboard: MSI Z87-G43 Z87 LGA1150 ATX M/B Motherboard
Display Card:geforce GTX 760
Ram: 8GB
Harddisk: 500GB 7200mpr SATA3 Harddisk
DVD-Rom: 24X SATA D ...
1) 4770系4核, 唔系8核

2) VGA牌子系咩?

3) RAM牌子系咩?

4) HDD UPGRADE 做WD BLUE 1TB
作者: ken041026    時間: 2014-2-25 23:42

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-25 21:36 發表

1) 4770系4核, 唔系8核

2) VGA牌子系咩?

3) RAM牌子系咩?

4) HDD UPGRADE 做WD BLUE 1TB
I7有咩u好用同埋i7同ntel Xeon 4 Core 8 Thread E3-1230V3 Haswell 3.3GHz (8M Cache,LGA 1150,22nm) BOX
比邊個好啲…
2.3聽日問佢…4我都打算轉1t別外我有6-7千budget
聽佢講佢打lol fps可以上到500up左右...佢只是用左6千多少少
作者: KeiRo    時間: 2014-2-26 00:05

引用:
原帖由 ken041026 於 2014-2-25 23:42 發表
I7有咩u好用同埋i7同ntel Xeon 4 Core 8 Thread E3-1230V3 Haswell 3.3GHz (8M Cache,LGA 1150,22nm) BOX
比邊個好啲…
2.3聽日問佢…4我都打算轉1t別外我有6-7千budget
聽佢講佢打lol fps可以上到500up左右...佢只 ...
現在普通民用都系後者吧, 內建的graphic已經不太重要.

500幾fps正常是可以的, 關了lol中垂直同步的功能就不會自動maximum穩在60fps

btw, 60fps基本上人眼看已經是很流暢, 同埋就算上到500幾fps, lol的maximum fps都只系100fps. 所以開不開也沒差.
作者: ken041026    時間: 2014-2-26 00:52

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-26 00:05 發表

現在普通民用都系後者吧, 內建的graphic已經不太重要.

500幾fps正常是可以的, 關了lol中垂直同步的功能就不會自動maximum穩在60fps

btw, 60fps基本上人眼看已經是很流暢, 同埋就算上到500幾fps, lol的maximum fps ...
打機用唔係i7較好?但岩岩爬左陣文有啲又話i5好過i7頭就黎爆…
作者: KeiRo    時間: 2014-2-26 02:08

引用:
原帖由 ken041026 於 2014-2-26 00:52 發表
打機用唔係i7較好?但岩岩爬左陣文有啲又話i5好過i7頭就黎爆…
睇你budget la
作者: ken041026    時間: 2014-2-26 07:16

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-26 02:08 發表

睇你budget la
6-7k
應該用咩
作者: KeiRo    時間: 2014-2-26 10:41

引用:
原帖由 ken041026 於 2014-2-26 07:16 發表
6-7k
應該用咩
咪出左list
作者: ken041026    時間: 2014-2-26 12:09

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-26 10:41 發表

咪出左list
想用盡個錢
去到6500左右同埋我問左個fd 佢話i7 4770有8核既…

作者: KeiRo    時間: 2014-2-26 13:48

http://ark.intel.com/m/products/ ... duct/specifications

邊到睇到有8核? 明吹水啦
作者: ken041026    時間: 2014-2-26 19:08

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-26 13:48 發表
http://ark.intel.com/m/products/75122/Intel-Core-i7-4770-Processor-8M-Cache-up-to-3_90-GHz?wapkw=4770#@product/specifications

邊到睇到有8核? 明吹水啦
咁用 i7 i5好定用e3好…
同埋如果用佢條list未有牌子個啲用咩

牌子好

仲有如果想冇聲係咪最好用水冷?

有咩好介紹?出條6-7千既list比我ok? Thz

作者: KeiRo    時間: 2014-2-26 19:25

引用:
原帖由 ken041026 於 2014-2-26 19:08 發表
咁用 i7 i5好定用e3好…
同埋如果用佢條list未有牌子個啲用咩牌子好
仲有如果想冇聲係咪最好用水冷?
有咩好介紹?出條6-7千既list比我ok? Thz
只能講佢個條未算系LIST, 好多野都未出好.

我依條LIST, 如果唔想OVER7000就VGA轉用2GB就得.

BTW 都系個句, 唔識砌機都唔建議用水冷, 更何況水冷唔會系唔嘈.

同埋出面鋪頭一定唔會幫你砌自組水, 一體水都可能會既我諗,不過就算有我都唔建議砌
作者: ken041026    時間: 2014-2-26 19:58

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-26 19:25 發表

只能講佢個條未算系LIST, 好多野都未出好.

我依條LIST, 如果唔想OVER7000就VGA轉用2GB就得.

BTW 都系個句, 唔識砌機都唔建議用水冷, 更何況水冷唔會系唔嘈.

同埋出面鋪頭一定唔會幫你砌自組水, 一體水都可能會既 ...
好…Series 2.5" SATA3 6Gb/s (Solid State Drive, SSD有咩用嫁
作者: KeiRo    時間: 2014-2-26 20:05

引用:
原帖由 ken041026 於 2014-2-26 19:58 發表
好…Series 2.5" SATA3 6Gb/s (Solid State Drive, SSD有咩用嫁
SSD系比HDD快的讀寫硬件
作者: ken041026    時間: 2014-2-26 22:06

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-26 20:05 發表

SSD系比HDD快的讀寫硬件
I5夠用?
仲想問點裝可以令到主機靜接緊冇聲
同埋去邊啲鋪有信心唔會湯
作者: -Hei    時間: 2014-2-26 22:33

效能黎講GTX770 2GB (265bit)同你條list果張760差幾多?
作者: KeiRo    時間: 2014-2-26 23:09

引用:
原帖由 ken041026 於 2014-2-26 22:06 發表
I5夠用?
仲想問點裝可以令到主機靜接緊冇聲
同埋去邊啲鋪有信心唔會湯
1)以你的需要同BUDGET, i5系夠用

2)睇你對靜既定義, 首先要無聲就一定冇可能

你鍾意可以改風扇, 改到你覺得最靜為止, 但睇你都唔識改嫁啦,

所以我會建議用GELID WING 12, 相對其他同效能系貴左啲, 但以我個人用過的風扇系最靜

利申 : 個人自組水的改版風扇都系以WING 12為藍圖

BTW, 你系要去到最靜, 可以用埋靜音機箱, 唔系100%靜音, 都夠你靜好多, 但同時散熱都會差好多.
引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-26 22:33 發表
效能黎講GTX770 2GB (265bit)同你條list果張760差幾多?
如果770 2GB同我LIST既760 4GB比, 應該差40-50%左右
作者: -Hei    時間: 2014-2-27 00:00

咁R9 280X同GTX770邊張好啲
呢2張價錢差唔多..
作者: KeiRo    時間: 2014-2-27 00:27

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-27 00:00 發表
咁R9 280X同GTX770邊張好啲
呢2張價錢差唔多..
睇你玩既GAME /SW會唔會對A卡有優化啦.

如果冇既就770好啲
作者: -Hei    時間: 2014-2-28 00:54

今日同FD去左深水埗
聽你講過左對面福仁 望極都搵唔到腦場..
其實間野叫咩名=.= 實際位置1/F OR 2/F?
作者: KeiRo    時間: 2014-2-28 01:12

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-28 00:54 發表
今日同FD去左深水埗
聽你講過左對面福仁 望極都搵唔到腦場..
其實間野叫咩名=.= 實際位置1/F OR 2/F?
福仁本身唔系腦場==

你要邊間野既名?
作者: -Hei    時間: 2014-2-28 01:58

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-24 23:17 發表

以c/p值中高以上

低價位就Ducky

高價位就deck
引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-25 00:04 發表

自己GOOGLE啦

BTW, DECK黃金應該冇鋪會做, 要買就過對面福仁
我想買隻靚啲咁咪諗住聽你講買deck
你話DECK黃金應該無鋪會做 要買就過對面福仁既=.=
但我行哂都望唔到邊間有鍵盤買
你有無去過果度買? 實際位置大概係福仁邊個位

作者: KeiRo    時間: 2014-2-28 02:06

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-28 01:58 發表

我想買隻靚啲咁咪諗住聽你講買deck
你話DECK黃金應該無鋪會做 要買就過對面福仁既=.=
但我行哂都望唔到邊間有鍵盤買
你有無去過果度買? 實際位置大概係福仁邊個位 ...
福仁 1樓43號
作者: -Hei    時間: 2014-2-28 02:08

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-28 02:06 發表

福仁 1樓43號
想買隻deck紅軸 果度大概幾錢? THX
呢隻都幾靚 唔知果度有無@@
[youtube]w8f-L-Fxkjg[/youtube]
作者: KeiRo    時間: 2014-2-28 07:57

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-28 02:08 發表
想買隻deck紅軸 果度大概幾錢? THX
呢隻都幾靚 唔知果度有無@@
w8f-L-Fxkjg
你片個隻咪系deck黎, 我前幾日行過仲有貨.

deck冇紅軸的

只做黑同白軸, btw你可以搵人改.
作者: -Hei    時間: 2014-2-28 12:42

咁大獲 咁點揀好
望落紅好似好過黑
你知唔知果度DECK大概幾錢
我片果隻係黑軸? 果度有無貸@@
另外搵人改即係點
可要求數字上黑 其他上紅? 咁得唔得=.=
作者: -Hei    時間: 2014-2-28 13:24

見你POST圖二果隻都幾靚(PLU ML-G3000)
而家仲有無得買?
作者: KeiRo    時間: 2014-2-28 13:27

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-28 12:42 發表
咁大獲 咁點揀好
望落紅好似好過黑
你知唔知果度DECK大概幾錢
我片果隻係黑軸? 果度有無貸@@
另外搵人改即係點
可要求數字上黑 其他上紅? 咁得唔得=.= ...
Deck $2300
Deck 白軸 $2500

冇記錯就系依個價位

我都唔肯定有冇貨,但我上次去有幾隻deck系到,系咪藍燈就唔知了

可以任改的,只要你識,唔識就比錢個老細佢幫你
作者: -Hei    時間: 2014-2-28 13:38

太貴..
有無budget 1000以下=.=
作者: KeiRo    時間: 2014-2-28 13:48

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-28 13:38 發表
太貴..
有無budget 1000以下=.=
你自己簡個高價位==

1000以下咪低價位
作者: -Hei    時間: 2014-2-28 23:01

買左隻jAKi JD003L 點睇=.=
作者: KeiRo    時間: 2014-2-28 23:37

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-28 23:01 發表
買左隻jAKi JD003L 點睇=.=
依隻新野都算抵玩既, 無記錯應該報緊1000蚊樓下, 999咁上下.
作者: -Hei    時間: 2014-2-28 23:44

引用:
原帖由 KeiRo 於 2014-2-28 23:37 發表

依隻新野都算抵玩既, 無記錯應該報緊1000蚊樓下, 999咁上下.
去左你介紹果間呀@@ $990 紅軸
作者: KeiRo    時間: 2014-3-1 00:18

引用:
原帖由 -Hei 於 2014-2-28 23:44 發表
去左你介紹果間呀@@ $990 紅軸
依個價位接受到啦.
作者: -Hei    時間: 2014-3-1 02:35

果度位老細好好人 解釋得好詳細
真心比個GOOD佢
果度都幾多人買野 我買果陣都排隊排左好耐下=.=
其他鋪頭唔見咁鬼多人 係咪佢信譽好

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0