標題: 火影守城心得 [打印本頁]

作者: yunglit2    時間: 2014-5-16 22:41     標題: 火影守城心得

火守5.6既玩法,以20000白屬過30關
最易上手係凱啦,一開始送細水大水,學左w,e技之後,用寶寶買定大血(10000金個隻)
之後立即打幾次x5搵錢買5000金500經嗰個,到左10幾lv有r技就打埋x10,係咁打到第一波尾,打返黎既錢去買等級(28~30前買經,30級後買lv)。第一波到,必定50lv以上,開無敵,打逃忍keep住打錢返黎。無敵完放兩下大技清晒第一波,返去打x5,x10。如是者打到第2波黎,又返去刷逃忍刷到拎晒5個成就,之後打三代一兩次出粒幻影拎去合左佢,秒木捕食再刷x5,x20,同時買齊裝。
(5.6既凱)買級到130既技要有仙魂先好用,,所以買到50級之後打返黎既錢全部升玉同隨意升城。第4 波應該輕易過,如是者打到第8波,夠快既應該有+13玉同2000白屬。第8波早少少秒殺自爆個條女
之後就做埋啲成就佢,順序應該係接冬冬任仙人任,刷4個火影,合左至少幻影裝就打白虎,唔夠錢就返去打x20.之後合不動,第10波後順便刷尾獸,打121秒(出D技,120秒就F技,如果有既話)等其他人冇得刷。
然後合仙人,用分換強化,同遺物,第13波前出第一個六道,打完boss打埋樹魔拎月牙,返去刷悟,買lv到130拎王者,刷刷刷悟刷到1000分就合仙魂同升埋+15玉,封印埋
之後你就自己,可以幫手守城,刷下x20買祥雲同如果有機既話試吓合曲玉。
玩下停下咁打到25波左右至少有13K~18K白屬同應該有唔少錢剩,就去打逃忍買力量,打3,4波就一定夠19000,到第30波一場逃忍56全屬,狂咁刷就起碼20000白屬(如果你合曲玉的話,就20000,狂刷鏡像買白屬既話保守估計25000左右,前提要識捕魚,刷悟前打一次x5x10咁
魔娛可以硬頂所有大BOSS(第8波自爆想試下死既記得裝左替身先好去)正常既都係,之不過白屬可能得16000左右

小弟愚見

作者: yunglit2    時間: 2014-5-16 23:01     標題: 有幾點相信大家都同意

1.偷雞捕食最多同時2人,其他人打住鏡象同送水先,送大水一次1800經兩回兩三次就可以打逃忍肥
2.王者戒留比公認肥得最快同攻擊力最強既玩家,唔夠打最多一完30波就走場唔打忍戰
3.秒木山兩個鏡像,如果唔能夠係X20 CD完之前打一次X5,就唔好走去磨,浪費時間。正常刷得X5X20都係一次X20,兩次X5
4,4個火影打出黎既石留係原地比人汁,唔好走去賣左佢咁賤
5,有信心既玩家打完樹魔拎到月牙,其他人就唔好搶啦。你地一搶,辛苦打個位真係會走場等你比大BOSS 殺死爆城完場。而高手拎完月牙都唔該幫返其他人打D 聖獸石同一,二階石。有積分多都問下其他人有咩要買。總之大家唔好係頭20波就唸30波後既事
6.以上為本人玩左火守一個月既淺見
作者: yunglit2    時間: 2014-5-16 23:31     標題: 我愛羅

一開始送細水大水>偷雞>捕食OR逃忍,盡快齊裝同50LV ,之後狂用D技射朱雀做冬冬任

我愛羅非常易去守,升晒E,R技同一級W技,再到Q技,最後先升W技(其實都係幾分鐘既事,同時呢個方式大部份角色適用)

刷逃忍刷到 做完冬冬任,就去打X5X10咁,R技+W技秒唔到X10 既鏡象就返去KEEP住刷逃忍,射朱雀,火影
我愛羅買定30個10000金血 隨時補血。打逃忍鏡象既錢可以   i)買130lv (只限娛樂)   ii) 升城(打鏡象會難左但守得輕鬆) iii) 升玉買主屬(自私者必做)
如是者一到50LV做埋仙人任,D 技打晒合天幻天怒朱雀既石之後就用黎打仙人任同BOSS ( 打BOSS記得去遠D,標準方法係打HC 去秒木出D技射返城,唔夠打既無敵左個城 躲在秒木狂射BOSS同HG返城出R技再HC閃人,之後MON住個R技再出R技既後續技,點出得好自己摸索下)
合完裝刷悟合仙瑰同埋有需要既換+15玉
個人就17波合晒上古套裝,之後打積分,有錢多唔使買祥雲,拎去買白屬/升玉,守分可以換始祖之吻。
記得第十波全部人一齊打尾獸,唔想比人刷走個稱號就留D技,一出就射爆隻3尾。
基本上我既玩法係頭20波都唔會比其他人落後太多,之不過20波到30波就係分勝負既關鍵時刻,5,6波就出到+15玉既通常最後都18000白屬打30波
我愛羅係我唯一用黎守城都可以有20000白屬既英
P.S. 我愛羅可以殺左5000怪先做仙人任,記得留80木買仙人重數就得。
希望幫到新手

記得,娛樂要盡快130LV同搵多D錢,正常就10波前130LV,主要升白屬同玉。大部份角色類似咁玩都可以輕鬆過到魔化新BOSS
魔之後要兩個先守到,除非合作谷肥左守英(你D隊友邊會咁好人 )
作者: yauchunwong    時間: 2014-5-17 04:06

引用:
原帖由 yunglit2 於 2014-5-16 22:41 發表
最易上手係凱啦,一開始送細水大水,學左w,e技之後,用寶寶買定大血(10000金個隻)
之後立即打幾次x5搵錢買5000金500經嗰個,到左10幾lv有r技就打埋x10,係咁打到第一波尾,打返黎既錢去買等級(28~30前買經,30級後買lv)。第一波到,必定50lv以上,開無敵,打逃忍keep住打錢返黎。無敵完放兩下大技清晒第一波,返去打x5,x10。如是者打到第2波黎,又返去刷逃忍刷到拎晒5個成就,之後打三代一兩次出粒幻影拎去合左佢,秒木捕食再刷x5,x20,同時買齊裝。
(5.6既凱)買級到130既技要有仙魂先好用,,所以買到50級之後打返黎既錢全部升玉同隨意升城。第4 波應該輕易過,如是者打到第8波,夠快既應該有+13玉同2000白屬。第8波早少少秒殺自爆個條女
之後就做埋啲成就佢,順序應該係接冬冬任仙人任,刷4個火影,合左至少幻影裝就打白虎,唔夠錢就返去打x20.之後合不動,第10波後順便刷尾獸,打121秒(出D技,120秒就F技,如果有既話)等其他人冇得刷。
回樓主
1.其實有300力量就要去秒木過食人魔度殺佢,因為有20000經20000錢,姐係早期升到5-6lv加20000錢
2.咁就錯了,你只要有買回血棒就可以睇住來用
3.低難既做法-.- 高難既話蠍爆擊足以秒殺你…
4.應該合熾焰因為回血同免傷,變相用多左F
5.笑了…

附2個rp
1個凱單仙娛
1個凱/初代創娛
有咩唔明可問亦可插,先講明本人用了喊話軟件

作者: yauchunwong    時間: 2014-5-17 04:16

樓主見你有心玩我就教你幾招
1.你平時刷逃忍如果秒佢咪要等cd既,有一個上下忍方法可以唔等cd,詳情在rp
2.你平時刷X5 X10(大本度)咪要等cd既,有一個方法可以X10房無cd,詳情在rp

你識左包你玩到高難

作者: yunglit2    時間: 2014-5-17 11:12

引用:
原帖由 yauchunwong 於 2014-5-17 04:06 發表

引用:
原帖由 yunglit2 於 2014-5-16 22:41 發表

回樓主
1.其實有300力量就要去秒木過食人魔度殺佢,因為有20000經20000錢,姐係早期升到5-6lv加20000錢
2.咁就錯了,你只要有買回血棒就可以睇住來用
3.低難既做法-.- 高難既話蠍爆擊足以秒殺你…
4.應該合熾焰因為回血同免傷,變相用多左F
5.笑了…

附2個rp
1個凱單仙娛
1個凱/初代創娛
有咩唔明可問亦可插,先講明本人用了喊話軟件
1.食人魔一捧死,一係佢死一係你死。所以記得唔好開8門走去A隻食人魔。刷緊X20既時候留D係秒木到D死隻食人魔係唔錯既選擇
2.未出仙魂=血量力量都唔高得去邊,故F技秒唔到X20既話個人都唔太鍾意亂用。F技出6次左右就死,所以插眼既做法真係要識HIT&RUN先得。新手就.......
3.一切以

魔娛為前提,魔之後唔組隊分工既話我唔認為過到第8波

4. 各有各玩法,合幻影守城易D,H左係到就守到。

5.當然要係召集既時候丁爆地圖通知隊友。認真,25秒比你都黎唔到跟大隊打,姐係你都有信心刷,咁我咪留1秒比你。<<<<<<<<玩得多一定明點解刷121

另外,多謝你教高招,原來呢個先係捕魚
作者: yauchunwong    時間: 2014-5-17 16:31

引用:
原帖由 yunglit2 於 2014-5-17 11:12 發表
1.食人魔一捧死,一係佢死一係你死。所以記得唔好開8門走去A隻食人魔。刷緊X20既時候留D係秒木到D死隻食人魔係唔錯既選擇
2.未出仙魂=血量力量都唔高得去邊,故F技秒唔到X20既話個人都唔太鍾意亂用。F技出6次左右就死,所以插眼既做法真係要識HIT&RUN先得。新手就.......
3.一切以

魔娛為前提,魔之後唔組隊分工既話我唔認為過到第8波

4. 各有各玩法,合幻影守城易D,H左係到就守到。

5.當然要係召集既時候丁爆地圖通知隊友。認真,25秒比你都黎唔到跟大隊打,姐係你都有信心刷,咁我咪留1秒比你。<<<<<<<<玩得多一定明點解刷121

另外,多謝你教高招,原來呢個先係捕魚
1.你第一次打佢果陣Q秒木隔離果d兵仔先,再等Q回好Q食人魔,再R,第2次之後都Q唔到過去就當然用D啦
2.仙魂加888全能想問出左會高幾多… 人地個F係計%,關血量高唔高咩事,仲有打20多數用D,插回血既話將佢放係身上就可以25秒CD埋

3.咁你就要睇RP啦
4.你岩既,但係不斷用F既前提下,合熾焰都好守
5.我明,但真正fd玩都會傾好晒啦

作者: yunglit2    時間: 2014-5-17 18:19

引用:
原帖由 yauchunwong 於 2014-5-17 16:31 發表
1.你第一次打佢果陣Q秒木隔離果d兵仔先,再等Q回好Q食人魔,再R,第2次之後都Q唔到過去就當然用D啦
2.仙魂加888全能想問出左會高幾多… 人地個F係計%,關血量高唔高咩事,仲有打20多數用D,插回血既話將佢放係身上就可以25秒CD埋 ...
我既意思係,娛MODE有仙魂可以F死自己滿血再頂BOSS,呢個係我既玩法姐

BTW,睇晒你兩個RP,係唔係打完逃忍HG>Z/X 打X5/X10 就會返返去召集逃忍嗰個位?同樣打X10一秒就HG禁Z??
因為RP冇對白= =我唔知原理係點
其實我都係唔太明
作者: yauchunwong    時間: 2014-5-17 21:14

引用:
原帖由 yunglit2 於 2014-5-17 18:19 發表
我既意思係,娛MODE有仙魂可以F死自己滿血再頂BOSS,呢個係我既玩法姐

BTW,睇晒你兩個RP,係唔係打完逃忍HG>Z/X 打X5/X10 就會返返去召集逃忍嗰個位?同樣打X10一秒就HG禁Z??
因為RP冇對白= =我唔知原理係點
其實我都係唔太明
介紹你用個幸運her子,每次用技回4%血,你用其他技同F個陣都會回血,咁就可以接近無限次用,當然打boss時換番岩既裝,一般就用

幸運her子

首先記錄回城點係岩既位,姐係屋企逃忍/X10 npc隔離

下面開逃忍>殺完有句「副本將於一秒後傳出」就即打HG,跟住係上面開,殺完就會自動落下面,咁就係0cd逃忍

大水度開X10>殺完話有錢/錢經/全能就即打HG>按屋企有X10個個NPC>等1秒左右>係屋企入X10>殺完就落番大水>X10 no cd

作者: 紫鳥    時間: 2014-5-18 03:39

歡迎樓主來22319542 一起通關創世 內有3M3白屬4代
作者: 紫鳥    時間: 2014-5-18 15:34

雙十= 下面大水處10X 打完出 HG 按NPC  按Z  
有時會因NPC感應不了而失敗
作者: yauchunwong    時間: 2014-5-18 17:58

引用:
原帖由 紫鳥 於 2014-5-18 03:39 發表
歡迎樓主來22319542 一起通關創世 內有3M3白屬4代
無人的群
哈雙10感應不了就hg行幾步就有可能了
作者: yunglit2    時間: 2014-5-19 00:00

引用:
原帖由 紫鳥 於 2014-5-18 15:34 發表
雙十= 下面大水處10X 打完出 HG 按NPC  按Z  
有時會因NPC感應不了而失敗
雙十真係好易失敗= =
作者: yunglit2    時間: 2014-5-19 00:09

引用:
原帖由 yauchunwong 於 2014-5-17 21:14 發表

介紹你用個幸運her子,每次用技回4%血,你用其他技同F個陣都會回血,咁就可以接近無限次用,當然打boss時換番岩既裝,一般就用幸運her子

首先記錄回城點係岩既位,姐係屋企逃忍/X10 npc隔離

下面開逃忍>殺完有句「副本將於一 ...
THZ BRO , 而家我25~30 波刷逃忍效率好左好多負責守加讓左X20比人都可以20K白屬完場
之不過呢個玩法真係唔易操控......又要打森林怪又要刷鏡象又要控寶寶買野插眼,走黎走去,一開始因為咁操控失誤停左搞到第3波先50,真係無奈左不過而家終於見到單通娛仙既希望多謝晒師兄

BTW有冇我愛羅RP?單通既話頭兩個BOSS 係到RJ
作者: ☠陳少爺    時間: 2014-5-19 00:13

偷雞捕食最多同時2人,其他人打住鏡象同送水先,送大水一次1800經兩回兩三次就可以打逃忍肥
100%認同
作者: yauchunwong    時間: 2014-5-19 01:39

引用:
原帖由 yunglit2 於 2014-5-19 00:00 發表
雙十真係好易失敗= =
用喊話軟件按同時1-2個制就等於打左HG
作者: yauchunwong    時間: 2014-5-19 01:44

引用:
原帖由 yunglit2 於 2014-5-19 00:09 發表
THZ BRO , 而家我25~30 波刷逃忍效率好左好多負責守加讓左X20比人都可以20K白屬完場
之不過呢個玩法真係唔易操控......又要打森林怪又要刷鏡象又要控寶寶買野插眼,走黎走去,一開始因為咁操控失誤停左搞到第3波先50 ...
唔怕同你講,唔用改鍵同喊話軟件無咩可能

我就set左Q上面個1制做F8既改鍵,W上面個2制做B既改鍵,咁1>2就完成寶寶瞬移…
跟住set左按g做打HG,按t做打HC-.-
跟住記錄回城點就係ALT + 2 =.=

都係靠ed先有可能,u9 d神手無一不用…

我愛技能倍數不高,只適合醬油,我也沒多玩,因為無太多fd比我醬油
作者: yauchunwong    時間: 2014-5-19 01:58

引用:
原帖由 yunglit2 於 2014-5-19 00:09 發表
之不過呢個玩法真係唔易操控......又要打森林怪又要刷鏡象又要控寶寶買野插眼,走黎走去,一開始因為咁操控失誤停左搞到第3波先50 ...
根據你20波後只希望出屬性既話,打一次X20期望值係(32300 + 70759 + 80000)/3 /1000 = 61屬

而考慮娛樂模式CD25秒,X20 cd好似係10秒…,打2次姐係出到122屬,計埋你打多2次X 5 ,期望值係(12100+ 21000+ 35000) /3/ 1000 *2 =45屬,姐係25秒內刷到167屬(期望值)

而逃忍20波開始每次出40屬仲要不停加同埋有加14000錢=54屬,你刷3次已經162屬,係必定既162

加上秒逃忍同玩上下雙忍基本上25秒刷到4次… (計下數,等入去3秒,秒既當你2秒,等NPC感應1秒 .....(3+2+1)*4=24<25)所以20波後逃忍是必選

不過多人逃忍時出技既配合好重要,每人既大技要講定邊個出先出後,唔係就秒唔到了,分分中打10秒都唔死

作者: yauchunwong    時間: 2014-5-19 02:01

最後有招叫秒木仇恨法/大水仇恨法,相信係RP中你應該明白的了
作者: 紫鳥    時間: 2014-5-19 02:05

我無改鍵無喊話雙十都80%成功  0.0 其他英完場至小2m5 4代基本3m2

作者: yauchunwong    時間: 2014-5-19 02:36

引用:
原帖由 紫鳥 於 2014-5-19 02:05 發表
我無改鍵無喊話雙十都80%成功  0.0 其他英完場至小2m5 4代基本3m2
神手,如你用改鍵應該單高創了
作者: 紫鳥    時間: 2014-5-19 14:41

平時玩創世比自已既要求係第1波要700+屬 第2波上50LV 第4波2500+屬
第7波前要出到5000力舊野 之後都係一直食屬 15波前成就90% 玉15+
之後都係一直刷屬刷錢 22波前完裝 之後又係一直刷屬 :loveliness
作者: yauchunwong    時間: 2014-5-19 16:38

引用:
原帖由 紫鳥 於 2014-5-19 14:41 發表
平時玩創世比自已既要求係第1波要700+屬 第2波上50LV 第4波2500+屬
第7波前要出到5000力舊野 之後都係一直食屬 15波前成就90% 玉15+
之後都係一直刷屬刷錢 22波前完裝 之後又係一直刷屬 :loveliness ...
四代?
why唔出王者?以四代咁高屬來講王者+5%白屬點都好過個300白屬同10%傷害加乘
咁就可以將d錢升玉先…
作者: 靛鳥    時間: 2014-5-19 19:38

因為隻戒去左我手@@~ 同場秒木醬油 多數用鳴/初代/六道帶土  王波幫守
順便提下 我既玩法係先小水大水 之後蜘蛛10次 雙魚刷夠25次入秒木 通常都要第3波倒數先50lv同刷夠25次
4波守 7波+13玉 10波130同+15玉+打尾獸 如果玩鳴既就先130再升玉
打完尾獸繼續秒木 快既13波200木 慢既15波倒數
之後就係出裝同刷石刷屬刷悟成就等 出咩裝視英而定 通常23波前完成刷悟要既分同最終裝 之後就係雙魚時間
去到最尾2m5-2m8白屬 可惜最後都係輸左  

可以既話指點下我既玩法有咩問題
作者: yauchunwong    時間: 2014-5-19 20:44

引用:
原帖由 靛鳥 於 2014-5-19 19:38 發表
因為隻戒去左我手@@~ 同場秒木醬油 多數用鳴/初代/六道帶土  王波幫守
順便提下 我既玩法係先小水大水 之後蜘蛛10次 雙魚刷夠25次入秒木 通常都要第3波倒數先50lv同刷夠25次
4波守 7波+13玉 10波130同+15玉+打尾獸 如果玩鳴既就先130再升玉
打完尾獸繼續秒木 快既13波200木 慢既15波倒數
之後就係出裝同刷石刷屬刷悟成就等 出咩裝視英而定 通常23波前完成刷悟要既分同最終裝 之後就係雙魚時間
去到最尾2m5-2m8白屬 可惜最後都係輸左

可以既話指點下我既玩法有咩問題
創娛定高創?
先講娛,照你情況姐係得秒木同魚係你既
嗚既由一開始秒木到夠錢35lv然後雙忍加D X20到140吧,畢竟而家忍對力英加成低了,同埋有人守力唔重要,再上13玉

初代既10lv開始雙魚到50狂秒木,我通常2波倒數30秒夠50lv,然後上130先拿戒,再上13玉

六道玩敏/lv都無所謂,雙魚加R X20到50lv掛秒木不停買敏/草錢買lv,出得多屬就買敏,少就lv,然後5000敏先上140,再上13玉

點解唔上13玉先?就係你計下全場只不過1.5小時,除番1波只不過3分鐘,1分鐘有12個5秒姐係有48屬,創娛上lv/屬 or上13玉差個幾波只不過係幾百屬,果少少傷害加成一開波重要得去邊,又無屬又無裝,反而上lv先你可以用多幾十次F,可以刷多幾十次20

其實15玉唔使咁快合,果5%屬同2倍爆擊唔重要,你都未有裝同屬加得幾多

祥雲可以遲d出,應該出裝先,都係果句無屬無裝加得幾多…

作者: IyE_魂    時間: 2014-5-19 20:54

引用:
原帖由 紫鳥 於 2014-5-19 02:05 發表
徒弟我比你高一點
作者: 靛鳥    時間: 2014-5-19 20:55

引用:
原帖由 yauchunwong 於 2014-5-19 20:44 發表
創娛定高創?
先講娛,照你情況姐係得秒木同魚係你既
嗚既由一開始秒木到夠錢35lv然後雙忍加D X20到140吧,畢竟而家忍對力英加成低了,同埋有人守力唔重要,再上13玉
初代既10lv開始雙魚到50狂秒木,我通常2波30倒數30秒夠50lv,然 ...
係創娛 唔記得講 同場仲有個雙魚醬油 加埋4代合共3個 我驚去埋魚會阻住
不過先唔講果位雙魚醬油人士 當無人阻住 一開始秒木點解唔升到50先去雙魚? 同埋雙忍加D X20 意思姐係等D cd好就去秒木殺20x 殺完再去返魚?
作者: yauchunwong    時間: 2014-5-19 21:26

引用:
原帖由 靛鳥 於 2014-5-19 20:55 發表

係創娛 唔記得講 同場仲有個雙魚醬油 加埋4代合共3個 我驚去埋魚會阻住
不過先唔講果位雙魚醬油人士 當無人阻住 一開始秒木點解唔升到50先去雙魚? 同埋雙忍加D X20 意思姐係等D cd好就去秒木殺20x 殺完再去返魚? ...
紅:自身有機會只出屬,無論你係力/敏/智英都好,出左屬都意味住自身愈來愈難刷,唔好同我講1/3,有機會就係有機會…而魚只會出錢(一開波基本上),同埋打魚基本上合個玉就夠,連護身符/劍/鞋/甲都唔使出起碼多4-5 lv錢,所以係可以醬油前提下,雙魚上50是王道

藍:係,下面開忍除左可以HG仲可以HC,HC左HG番開忍都會落番下面,所以當然拼下X20不是出屬,因為一開波直到10幾波前X20都比忍好好多
作者: 靛鳥    時間: 2014-5-19 21:33

引用:
原帖由 yauchunwong 於 2014-5-19 21:26 發表

紅:自身有機會只出屬,無論你係力/敏/智英都好,出左屬都意味住自身愈來愈難刷,唔好同我講1/3,有機會就係有機會…而魚只會出錢(一開波基本上),同埋打魚基本上合個玉就夠,連護身符/劍/鞋/甲都唔使出起碼多4-5 lv錢,所以係可以 ...
謝解答
作者: yunglit2    時間: 2014-5-20 21:47

凱出體裝似乎對出F技既幫助唔大。佢括住防傷40%唔包凱同寧次數@@

如果係咁既4代/嗚呢D出體裝真係可以厚血好多
作者: 紫鳥    時間: 2014-5-20 22:13

引用:
原帖由 yunglit2 於 2014-5-20 21:47 發表
凱出體裝似乎對出F技既幫助唔大。佢括住防傷40%唔包凱同寧次數@@

如果係咁既4代/嗚呢D出體裝真係可以厚血好多
仙裝亦都有可觀既血量加成    體裝要既都係神甲 而神甲可以放係你人物第2個背包用

1小時前的一場娛創 0.0
作者: yauchunwong    時間: 2014-5-20 22:16     標題: 回復 30# 的帖子

防傷40%係指外來傷害,不是自己扣自己血,而熾焰有1個效果係+每秒回血1.5%左右,所以有少少幫助

厚血有幾個定義>硬/多血/回血快/免疫

硬既的確熾焰最硬,因為佢有+1000防附加,但e 1千防係boss爆擊面前都係廢…
回血都係熾焰,1秒1.5%,但e1.5%係boss爆擊面前都係廢…
但多血就係鎮海,因為佢加最多力(配月牙+15% 同本身屬性都係加最多),你可以考慮為boss要打多你0.2下左右
免疫就熾焰,40%,你可以考慮為boss既攻擊力期望值係60%

講到而家,減40%同打多20%,應該係熾焰硬d,但當你開左神甲既絕對防禦,無論減40%同打多20%都係一樣
但鎮海既力量加成卻是15%,輸出較有保證

總括而言,恔水既就出鎮海,大機會既就熾焰保險,因為神甲持續30 cd 60
作者: ㋡aMoon    時間: 2014-5-22 21:56

我想問點解先睇到uuu9度 D REPLAY, 次次都話我無圖
想學玩
或許你地有無其他英既REPLAY 可以比我DOWNLOAD
作者: yauchunwong    時間: 2014-5-22 22:47     標題: 回復樓上

將u9張圖既名改做

U9_鳶荌氪蹇堅5.6

就得
作者: 殺手紅    時間: 2014-5-23 01:07

樓主啊 我先想問問 你單守可以守到哪啊 有空帶領及指導一下小弟
作者: yunglit2    時間: 2014-5-24 13:36

我都想搵人教,我仲未單守到仙...............
作者: yauchunwong    時間: 2014-5-24 19:00     標題: 回覆樓上

你入e個rc群吧,會有人教你野的
作者: 紫鳥    時間: 2014-5-25 02:51

叻仔識賣廣告A_A  係啦多D入黎RC 22319542 多D人一齊玩 開心D麻:victory

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0