標題: 血葬卍櫻花 仲學人招生? [打印本頁]

作者: 我是AV狗    時間: 2014-4-20 20:09     標題: 血葬卍櫻花 仲學人招生?

老老實實 你面皮係咪厚到咁

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=608432&extra=&page=1
作者: [UnioN]SinG.    時間: 2014-4-20 20:28

號己滅
作者: tinyman-_-    時間: 2014-4-20 20:33

咁你想點? ……
作者: 血葬卍櫻花    時間: 2014-4-20 20:44

你家下水火我號定水火我團呀死_頭 你_完未
我個團板拎黎睇咩 我招生關你春事咩垃圾 MH冰島雄
我大大隻字打開番個AC出黎你都吹我唔漲阿 垃圾 同你講阿垃圾冰島雄

作者: 我是AV狗    時間: 2014-4-20 20:51

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-4-20 20:44 發表
你家下水火我號定水火我團呀死_頭 你_完未
我個團板拎黎睇咩 我招生關你春事咩垃圾 MH冰島雄
我大大隻字打開番個AC出黎你都吹我唔漲阿 垃圾 同你講阿垃圾冰島雄 ...
你又唔洗咁激動喎 講真真係又無人招你水火團

不過呢 水火又係你招我打 輸左咪用第二個account囉

而家又要用果個比人水火左既號 黎招生

男人老狗 小小信用值都無 話你小朋友真係無錯

不過你要繼續用 我真係吹你唔漲 但係相信好多人見到你都會講聲

「呢條友面皮真係厚到,比人水火左都仲用,玩晒啦,無限復活」

369名額預我一個
作者: 血葬卍櫻花    時間: 2014-4-20 20:54     標題: 回復 5# 的帖子

你見到我有開黎玩? 一直得你自己係度吠 起初都廢事理你 係咁一而再 再而三咁挑釁我
水火左既號原來係唔可以用黎招生既 點解我唔知既?
咁你係咪開個會員去招呀 個腦裝屎戈位

最後補多句: 垃圾雄你吠完未 吠完就自己行番狗屋啦
我冇打信好耐啦垃圾仔 你訓醒未

作者: 我是AV狗    時間: 2014-4-20 20:56

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-4-20 20:54 發表
你見到我有開黎玩? 一直得你自己係度吠 起初都廢事理你 係咁一而再 再而三咁挑釁我
水火左既號原來係唔可以用黎招生既 點解我唔知既?
咁你係咪開個會員去招呀 個腦裝屎戈位 ...
下 乜原來水火左仲可以用黎招生? 仲可以係度講野?
作者: 血葬卍櫻花    時間: 2014-4-20 20:57     標題: 回復 7# 的帖子

關你蛋治咩 黎啦 黎咬我啦 COME ON GOOD DOG
作者: 我是AV狗    時間: 2014-4-20 20:59     標題: 回復 8# 的帖子

發起最後的炮哮 真係好好笑

可唔可以整多啲笑料黎
作者: 唏噓漢    時間: 2014-4-20 21:04

講真一隻號比人滅左 理應交密碼出尼,五交不特止,仲要用尼上壇回復招生真甘係有點過份。
話哂應該一件事還一件事。

利申:中立。
作者: 血葬卍櫻花    時間: 2014-4-20 21:08     標題: 回復 10# 的帖子

難道團長岩岩拎到團板唔可以開POST招生?
佢入我團板踩我場搞事又冇問題?
佢要發大黎搞咪陪下佢癲
利申: 佢自己入團我個板度搞事先 本身唔會係壇回POST囉好冇

P.S. 你係咪要我用團員D AC開POST頂置唔到乜都搞唔到先 我唔覺得自己係自己個團板度搞番D SETTING好有問題囉

作者: 唏噓漢    時間: 2014-4-20 21:21

水火號戰既意思係輸者交個密碼出尼
隻帳係輸左個一秒鍾開始 隻帳己經水火左
等同隻帳五係你,有人選擇永遠五再上壇 五上vlan 都有人選擇交密碼。
依加我只見到你為左團板為左團隊隊長 個面皮有幾厚。
講真你招得人打就預左輸贏 咁大個人應該要知道咩係責任感。
好似之前個水火團戰 個seckilling都識解左再開番啦。。

講真我同其他人一樣都五鐘意隻雄狗。但係我更加五鐘意你呢個走數行為。
作者: 血葬卍櫻花    時間: 2014-4-20 21:26     標題: 回復 12# 的帖子

講真已經冇再玩信長 水火團戰SECKILLING全團已比我水火號 (之後既事)
冇話咩責唔責任感 對我黎講 輸左我就唔會拎個AC黎玩信長係咁多
老實講句我呢排都係得閒用D特別手法黎M下錢(非回POST)
作者: 唏噓漢    時間: 2014-4-20 21:34

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-4-20 21:26 發表
講真已經冇再玩信長 水火團戰SECKILLING全團已比我水火號 (之後既事)
冇話咩責唔責任感 對我黎講 輸左我就唔會拎個AC黎玩信長係咁多
老實講句我呢排都係得閒用D特別手法黎M下錢(非回POST) ...
我係指人地輸左都識解團 五會走數,輸就係輸 大不了再開。
講真如果你連壇都五上 一個貼都五開五回 跟本無人入到你位。
再者你拎水火左既ac尼開貼招生 已經好大問題,仲要多多直口。
講真你係有心就開過隻ac 用個隻ac招生,到時跟本無人入到你位。

作者: 唏噓漢    時間: 2014-4-20 21:35

你招人打水火 但輸左五水火 我真係五知你顏面何存。
同埋都好想知如果個日贏個個係你。但條友死都五水火 仲要同你講吹咩?
你會有咩感受同反應。

作者: 血葬卍櫻花    時間: 2014-4-20 21:38     標題: 回復 15# 的帖子

招人打原來又唔輸得? 乜你地D道理咁搞笑既
更何況佢MH?
作者: 我是AV狗    時間: 2014-4-20 21:40

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-4-20 21:38 發表
招人打原來又唔輸得? 乜你地D道理咁搞笑既
更何況佢MH?
面就係人地比既 架就係自己掉既

又有笑料 輸左咪輸左 係度賴MH

話事話 你幾多歲? 定係我應該問你智商係幾多
作者: 我是AV狗    時間: 2014-4-20 21:41

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-4-20 21:08 發表
難道團長岩岩拎到團板唔可以開POST招生?
佢入我團板踩我場搞事又冇問題?
佢要發大黎搞咪陪下佢癲
利申: 佢自己入團我個板度搞事先 本身唔會係壇回POST囉好冇

P.S. 你係咪要我用團員D AC開POST頂置唔到乜都搞唔到先 ...
講到尾 你而家輸左係度賴死唔走 又唔肯轉團長 咁咪講完 唔洗兜咁遠
作者: 唏噓漢    時間: 2014-4-20 21:41

你地場三分rp 我一早睇左。下下正面突你殺你。我真係五知邊到mh.
仲有你成日渣住佢mh呢個point尼講 但係一直都無證據。

條雄狗係好煩好厚面皮,但係我從來五覺佢mh
利申:同佢打過好幾次街。
作者: 我是AV狗    時間: 2014-4-20 21:42     標題: 回復 19# 的帖子

求正身名 等我下次屠少你兩次
作者: 唏噓漢    時間: 2014-4-20 21:45

你呢個團長咁既誠信品格,連最基本既責任感都無。
你個團有個咁既團長真係。。
作者: 唏噓漢    時間: 2014-4-20 21:47

引用:
原帖由 我是AV狗 於 2014-4-20 21:42 發表
  求正身名 等我下次屠少你兩次
咁就無必要啦,我五係幫緊你,我只係照我觀點講出事實,五洗諗住報答我啦你
作者: 我是AV狗    時間: 2014-4-20 21:49     標題: 回復 22# 的帖子

在心中
作者: 血葬卍櫻花    時間: 2014-4-20 21:51     標題: 回復 19# 的帖子

淨係隻分身拎埋去都知咩料啦 前期隻果心行埋去就走 隻分身冇走光情況底下行埋去冇A佢乜都冇做滿血條友冇反應 我唔信唔對比之下可以知道我幾智
下話 條友比人PO都PO到暈啦
回你第二個PO: 我唔見得你人身攻擊有幾有品囉 我係團長開個團又關你叉事咩
利申我咁唔認數一早拎左個AC出黎打啦 洗係度同你解釋咩 用個腦諗下先講野啦

作者: 我是AV狗    時間: 2014-4-20 21:55

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-4-20 21:51 發表
淨係隻分身拎埋去都知咩料啦 前期隻果心行埋去就走 隻分身冇走光情況底下行埋去冇A佢乜都冇做滿血條友冇反應 我唔信唔對比之下可以知道我幾智
下話 條友比人PO都PO到暈啦
回你第二個PO: 我唔見得你人身攻擊有幾有品 ...
睇你打既野 己經知道你技術=0

你連2技3技大技追我 都殺我唔到 你乜都無做原來要比反應先唔係MH

你呢啲人 打新手就得  
作者: 唏噓漢    時間: 2014-4-20 21:56

你要咁講我都無意見。
如有冒犯,我好抱歉。

但如果你心有不甘。
要團戰三分我無任歡迎。

我先去訓教了,如果真係想交流下可以pm

作者: 血葬卍櫻花    時間: 2014-4-20 21:58     標題: 回復 26# 的帖子

你地咁樣下下話交流 年中十幾個我個個都要覆?
個個好似隻狗雄咁搵我黎搞事我真係好唔得閒架喎
冇話咩心唔心有不甘 我唔見得自己立場有錯先回你姐 我覺得自己有錯既一早狗縮左啦

我既立場就係: 輸左我唔會再拎入SER打信 你要同隻狗雄一般見識係度一齊吠我唔會怪你

回狗雄: 識我既人都知我唔識打3分 我接你係因為好簡單一個原因: 你好狗煩 你真係我有生以黎見過最Q煩既一個人
唔接你比人話淆 我寧願輸都唔想冇面落台 柒狗識解未E+?

作者: 我是AV狗    時間: 2014-4-20 22:02

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-4-20 21:58 發表
冇話咩心唔心有不甘 我唔見得自己立場有錯先回你姐 我覺得自己有錯既一早狗縮左啦 ...
搞乜事? 又係你自己講 愈諗愈嬲 嬲到醒左 要水火我喎

而家賴完MH 又賴另一樣野?
作者: 〝-★ChF.    時間: 2014-4-20 22:03

不是真男人
作者: 血葬卍櫻花    時間: 2014-4-20 22:05     標題: 回復 28# 的帖子

你唔識睇中文我覺得自己冇必要回你

樓上我比個機會你講多次? E+又唔係我搞事 條友搵野黎搞 見我唔回POST就開POST
作者: yauchunwong    時間: 2014-4-20 22:14

算啦個問題根本就係滅號既定義度,人地話唔用ac玩就係滅,你又話要蒸發先係滅,你地唔一早講定咩係滅咁人地當然大條道理拗啦,有咩好講姐
作者: 血葬卍櫻花    時間: 2014-4-20 22:16     標題: 回復 31# 的帖子

我自己有自己既定義同底線
作者: yauchunwong    時間: 2014-4-20 22:20

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-4-20 22:16 發表
拿,在心中啦,雄9,下次滅人前記得傾掂數啦(記住set自己底線高d,不過你ac咁低lv咪玩盡d囉)
作者: 腳腳    時間: 2014-4-20 22:34

係lor 應該一早界定點為之滅號 原來大家定義唔同 冇話邊個岩邊個錯 既然佢都話唔會再用黎打信 佢滅之前都係60lv 宜家都係60lv 都冇玩啦唔好再針人啦 人地難得撈番正行 又冇搞9你
做咩搞人呢
作者: 古物.帝    時間: 2014-4-20 22:34

引用:
原帖由 唏噓漢 於 2014-4-20 21:41 發表
你地場三分rp 我一早睇左。下下正面突你殺你。我真係五知邊到mh.
仲有你成日渣住佢mh呢個point尼講 但係一直都無證據。

條雄狗係好煩好厚面皮,但係我從來五覺佢mh
利申:同佢打過好幾次街。 ...
贊成 睇個rp已經唔覺係mh
加上之前同佢打過幾場對戰
我覺得佢似真技術多過似mh
作者: 霸氣_ChunG    時間: 2014-4-20 22:39

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-4-20 22:16 發表
笑到
神又系你鬼又系你
作者: 兲羽➹劍    時間: 2014-4-20 22:40

認真我真想講句,底線你條毛咩,輸唔起就咪學人扮曬野去水火5啦,果場你真系嬴左我古你咪又系post曬上來vlan拎彩,輸左就講底線。講到底咪輸唔起。咁你下次抱著3分要打100場既定義去打三分?

ps:本人退信已久,久不久上vlan一次
作者: A-Yan☆    時間: 2014-4-20 22:49

我用服成日都突到佢-.-次次都單殺佢
佢出左石都反我吾到-.- 吾太似mh
作者: 呀ken.    時間: 2014-4-20 22:57

不要再說了

一陣人地又訓訓下覺 覺得好嬲又黎多次就唔好啦
作者: buddhaya    時間: 2014-4-20 23:21

算拉...講來講去都係個忽野....不要將件事發大來睇....
作者: haoayou7116    時間: 2014-4-20 23:50

講句公道說話,既然你要招人打水火,輸左又要屈番人mh。心諗,咁你當時招來做咩,贏硬?而且,你輸左交出ac密碼系應該,點解仲可以大搖大擺招生呢?你話你冇開ac打信,公道d講句,我就真係諗5到有咩方法知道你冇開。
作者: HDXZ    時間: 2014-4-20 23:56

如果唔想管唔到團版 一早就唔應該招/接 滅號戰
既然已經招/接左 而且又輸左 就咪賴皮唔滅啦
作者: [MaRtIaN]Yan    時間: 2014-4-21 00:30

下次賭就賭身家最好拎埋屋契出黎賭就岩
作者: ジ小天竺、    時間: 2014-4-21 00:52

其實比人水火號  大家都公認系 會比密碼贏方
或者 比水火人士 之後唔可以使用個號
你招人水火 之後 話人MH  宜家大條道理 用返
其實我覺得 系好冇品行為  雖然我都試過 但之後 我都冇再用返
你話人地mh 你系打左之後先知 定系先前先知
如果之後 你有證據 你可以拎出黎講
如果系之前 知道人地mh 你仲要招人水火  呢d 你自己拎黎衰
系男人有返小小誠信  一個ac算得系咩
開返個 又系一條好漢  等練緊d 技術再招返距一次lo
作者: 大暮維人    時間: 2014-4-21 01:45

佢之前有無開過mh 我唔知,不過我認真睇過你場3分
好似連閃介都無出,同埋大陸雄果場真係唔似mh
我個人認為你都係唔好再撐 男人老狗做到太小家真係會比人笑
作者: 上左你條女    時間: 2014-4-21 02:12

引用:
原帖由 血葬卍櫻花 於 2014-4-20 21:58 發表
冇話咩心唔心有不甘 我唔見得自己立場有錯先回你姐 我覺得自己有錯既一早狗縮左啦

我既立場就係: 輸左我唔會再拎入SER ...
滅號=5再打信可以回POST ____
原來你打係為左有面落台 ,但係打完之後好似更加無面更加厚顏,你都係出小句聲算啦
作者: -★軒x0┐〥    時間: 2014-4-21 07:32

2後要講定水火 論壇定 信長嫁拉....  

新規矩黎..
作者: 我是AV狗    時間: 2014-4-21 10:20

真係好搞笑 水火人之前 問人地係咪水火號

而家打輸左 乜水火號唔係姐係個號己經廢左? 係你中文差 定係我中文差

有位比人入 就話自己都有底線同定義 你玩晒啦
作者: 兲羽➹劍    時間: 2014-4-21 11:24

咁難得有團版咁就冇左,怪自己冇考慮周全。但另一方面,你夠膽挑戰果位智障對手都系一種勇氣的表現。輸就輸,只不過今次系意料之外既輸多少少

作者: luckybybyby    時間: 2014-4-21 11:41

男人老狗好心自己輸左就汁左佢啦- 話咩唔係水火你團。咁你轉團長既ac未
作者: 〝-★ChF.    時間: 2014-4-21 12:15

重話咩我E個AC唔緊要.輸咪輸.  
點知
作者: 很久的玩家    時間: 2014-4-21 12:25

好醜怪 :'(
作者: Win:D    時間: 2014-4-21 13:04

http://www.ipve.com/bbs/space.php?action=viewpro&uid=1521172

認真比我就自滅算啦
作者: Music_kk♪    時間: 2014-4-21 13:23

其實成件事係邊個唔岩邊個唔著,明眼人都應該好清楚,不要像梁國x議員咁,因反對而反對吧大家Ps:中立
作者: [SuGo]    時間: 2014-4-21 13:48

姐係咁 你招得人水火5號 輸左就話人MH 都算 . 輸柒左就比號啦 比人水火完就懶型多AC咁  最尾咪右係柒 食 lun 屎啦

真係以為自己好能型? 有埋團版右點 知5知醜?

垃圾黎?

作者: 殤夜乄遺忘    時間: 2014-4-21 15:22

無打信長半年
一路見你出埋D片都覺你廢物扮神手=.= 原諒我份人係咁直
之後又話咩教人又這個那個 有次補團撞到你同隊 你隻道三真係猛到 殺0死17 OP
我果次仲要有入SKYPE 見你成隻癲狗咁係到HI隊友真係笑到我369 最尾仲要扮晒彈GAME咁28秒走場 ZZ
而加比人G左個號就認啦 係到賴呢樣個樣 賴唔識打三分 咁你又接? 唔想無面落台 你比人G完個號就自己消失啦 又要上黎獻世 廢事你話用分身我開個正身出去插你又如何 你有種就飛信黎亦然 我諗無玩半年都夠洗你泉既

另題外話 我份人就好黑人憎既 我好鐘意錄音 有無人想要佢段癲狗錄音 1000金即放 意PM
作者: y2kwong    時間: 2014-4-21 15:39

唉 你又真係柒既
個個恥笑你 搞到我都要黎抽下水
作者: SpaWN★    時間: 2014-4-21 15:48

引用:
原帖由 殤夜乄遺忘 於 2014-4-21 15:22 發表
無打信長半年
之後又話咩教人又這個那個 有次補團撞到你同隊 你隻道三真係猛到 殺0死17 OP
我果次仲要有入SKYPE 見你成隻癲狗咁係到HI隊友真係笑到我369 最尾 ...
平D好唔好呀
作者: 呀ken.    時間: 2014-4-21 15:53

引用:
原帖由 y2kwong 於 2014-4-21 15:39 發表
唉 你又真係柒既
個個恥笑你 搞到我都要黎抽下水

GOD爺出手

作者: A-Lin☆    時間: 2014-4-21 16:00

引用:
原帖由 殤夜乄遺忘 於 2014-4-21 15:22 發表
無打信長半年
我果次仲要有入SKYPE 見你成隻癲狗咁係到HI隊友真係笑到我369 最尾 ...
笑左
作者: buddhaya    時間: 2014-4-21 16:08

呢個post似變左抽水post~~ :'( :'(
作者: [UnioN]SinG.    時間: 2014-4-21 16:53

D CM笑死我
作者: 〝-★YUI.    時間: 2014-4-21 17:36

根本打斜黎講既
作者: dirtycat    時間: 2014-4-21 18:28

推一推啦

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0