標題: 卡戰唔比圍? [打印本頁]

作者: 卍火焰卍    時間: 2014-5-24 20:29     標題: 卡戰唔比圍?

leonard08XX玩22卡戰,我同我我FD一隊,佢個隊有人走場,佢無走場,跟著我搶佢龍位,我個隊友用藍染位,佢話只可2選1.個陣時已O左嘴,跟著我地兩個圍佢,佢話只可11,O上加O,請問我地可唔可以圍佢呢?
作者: 卍火焰卍    時間: 2014-5-24 20:30

最後佢頂唔順走左場,點既佢唔一早走場呢
作者: Azolto    時間: 2014-5-24 21:19

我地可以從呢名不走場人士的行為中分析

首先 從不走場兄的不走場表現中可知
22卡戰中以1敵2不知審時度勢 此為頑固 不知變通

其次 呢位係一位有妄想症的人 妄圖以一敵二
失敗後不知悔改 可以得出這位人兄妄想症已病入膏肓

而且 從他最後走場表現中可得知
此為不負責任 決定以1敵2後卻退縮 此乃逃避之舉

綜觀而言 不走場人士應該勸說樓主的朋友走場  而並非妄圖以1敵2

最後
以上言論均在派膠
作者: 朽木★白哉    時間: 2014-5-25 03:46

引用:
原帖由 Azolto 於 2014-5-24 21:19 發表

失敗後不知悔改 可以得出這位人兄妄想症已病 ...
最後 你好成功咁抽左水
作者: abc3388    時間: 2014-5-25 12:02

2 打 1 除非已經好肥 , 否則一早閃人無謂浪費時間 .
作者: leonard0825    時間: 2014-6-12 15:05

話完你2V1唔想挽走場姐,唔比?
1打1打唔過2打1我走有問題?
打唔過PO文唱人?

作者: 卍火焰卍    時間: 2014-6-12 18:34     標題: 回復 6# 的帖子

好勁呀你,洗唔洗比返rp比你睇返,你話比我po你,你打得過就唔洗走場啦,oxx仔
作者: LEUNG1017    時間: 2014-6-13 05:04

引用:
原帖由 Azolto 於 2014-5-24 21:19 發表

失敗後不知悔改 可以得出這位人兄妄想症已病 ...
嗯一定有妄想症 妄想1打2
作者: shing0826    時間: 2014-6-28 20:14

知你勁喇神手,幾時用冰輪丸同犯賤打番場@@??

作者: 犯賤小子    時間: 2014-6-28 20:18

引用:
原帖由 shing0826 於 2014-6-28 20:14 發表
知你勁喇神手,時用冰輪丸同犯賤打番場@@??
又關我是?我玩卡戰一直都唔勁,佢怕咩....
作者: shing0826    時間: 2014-6-28 20:22

佢吾係用冰輪丸win左你犬夜叉咩@@

作者: 24811229    時間: 2014-7-1 16:17

卡戰五圍不如咪挽去單機吧拉
作者: shing0826    時間: 2014-7-2 13:22     標題: 回復 12# 的帖子

作者: leonard0825    時間: 2014-7-3 08:28     標題: 其實本來係11打緊

你個隊友話OK左,單打單唔係2選1係2選3?我話我未太肥只可以11,你就改到感?唔夠打又唔据就開Post.oxx仔
作者: leonard0825    時間: 2014-7-3 08:43     標題: 回覆shing0826

知我點解比你d野犯賤愛哭喇xd
作者: shing0826    時間: 2014-7-4 00:55     標題: 回復 15# 的帖子

喔,onx高登仔 ;P
作者: leonard0825    時間: 2014-7-11 08:37     標題: 回復 16# 的帖子

X咩姐,有種串人無種打尻埋佢?
作者: 卍火焰卍    時間: 2015-4-25 10:57     標題: 回復 17# 的帖子

首先,你話比POST
第二,係我個FD話得,我冇話過我唔圍你
第三,你一開頭話1打2既,最後走場,實在無品加ONX,最後重要串我地,一早就走場啦,7頭
作者: 不如不愛    時間: 2015-4-25 22:07

過左去就算啦= =唔好考古啦
作者: 劍豪燕南天    時間: 2015-4-30 09:03

引用:
原帖由 不如不愛 於 2015-4-25 22:07 發表
過左去就算啦= =唔好考古啦
如果就咁有得算~就唔會有班友出黎佔中~要求咩真普選啦~
又唔見你走出去同學聯講~算啦==政府都唔理
有d野係唔可以就咁算~加上我同你都唔係玩開卡戰~更加冇咩發言權~
而且你又唔係當時人~雖然我唸你係想熄事寧人==既叫佢地~
不過你既措詞有d似食花生feel~
作者: faceboook    時間: 2015-8-18 09:00

如撞到我open場我一定會給你下載

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0