標題: 香港非官方地圖伺服器(地獄難度) [打印本頁]

作者: 吉爆佐春代    時間: 2016-12-4 04:38     標題: 香港非官方地圖伺服器(地獄難度)

按「`」貼上下面的字
open pan0s.ddns.net:7777

如果其他人都有開伺服器就係下面留個IP吧~
我會入黎一齊玩的
[attach]258830[/attach]

作者: 3.S.K-ROCK    時間: 2016-12-4 13:39     標題: 回復 1# 的帖子

有機會去你那邊試試
作者: 3.S.K-ROCK    時間: 2016-12-4 14:35

引用:
原帖由 3.S.K-ROCK 於 2016-12-4 13:39 發表

有機會去你那邊試試
加入你的server,按「`」貼上下面的字
你的server  is fix ip~?
你用的破解方式是哪種?(SSE VLAN Edition (v1048) or  Advanced Launcher)
我是使用SSE VLAN Edition (v1048) ,有時晚上會開srever,可以在在 VLAN KF 用Server Broswer > LAN 方式搜尋到我。

作者: 吉爆佐春代    時間: 2016-12-4 15:14

ote]原帖由 3.S.K-ROCK 於 2016-12-4 14:35 發表

加入你的server,按「`」貼上下面的字
你的server  is fix ip~?
你用的破解方式是哪種?(SSE VLAN Edition (v1048) or  Advanced Launcher)
我是使用SSE VLAN Edition (v1048) ,有時晚上會開srever ... [/quote]就咁打IP就入到,
平時我都唔入vLan, 但都有人入我個server
同埋唔知點解我個Lan scan 唔到server...
[attach]258370[/attach]

作者: 吉爆佐春代    時間: 2016-12-9 17:25

順面貼上單通自殺~~
作者: HKDeeJay    時間: 2016-12-11 08:45

我都唔知點解SEARCH, 用SSE同ADVANCED都係, 只能直接用OPEN入IP, 但ADVANCED入面個LIST我都得1-2個入到, 多數打完IP就冇反應...........
作者: bunsu0901    時間: 2016-12-12 22:20

開左server,自己join到自己
但join唔到朋友開既
而朋友既情況同我一樣
請問有咩問題會引致到咁?
作者: bunsu0901    時間: 2016-12-12 22:31

開PvP又得
開PvE就唔得

:'( :'( :'( :'(
作者: dennisch    時間: 2016-12-17 12:46

當然大家都要用 VLAN KF + SSE 先得 (LAN Search)
作者: bunsu0901    時間: 2016-12-17 16:23

scan到對方server,但按join制無反應
作者: bunsu0901    時間: 2016-12-17 16:25

係咪要開左「Play KF2」再開「KF2 Server(PvE)」?
作者: 3.S.K-ROCK    時間: 2016-12-20 23:39     標題: 回復 10# 的帖子

LAN Search , scan到對方server,但按join制無反應。

這問題我也有遇過,可以試試按「`」or F3 輸入ip,應該就能加入server
open 192.168.73.x  ( x 就是指開server的人在vlan kf 房的id標號)

若還是不行,則須重新啟動遊戲以及vlan。

我連機是使用SSE VLAN Edition (v1048) ,晚上會開srever,可以在 VLAN KF房看到我的id,輸入id加入我的房, 也可使用遊戲中Server Broswer > LAN 方式搜尋到我。
作者: HKDeeJay    時間: 2016-12-24 13:50

我日日都玩, 但多數係老外, 有時會有HK人開SERVER, 可惜冇辦法聯絡到唔知幾時開, 我係用OPEN IP入SERVER, 如有C兄開可直PO IP我會亂入, 謝謝
作者: 吉爆佐春代    時間: 2016-12-26 18:57

引用:
原帖由 HKDeeJay 於 2016-12-24 13:50 發表
我日日都玩, 但多數係老外, 有時會有HK人開SERVER, 可惜冇辦法聯絡到唔知幾時開, 我係用OPEN IP入SERVER, 如有C兄開可直PO IP我會亂入, 謝謝
入黎一齊玩吧~
HoE 地獄

作者: 吉爆佐春代    時間: 2016-12-26 18:57

引用:
原帖由 3.S.K-ROCK 於 2016-12-20 23:39 發表
LAN Search , scan到對方server,但按join制無反應。

這問題我也有遇過,可以試試按「`」or F3 輸入ip,應該就能加入server
open 192.168.73.x  ( x 就是指開server的人在vlan kf 房的id標號)

若還是不行,則須 ...
留個ip啦,
我CODEX掃唔到Server
作者: VFB    時間: 2016-12-27 03:00

我都有玩..Game name YK
作者: 吉爆佐春代    時間: 2016-12-27 20:12

引用:
原帖由 VFB 於 2016-12-27 03:00 發表
我都有玩..Game name YK
入我場一齊玩吧
作者: VFB    時間: 2017-1-2 00:47     標題: 回復 17# 的帖子

你有好多新map..所以要download好耐...><~
作者: 吉爆佐春代    時間: 2017-1-2 20:39

引用:
原帖由 VFB 於 2017-1-2 00:47 發表
你有好多新map..所以要download好耐...>
應該不會吧... 我有用網絡空間
再試試看
作者: VFB    時間: 2017-1-3 01:37     標題: 回復 19# 的帖子

下次試...你大約幾點玩
作者: 吉爆佐春代    時間: 2017-1-3 21:52

引用:
原帖由 VFB 於 2017-1-3 01:37 發表
下次試...你大約幾點玩
下午至夜晚
作者: VFB    時間: 2017-1-4 20:47     標題: 回復 21# 的帖子

你game 名叫咩?@@
作者: 吉爆佐春代    時間: 2017-1-4 21:29

引用:
原帖由 VFB 於 2017-1-4 20:47 發表
你game 名叫咩?@@
怪叔叔
你平時在那玩比較多?
留個skype/garen.a/gg.c?

作者: VFB    時間: 2017-1-5 18:59     標題: 回復 23# 的帖子

入外國server...又或者自己開server 打 XD

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0