標題: 請問開左vlan帳淨玩war3唔多上ipve就代表個AC係分身 [打印本頁]

作者: Arthur_Lam    時間: 2015-1-6 21:46     標題: 請問開左vlan帳淨玩war3唔多上ipve就代表個AC係分身

有個叫ccyccy嘅白癡仔話 ipve嘅上在線時間先代表到個AC係條友正身唔係分身帳ccy你個腦放左係雪櫃唔記得拎番出黎用?
起碼6條友係一個post到吊ccy尼個白癡仔 佢就一句到尾認為所有吊佢嘅人都係同一個人開嘅
你老未ccy你有妄想被害症?任何吊你嘅都同一個人所為
我地都用粗口吊你就代表我地係同一個人?咪笑大人個口啦!我都就黎因為你笑到有腹肌啦
作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-1-6 21:51

算啦 呢D人係咁
7左死唔認 我都都吹佢唔漲
仲要係頂好似自己好巴閉咁
我真係唔明點解個個都X緊佢既時候佢可以一直 係到死頂
呢個境界簡直無敵
作者: 097167703    時間: 2015-1-6 22:51

ccyccy 唔係叫你開帖架咩? 人影呢 吊
作者: 097167703    時間: 2015-1-6 23:04

寸人唔贏就 報串 鎖帖

出聲啦ccy
作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:06

CCY可唔可以答左我先,你到底當乜尻,你開左係邊尻到?OPEN IN YOUR ASSHOLE?  有開就係有,冇就係冇,你老   未可以話當???你條能樣吹到自己開POST上高登,E家話自己冇錯冇吹水,你咁似689既?
作者: 097167703    時間: 2015-1-6 23:07

ccyccy你答能左我先啦 吊你老母 出聲啊

作者: ccyccy    時間: 2015-1-6 23:07

引用:
原帖由 097167703 於 2015-1-6 23:04 發表
寸人唔贏就 報串 鎖帖

出聲啦ccy
我報?gag笑
你唔夠講扮哂野渣下嘛
作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:08

柒頭無背影?去能左邊呀CCY
開左係邊尻到,你個廢產吹水吹到腦殘?
作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:08

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 23:07 發表

我報?gag笑
你唔夠講扮哂野渣下嘛
CCY可唔可以答左我先,你到底當乜尻,你開左係邊尻到?OPEN IN YOUR ASSHOLE?  有開就係有,冇就係冇,你老   未可以話當???你條能樣吹到自己開POST上高登,E家話自己冇錯冇吹水,你咁似689既?
作者: HDXZ    時間: 2015-1-6 23:08

其實ccyccy扮有係高登樂古開post已經唔係第一次
比我踢爆左仲死口唔認 最尾仲潛埋水
聽講佢比路人睇唔過眼圍插之後屈我拉fd嘈佢

作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:09

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 23:07 發表

我報?gag笑
你唔夠講扮哂野渣下嘛
你似係萬夫莫敵WO能樣  CCY可唔可以答左我先,你到底當乜尻,你開左係邊尻到?OPEN IN YOUR ASSHOLE?  有開就係有,冇就係冇,你老   未可以話當???你條能樣吹到自己開POST上高登,E家話自己冇錯冇吹水,你咁似689既?
作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:10

無恥與柒頭之最 CCY
作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:11

應我得唔得呀能樣CCY 腦生屎唔識應定係柒左唔敢應
作者: ccyccy    時間: 2015-1-6 23:11

引用:
原帖由 henry24007 於 2015-1-6 23:06 發表
CCY可唔可以答左我先,你到底當乜尻,你開左係邊尻到?OPEN IN YOUR ASSHOLE?  有開就係有,冇就係冇,你老   未可以話當???你條能樣吹到自己開POST上高登,E家話自己冇錯冇吹水,你咁似689既? ...
都話e+就算我真係無開又點姐小 學 雞
你所講d野,有邊樣你岩啊小 學 雞

1:話自己唔係影分身
比自己既fd回話你地玩game用正ac,論壇用分身
(注:唔係我講)

2:自己認左料事在先
係你自己認你地料事在先講粗口在先
你自己張圖都影得好清楚你認埋嫁小 學 雞

3:老屈?
我話起底?gag?你估我係你條小雞咁得閒?
日日開一堆分身玩,講唔掂就分身扮有人支持
仲有我話起底你post果張圖就有啦?
因咩事無?吹水精?

4:我場無full姐係你地人系到都無入場啦?
咁係邊個心有屎?怕比人知自己d賤野唔入場?
作者: 古物.帝    時間: 2015-1-6 23:13

講真即使ccy今次道理的確係你到

但係其實你係岩果個帖到已經輸輸地(只少我係咁認為)

如果真係認為道理係自己到你就去搵證據證明啦

作埋d藉口 搞到出字勁矛盾(或者有人唔同意)

本來仲有野想講 不過唔記得左
作者: HDXZ    時間: 2015-1-6 23:14

其實你理解能力真係有d問題
正身玩war3 分身上論壇
同開N個分身回同一個post有咩關係?
作者: Arthur_Lam    時間: 2015-1-6 23:15     標題: 回復 15# 的帖子

CCY個白癡仔根本淨係識惹是生非 亂甘吹水
作者: Arthur_Lam    時間: 2015-1-6 23:16

[attach]238871[/attach][attach]238872[/attach]佢個7頭得把口
作者: chingching432    時間: 2015-1-6 23:17

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 23:11 發表

都話e+就算我真係無開又點姐小 學 雞
你所講d野,有邊樣你岩啊小 學 雞

1:話自己唔係影分身
比自己既fd回話你地玩game用正ac,論壇用分身
(注:唔係我講)

2:自己認左料事在先
係你自己認你地料事在先講粗口在先
你 ...
幾時有人講過玩Game用正身 論壇用分身= =
作者: 097167703    時間: 2015-1-6 23:17

引用:
原帖由 古物.帝 於 2015-1-6 23:13 發表

本來仲有野想講 不過唔記得左:l ...
條ccyccy 成場用肺出聲 , 完場攻唔入 同其它隊友嘈 , 第二句就話自己係高登起底組 , 會查埋我地ip 同 起我地底 7.7

之後另外6個隊友 4個反感 (唔計我)

之後話上次起左條友叫李力持 WTF ??

我睇唔**粗口**過眼話起埋我

我玩咁耐WAR3 第一次咁**粗口**火 要玩POST 戰
作者: HDXZ    時間: 2015-1-6 23:17

老實講你最叻就係吹水 叫你拎證據出黎就拖字訣 然後話人___
跟住拖唔到落去就厚面皮話冇又點點點 總之就係人地唔岩
作者: ccyccy    時間: 2015-1-6 23:18

引用:
原帖由 古物.帝 於 2015-1-6 23:13 發表

本來仲有野想講 不過唔記得左:l ...
姐係咁講啦?佢所講既證據係咩?
我岩岩個post到有講過有種聽日入場對質
你岩岩都見?佢地影個場話無人入都唔入
仲有,佢所講佢地唔係分身?果張圖.得2人粗口
同埋我引用左,我一早都話有2人粗口
我無吹水話得1人?係咪?
但係佢地e+任吹wor
同埋佢地老屈我搞事先?
當初係佢地認左但照講粗口
仲有佢地吹水屈我話咩起底?
如果我有講你信佢會唔會影出來?
因咩事佢唔影?咁你又估咩事?
作者: Arthur_Lam    時間: 2015-1-6 23:18

又話post左帖姐係認左自己有話起底 擺片去吊我啦 之後比人踢爆佢得個吹字就話當佢冇post 唔係真係冇
作者: 古物.帝    時間: 2015-1-6 23:18

引用:
原帖由 Arthur_Lam 於 2015-1-6 23:15 發表
CCY個白癡仔根本淨係識惹是生非 亂甘吹水
個人認為佢係無中生有咁去支持自己既論點

而尼個無中生有令佢既誠信破產

令路人好難可以信佢

所以即使佢係岩都好 都唔會有好多人信佢講既野
作者: 097167703    時間: 2015-1-6 23:19

引用:
原帖由 HDXZ 於 2015-1-6 23:17 發表
老實講你最叻就係吹水 叫你拎證據出黎就拖字訣 然後話人___
跟住拖唔到落去就厚面皮話冇又點點點 總之就係人地唔岩
冇 , 條能樣個肺有聲帶 , 又頭講到底 佢都係為左講自己冇錯
真係濕尻 , 佢老母冇教過佢
作者: 古物.帝    時間: 2015-1-6 23:19

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 23:18 發表

...
我話你既藉口主要係呢個既開post

果d乜粗口野我都冇諗住去講
作者: HDXZ    時間: 2015-1-6 23:20

你上一個post d技倆今次又出番哂黎 真係令我大開眼界

1.高登樂古有post -> 冇
2.有人證支持你 -> 冇
3.講到自己技術幾巴閉 係人地廢先嘈你 -> 比人踢爆
作者: ccyccy    時間: 2015-1-6 23:20

引用:
原帖由 chingching432 於 2015-1-6 23:17 發表

幾時有人講過玩Game用正身 論壇用分身= =
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=620393&extra=page%3D1&page=23
咩來?
作者: Arthur_Lam    時間: 2015-1-6 23:20

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 23:18 發表

...
你個白癡仔個做場主踢左我地幾多次啊?cut到圖咪算好
作者: HDXZ    時間: 2015-1-6 23:21

老實講見到你上次識潛水仲以為你終於肯修心養性做番個正常人
點知隔左幾個月吹水王又再降臨vlan綜合版區
話說你所謂晚晚爆場指既係咪等足8個字都仲係你自己+5個打開+6個關閉?
作者: 097167703    時間: 2015-1-6 23:21

我吊你老母CCYCCY 我最**粗口**唔鋸有人話要起底威脅我

你一係同我跪底講對唔起 , 一係你自己柒落去 , 再唔係出泥當面講道理(多人搭馬MODE or 單人1ON1 MODE 二選一比你揀)

唔怕你有多 , 最怕你有多
作者: Arthur_Lam    時間: 2015-1-6 23:22

-Makiyo.Ka唔係我地fd黎加白癡仔 人地路人甲留句野就話係我fd?甘我通街都係fd啦
作者: ccyccy    時間: 2015-1-6 23:22

引用:
原帖由 古物.帝 於 2015-1-6 23:19 發表
我話你既藉口主要係呢個既開post

果d乜粗口野我都冇諗住去講
唔係話d粗口
岩岩個post佢話我料佢在先嘛
但係佢認左係佢搞事在先

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=620393&extra=page%3D1&page=23
佢個fd來前2頁佢個fd仲支持佢
但係後來講事實出來

呢個又係我屈?

仲有佢地由頭到尾話我話要咩起底
佢地吹到?佢話佢證據有話我有講嫁
但事實證明呢?
作者: 097167703    時間: 2015-1-6 23:23

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 23:22 發表

唔係話d粗口
但係佢認左係佢搞事在先

但係後來講事實出來
呢個又係我屈?

...
你屈尻我玩分身 我吊老母 已經唔會放過你條能樣

你答能左我先啦 吊你老母 出聲啊
出泥傾啊 ?
作者: 097167703    時間: 2015-1-6 23:23

出泥面對面睇你有幾能把炮
作者: ccyccy    時間: 2015-1-6 23:24

引用:
原帖由 HDXZ 於 2015-1-6 23:21 發表
老實講見到你上次識潛水仲以為你終於肯修心養性做番個正常人
點知隔左幾個月吹水王又再降臨vlan綜合版區
話說你所謂晚晚爆場指既係咪等足8個字都仲係你自己+5個打開+6個關閉? ...
上次都係因為佢搵埋所謂一班fd老屈
我係有問題會企出來?我似你咁?面皮n米咁
作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:25

李力持OP
1:圖片已回應你係咪吹水

2:你ON  9仔我吊你唔係錯在我,我反而同你老母教緊仔,嘗試教番你就個正常人,料咩料呀,7左好快D應啦,知錯能改呀,你咁尻無恥又鐘意吹水

得閒屈你咩傻7,你自己重話上次有個李力持比人起左底,唔知起李力持既  係你定你朋友呢?_?

好似係你個能樣比我地串到踢我?自己失憶?
作者: ccyccy    時間: 2015-1-6 23:25

引用:
原帖由 097167703 於 2015-1-6 23:23 發表

你屈尻我玩分身 我吊老母 已經唔會放過你條能樣

你答能左我先啦 吊你老母 出聲啊
出泥傾啊 ?
我屈你?
我何來屈你?
姐係呢個係我分身既好無?
作者: chingching432    時間: 2015-1-6 23:25

你都幾掂  有路人來講幾句就話我地FD 你真系...唔錯唔錯
作者: HDXZ    時間: 2015-1-6 23:25

睇怕你咁自大都係唔會相信話你果d全部係路人架啦
不過事實上我一個人都冇call過 鬧你既全部係自發性出面 似得你扮有人證結果乜都冇咩?
作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:26

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 23:25 發表

我屈你?
我何來屈你?
姐係呢個係我分身既好無?
又証明你吹多次水,真心SORRY
作者: 097167703    時間: 2015-1-6 23:26

引用食花生路人甲 觀點:

另外上:
4.講咁多野完全冇方向 , 一味尻講 , 講完仲要係柒

求樓下接龍
作者: chingching432    時間: 2015-1-6 23:26

認真  你不如話vlan個個區都系我D分身啦
我都唔介意  反正你玩開
作者: HDXZ    時間: 2015-1-6 23:27

話說你都幾得閒回post
唔係話自己晚晚爆人架咩 點解我仲係見到你個場7/12既?
作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:27

圖片証明4個唔係分身,又7多次點算
佢又以為自己冇錯啦,點算
作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:27

佢又以為自己冇錯啦,點算圖片証明4個唔係分身,又7多次點算
作者: 古物.帝    時間: 2015-1-6 23:27

引用:
原帖由 ccyccy 於 2015-1-6 23:22 發表

唔係話d粗口
但係佢認左係佢搞事在先

但係後來講事實出來
呢個又係我屈?

...
不能不承雙方的確係係證據不足既情況下「討論」

其實你想證明你係岩既話

你可以搵在場既所謂既「證人」出黎作證  當然 我亦唔知道呢d證人是否存在
作者: chingching432    時間: 2015-1-6 23:28

引用:
原帖由 097167703 於 2015-1-6 23:26 發表

另外上:

求樓下接龍 ...
有佢冇我地講 話起底 開PO 驗證完又話當冇<---呢個算?
作者: Arthur_Lam    時間: 2015-1-6 23:28

另外上:
5.比多過一條友吊--->就要屈人係分身
作者: HDXZ    時間: 2015-1-6 23:28     標題: 回復 47# 的帖子

呢d證人係佢吹出黎 唔信? 睇番第一篇ccy系列就明
作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:29

引用:
原帖由 097167703 於 2015-1-6 23:26 發表

另外上:

求樓下接龍 ...
5: 你又話有片睇既?樓下請接龍
作者: HDXZ    時間: 2015-1-6 23:29

話說ccyccy你做咩唔話我係影分身既? 唔係插親你既人都係影分身黎架咩
作者: Arthur_Lam    時間: 2015-1-6 23:30     標題: 回復 50# 的帖子

求大大比link欣賞下CCY d威水史
作者: HDXZ    時間: 2015-1-6 23:30

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=607890&extra=page%3D4
睇番佢將2個3500幻化成8個3500真係好好笑
135變300人口都係十分精彩

作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:30

作者: chingching432    時間: 2015-1-6 23:30

引用:
原帖由 HDXZ 於 2015-1-6 23:28 發表
話我地冇啦啦撩佢
佢唔話起我地底 我地會吊佢?
作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:31

作者: 古物.帝    時間: 2015-1-6 23:31

引用:
原帖由 HDXZ 於 2015-1-6 23:29 發表
話說ccyccy你做咩唔話我係影分身既? 唔係插親你既人都係影分身黎架咩
x00兄有講過分辨分身既方法架嘛
作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:31

字一大個送比CCY
作者: 古物.帝    時間: 2015-1-6 23:32

引用:
原帖由 HDXZ 於 2015-1-6 23:28 發表
係嘈緊呢個既時候我都睇左幾次

只係冇當證人係重點
作者: chingching432    時間: 2015-1-6 23:33

話同佢輸賭 系唔系分身 佢又扯開話題 我冇野好講
作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:33

點算好呀,張圖証明左4個唔同人呀呀媽媽
作者: A-Lin☆    時間: 2015-1-6 23:34

再一次警告
有咩問題自行PM嘈
雖然呢到係抱怨區 但請勿再講粗口
不然我就逐一扣分 禁言處理
請尊重版規
作者: chingching432    時間: 2015-1-6 23:37

恭喜CCY成功用拖字訣
拖到版主出面
你系得既
你系我偶像
作者: Arthur_Lam    時間: 2015-1-6 23:37     標題: 回復 63# 的帖子

還我公道 CCYCCY出黎道歉認錯
作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:37

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=620393&amp;extra=page%3D1&page=20
193#樓  CCY係咪要切柒?
作者: chingching432    時間: 2015-1-6 23:39

向左走向右走   求CCY上水啦好嘛
作者: Arthur_Lam    時間: 2015-1-6 23:39

CCY個向左走向右走樣快d認錯啦 唔認出黎同你傾 淨係得個吹字 以為有版主出黎講野就會冇事?
作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:41

請找數:lol
作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:42

切J呀CCY
作者: chingching432    時間: 2015-1-6 23:43

引用:
原帖由 henry24007 於 2015-1-6 23:42 發表
切J呀CCY
算啦
可能人地又考慮緊揾咩藉口呢
作者: Arthur_Lam    時間: 2015-1-6 23:43

出黎行預左要還 CCYCCY你出得黎得罪人 你應該預左要還
刀已備
名已留
準備食花生睇你表演
作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:43

畢到一個點呀CCY BTW除左道歉記得找數
作者: henry24007    時間: 2015-1-6 23:44

係我唔忍啦,搞埋直播切J TIM呀,話唔定一晚成名呢
作者: Arthur_Lam    時間: 2015-1-6 23:46

CCY快d找數啦 你live表演可能收視高過CCTVB
作者: HDXZ    時間: 2015-1-6 23:46

我睇佢已經好似上次咁深潛一萬米架啦 ccy系列2暫告一段落
作者: Arthur_Lam    時間: 2015-1-6 23:51

引用:
原帖由 HDXZ 於 2015-1-6 23:46 發表
我睇佢已經好似上次咁深潛一萬米架啦 ccy系列2暫告一段落
海底奇兵----ccyccy
作者: 097167703    時間: 2015-1-7 00:05

引用:
原帖由 Arthur_Lam 於 2015-1-6 23:51 發表
海底奇兵----ccyccy
海底雄心----ccyccy

樓下接龍 plz
作者: 凌總    時間: 2015-1-7 01:02

玩到咁大係咪想版主 同管理員介入 到時查ip 同其他 發現玩分身 到時比人鎖ip 唔好喊咁口  凡事適可而止 上得山多終遇虎 懂嗎?
提提你   呢種事之前已經發生過好多次
作者: 097167703    時間: 2015-1-7 09:44     標題: 回復 79# 的帖子

請問閣下是否文盲 or 不會英文字母?

之前henry24007 回文 有圖為證

跟本冇分身同你慢慢玩 , 而家係全場起烘吊柒佢

你又想差一腳埋泥??  定係你係佢分身? zzz
作者: 097167703    時間: 2015-1-7 09:45     標題: 回復 79# 的帖子

我求你查IP

你唔好咁多廢話 , 如果你去問ISP 查能到唔係 你同我賭咩?

CCYCCY 岩岩就睹左條J , 你想睹咩?
作者: 097167703    時間: 2015-1-7 09:48     標題: 回復 79# 的帖子

你認能為個CCY 冇錯 or 你地有一腿而要幫佢 , 咁你咪慢慢報告去封我IP

我轉頭就用VPN 番泥再吊

反正呢到抱怨區 !? 你欲阻我何權乎?
作者: 097167703    時間: 2015-1-7 09:53

條ccyccy 之前 屈埋屈埋咁春多野
我都未同你慢慢計 , 而家睹完J 又唔切 , 玩潛水就想走人?  

跪底同我地道歉
作者: 097167703    時間: 2015-1-7 11:52

ccyccy 之害人見解篇!

http://www.k yofun.com/thread-225338-1-1.html
(網址中間有空格, 自刪 )

洗完板又要問非所答 7.7
系列2 , 問非所尻答
http://www.k yofun.com/thread-225361-1-1.html
(網址中間有空格, 自刪 )

你真係不折不扣的智障啊  ccyccy

作者: henry24007    時間: 2015-1-7 17:36

引用:
原帖由 凌總 於 2015-1-7 01:02 發表
玩到咁大係咪想版主 同管理員介入 到時查ip 同其他 發現玩分身 到時比人鎖ip 唔好喊咁口  凡事適可而止 上得山多終遇虎 懂嗎?
提提你   呢種事之前已經發生過好多次 ...
凡事適可而止你都STOP啦膠少陣,已証明唔係分身啦好嗎?發咩現玩咩分身?
作者: 一人一個    時間: 2015-1-7 17:57

又要威 又要戴頭盔?ccyccy 出來應機!
作者: chingching432    時間: 2015-1-7 18:52

哇!!!潛水甘耐仲唔應既  求你上水CCY
作者: Arthur_Lam    時間: 2015-1-7 18:53

ccy快D出黎認柒啦 柒左唔怕認 最緊要認錯
作者: Arthur_Lam    時間: 2015-1-7 18:57

係到話CCY嘅邊個係分身?有4個日都係現場[attach]238890[/attach]
作者: 特攻敢死隊    時間: 2015-1-7 19:16

一路睇落去真係笑到我腹肌都出埋黎
第一次見人比人串到要切 見到個圖個時真係笑到不得了
依家條友潛左水
求佢上水 我要食花生等睇炮戰
作者: chingching432    時間: 2015-1-7 19:20

我都求緊佢上水求佢說好的開po加所謂起底
作者: chingching432    時間: 2015-1-7 19:21

切柒呢!我就唔稀罕啦
作者: 古物.帝    時間: 2015-1-7 22:52

引用:
原帖由 壬無斬老母 於 2015-1-7 22:46 發表
成堆on 9仔為一件雙修引起的事嘈咁q內and咁鐘意叫人起自己底咁q on 9如果真係比人起底就真係on 9+後悔都5得啦
問題係今次事件同雙修無關

只係097167703借個帖位發聲而己

btw 同團既估唔到會唔同立場
作者: 古物.帝    時間: 2015-1-7 23:06

引用:
原帖由 壬無斬老母 於 2015-1-7 22:58 發表
咁鐘意吊人地老母go!去吊啦!
準備食爆谷飲可樂睇你表演
反正我冇諗吊任何人

你見我次次發表都冇講任何粗口架
作者: henry24007    時間: 2015-1-7 23:42

引用:
原帖由 壬無斬老母 於 2015-1-7 22:46 發表
成堆on 9仔為一件雙修引起的事嘈咁q內and咁鐘意叫人起自己底咁q on 9如果真係比人起底就真係on 9+後悔都5得啦
你柒少陣其實可以係一種幫忙
作者: henry24007    時間: 2015-1-7 23:43

引用:
72#有講吊人老母?你眼太大隻?
作者: henry24007    時間: 2015-1-7 23:45

引用:
況且就算人地就算真係講'吊你老母' 都係吊CCY既姐  都唔係關你事,你既用語咁指揮性既

作者: 097167703    時間: 2015-1-8 10:38

引用:
原帖由 henry24007 於 2015-1-7 23:45 發表

況且就算人地就算真係講'吊你老母' 都係吊CCY既姐  都唔係關你事,你既用語咁指揮性既
人地想出位 , 唔好阻人發夢:lol
作者: A-Lin☆    時間: 2015-1-9 09:35

一堆粗口 擺明當我無到
已扣左一堆人分 如果其他人再犯 我會逐一禁言

作者: 凌總    時間: 2015-1-9 17:04

咁少既事都唔知吵黎做乜  仲厭版主唔夠忙咩 ~_~

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0