標題: 傻仔十三,自己入來喇,睇下你自己嘎品行 [打印本頁]

作者: 4687666    時間: 2014-7-8 03:07     標題: 傻仔十三,自己入來喇,睇下你自己嘎品行

連你自己團噶人都咁樣講你,自己反省下喇,傻仔.再唔反省返得鄉下汁牛屎喇.
ps:無技術就米成日11,睇你打街場就知道,
客觀的意見.
大家卑下十三意見吧,等距技術有提升先再接距11
作者: 佐滕宮之助    時間: 2014-7-8 10:37

神極十三,個名都笑左

另外張圖唔代表d咩

求其搵2條友對話做佢都可以架

作者: 4687666    時間: 2014-7-8 11:52     標題: 回復 2# 的帖子

做距都無好處喇,的確有fd係距地噶團到.避免產生罵戰就唔公開個名咯.
公道自在人心噶,我唔講大把人都講喇
作者: 神極…十三    時間: 2014-7-8 11:52

攪笑.咁大個團.搵個企出黎11都吾敢~_~笑死.POST D對話就當係.電話我都3,4部.玩埋D傻仔野,唔夠打就話真人出黎打 468
作者: 神極…十三    時間: 2014-7-8 11:56

笑死,自己街場咀炮叫我11 開左場得個講字話吾洗打都羸.
之後講公道自在人心><
咁你吾過澳門賭錢傻系.你係咪都羸T.T
作者: 神極…十三    時間: 2014-7-8 11:57

仲有個咩官之助.你個名又好好聽-3-?
AV男優.傻仔.食豆腐之前睇下自己先
作者: 神極…十三    時間: 2014-7-8 11:58

468團長走場圖我就十幾張.唔好話11 街場輸你地都走場掛機
學咩人開團.KAI子
作者: 神極…十三    時間: 2014-7-8 12:00

係啊.大把人講我.但你個團D人走場掛機都吾係新聞大把人講.^^
3FD街場都俾人屠 唔好笑大人個口. 田妹玩個半鐘115兵殺23死27
作者: IyE_魂    時間: 2014-7-8 12:21

sad                          
作者: RoMaNTlC    時間: 2014-7-8 14:19

霸氣團? 468? 想當年我挑你地機 11/22/33 都唔知淆左去邊到抱頭痛哭 就算到今時今日 挑多你地1次 我諗你地都唔會接架啦 然後又走去唔知邊到咬毛巾  死垃圾屠街場扮神手 洗洗睡吧 仲有你張圖 根本只係疑似2個人係到9up 話唔定係同一個人黎 再者 又證明到d咩 我9up我讓你半個鐘先出英都50到你都得啦
作者: IyE_魂    時間: 2014-7-8 15:10

霸氣團 歡迎 打團戰
9UP團 強大
作者: 天使的節奏    時間: 2014-7-8 15:13

我咩都唔知我0 N9 仔黎架 :lol
作者: RoMaNTlC    時間: 2014-7-8 15:23

我代表我個團同你班垃能霸氣團打團戰33啊
能做埋黎 PLZ
我好想見識你地既西利之處
作者: 亂黎=]    時間: 2014-7-8 17:18     標題: 回復 2# 的帖子

誠招霸氣團11/22/33
個團長都出晒名嫁啦...餐餐肥唔起都走既
仲衰到要玩圍村
SO張咁既圖可以代表咩?
作者: Lancsley    時間: 2014-7-8 17:19

引用:
原帖由 RoMaNTlC 於 2014-7-8 15:23 發表
我代表我個團同你班垃能霸氣團打團戰33啊
能做埋黎 PLZ
我好想見識你地既西利之處
咁咪要車倫戰倫住打
作者: 亂黎=]    時間: 2014-7-8 17:19

個團長一早比魚旦=]仔滅左啦
條友仲要11玩月光都輸
魚旦仔用由炸
作者: 亂黎=]    時間: 2014-7-8 17:21     標題: 回復 1# 的帖子

張圖明顯係佢地自己人係到講
個嘎字係佢地圖先會講既 :L
要搞分化都做好D功課啦
作者: ♥Lok神    時間: 2014-7-8 20:36     標題: 回復 10# 的帖子

想當年我挑你機個陣你都抱頭痛哭
作者: RoMaNTlC    時間: 2014-7-8 20:53

引用:
原帖由 ♥Lok神 於 2014-7-8 20:36 發表
想當年我挑你機個陣你都抱頭痛哭
繼續裝             最近先比我炒完50@@@@
作者: 76inG    時間: 2014-7-8 21:03

係打就快啦 開POST 得個UP同入場嘴炮有咩分別
一係就行動咪9得過UP
作者: 76inG    時間: 2014-7-8 21:10

468 呢D人   又要型又要開POST 打又唔9打
我就等睇戲
作者: ♥Lok神    時間: 2014-7-8 22:48     標題: 回復 19# 的帖子

你腦子有洞嗎?
作者: 神極…十三    時間: 2014-7-8 23:20

468你地好多襯.走得場多?
作者: 4687666    時間: 2014-7-8 23:35

大家既然講到自己咁勁,咁打11賭錢
一盤50蚊以上,面對面打,有人接?
作者: 狂鳥    時間: 2014-7-8 23:42

我接又如何?
作者: 4687666    時間: 2014-7-8 23:44

你地話圖系假噶,我都無得解釋。
另可信其有,不可信其無。
走場?對唔住我,我地唔識寫呢2個字。
無得個講字,請附上實圖。
你滴話我滴肥唔起就掛機?
咁可以問牛奶糖,羅展距地,卑距地壓場有掛到機?
講野之前,請拿出證據先系到講.
作者: 4687666    時間: 2014-7-8 23:45

打幾大?網吧我選,只用vlan網吧.
作者: 4687666    時間: 2014-7-8 23:46

宜家唔系打咩號,系打真錢。考慮好先再回覆.
作者: 狂鳥    時間: 2014-7-8 23:52

我買$50陰司紙同你慢慢泥,一場就20張
作者: 狂鳥    時間: 2014-7-8 23:53     標題: #27

唔洗刷VLAN鞋
作者: 4687666    時間: 2014-7-8 23:58     標題: 回復 29# 的帖子

賭唔起就米出聲,覺得自己犀利噶先好賭,
免得輸咗唔認數.
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 00:01     標題: 回復 9# 的帖子

你想點解會走?我帶去一間網吧玩幾個鐘你就知道.
卑你見識乜嘢叫做神機
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 00:05     標題: 回復 16# 的帖子

468根本無同外人打過11,全部都係打自己人噶,
你滴唔係卑方糖 立海和條野滅咗幾多個號啊,
你滴連方糖 立海和條野都打唔贏,有乜資格同468打?
作者: 言羽    時間: 2014-7-9 00:40     標題: 公道D=)

首先,你話人地廢,但又話唔出名,廢事呢樣果樣,明眼人一睇就知"公又你字又你",不如玩晒佢=)

其次,其他旁觀者已經POST相有晒名,實例,圖再加時間,仲繼續無恥落去?

第三,人地既品行,為人係會變,試問你依家指手劃腳,稱呼人地廢物,你既所作所為如同一個小孩一樣,
468公子,你何時識長大?

第四,我言羽同你玩過,你地團我都WIN過,亦都輸過,但我地都以GD GAME完埸(簡稱:GG),我地互相尊重對手
,點解你要打開罵戰,盡訴不知真假既言詞,你到底想證明人地人格,定想表示你品行高尚?

第五,詆譭人者,人恆欲詆譭之,你見出POST,你既名聲真係急升,所以玩火影既人都識你係"好高"品格的人了,
不如你同我地講,幾時又轉名?

P.S.想挑戰HUNTER無所謂(11/22/33),我地團長書生及以下所有團員陪你,但用錢賭係犯法=)小心言詞^^"
作者: ♥Lok神    時間: 2014-7-9 01:58

可怒耶 到底邊個係狂鳥
作者: 神極…十三    時間: 2014-7-9 02:43

喂 賭錢我私底下同你賭. 你講到真人咁把炮賭50蚊哂我時間?...
我買場波都5000 11吧. 1000蚊場 (私人)  笑.講賭錢以為賭幾大.50蚊場-,-
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 02:45     標題: 回復 34# 的帖子

首先,你地可以唔信,信唔新由得你地,post就post出來,你滴唔信可以當廢圖.信都無用,又對你我都無影響.
其次,請睇33樓噶回覆,如果你想試噶,我都可以帶你去.卑你知道乜野叫極品電腦.
加上來來去去就得呢2張圖? post來post去就得呢2張?唔係好多走場圖乜?post曬出來最好喇.
第三,係你滴傻仔十三,卑我滴洗一次,泉就開post怪得我滴?果盤我同468都壓曬場,你滴個傻仔十三就係城到等gg,裝都沒合好,點爆?爆慢少少就系到嘈,話我滴垃圾,唔爆城,係距把口賤先洗距泉.一個手掌打唔響啊.
第四,就如上面所說,係你嘀傻仔十三先撩我滴先,話垃圾又係距先,開post又係距先,究竟係邊個沒長大呢?卑人打難道唔還擊?自己問清楚你的傻仔十三喇
第五,一個手掌係打唔響噶,人不犯我,嘀我嘀都唔犯人. 名呢就用咗好耐,都唔會打算轉,企得正唔怕人講.
最後,賭錢係犯法,咁警察係唔係要係馬會投注站捉人啊,加上我滴係私底下賭噶,係唔會犯法.
你可以去問懂得法律的人.
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 02:47     標題: 回復 36# 的帖子

1000蚊一場?好,我接,時間自己講,地點一定要係vlan網吧.
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 02:54

記得帶夠錢來喔,你唔係有3.4部手機乜?可以典當埋距
我點知道你滴有無錢啊,所以少少地咯,
十三哥,你竟然肯送錢卑我地洗,我滴都好樂意奉陪.
作者: 佐滕宮之助    時間: 2014-7-9 10:28

2條友我估最小要等到2046
都未必會出到黎
拎錢網吧真人打
如果真係打既話方便通知聲
到時花生下現場睇下有冇人走數賴地硬之類
唔比錢真人PK之類
我係花生友你地既記者

作者: 佐滕宮之助    時間: 2014-7-9 10:39

引用:
原帖由 神極…十三 於 2014-7-8 11:57 發表
仲有個咩官之助.你個名又好好聽-3-?
AV男優.傻仔.食豆腐之前睇下自己先
唔好意思=)
個人問題見到D玩家起自己名有個字果D我都一笑置之
我個名的確唔好聽,
但另你聯想到AV男優果下
作者: 佐滕宮之助    時間: 2014-7-9 10:49

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-8 11:52 發表
做距都無好處喇,的確有fd係距地噶團到.避免產生罵戰就唔公開個名咯.
公道自在人心噶,我唔講大把人都講喇
咁究竟係咪你同個FD做佢呢,
相信

公道真係自在人心噶

作者: 4687666    時間: 2014-7-9 10:55     標題: 回復 40# 的帖子

唔係憤怒,只打滅號又乜用?就算打都要穩個等級相近的先來挑11喇.
要你滴AC有乜用,輸咗大不了再創過一個新AC.用下腦喇,
我可以開468噶AC來開post啊,加上係468叫我幫距代言.
ps:誠邀面對面火影11,賭真金白銀,唔賭AC.
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 10:57     標題: 回復 43# 的帖子

我公開咗我fd噶AC出來,咪距卑團tick出來?
所以唔方便講,都係一句:信唔信由你
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 11:01

引用:
原帖由 佐滕宮之助 於 2014-7-9 10:28 發表
2條友我估最小要等到2046
都未必會出到黎
拎錢網吧真人打
如果真係打既話方便通知聲
到時花生下現場睇下有冇人走數賴地硬之類
唔比錢真人PK之類
我係花生友你地既記者 ...
個傻仔十三已經話打1000蚊一場,等緊距卑時間.只相信距都係會潛水喇,
賭波賭5000蚊一場?咁叫距帶定一皮係身喇,一個晚上夠贏曬過來.
作者: 紫鳥    時間: 2014-7-9 11:25

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 02:45 發表
首先,你地可以唔信,信唔新由得你地,post就post出來,你滴唔信可以當廢圖.信都無用,又對你我都無影響.
其次,請睇33樓噶回覆,如果你想試噶,我都可以帶你去.卑你知道乜野叫極品電腦.
加上來來去去就得呢2張圖? post來pos ...
吊你個系
人地馬會有牌的喔
你會不會法律
咁都唔會有外圍呢家野啦 傻仔
都唔會有聚賭呢家野啦 傻系
護主要護得有技術呢
作者: 佐滕宮之助    時間: 2014-7-9 11:45

引用:
原帖由 紫鳥 於 2014-7-9 11:25 發表

吊你個系
人地馬會有牌的喔
你會不會法律
咁都唔會有外圍呢家野啦 傻仔
都唔會有聚賭呢家野啦 傻系
護主要護得有技術呢
一笑置之咪算可必激動
作者: RoMaNTlC    時間: 2014-7-9 11:53

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-8 23:44 發表
你地話圖系假噶,我都無得解釋。
另可信其有,不可信其無。
走場?對唔住我,我地唔識寫呢2個字。
無得個講字,請附上實圖。
你滴話我滴肥唔起就掛機?
咁可以問牛奶糖,羅展距地,卑距地壓場有掛到機?
講野之前,請拿出證據先系到講. ...
要人比證據 好啦而家拎到張你地既走場圖出黎 之後又賴網吧廢機 你講晒啦
作者: RoMaNTlC    時間: 2014-7-9 11:54

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 02:45 發表
加上來來去去就得呢2張圖? post來pos ...
洗泉已經證明到你地既無品行為 相信呢件事都係因為你地扮神手要洗泉搵自信扮勁引起
作者: RoMaNTlC    時間: 2014-7-9 12:03

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 10:55 發表
唔係憤怒,只打滅號又乜用?就算打都要穩個等級相近的先來挑11喇.
要你滴AC有乜用,輸咗大不了再創過一個新AC.用下腦喇,
我可以開468噶AC來開post啊,加上係468叫我幫距代言.
ps:誠邀面對面火影11,賭真金白銀,唔賭AC. ...
無錯呀 要你個17LVAC又有乜用 不如玩大D啦 而家我地團挑你地團33 輸左果邊要比晒全團人既AC對方 點?既然你地個垃圾團既人講到你地既團長咁勁 應該都信得過佢架啦 玩唔玩?.? 玩錢無意思 玩面子先好玩 打機打到你玩錢 得啖笑 唔敢玩既 玩輸左果邊解團都可以 我地團排名都同你地差唔多 夠相近啦掛
作者: 紫鳥    時間: 2014-7-9 12:12

引用:
原帖由 RoMaNTlC 於 2014-7-9 12:03 發表

無錯呀 要你個17LVAC又有乜用 不如玩大D啦 而家我地團挑你地團33 輸左果邊要比晒全團人既AC對方 點?既然你地個垃圾團既人講到你地既團長咁勁 應該都信得過佢架啦 玩唔玩?.? 玩錢無意思 玩面子先好玩 打機 ...
霸氣團大絕        我就是不接只打錢喔
團裡人都廢的 怎打團戰啦
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 12:43     標題: 回復 50# 的帖子

但積分差好遠,你話玩錢無意思?定系你無錢啊?
送錢卑你滴洗都唔要,又話得啖笑,抽水都有個限度啦
打33可以,等你穩多滴高lv人士提高積分再講
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 12:52     標題: 回復 49# 的帖子

本來想直接gg,但是個傻仔十三咁多野講,又系到問候人地XX,先洗距泉,事出必有因。
系你對我地團有偏見。講到無品,你仲好講,你玩卡卡玩到掛機有乜本事講人?
自身行為都做唔好,有乜資格講人?
作者: ♥Lok神    時間: 2014-7-9 12:59

我吊你老未
邊個開我隻紫鳥回po
作者: ♥Lok神    時間: 2014-7-9 13:00

引用:
原帖由 佐滕宮之助 於 2014-7-9 10:39 發表
唔好意思=)
個人問題見到D玩家起自己名有個神字果D我都一笑置之
我個名的確唔好聽,
但另你聯想到AV男優果下
?.?                                          .
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 13:01     標題: 回復 48# 的帖子

你可以親身來嘗試一下,你可以問你基友wing,我呢頭無乜好網吧,全部都廢噶。
加上張圖耐到都唔知道幾時。仲拿出來講。有本事拿呢一年走場圖來post
作者: ♥Lok神    時間: 2014-7-9 13:01

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 12:43 發表
我地唔係好鍾意挂機
作者: ♥Lok神    時間: 2014-7-9 13:02

其實我想像唔到一間網吧可以玩war3都會咁 :Q
作者: RoMaNTlC    時間: 2014-7-9 13:03

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 12:43 發表
我地未批到團版姐  比起錢 我想睇你地垃圾霸氣團點樣無面多d
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 13:04     標題: 回復 46# 的帖子

連聚賭的定義都唔明,返學校讀多幾年書先出來啦。
超過3人以上的賭博先叫聚賭啊
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 13:05     標題: 回復 58# 的帖子

想嘗試請pm我,我可以卑地址你去。打一場就知道虛實
作者: RoMaNTlC    時間: 2014-7-9 13:07

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 13:01 發表
你可以親身來嘗試一下,你可以問你基友wing,我呢頭無乜好網吧,全部都廢噶。
加上張圖耐到都唔知道幾時。仲拿出來講。有本事拿呢一年走場圖來post ...
我唔理幾耐 你有走就係有走
作者: ♥Lok神    時間: 2014-7-9 13:08

呢到比個地址黎                               我轉頭同天使去 :D :D
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 13:13     標題: 回復 59# 的帖子

點解沒批到啊?記錄唔好?
咁樣贏錢又贏面喔,一舉兩得。為何你又唔接呢?系到狂抽水.
件事又唔關你事。博曬懵系到抽水
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 13:17     標題: 回復 63# 的帖子

高登電腦商場地庫。元洲街 與x州街交界
作者: 天使的節奏    時間: 2014-7-9 13:19

打11輸左咪過數lor 傻仔  何必咁麻煩出黎  過數影張紙出黎好難?
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 13:21     標題: 回復 62# 的帖子

系咁之前走幾多次啊,浪漫哥。
肯定多到數唔曬,但是為何你滴post來post去都系得呢2張呢?唔明
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 13:24     標題: 回復 66# 的帖子

天使bb,好多人會走數噶,單單走方糖噶數的熱已經多到記唔曬滴AC
作者: RoMaNTlC    時間: 2014-7-9 13:27

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 13:21 發表
系咁之前走幾多次啊,浪漫哥。
肯定多到數唔曬,但是為何你滴post來post去都系得呢2張呢?唔明
又唔係我post你 你搞清楚先啦 證據就算少 只要可以指出你走場就已經足夠
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 13:27

天使bb算系老玩家,你可以問天使bb,我滴團有無洗過距泉。通常有人輸梗都要串人,先會卑人洗,呢滴唔系品行問題?
作者: ♥Lok神    時間: 2014-7-9 13:27

其實 深水步有好多網吧架喎 點解要個間? 黃金網絡城玩火影我相信唔會有問題
仲有黃金對面個間IONE又得
遠小小搭20的士去旺角道海洋 又得 VLAN網吧得左

搞到我一開始以係你錦上路or東涌入面TIM ><
作者: RoMaNTlC    時間: 2014-7-9 13:29

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 13:13 發表
點解沒批到啊?記錄唔好?
咁樣贏錢又贏面喔,一舉兩得。為何你又唔接呢?系到狂抽水.
件事又唔關你事。博曬懵系到抽水
咁你就要問d管理員啦 係紀錄唔好就連團都唔比開啦0.0傻仔 同你私下11贏你錢同面都只係私底下姐 而家我要你係全vlan火影區咁多人面前當眾無面 明不 同埋你個少少錢 洗貪?.? 走場就賴網吧廢 你係咁有錢同人打又無錢去間好d既網吧?
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 13:30

其實距post咗我仲開心,我玩咁耐火影先走2次。
等天使bb去查明之後,就請天使bb報告下.
作者: ♥Lok神    時間: 2014-7-9 13:31

賣天使 romantic  睇水  wing  牛奶糖 羅展 ac 意密pm
作者: RoMaNTlC    時間: 2014-7-9 13:32

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 13:27 發表
天使bb算系老玩家,你可以問天使bb,我滴團有無洗過距泉。通常有人輸梗都要串人,先會卑人洗,呢滴唔系品行問題?
引用:
加上來來去去就得呢2張圖? post來post去就得呢2張?唔係好多走場圖乜?post曬出來最好喇.
第三,係你滴傻仔十三,卑我滴洗一次,泉就開post怪得我滴?果盤我同468都壓曬場,你滴個傻仔十三就係城到等gg,裝都沒合好,點爆?爆慢少少就系到嘈,話我滴垃圾,唔爆城,係距把口賤先洗距泉.一個手掌打唔響啊.
第四,就如上面所說,係你嘀傻仔十三先撩我滴先,話垃圾又係距先,開post又係距先,究竟係邊個沒長大呢?卑人打難道唔還擊?自己問清楚你的傻仔十三喇
第五,一個手掌係打唔響噶,人不犯我,嘀我嘀都唔犯人. 名呢就用咗好耐,都唔會打算轉,企得正唔怕人講.
最後,賭錢係犯法,咁警察係唔係要係馬會投注站捉人啊,加上我滴係私底下賭噶,係唔會犯法.
你可以去問懂得法律的人.
請你搞清楚時序 係你地無品洗人泉先 人地先嘈 係你自己講架 唔好話我屈你
作者: 天使的節奏    時間: 2014-7-9 13:33

其實我冇乜點係街場玩   你見親我應該都係lag機走場好少見到洗泉
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 13:35     標題: 回復 72# 的帖子

唔系喔,可以post上來啊,輸咗一樣都系無面啊,睇你都無睇清楚之前的回覆,都話呢頭都無好網吧,有錢就可以穩到好網吧?
你的基友wing今年考DSE先無時間管理火影區.
可以穩返距比你開啊
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 13:37     標題: 回復 76# 的帖子

我知道你系有時會lag機走場,系b仔同你一隊果陣距都話你部電腦有問題.
無所以人怪你
作者: ♥Lok神    時間: 2014-7-9 13:40

你轉個角就有間ione  個頭點會冇好網吧0.0
作者: RoMaNTlC    時間: 2014-7-9 13:41

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 13:35 發表
唔系喔,可以post上來啊,輸咗一樣都系無面啊,睇你都無睇清楚之前的回覆,都話呢頭都無好網吧,有錢就可以穩到好網吧?
你的基友wing今年考DSE先無時間管理火影區.
可以穩返距比你開啊 ...
你覺得輸團無面d定輸錢無面d?
引用:
原帖由 ♥Lok神 於 2014-7-9 13:27 發表
其實 深水步有好多網吧架喎 點解要個間? 黃金網絡城玩火影我相信唔會有問題
仲有黃金對面個間IONE又得
遠小小搭20的士去旺角道海洋 又得 VLAN網吧得左

搞到我一開始以係你錦上路or東涌入面TIM > ...
引用:
原帖由 ♥Lok神 於 2014-7-9 13:40 發表
你轉個角就有間ione  個頭點會冇好網吧0.0

作者: IyE_魂    時間: 2014-7-9 13:42

引用:
原帖由 4687666 於 2014-7-9 13:37 發表
我知道你系有時會lag機走場,系b仔同你一隊果陣距都話你部電腦有問題.
無所以人怪你
全港冇個好網吧?咁有錢屋企冇機冇上網??
sad
作者: IyE_魂    時間: 2014-7-9 13:45

咁講落去
你同ghnml又有咩分別???串極連個技術都打唔贏
你係咪又驚你係第2個gh?sad
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 13:51     標題: 回復 75# 的帖子

事因,開頭10lv已經壓場,距地打打下唔夠你就我滴gg距,14lv點gg啊,甲都沒有,又沒夠肥。之後到咗20,我先爆另一條村,距就來汁雞阻止爆城,我滴照殺埋距,之後狀態唔到好,要b,之後距系到叫爆得沒,你次次來搗亂,點爆得快啊。之後又話我滴垃圾,有問候人地。谷鬼氣先洗距泉,之後距就開post了。
我想講,就如上面所說的意思唔明?
請傻仔十三出來對質
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 14:03     標題: 回復 80# 的帖子

ione搶錢網吧黎噶,十幾蚊一個鐘,點有錢都打到窮啦。黃金一早就知道啦
不過經常無位.點打?便宜又無位,ione大把位,點解咁多位?
去打下機都要坐車去打。錢唔系自己穩系唔會肉痛
作者: 4687666    時間: 2014-7-9 14:06     標題: 回復 81# 的帖子

8M網線,5個人用,夠用?電腦配置好都死啦
作者: ♥Lok神    時間: 2014-7-9 14:44

邊個同你講10幾蚊1個鍾?
30蚊會員已經有5個鍾
呢D叫就有要求並且識享受
作者: 神極…十三    時間: 2014-7-9 14:44

你媽有冇教你禮貌 開口埋口傻仔傻仔~_~打好D中文先啦468
作者: 神極…十三    時間: 2014-7-9 14:45

成個團得你一隻狗係度吠?無人啦,又話對上好多高手對下是但一個都夠做.
你團長放你一隻看門口出黎俾人圍咁不近人情
作者: 神極…十三    時間: 2014-7-9 14:46

你洗泉都算.仲要講埋D **侮辱成份**野: 你地6個覺得打多場有咩分別咩?無.你地一樣輸
WOW屠新手肥起唔知以為你真係場場神
作者: 神極…十三    時間: 2014-7-9 14:48

網吧十幾蚊個鐘都叫搶錢.無錢你咪出聲.叫聲契哥借錢俾你打機.
十幾蚊都話貴同我講賭錢,番台灣啦台灣狗
作者: 神極…十三    時間: 2014-7-9 14:51

講咩AC幾LV打11滅號吾著數.你都係17LV
咁啦,叫你團長入黎打,輸我滅號
佢輸既話,係VLAN打句SORRY 我輸左我錯啦算囉

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0