標題: 決定退出黑暗火影區 [打印本頁]

作者: 初瓏BB    時間: 2014-12-1 23:18     標題: 決定退出黑暗火影區

因本人承受不了有關人士的言語攻擊而決定離開,對你來說是好事,少了個傻仔...有關人士不但沒有妥協本人的條件,反而按事件的當事人(我)呈上大量壓力,不斷加重語言的攻擊性,就事件本人希望版主可以加以規管網上欺凌的問題!~同時希望各火影玩家留意此時和有關朋友分村玩樂FD埸的問題而影響公平,公正的遊戲,期望火影遊戲可以以無私的玩樂方式去推進各位玩家的實力!不會像76ing等人實力原地踏步,還要推高自己的實力和對有實力人士進行任何的語言攻擊和用各種荒言去攻擊他人,例如近日不斷語言攻擊我而導致本人受到不必要的傷害...最後,希望有關人士會自重,再見!

作者: bqbqwe    時間: 2014-12-1 23:36

少左個傻仔的確好事,話事話個76ing都吾勁得去邊,係人都知佢無用累衰家架啦一吾夠打就留低隊友走去掛機,一係扮斷線走埸,雖然近排無入佢個埸...至於fd埸又未見到wor,反正我一係做佢隊友就比人屠到pk咁款,講真吾覺個76ing邊到勁,以前埸埸都要挽8尾,挽到勁廢,搞到我地肥吾起,又因為8尾而比人圍番村轉頭,不過你吾夠人地挽你講咩都無用架啦,傻仔R.I.P吧啦....以上既事吾多講架啦我...我吾想同班弱智仔扯上任何關係不過我依家都係多口講下架姐,不過前提你地班人講到咁有料點解無RP比我睇下,我真係吾信一個1lv既傻仔夠76ing打啵...個名又要**侮辱成份**過人...好心小小事你地班人吾好係到開貼洗頻啦,好L煩架

作者: 76inG    時間: 2014-12-2 00:23     標題: 回復 2# 的帖子

我玩得勁唔勁 好多人都知  但係你呢D咁既小人物 我真係唔識至於話我掛機 玩8尾8 PLZ POST 圖 唔好9UP OK?
作者: 76inG    時間: 2014-12-2 00:27     標題: 回復 2# 的帖子

我真係好想點 我點掛機點走場 點扮CUT@@ PLZ 比圖我好嗎?
作者: 羽乂    時間: 2014-12-2 02:24

又一個廢話post...
你甘多ac...呢個ac退出火影...仲有千千萬萬個你既ac...
同埋吹到網上欺凌lo...你無開po???你無份講野???
你係甘講d不附合事實既野...邊個欺凌邊個??
定係你無fd...無人幫你講野...so你覺得你比人欺凌??
作者: 條梨無毛﹒    時間: 2014-12-2 17:24

算吧啦......佢個班人不嬲都多**侮辱成份**架啦............
人勁又點..但無品呢........
win佐就柒下柒下甘....輸佐就賴乜賴乜.
多fd又點 ......話人廢既話.好心就自己9fd.333啦....
作者: 條梨無毛﹒    時間: 2014-12-2 17:30

最好笑係之前見佢個團收人...
心諗:咪又係借收人黎宣傳個團開佐..
收乜鬼人呀.....你個團全部都係fd....
唔係fd都入唔到架啦.....
都唔明開個post黎做乜7
作者: 羽乂    時間: 2014-12-2 17:52

wow...分身ac出沒a_a
都話你多ac ga la..

唔係fd都入唔到架啦.....??????
你又知既....唔通你想入入唔到a_a
又亂甘吹花人地....耶...
作者: bqbqwe    時間: 2014-12-2 18:24

引用:
原帖由 羽乂 於 2014-12-2 17:52 發表
wow...分身ac出沒a_a
都話你多ac ga la..

唔係fd都入唔到架啦.....??????
你又知既....唔通你想入入唔到a_a
又亂甘吹花人地....耶... ...
如果人地都對你地有偏見借機說話,就講人多ac開分身**侮辱成份**9咁出post...假設全個火影區既人都對你地班人有偏見既時侯,你點睇?當然無可能,其實自己總會得罪人自己都吾知架啵...所以依家有某一個二個人數咁少既人幫個傻仔講關於你地既反話就話人地開ac分身幫自己講說話???
作者: bqbqwe    時間: 2014-12-2 18:26

引用:
原帖由 76inG 於 2014-12-2 00:23 發表
  我玩得勁唔勁 好多人都知  但係你呢D咁既小人物 我真係唔識至於話我掛機 玩8尾8 PLZ POST 圖 唔好9UP OK?
無話咩小吾小人物既,吾似得你咁出名,咁多張貼都關於你,大人物,型唒啦
作者: bqbqwe    時間: 2014-12-2 18:28

引用:
原帖由 76inG 於 2014-12-2 00:27 發表
我真係好想點 我點掛機點走場 點扮CUT@@ PLZ 比圖我好嗎?
平時都吾會cut圖既,又證明吾到,反正心照好了,若果你諗住自己呃自己咪算數囉....
作者: bqbqwe    時間: 2014-12-2 18:37

引用:
原帖由 羽乂 於 2014-12-2 02:24 發表
又一個廢話post...
你甘多ac...呢個ac退出火影...仲有千千萬萬個你既ac...
同埋吹到網上欺凌lo...你無開po???你無份講野???
你係甘講d不附合事實既野...邊個欺凌邊個??
定係你無fd...無人幫你講野...so你覺得你比人 ...
的確佢呢個ac退火影又開新ac,不過你地近日真係似欺凌緊人多d啵,好心你地停左把臭口吧啦,自己又話勁又要同條友計較,其實比起個傻仔我覺你得你地似傻仔多d
作者: 條梨無毛﹒    時間: 2014-12-2 19:25     標題: 回復 8# 的帖子

kai小陣啦你......

唔好對號入座啦..分身都講都出
我睇唔過眼炸....
sorry...我對個團無興趣...唔好講到個團甘高級甘先得架.....

個團全係fd..係人都知啦..
作者: 羽乂    時間: 2014-12-2 19:39

引用:
原帖由 bqbqwe 於 2014-12-2 18:24 發表
如果人地都對你地有偏見借機說話,就講人多ac開分身**侮辱成份**9咁出post...假設全個火影區既人都對你地班人有偏見既時侯,你點睇?當然無可能,其實自己總會得罪人自己都吾知架啵...所以依家有某一個二個人數咁少既人 ...
甘你解釋一下...點解d ac甘低lv...同埋從未係火影區出現過??
即係你本人個正ac唔方便出黎講野??
作者: 羽乂    時間: 2014-12-2 19:42

引用:
原帖由 bqbqwe 於 2014-12-2 18:37 發表
的確佢呢個ac退火影又開新ac,不過你地近日真係似欺凌緊人多d啵,好心你地停左把臭口吧啦,自己又話勁又要同條友計較,其實比起個傻仔我覺你得你地似傻仔多d ...
我地比人講就理所當然??講人就話我地欺凌...??
定係你覺得一定多人出聲果邊錯??何等道理??
光明正大話圍村就係岩?
作者: 羽乂    時間: 2014-12-2 19:46

引用:
原帖由 條梨無毛﹒ 於 2014-12-2 19:25 發表
kai小陣啦你......

唔好對號入座啦..分身都講都出
我睇唔過眼炸....
sorry...我對個團無興趣...唔好講到個團甘高級甘先得架.....

個團全係fd..係人都知啦.. ...
分身點解講唔出呢???你開個高lv d既ac先出黎講野啦..
好難唔懷疑你係分身ga wo...
對號入座知點解無..??
唔好係又用唔係又用先得ga..
我邊度對號入座呢??
你對個團無興趣一回事...
我地收入又一回事...
甘關你咩事??做咩要拿出黎講??
同件事有關係咩??
同埋你過成個團都係fd...有邊個團入面唔係全部都係fd??
你答我呀...入得團就個個都係fd ga la..
你腦子係唔係有問題??

作者: KEY    時間: 2014-12-2 20:32     標題: 回復 16# 的帖子

你都傻既.....
我就係覺得之前改錯名..依家開個新ac姐...
你未見過我..好笑啦...我夠未見過你啦.....
你未見過我唔代表我無玩過火影...
我係話..你個團全部都係牛鬼蛇神...表面講一樣.內里又一樣姐...
講就話乜乜乜......係咪事實就唔知啦.....
我講既既fd=真人fd好嗎????
作者: SoS.S    時間: 2014-12-2 22:43

唔好走ar@@再走3.2就汁粒嫁啦@@
作者: bqbqwe    時間: 2014-12-2 23:02

其實你地吾理張貼吾出聲事情就解決啦,都話左你地班人個臭口停吾到,少少野都咁計較真係抵你比人煩~!人地開新ac重挽咪由佢囉,你洗吾洗開個貼通緝佢?懷疑某人1lv ac係果個傻仔就封殺佢??????不如依家起所以1LV AC都吾挽,叫版主改番5lv先入到埸!!!!!等汁粒啦火影區
作者: bqbqwe    時間: 2014-12-2 23:05

話事話,呢排得你地團友同朋友係到出聲,外來人真係無理過你地架啵,其實你地講甘多野都吾會有人理你地,沉左張貼佢咪一了百了
作者: 76inG    時間: 2014-12-3 00:05

夠料咪同我打11 唔好又淆又話唔打就得
作者: 76inG    時間: 2014-12-3 00:13     標題: 回復 19# 的帖子

汁咪汁囉   火影唔需要你呢D冇實力得把口個D來玩 ;P 夠料 咪同我打場11 話姐33

11一齊用8尾睇下邊個勁;P
作者: 巴黎聖母院    時間: 2014-12-3 01:01

一直回覆既個位b字兄
當事情發生係你身上
你睇法可能唔同
理性地講
係bb佢咀炮在先
冒認在後
團長開post過後
係bb一直不放棄 多番挑撥加毀謗才造就今時今日
換轉你比人屈
你可以沉默嗎?
最後
我地團行得正企得正
所有post都有證據先開
唔似bb咁一直逃避核心問題
作者: 巴黎聖母院    時間: 2014-12-3 01:03

順便一提
b字兄若想了解
bb做過咩野事
or想發表意見
歡迎到小弟post上瀏灠一番
作者: 平靜    時間: 2014-12-3 17:58     標題: 回復 19# 的帖子

咁點解你要理既
唔通你又臭口講不停
我唔理你地邊個ac打邊個ac啦
咁有道理咪講落去囉
講唔掂咪打囉
係咁嫁啦 比你地約埋戰打11/22/33啦
唔通我地既朋友比人開po講野又唔理 ?
最搞笑係個post明顯唔關你事 你竟然出聲
再炮落去 我地最鍾意炮
但要打又未驚過wo 點算好
作者: 平靜    時間: 2014-12-3 18:00

唔好話我分身ac啦....
正ac亂黎=]
學個位朋友說法
之前個ac名唔鍾意想轉下
但至小肯出黎
你地又會嗎
作者: 76inG    時間: 2014-12-3 21:48     標題: 回復 25# 的帖子

炮我地真係冇問題 實力又冇問題
作者: bqbqwe    時間: 2014-12-4 17:11

由貼沉左佢啦,另外76ing如果你要挑釁我咪開post出貼叫我11囉~76ing你自己點解係要推高自己實力??睇你咁多次回覆,又話吾需要實力廢既人,把名想封殺新人入會啦,又講自己有幾勁,我真係好難吾信條友話你自己堅講過vlan火影區最勁啵,仲有個巴黎聖母會,你話人地屈你...佢無rp無圖無真相,得文字都好難幾屈到你,其次你地自己無圖無rp無真相,好難去話條傻仔廢呀垃圾呀之類既野...因為我依家比76ing屈係垃圾,又受到佢多次挑釁,如果我話你地係惡人多過善人我諗好合理...根本你地班人同個傻仔係到挽野,其實實際上為左自己出名d~你依家係火影區名人,公喜唒!!你地做到了!!!我受到利用了
作者: 藍鳥    時間: 2014-12-4 21:04

引用:
原帖由 bqbqwe 於 2014-12-2 23:02 發表
其實你地吾理張貼吾出聲事情就解決啦,都話左你地班人個臭口停吾到,少少野都咁計較真係抵你比人煩~!人地開新ac重挽咪由佢囉,你洗吾洗開個貼通緝佢?懷疑某人1lv ac係果個傻仔就封殺佢??????不如依家起所以1LV AC都吾挽 ...
唔好傻啦 你真係以為仲會有版主?

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0