標題: [影片] 片已UP,點睇deepmind(tomy041523、肥婆吊屎忽、chris09923、s51687101) [打印本頁]

作者: 卍龘    時間: 2016-4-7 11:59     標題: 片已UP,點睇deepmind(tomy041523、肥婆吊屎忽、chris09923、s51687101)

話係VLAN好多FD可以借D FD比我同我5V5,點知原來比錢請人5V5挑我機
[attach]251183[/attach]
[youtube]NegJI01Qf-U[/youtube]

更新:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=631384&extra=page%3D2&page=3
係另一場見到佢,佢唔出聲,CAP埋圖,POST左出黎,佢話當時借左deepmind AC比人,被問點解會知我走(被踢),答唔出,咁就踢爆左條柒頭從來都冇FD,話借左AC比人只係為左扮疊馬扮多FD,9UP到自相矛盾柒到出煙

作者: tomy041523    時間: 2016-4-7 22:57

你都值得我比錢搵人你訓醒未
作者: tomy041523    時間: 2016-4-7 23:04

我話左,3分,5打5,屋企打VLAN打都可以, 你有人既話打你唔需要請槍,我係自己群入面是但搵4件出黎都夠玩  你條吹雞龍吹到雞未? :) 話5定今次你話識比賽個班人吹到出黎呢
作者: tomy041523    時間: 2016-4-7 23:07

5好以為求其UP條片就改變到你係隻吹雞粒水狗呢個事實,扮跟AYAN之後原來無人識你都咪話幾搞笑又要不厭其煩講多次,人既價值係靠你做到D咩出黎定位,唔係靠把口話者打字
打完字縮埋一舊重以為自己好威我都係第一次見:):):)
玩咁多年信長你都唔細啦,幾廿歲人成個基佬咁驚呢樣個樣講野又唔經大腦,以為捉住我請槍就型到我?細佬,呢個社會有咩唔係講緊錢?好心你為左件咁小既事咁得閒打字整片就出黎社會做下野啦傻仔,笑人請槍,你槍都無得你請丫笨7,E頭又識AYAN個頭又AV江重要連我同AV江都分5清楚咁都學人吹雞,一陣又話人買VIP玩得勁過你就係MH,等左半個世紀整埋片都重未捉到:)你搵番你條J出黎先學人扮大袋啦,聲大崩周細
[attach]251196[/attach][attach]251197[/attach]

作者: 卍龘    時間: 2016-4-8 03:48

重拖故技轉移視線有用? 你有冇fd,同你做狗係兩件事仲未分清?咁鐘意話自己好多fd,遷就你叫你放d fd子上黎撐你又唔見有,又以為自己好出名問我知唔知你係邊個,又遷就你就返你講既廢up問下你係邊個咁巴閉,話到比我知你有咩咁巴閉未? 做狗搶cp仲學人吊? 當自己好有霸權咁,當你傻系炸,你有fd見到個post咪出黎幫口囉,好歡迎
作者: 卍龘    時間: 2016-4-8 04:02

片就up左,到底邊個食屎狗詞窮理屈剩係識話自己多fd黎掩飾自己d柒野,公道自在人心

作者: 卍龘    時間: 2016-4-8 04:15

同埋識一個人唔代表人地識我,a-yan vlan女神邊個唔識? 你覺得人地唔識我就唔可以話識佢呢個人,唔可以表達對vlan有知名度既人既認知性,咁係你既問題喇,傻仔扭曲晒d概念入我位咪比你入,係呀,我唔識A-yan,所以? 本來都廢事講,你要不斷擺佢上抬混淆視聽咪繼續,睇下你叫春咁叫a-yan叫到幾時
作者: 卍龘    時間: 2016-4-8 04:27

再同埋,你話自己好出名,多人識,好勁,咁我估應該參加過信長杯,我好老實既,以前同fd玩信,依家就間中玩下,未參與過比賽,你呢? 你講到自己咁威識咁多人,你個團得3丁友,定係你用分身扮正身?
作者: tomy041523    時間: 2016-4-8 11:04

轉移視線?我由頭到尾都係得一樣野講緊,叫你5好做粒水狗出黎面對下世界姐,你鍾意縮係屋企望住條街**不良詞語**人老母咁我都幫你5到既 所以你最後咪剩係得幻想自己識邊個邊個但係又無人識你囉
同埋我發現一樣野,你人生得論壇?要係論壇度證明自己有無朋友?你都幾趣致,我都講左無數咁多次,我有無FD5需要係論壇度向你證明,同我地有玩開既都知我有定無,我而家招埋你團戰你自己粒水你話我無朋友?係你自己5識人,個腦又裝屎咩7都唔知又唔敢出黎求證就覺得我無朋友姐 我就搵到人CAP埋圖證明你連朋友又無又鍾意幻想自己識邊個邊個啦,:)重係度玩埋D小 學雞野睇你講野真係笑**粗口**到
  你鍾意咬文嚼字話自己識李家誠郭富城不過佢地唔識你都得:) 不過呢D咁既傻系野上左中學個時都無人再玩嫁啦
最後一樣啦,唔係多人識我,只係無人識你:) 同埋借人比你呢就唔使錢既:)我個群雖然人小小不過打內戰都夠人玩,都係成班打左幾年既街場友黎,你話你無朋友我都話3分一樣可以,你鍾意30分鐘CAP次圖又好出黎玩又得,希望唔好輸左賴MH,不過我諗你都係繼續係度講經唔接嫁啦,因為你只係隻粒水狗剩係識講下經扮有出現
信長杯我就無參加啦,實力未夠都只係去現場做下觀眾支持朋友咁:)
同埋論壇D AC 團名真係唔代表D咩, :) 我講多次你嬴到我我現場比曬所有AC你都重得:)

作者: tomy041523    時間: 2016-4-8 11:40

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-8 04:15 發表
同埋識一個人唔代表人地識我,a-yan vlan女神邊個唔識? 你覺得人地唔識我就唔可以話識佢呢個人,唔可以表達對vlan有知名度既人既認知性,咁係你既問題喇,傻仔扭曲晒d概念入我位咪比你入,係呀,我唔識A-yan,所以? 本來都廢事講,你要不斷擺佢上抬混淆視聽咪繼續 ...
[attach]251198[/attach]:):)你擺人上台你講番人轉頭都有既,今次你識AV江未,定識老漢超星神恨團要我打電話:)

作者: 卍龘    時間: 2016-4-8 12:21

咁你話到比我知你係乜水未? 講黎講去三篤屁,成日話人話你冇FD,話你戇九怕你嬲,邊條柒6係咁強調自己好多FD打信? 首先,我已經冇去理你有冇FD打信關人能事呢個問題,亦唔討論你有知名度(事實?)關人能事呢個問題,你自己話自己多FD,又多人識,我唔能識播,又冇人上水留個言,當然,唔係有人留言就代表到你好多FD,但冇人留言撐你就肯定你為人一定係柒,柒能慒慒食甜筒個隻,唔吊爆你以為自己好能型,連要比錢請返黎既FD都唔上水撐你呀,柒頭,你又點樣佐證你多FD又有知名度? 我都係問返同一個問題,你一直回避既問題,你係GAME度問知唔知你係邊個,我依家問返你呀柒碌,你係邊能個咁威ASSUME左一般人要識你係邊個?
作者: 卍龘    時間: 2016-4-8 12:24

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-4-8 11:40 發表

251198:):)你擺人上台你講番人轉頭都有既,今次你識AV江未,定識老漢超星神恨團要我打電話:)
你真係文盲系黎,唔怪得同你牛頭唔搭馬咀,我有否認過擺A-YAN上抬? 可以話你聽已經唔係一兩次既事黎柒頭皮,原句"不斷擺佢上抬"文盲就睇成"擺佢上抬",細個唔讀好D書依家咪比人笑囉MK仔,咁鍾意打5系,小心又比人踢爆多幾個分身出黎

作者: tomy041523    時間: 2016-4-8 22:28

咩叫話你知我係咩水?你唔識我唔緊要,我都無諗住要你識我 我夠打嬴你就得啦 我就無強調自己多朋友, 不過見你無朋友又唔敢打3分諗住借埋人比你打55姐 你話你識AYAN,我唔問得你知唔知我係邊個?邊會有人估到你聲大崩周細得把口吹字咩  我多人識呢D可能我記性唔好啦,我就記得我就無講過啦如果有唔該CAP番出黎啦唔好又係度9吹:)
同埋我講多最後一次啦,你生活淨係得論壇?係論壇搵FD留言有咩野用?我搵到人出黎同你玩時間重要就你你都重可以係度講埋曬D廢話:) 我搵夠100個人上黎留言你都可以話係我D分身黎嫁啦,同埋你好鍾意係論壇曬馬?:) 係度曬嬴左你威D?:) 信長係一隻GAME黎你知?我係GAME度嬴到你,搵到人出黎同你玩,又搵到人比埋你你重想點?如果你真係有料你驚咩出門口要縮係屋企打字咁辛苦先?搵D可以踏出屋企門口既野講下OK?:) 定你本身已經自卑到門口都唔敢出一味係屋企上網指住人幅相話呢個MK個個又MK?重要係咁叫人係論壇叫FD出黎支持,你有野要人幫D人要係網上先支持到你,諗到都覺得可卑:) BTW 我有相係你度咩點解我唔知我自己MK既,我淨係比人話開毒**粗口**炸WO:)

作者: tomy041523    時間: 2016-4-8 22:32

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-8 12:24 發表

你真係文盲系黎,唔怪得同你牛頭唔搭馬咀,我有否認過擺A-YAN上抬? 可以話你聽已經唔係一兩次既事黎柒頭皮,原句"不斷擺佢上抬"文盲就睇成"擺佢上抬",細個唔讀好D書依家咪比人笑囉MK仔,咁鍾意打5系,小心又比人踢爆多幾個分 ...
原來擺左上台既野重可以擺多幾次上台 , 你唔好講讀書啦,你廿幾歲人都重未出黎做野重係度玩捉字蝨你同我講讀書,你月入過到2萬先同我講讀書啦廢物真係有小小懷疑你個AC到底係咪真係你開定係你老豆開
作者: tomy041523    時間: 2016-4-8 22:55

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-8 12:21 發表
咁你話到比我知你係乜水未? 講黎講去三篤屁,成日話人話你冇FD,話你戇九怕你嬲,邊條柒6係咁強調自己好多FD打信? 首先,我已經冇去理你有冇FD打信關人能事呢個問題,亦唔討論你有知名度(事實?)關人能事呢個問題,你自己話自己多 ...
唔吊爆你以為自己好能型 希望你能夠真人走黎**不良詞語**爆我,而唔係打左一堆字以為自己做左D咩,因為呢D通常都係D毒L係屋企自己幻想滿足自己同埋我真係好想知道我邊度講左我好出名好多人識

作者: 卍龘    時間: 2016-4-9 03:52

又loop緊同一樣野,打咁多字千篇一律,打腫面充胖子,到依家都唔見有人識你wor

點解你會話叫fd留言會話你fd係分身? 有個留言真係一睇就知係你分身呀嘛,笑到,英文名加數字,生面口,你都識講vlan有幾大? 係咪分身有幾難分辨呀?

個場你話fd等緊你叫我入,完左出去得1個場,入面亦唔見你,你就出左去vlan打字,又話開post,又冇post,剩係不斷擺ayan上抬咁狗叫,你真係有fd等緊你玩?開名啦,vlan有幾大?話唔定我識佢呢
作者: 564647735    時間: 2016-4-9 03:54

係我就直接跳場
作者: 卍龘    時間: 2016-4-9 03:58

咁鍾意話人打字,邊條柒頭掛機打字打到得53 apm,完場前打句開post繼續做鍵盤戰士,我打信就唔會掛機打字咁柒,一係唔打,一打就好快打完,你呢?吠足成場,又話開post,好似以為自己搶cp好型,我成全你pm比埋勇氣你開post,得堆柒字,開黎把能咩
作者: 卍龘    時間: 2016-4-9 04:09

Btw 你話你同mh志3分過? source? 證明? rp? 你講咁多廢話,從來冇實據,死剩把口扮大袋?
作者: 卍龘    時間: 2016-4-9 04:12

我吊九你搶cp就片都拍埋,你既回應咪話明搶吹咩,柒能到,仲叫人睇rp話我打得慢,自己行左,含啦柒頭,呢d咪證據確鑿吊爆左你囉,仲以為自己好能型?點型法? 詞窮理屈駁唔到叫型?
作者: 卍龘    時間: 2016-4-9 04:21

係game,唔同既post,各擺yan上抬,點會係只可以擺一次呀? 柒頭,不斷兩個字你食左,然後係度詭辯,戇九仔想係我面前詭辯係行唔通,知唔知咬文嚼字同你文盲係完全兩回事?
作者: 卍龘    時間: 2016-4-9 04:29

引用:
原帖由 564647735 於 2016-4-9 03:54 發表
係我就直接跳場
呢d人唔要面,轉個頭舉報你走場
作者: A-Lin☆    時間: 2016-4-9 10:28

樓主請注重
已犯連回版規
請盡量使用編輯公能
以免引起洗版+連回
作者: tomy041523    時間: 2016-4-9 14:09

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-9 03:58 發表
咁鍾意話人打字,邊條柒頭掛機打字打到得53 apm,完場前打句開post繼續做鍵盤戰士,我打信就唔會掛機打字咁柒,一係唔打,一打就好快打完,你呢?吠足成場,又話開post,好似以為自己搶cp好型,我成全你pm比埋勇氣你開post,得堆柒字,開黎把 ...
我企係溫全度到GG好耐咩,反正殺幾多都比你條負數67累輸嫁啦,你話想幫我上位,我又好想知你可以點幫我上位法咁咪叫你開下POST囉傻仔黎,我都好想靠你條2打6上到位
作者: tomy041523    時間: 2016-4-9 14:12

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-9 04:09 發表
Btw 你話你同mh志3分過? source? 證明? rp? 你講咁多廢話,從來冇實據,死剩把口扮大袋?
所以咪話你生活得論壇囉粒水狗,要係論壇先證明到我同人打過3分,咁我打過咁多場3分咪幾廿頁POST 我手下敗將純情大鼻勇都未出聲,你估志哥會唔會為左你條67挑我3分

作者: tomy041523    時間: 2016-4-9 14:17

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-9 04:12 發表
我吊九你搶cp就片都拍埋,你既回應咪話明搶吹咩,柒能到,仲叫人睇rp話我打得慢,自己行左,含啦柒頭,呢d咪證據確鑿吊爆左你囉,仲以為自己好能型?點型法? 詞窮理屈駁唔到叫型? ...
你就好啦咁得閒整片影段咁既野話自己打CP在先我就慘啦無時間搞咁多野,由開場等到出英十幾廿秒都唔見有人打CP,咪諗住出隻直江玩下囉,行左幾步無啦啦有條友行係我後面打句CP就丁9隻直江叫佢打路 唔通佢個腦DELAY左十幾秒要等到出英個下先LOAD到自己想CP? 咁我就唔怪你廿幾歲人重係日日9縮係你個狗籠入面啦,你個腦DELAY成咁應該咩工都唔岩你我就唔識上網比隻剩係識粒水既狗咬住點樣詞窮法啦
引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-9 04:21 發表
係game,唔同既post,各擺yan上抬,點會係只可以擺一次呀? 柒頭,不斷兩個字你食左,然後係度詭辯,戇九仔想係我面前詭辯係行唔通,知唔知咬文嚼字同你文盲係完全兩回事? ...
其實你知唔知咩叫擺人上台?同一單野,上左台既野都可以上多幾次,咁曬左冷之後可唔可以曬多次冷?再講啦,我就同AYAN唔熟唔敢擺佢上台啦,我剩係係度笑緊有條友幻想自己識AYAN之後叫我搵佢,之後比人踢穿左又係度玩小 學雞野講埋曬D你識人人唔識你既廢話姐:lol我心諗,叫人讀好D書WO,咁既知識咁既智商縮係屋企屈就左你啦:lol
再講丫粒水狗, 你係學校比隔離位打左一巴,你係咪會即刻沖落圖書館上佢FACEBOOK**不良詞語**佢老母?剩係得呢招你唔悶我都悶啦:lol
你話你打左咁多年信長,剩係而家講打場機,3分又縮,朋友又無,慘到要上論壇自慰求人支持,博人同情你比人搶CP?7柒**粗口**到扮識人又要比人踢穿玩到死雞撐飯蓋,之後走黎講現實同人講讀書,又唔諗下自己成隻龜咁係屋企靠你老母養左你幾多年都重係成PAT屎咁剩係識上論壇,出街又要怕,你咁樣做人有咩樂趣? 我有D FD做興趣班導師幫小朋友培養興趣,你要唔要我介紹比你識下:lol

作者: 卍龘    時間: 2016-4-10 01:13

原來你係因為比人叮嬲嬲豬走去死跟住我搶CP? 咁能小 學雞唔怪得你成日話自己有fd,但冇人幫你啦,我就覺得奇怪,我冇打字吊你,你就串柒柒咁款又話you say pc slow, see rp la 7 head,成碌柒咁,叮個個唔係我,係打單上個個,柒人真係多自以為是

同埋你有冇睇人講野架? 自卑得濟唔肯面對現實? 雖然你講d懶係多fd既野好能柒,不過我都睇晒搵緊你d重點係邊,然後反問返你d key point你又唔敢答,打志狗d證明呢? 乜柒證明都冇就唔好吹啦柒頭。

又話有fd等你入場? 邊個fd呀?唔見你有場wor,咁都好吹?面對現實應啦柒頭

完場前懶係型打句open post sin,post我就等唔到喇,剩係見你周街吠以為好串,成個傻仔咁冇d志氣好柒陰公架嘛,咪引你開post,點知個post只係cap返個pm加幾行柒字,冇腦到

作者: 卍龘    時間: 2016-4-10 01:24

亂九用比喻完全反映你自己冇讀過書,兩樣野有共通點先比喻到,戇九仔拎擺上抬同show hand比喻,網上打信長就用乜柒現實乜柒學校比隔黎位打左一巴,d比喻九唔柒搭八,露晒底

你繼續食cp我有理你? 見你咁可憐咪冇理你,game黎姐,不過見你爆清酒衝過黎想電龜執執唔柒到,食下忍食到死q埋,然後死跟住我cp,你又唔可以怪我唔再同情你話你**侮辱成份**既
作者: 卍龘    時間: 2016-4-10 01:49

你自己話,唔需要向我證明自己有fd,呢頭話人冇朋友,乜我又有需要向你證明我有冇fd?

我有fd我唔會覺得係一件咩好威既事拎黎講,正常社交黎姐,好出奇?你咁鍾意強調自己有fd人地冇fd,你都幾在意人點睇你,好驚比人覺得你冇朋友? 我信你有朋友,要比錢請出黎打機既,都算朋友阿

作者: tomy041523    時間: 2016-4-10 02:11

原來你係因為比人叮嬲嬲豬走去死跟住我搶CP? 咁能小 學雞唔怪得你成日話自己有fd,但冇人幫你啦,我就覺得奇怪,我冇打字吊你,你就串柒柒咁款又話you say pc slow, see rp la 7 head,成碌柒咁,叮個個唔係我,係打單上個個,柒人真係多自以為是

唔係無人幫我,只係無人想同你條傻仔係度UP廢話姐,你估個個好似我咁好人走入黎關心下你咩
同埋你有冇睇人講野架? 自卑得濟唔肯面對現實? 雖然你講d懶係多fd既野好能柒,不過我都睇晒搵緊你d重點係邊,然後反問返你d key point你又唔敢答,打志狗d證明呢? 乜柒證明都冇就唔好吹啦柒頭。
你係盲定睇5明?我有無打過要同你交代? 定你又識佢丫,你咁鍾意懷疑你唔識問人?唔通佢比佢D分身AC我玩個陣我又要話過比你知先玩得咩證據又無廢話一大堆,我就有證據證明你9吹識人啦:lol

又話有fd等你入場? 邊個fd呀?唔見你有場wor,咁都好吹?面對現實應啦柒頭
你都幾搞笑,開左場唔入又屈番人唔開場都有,唔緊要既反正你都做開粒水狗,我唔會介意隻狗品行係點, 你鍾意話我無開咪無開,我地班人就長期係05玩,你邊日搵番條崩周敢面對現實個陣咪走入黎同我地玩場,希望唔好見到我地就求其屈句MH之後就秒退啦

完場前懶係型打句open post sin,post我就等唔到喇,剩係見你周街吠以為好串,成個傻仔咁冇d志氣好柒陰公架嘛,咪引你開post,點知個post只係cap返個pm加幾行柒字,冇腦到:lol
:lol粒水狗縮係狗籠對街吠竟然話番人轉頭,我唔止串你啦,我踩**粗口**埋你上心口你都重係縮埋係屋企打下字嗚嗚叫,咬都唔識咬番人好意思話人7
作者: tomy041523    時間: 2016-4-10 02:18

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-10 01:24 發表
亂九用比喻完全反映你自己冇讀過書,兩樣野有共通點先比喻到,戇九仔拎擺上抬同show hand比喻,網上打信長就用乜柒現實乜柒學校比隔黎位打左一巴,d比喻九唔柒搭八,露晒底

你繼續食cp我有理你? 見你咁可憐咪冇理你,game黎 ...
你唔識呢其實GOOGLE下都有你自己唔明屈番人無讀過書咁**粗口**醒邊夠你玩姐
解釋:所謂“擺人上台”,就是“擺某人上檯面”,顧名思義就是把某人推到前面來當箭靶,包含“陷害”的意思。又例如:國家足球那兩個鬼佬教練都是被足協擺上台的(意思是兩位洋教練都是足協的替死鬼)。

原來笑下你扮識人係2樣野黎,邊2樣講黎聽下,定一或你覺得你擺AYAN上台係一樣,我笑你係一樣咁就叫2樣?又或者你講下我點樣擺AYAN上台法我都好想知:lol

無既個比喻係笑9你現實都係一隻網英姐:lol打字打足十幾頁,但係一話到要打對家就縮埋一舊,你都識講網上打信長,你打得未?信長隻GAME原來係練輸入法?

作者: 卍龘    時間: 2016-4-10 02:31

打咁多柒字,比個名黎啦,都話完左場得一個場入,你邊個fd等你呀? 冇名架? 又要不斷擺自己d fd上抬營造好疊馬幻覺,但係名都冇
作者: tomy041523    時間: 2016-4-10 02:32

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-10 01:49 發表
你自己話,唔需要向我證明自己有fd,呢頭話人冇朋友,乜我又有需要向你證明我有冇fd?

我有fd我唔會覺得係一件咩好威既事拎黎講,正常社交黎姐,好出奇?你咁鍾意強調自己有fd人地冇fd,你都幾在意人點睇你,好驚比人覺得你冇朋友?  ...
你唔需要證明,因為我就證明左你無,你不如講多次你今次識邊個等我睇下邊個會幫你?有無FD唔係靠把口吹,你幾多歲丫用隻眼睇啦,我地個群由01,02,04打到05呢幾年,差5多日日都有玩,你09年AC你話唔識我地唔緊要我地又係衰既無實力打比賽唔夠出名,但係同我地玩過FD戰都知我地廢得黎唔會走場唔炮,是但問一件都場場都CAP到圖咁, 由你條比人發現係靠9吹既粒水狗話人無FD個下你覺得你講野有說服力? 我有無FD你心照啦,見到你幾廿歲人連出街都要媽媽帶咁自卑,一時又幻想自己識邊個邊個跟手又幻想人無朋友,明眼人睇到個POST都知你咩事,神經科考官
作者: tomy041523    時間: 2016-4-10 02:34

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-10 02:31 發表
打咁多柒字,比個名黎啦,都話完左場得一個場入,你邊個fd等你呀? 冇名架? 又要不斷擺自己d fd上抬營造好疊馬幻覺,但係名都冇
比個名你? 你入場都5敢入比個名你? 唔好又賴見5到場丫笨7 ,講咁耐打都唔敢7打叫人比名,就埋你唔敢出網吧叫你屋企打都係度遊花園你估你做緊咩真係無人知咩,講十幾頁都脫離唔到自己係粒水狗?

作者: 卍龘    時間: 2016-4-10 02:35

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-4-10 02:18 發表

你唔識呢其實GOOGLE下都有你自己唔明屈番人無讀過書咁**粗口**醒邊夠你玩姐
解釋:所謂“擺人上台”,就是“擺某人上檯面”,顧名思義就是把某人推到前面來當箭靶,包含“陷害”的意思。又例如:國家足球那兩個鬼佬教練 ...
講緊你d比喻九唔搭八,google擺人上抬既意思又係狗唔搭八,呢個唔係成語你都要去google? 語言係用黎溝通既工具,表達到意思就得,你就走去google一個口語係咪on 9到咁呀
作者: tomy041523    時間: 2016-4-10 02:38

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-10 02:35 發表

講緊你d比喻九唔搭八,google擺人上抬既意思又係狗唔搭八,呢個唔係成語你都要去google? 語言係用黎溝通既工具,表達到意思就得,你就走去google一個口語係咪on 9到咁呀 ...
咁又係,你岩GOOGLE錯,成個世界既野都係錯既,只有你講既野係岩既,你既溝通方式真係好特別,好似同世界脫左軌咁,都叫你唔好成日縮係屋企嫁啦,講野都特別醒過人
作者: 卍龘    時間: 2016-4-10 02:38

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-4-10 02:32 發表

你唔需要證明,因為我就證明左你無,你不如講多次你今次識邊個等我睇下邊個會幫你?有無FD唔係靠把口吹,你幾多歲丫用隻眼睇啦,我地個群由01,02,04打到05呢幾年,差5多日日都有玩,你09年AC你話唔識我地唔 ...
威喇,名?又冇?
作者: tomy041523    時間: 2016-4-10 02:40

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-10 02:38 發表

威喇,名?又冇?
你搵塊放大鏡搵番條崩周應機接我3分/團戰我叫人開場你咪知係邊堆囉
作者: 卍龘    時間: 2016-4-10 02:43

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-4-10 02:38 發表
咁又係,你岩GOOGLE錯,成個世界既野都係錯既,只有你講既野係岩既,你既溝通方式真係好特別,好似同世界脫左軌咁,都叫你唔好成日縮係屋企嫁啦,講野都特別醒過人 ...
話緊你d比喻九唔搭八冇共通點,你去google擺人上抬呢個口語既狹義解釋,目的係話比我知你識google定乜柒? 看不透
作者: 卍龘    時間: 2016-4-10 02:45

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-4-10 02:40 發表
你搵塊放大鏡搵番條崩周應機接我3分/團戰我叫人開場你咪知係邊堆囉
乜佢地個名你唔好意思講? 唔好意思講就唔好搬d後台出黎啦,唔通要我學亞視掉壽包咩
作者: tomy041523    時間: 2016-4-10 02:47

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-10 02:43 發表

話緊你d比喻九唔搭八冇共通點,你去google擺人上抬呢個口語既狹義解釋,目的係話比我知你識google定乜柒? 看不透
我看不透你打咁多字都重未鼓起到勇氣去面對世界,實事你又做5到,淨係識係度講埋曬D廢話
作者: tomy041523    時間: 2016-4-10 02:47

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-10 02:45 發表

乜佢地個名你唔好意思講? 唔好意思講就唔好搬d後台出黎啦,唔通要我學亞視掉壽包咩
同你條2打6講有咩用,你J都無講完多個基佬FANS?
作者: 卍龘    時間: 2016-4-10 02:52

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-4-10 02:47 發表
我看不透你打咁多字都重未鼓起到勇氣去面對世界,實事你又做5到,淨係識係度講埋曬D廢話
岩架喇,再唔差開話題,根本冇人明你講乜駁乜,做返隻狗盲吊好過啦,學人反駁? Google完又唔知做乜勁,冇辯駁基本功咪繼續做狗吠囉,你吠多d先多位比我能,我最鍾意得得閒能下狗,你話open post sin我都不知幾能期待
作者: tomy041523    時間: 2016-4-10 02:54

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-10 02:52 發表

岩架喇,再唔差開話題,根本冇人明你講乜駁乜,做返隻狗盲吊好過啦,學人反駁? Google完又唔知做乜勁,冇辯駁基本功咪繼續做狗吠囉,你吠多d先多位比我能,我最鍾意得得閒能下狗,你話open post sin我都不知幾能期待 ...
梗係啦,你咁長時間係屋企度打機咪淨係得呢樣野可以玩,一真係做野個時咪又變番做狗囉比你你咬嬴全VLAN你又可以點?希望你過多幾廿年你老母都重未死啦,唔係我諗你要同D大6人排隊爭福利啦
作者: 卍龘    時間: 2016-4-10 03:00

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-4-10 02:47 發表
同你條2打6講有咩用,你J都無講完多個基佬FANS?
講完自己日日同fd玩,名都冇

係咪要我開電腦搵下個堆rp睇下有冇之前撞過你呢? 同你個場就冇fd既,唔會你場場都單拖或我玩過咁多場都唔見一個係vlan咁少人日日玩都撞唔見咁神奇掛
作者: 卍龘    時間: 2016-4-10 03:10

引用:
原帖由 tomy041523 於 2016-4-10 02:54 發表

梗係啦,你咁長時間係屋企度打機咪淨係得呢樣野可以玩,一真係做野個時咪又變番做狗囉比你你咬嬴全VLAN你又可以點?希望你過多幾廿年你老母都重未死啦,唔係我諗你要同D大6人排隊爭福利啦 ...
嬲到要咒人老x死
作者: 卍龘    時間: 2016-4-10 03:59

純情大鼻勇? 你的手下敗將 就 是 你
作者: 卍龘    時間: 2016-4-10 04:30

晒勁氣,睇左幾個月既RP都唔見有咩CHRIS,TOMY,SUCKMIND,肥婆吊屎忽,日日同FD玩? 撞正我個場咁岩單拖? D FD出面等緊你但冇名? 比D說服力我OK? WASTE MY TIME SUCKER
作者: tomy041523    時間: 2016-4-10 15:47

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-10 03:59 發表
純情大鼻勇? 你的手下敗將 就 是 你
你5識你可以問人既不過唔果你無人可以問到,咁係啊就係我就係大鼻勇
作者: tomy041523    時間: 2016-4-10 15:48

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-10 04:30 發表
晒勁氣,睇左幾個月既RP都唔見有咩CHRIS,TOMY,SUCKMIND,肥婆吊屎忽,日日同FD玩? 撞正我個場咁岩單拖? D FD出面等緊你但冇名? 比D說服力我OK? WASTE MY TIME SUCKER ...
你條廢青咁得閒睇RP做咩,你唔好講以前D RP啦,而家叫你即刻入05打場,你又有GUTS打咩
作者: A-Yan☆    時間: 2016-4-10 16:18

嘈左咁多日 試下一人小句
唔好為左我而嘈 我知道我好重要架啦 乖
作者: 卍龘    時間: 2016-4-10 18:36

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2016-4-10 16:18 發表
我隨時都可以當呢D人透明
作者: tomy041523    時間: 2016-4-10 23:22

引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2016-4-10 16:18 發表
係條67無料扮四條係度R FD姐,連CCY都5知係邊個以為係我笑**粗口**死
作者: 卍龘    時間: 2016-4-16 13:17

PUSH
作者: 卍龘    時間: 2016-4-16 19:09

又見到隻傻九鳥掛場 掛成日得LV3
作者: 肥婆吊屎忽    時間: 2016-4-16 22:04

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-16 19:09 發表
又見到隻傻九鳥掛場 掛成日得LV3
你又知個個我黎?我就玩左成日都見你唔到啦,入場未
作者: 卍龘    時間: 2016-4-17 01:01

引用:
原帖由 肥婆吊屎忽 於 2016-4-16 22:04 發表
你又知個個我黎?我就玩左成日都見你唔到啦,入場未
走咁快做咩? 淆?
作者: 肥婆吊屎忽    時間: 2016-4-17 01:54

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-17 01:01 發表

走咁快做咩? 淆?
你都幾好笑,見我地分曬隊趕唔切走咁話番我地轉頭,係咪驚2邊都無人要你?同埋我用緊第個ac,肥婆比左人用
作者: 求屠吧    時間: 2016-4-17 06:31

有咩好嘈 一句榮譽戰咪算 我破風專業待補
作者: 卍龘    時間: 2016-4-17 11:55     標題: 回復 58# 的帖子

淆底咪出聲囉~ 問你邊個FD又唔答,垃圾場主又要KICK人,第二個場又話係分身,垃9圾
作者: 卍龘    時間: 2016-4-17 11:57

有圖有真相 邊隻係你FD?  唔出聲就得?
作者: 卍龘    時間: 2016-4-17 12:08

又話自己有能,真係要拎顯微鏡先至有可能睇到
作者: 肥婆吊屎忽    時間: 2016-4-17 22:41

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-17 11:57 發表
有圖有真相 邊隻係你FD?  唔出聲就得?
你應該問,邊個唔係FD,個個內戰場黎傻系
作者: 肥婆吊屎忽    時間: 2016-4-17 22:43

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-17 12:08 發表
又話自己有能,真係要拎顯微鏡先至有可能睇到
走唔切咁問人有無**粗口**,你打得未?,BTW我講多次啦,肥婆個AC比左人用,唔係我點分身DEEPMIND TOMY 肥婆丫傻系,你鍾意咪叫埋管理員CHECK IP囉,自己唔知就唔好係度廢UP啦
作者: 肥婆吊屎忽    時間: 2016-4-17 22:45

重有,其實DEEPMIND個AC個日都唔係我用  我淨係想知你幾時打得,唔好係度講廢話走都走唔切咁問人有無**粗口**,走住黎吊你鬼馬啦

http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?tid=631384&goto=lastpost#lastpost

你走我數都算啦,重要走場,咁鬼有品既你

作者: 卍龘    時間: 2016-4-18 14:08

好頂癮,諸多"解釋",女人黎?
作者: 肥婆吊屎忽    時間: 2016-4-18 18:46

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-18 14:08 發表
好頂癮,諸多"解釋",女人黎?
你鍾意咪繼續扮傻仔囉無人怪你,7係你自己既事
作者: 卍龘    時間: 2016-4-18 20:10

引用:
原帖由 肥婆吊屎忽 於 2016-4-18 18:46 發表
你鍾意咪繼續扮傻仔囉無人怪你,7係你自己既事
死跟cp有幾型阿? 睇過? 邊度俊呀?
作者: 肥婆吊屎忽    時間: 2016-4-18 20:41

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-18 20:10 發表

死跟cp有幾型阿? 睇過? 邊度俊呀?
又唔係好型,型到你粒水就夠
作者: ★Crazy_Jim    時間: 2016-4-19 16:14

新手學人吵架
作者: 肥婆吊屎忽    時間: 2016-4-20 02:14

引用:
原帖由 ★Crazy_Jim 於 2016-4-19 16:14 發表
新手學人吵架
GAG明顯係單方面笑緊隻淨係識遊花園既粒水狗
作者: 卍龘    時間: 2016-4-20 03:03     標題: 回復 71# 的帖子

咁牽強得柒頭先up得出口,柒到噴火
作者: 肥婆吊屎忽    時間: 2016-4-20 05:15

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-20 03:03 發表
咁牽強得柒頭先up得出口,柒到噴火
我見到隻小學 雞向住前面叫**不良詞語**你老母但係向後走我先咁樣講姐
作者: 卍龘    時間: 2016-4-20 08:01     標題: 回復 73# 的帖子

你up咁多呢類九唔柒搭八既on 9情境比喻,柒到出煙
作者: 肥婆吊屎忽    時間: 2016-4-20 14:59

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-20 08:01 發表
你up咁多呢類九唔柒搭八既on 9情境比喻,柒到出煙
淨係得把口講然後縮埋一舊都柒未出煙竟然要人地出煙先,BTW原來柒會出煙:lol
作者: A-Yan☆    時間: 2016-4-20 15:26

點解你地仲可以堅持到今日
作者: 卍龘    時間: 2016-4-20 15:28     標題: 回復 75# 的帖子

柒小陣啦 小 學雞連柒到出煙都未聽過 媽 好柒呀
作者: 肥婆吊屎忽    時間: 2016-4-20 18:54

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-20 15:28 發表
柒小陣啦 小 學雞連柒到出煙都未聽過 媽 好柒呀
你D想像力好豐富,我幻想5到柒點出煙,你BURN J?
引用:
原帖由 A-Yan☆ 於 2016-4-20 15:26 發表
點解你地仲可以堅持到今日
無聊搵人玩下姐,見有人比我娛樂下我實玩嫁
作者: 肥婆吊屎忽    時間: 2016-4-21 22:28

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-16 13:17 發表
PUSH
又話幫我上位,我好想上位,你PUSH多幾次未粒水狗SORRY未加走場2隻字
作者: Marcus.    時間: 2016-4-22 00:08

突然回想起,當年挽信長的炮戰同滅團節奏
作者: 卍龘    時間: 2016-4-22 18:40

引用:
原帖由 Marcus. 於 2016-4-22 00:08 發表
謝幫推
作者: tomy041523    時間: 2016-4-22 20:52

引用:
原帖由 Marcus. 於 2016-4-22 00:08 發表
我有叫佢搵人既,點知一條友都搵5到姐
作者: tomy041523    時間: 2016-4-22 20:52

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-22 18:40 發表

謝幫推
出名未吹雞粒水走場狗
作者: 卍龘    時間: 2016-4-23 14:54

PISH~~~~~~~~~~~
作者: tomy041523    時間: 2016-4-23 17:56

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-23 14:54 發表
PISH~~~~~~~~~~~
過左幾日慘到連字都串錯
作者: 卍龘    時間: 2016-4-23 19:39

人蠢冇藥醫 繼續pish
作者: tomy041523    時間: 2016-4-24 00:36

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-23 19:39 發表
人蠢冇藥醫 繼續pish
你咪慢慢推,推番上黎都係見到你吹雞唔成走場粒水姐
作者: 卍龘    時間: 2016-4-24 15:22

PISH~~~~~~~~~~
作者: 求屠吧    時間: 2016-4-27 11:05

破風專業榮譽待補喔
作者: ★Crazy_Jim    時間: 2016-4-28 00:12     標題: 回復 89# 的帖子

潛水食完女?

作者: 卍龘    時間: 2016-4-29 05:04

踢爆冇FD毒L扮疊馬神帖必需頂
作者: 卍龘    時間: 2016-6-13 13:20

邊能個deepmind? 冇人識你喎
作者: Black.Shit    時間: 2016-6-13 14:09

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-9 04:09 發表
Mh志係指我
作者: Black.Shit    時間: 2016-6-13 14:12

引用:
你静啦
作者: ★Crazy_Jim    時間: 2016-6-13 14:13     標題: 回復 93# 的帖子

緊係你啦。mh 智
作者: 卍龘    時間: 2016-6-13 14:15

當自己真係阿法狗
作者: Black.Shit    時間: 2016-6-13 14:17

Pk到呢
我明明唔關事 都比人擺左上枱 兩邊我都唔識既
天無眼 可能呢期太多MH狗扮我 搞到我咁出位 要比人擺上枱
作者: ★Crazy_Jim    時間: 2016-6-13 14:21     標題: 回復 97# 的帖子

邊個扮到志哥
佢咁既技術場場死咁多 點扮
作者: chris09923    時間: 2016-6-13 21:25

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-4-29 05:04 發表
踢爆冇FD毒L扮疊馬神帖必需頂
原來你重未死,得把口廢UP幾時出黎玩下睇下我叫5叫到人
作者: chris09923    時間: 2016-6-13 21:26

引用:
原帖由 卍龘 於 2016-6-13 13:20 發表
邊能個deepmind? 冇人識你喎
定又要PO番識AYAN個D圖上黎

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0