標題: [討論] 御公子, LONELY帥入(信9之星 skybabii: 0敗信9+大屠恨團+man+綱吉) [打印本頁]

作者: 我是火    時間: 2020-6-28 23:34     標題: 御公子, LONELY帥入(信9之星 skybabii: 0敗信9+大屠恨團+man+綱吉)

Skybabii 係信9 0敗選手 2015-2020年信長之星 大家小心(唔好贏到佢 佢係唔會輸, 佢0敗信9 係現今信長界最強, 贏左佢=你mh, 佢會約你出網吧5v5 滅團, 你估1個路人唔洗比佢滅?)
[attach]270934[/attach]

請道歉

作者: 阿拉咪    時間: 2020-6-28 23:39

整張圖都不放出來
點?
睇到旗子不敢截圖?
作者: 我是火    時間: 2020-6-28 23:42

是但啦 真係唔知點解要同你班地解釋咁多
作者: 我是火    時間: 2020-6-28 23:42

雙MON CAP完圖 我CUT走另一邊MON 冇埋下面我點知點解
作者: 我是火    時間: 2020-6-28 23:43

比你睇埋血條同地圖最低 你到時又兜D咩
作者: 阿拉咪    時間: 2020-6-28 23:43

心虛?
唔比全圖唔洗怪人屈你呀**謾罵**
作者: 我是火    時間: 2020-6-28 23:44

而家冇左CTRL V 你咪慢慢睇REPLAY 慢慢捉
作者: 我是火    時間: 2020-6-28 23:44

留定底 驚你冇左
作者: 我是火    時間: 2020-6-28 23:45

好日唔玩 一玩就遇著你兩個傻HI仔
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 00:04

勁呀勁呀知你好能勁
作者: 阿拉咪    時間: 2020-6-29 00:13

https://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=651694
看一下點解5比整張icon既原因
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 00:16

算啦唔好講 樓主都話又雙mon 又吾知點解張圖咁樣樣 唔好逼人
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 00:30

原來係你個信9神手, 打信9咁勁得唔得架
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 00:31

老實講 我又睇唔出差條血條有咩分別
一隻羽柴係高位落山都變唔到低位隻佐佐木
重長篇大論講經
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 00:46

岩既. 信9現場打. 開吾到mh 講到康熙年代仲係屋企打既信7 係屋企開mh唔勁都玩到好勁啦
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 00:49

你搞到自己好尷尬..
2020年重拎自己信9乜乜柒柒出黎..
信9年代重有邊個識..
唔好浸醉係冇人玩自己獨大 (可能以為) 既年代PLEASE..
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 00:49

自己CAP張圖咁吾清楚有位比人入 仲話人長篇大論講經
你吾好dum伯母張圖上黎
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 00:51

你都搞緊笑 CAP完圖 唔道歉重死頂
講真 係見過你名既 不過印象都係垃圾一名
開分身玩會勁D?
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 00:52

其實講真得你沉醉果d咩信7康熙年代既世界
係沉醉無人開外掛打信長既年代 家陣講到我拎出黎講先咁
起碼出到黎打無開MH先. 邊似你. 又要開MH又要扮哂野咁
唔阻你厚住面皮係呢隻GAME打飛機. 再見
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 00:53

如果我開左 你CP都冇LUN得食啦
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 00:53

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 00:52 發表
其實講真得你沉醉果d咩信7康熙年代既世界
係沉醉無人開外掛打信長既年代 家陣講到我拎出黎講先咁
起碼出到黎打無開MH先. 邊似你. 又要開MH又要扮哂野咁
唔阻你厚住面皮係呢隻GAME打飛機. 再見 ...
又搞笑? 邊個自己拎信9出黎打飛機
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:03

係喇係喇. 家中神手. 你最勁. 得味
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:08

你咁勁得唔得架大屠恨團 MAN 綱吉
你應該係2018-2020年信長之星了
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:09

引用:
原帖由 我是火 於 2020-6-29 00:53 發表

又搞笑? 邊個自己拎信9出黎打飛機
你就真系搞笑== 你地自己個咩0哥自己講咩打比賽先 聽到都覺得7==真心你睇返REPLAY啦. 小學生咩
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:10

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:03 發表
係喇係喇. 家中神手. 你最勁. 得味
係你鐘意認叻認勁輸唔起
我得得閒閒同個FD打場信既姐
唔係打到又炮又盛既
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:12

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:09 發表
你就真系搞笑== 你地自己個咩0哥自己講咩打比賽先 聽到都覺得7==真心你睇返REPLAY啦. 小學生咩
唔夠你勁 打信9未輸過 大屠恨團 MAN 綱吉
重約埋人出黎金雞5V5 滅團 以為重係中小學時期 約人出黎玩打贏左好叻叻
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:13

講兩講開正身出黎柒 柒個分身重唔夠
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:13

你斷章取義多陣 我真係無你咁好機心係到cap 唔贏都贏左. 你咬我食咩 傻仔
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:14

信9出網吧打 好威猛一定好勁喇
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:15

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:13 發表
你斷章取義多陣 我真係無你咁好機心係到cap 唔贏都贏左. 你咬我食咩 傻仔
唔贏都贏左?..
你比我地屠到仆哂街喎
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:16

屠到投哂降 掛哂機炮喎 咁快唔記得

你話哂都大屠恨團 大屠MAN 大屠綱吉 你係信9之後稱霸信長界直到現在架喎
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:17

其實呢. 個意思就係好過你呢埋係屋企開住個MH係到打飛機
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:17

講多兩講重招人滅團唔講以為真係時光倒流十年
重係團2 招待保時期
我地兩個朋友仔出黎打下路人 打到比人炮比人招滅團
2個打你地5個 得唔得架?
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:18

屠到仆哂街. 叫你出黎網吧屠到我仆哂街你又唔出黎   哭求
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:20

你係屋企咁勁. 真系好難贏你.  
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:21

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:17 發表
其實呢. 個意思就係好過你呢埋係屋企開住個MH係到打飛機
請問你講緊乜..?
你信9未輸過 大屠恨團 大屠MAN 大屠綱吉
同你叫我唔好呢埋係屋企開MH打飛機有咩關係..?

1. 你未輸過 (理據: 信9王者, 大屠恨團, 大屠MAN, 大屠綱吉)
2. 輸 = 對面屋企MH屠殺
3. 叫人出網吧5V5 滅團對質 (2fd打打下機冇啦啦比人叫出黎打滅團)
4. post完圖搵野賴一賴 死頂 驚柒
5. 9up完一大輪 叫人唔好呢埋係屋企開mh打飛機

成個流程有冇錯到
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:22

等我總結啦不如

一句講哂 輸唔lun起lo
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:22

feel到你講兩講又叫人出網吧 又話人家中神手又盛
講野冇point
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:25

你慢慢拎住啲對話 隔住個mon 打飛機啦
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:26

準備好比你講屋企神手 同比你叫我出網吧了
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:27

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:25 發表
你慢慢拎住啲對話 隔住個mon 打飛機啦
咩拎住d對話
自己講完唔洗負責?? 講完又當冇講過?
定驚比人放出黎 柒盡2020年 你話哂都係2018-2020信長之星 (0敗信9)
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:27

同埋由頭到尾無講過咩公子 咩LONLEY帥係我
入黎留完個言 就追住我黎咬 真心吾知博乜
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:30

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:27 發表
同埋由頭到尾無講過咩公子 咩LONLEY帥係我
入黎留完個言 就追住我黎咬 真心吾知博乜
又出黎搞笑了 唔關你事你做咩沖出黎?
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:30

人地隻ac呢 就2011 吾知你係到話咩係我小號何以見得呀 ching
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:30

唔關你事就返返老母懷抱飲奶好了
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:32

開得PO你就預人留言啦 我第一個黎留言都係幫住你架wor 你自己係要追住黎咬
我呢 就無講過呢2個ac係我既 係咁多 :(
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:33

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:32 發表
開得PO你就預人留言啦 我第一個黎留言都係幫住你架wor 你自己係要追住黎咬
自認大屠恨團 信9 0敗皇者
又會咁岩你個ac打信9
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:34

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:32 發表
唔夠講開始想話ac唔係自己 同自己冇關 會唔會太遲呀
講到尾都係唔想將講過 比我post出黎既文字紀錄負責??
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:35

信長leader 比返小小氣量 責任感黎睇下
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:36

wa..原來係2015年 sorry 信長leader 你係2015-2020 5年度信長之星
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:38

引用:
原帖由 我是火 於 2020-6-29 01:36 發表
wa..原來係2015年 sorry 信長leader 你係2015-2020 5年度信長之星
呢d位我真係錯你又唔糾正返我
差成3年呀 你係2015-2020 信長界leader黎 睇小左你了
下次唔敢贏你了 (唔知原來2020年重有人約出網吧打5v5)
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:38

算na 同你講真系哂氣 當有人免費幫我宣傳下 個LONELY帥同個咩公子呢 我就吾知邊個黎既
我本人同埋呢隻ac無講過就係la 咬我食咩
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:38

而家邊個唔知呢兩個ac同你有關係姐
我屈都屈到係你啦 咬我食咩又大屠恨團又盛 又咁岩信9 屠左
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:38

係啦係啦 家中神手 勁勁勁 有料有料
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:40

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:38 發表
係啦係啦 家中神手 勁勁勁 有料有料
again聽日訓醒再數下你講左幾多次家中神手既comment
睇下係點樣駁唔到咀就覆家中神手先
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:41

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:38 發表
算na 同你講真系哂氣 當有人免費幫我宣傳下 個LONELY帥同個咩公子呢 我就吾知邊個黎既
我本人同埋呢隻ac無講過就係la 咬我食咩
宣乜lun野傳呀..

2020年 邊個唔知 SkY_BaBii  係
2015 - 2020 年 信長界LEADER
0敗信9 大屠恨團 MAN 綱吉 之神
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:41

唔想7落去 一早應該收皮
一早叫左你收皮 係你要死頂
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:42

比哂下台階 點知係要沖返出黎出醜
打又唔夠打 (轉頭比你叫出網吧滅團 + 家中神手先輸)
炮又唔夠炮
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:42

[attach]270937[/attach]
引用:
原帖由 我是火 於 2020-6-29 01:38 發表
而家邊個唔知呢兩個ac同你有關係姐
我屈都屈到係你啦 咬我食咩又大屠恨團又盛 又咁岩信9 屠左
隻ac呢 同我有關係既又真系 之但系 邊個玩完頭先果場 我就真系吾知啵 據我所知 隻ac就同好多人有關係  仲有公開俾過邊幾個 就真係唔記得
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:45

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:42 發表
隻ac呢 同我有關係既又真系 之但系 邊個玩完頭先果場 我就真系吾知啵 據我所知 隻ac就同好多人有關係  仲有公開俾過邊幾個 就真係唔記得
下..? 又改口風?..

初初唔關你事 又衝出黎駁咀
講講下又話 個AC唔係你
講講下又話原來AC同你有關 係個公廁AC 唔知邊個用
推三推四

不如倒轉頭諗返
個AC係公廁AC 唔係你講 唔係你用 咁你出乜LUN野黎辯論呀
講既野同場入面一LUN野 "家中神手" "出網吧"
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:49

講野類似就係同一個人咩
唔通講野似李嘉誠 我又係李嘉誠咩都係果句 你開得po 就應該預人留言㗎啦
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:50

圖1: 提及信9圖2: 提及遊戲中對話內容
圖3: 提及遊戲中"對話神手" (點解你同遊戲中個傻HI一樣咁鐘意講家中神手既)
圖4: 提及遊戲中玩家 零哥所講既內容 叫人睇返REPLAY (你冇玩點知零哥炮你 唔好同我講你睇REPLAY 係你自己講你冇咁得閒同我玩對話紀錄)
圖5: 提及遊戲中對話 "我叫出網吧" (想問下 個AC唔係你 你點叫我出網吧比你屠)

然後.....
圖6: 個AC唔係我玩緊

.............? 黑人問哂號 ?..............

作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:51

你upload咗個replay上黎架 攞左黎睇又吾得咩
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:52

人哋個下載次數都寫住1啦==
與其你cap咁多圖 你嗱嗱聲買返副眼鏡穩陣
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:53

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:51 發表
你upload咗個replay上黎架 攞左黎睇又吾得咩
你唔係話你唔得閒同我玩呢D架咩? 睇個REPLAY同個唔關自己事既人嘈?
得閒到咁?..
你洗唔洗得閒到咁..?
講出去你估有冇人信
尷哂尬
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:53

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:52 發表
個個我黎.. CHING.. 我DOWN黎睇下有冇放錯..
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:54

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:52 發表
你越搞越尷尬而家..
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:54

咁我就係攞咗嚟睇 一路睇同你一路回po
唔知以為做啲咩都要同你講聲 都啱嘅留返俾你cap圖 唔係轉頭又攞唔到嘢咬我
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:55

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:54 發表
唔知以為做啲咩都要同你講聲 都啱嘅留返俾你cap圖 唔係轉頭又攞唔到嘢咬我
咁我調返轉頭問下你..
你點睇個RP..
DOWNLOAD個個我黎..
事情發生係差唔多30-40分鐘 你洗唔洗睇得咁快呀?..
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:56

我就係down咗黎睇㗎啦你又吹咩
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:56

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:54 發表
收手喇.. 你真係搞到自己好7..
你係2015-2020 信長界LEADER
0敗信9 大屠恨團 MAN 吉
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:56

唔好逼我做啲咩都要同你講啦
睇得快又要俾你吊
睇完又要俾你吊
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:57

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:56 發表
我就係down咗黎睇㗎啦你又吹咩
?..你點DOWN..?
我就每樣野都有證有據
我驚你而家先DOWN 個下載次數變左2..
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:58

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:56 發表
睇得快又要俾你吊
睇完又要俾你吊
你抵吊到傻喎
講野冇POINT 點唔吊到你飛起?
你講到自己咁惡 又網吧又滅團又0敗又大屠
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:58

得啦得啦你慢慢講 唔該你攞啲實質啲嘅證據出嚟
證明一下 證明一下係我 本人黎既
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:58

引用:
睇得快又要俾你吊
睇完又要俾你吊
點解我開始覺得你講野開始柔和..?
你唔係想落台呀?
未同你玩夠
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 01:59

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:58 發表
得啦得啦你慢慢講 唔該你攞啲實質啲嘅證據出嚟
證明一下 證明一下係我 本人黎既
我洗LUN證明咩
邊個唔知係你而家
冇DOWN REPLAY底下講返REPLAY有咩人玩
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 01:59

講嘢似又得罪你 講到尾 你咪又係證明唔到係我
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 02:00

口同鼻拗 笑死 繼續屈
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 02:00

得個講字 你話係我就係我咩 我又冇認過
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 02:01

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 01:59 發表
講嘢似又得罪你 講到尾 你咪又係證明唔到係我
唔係呀 你又錯哂CONCEPT
而家係冇人唔覺得係你
我唔洗證明係你架喇小朋友
你而家已經係7到甩哂碌 提返你而家係驚落唔到台開始9UP架啦

你作為信長界LEADER
又可以唔打機底下講返打緊對話內容
又想扮AC唔係自己 又比人踢爆哂 貼哂圖
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 02:02

唔知以為得你呢度有得Down replay...... 唔知以為成場game得你一個玩........
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 02:02

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 02:00 發表
得個講字 你話係我就係我咩 我又冇認過
洗LUN你認咩 你7到出哂面
一開始唔出聲可能冇人以為係你既
係你自己攞黎7
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 02:03

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 02:02 發表
唔知以為得你呢度有得Down replay...... 唔知以為成場game得你一個玩........

終於等到 你終於都講
點解一早唔咁講 個腦轉唔切?;P

作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 02:03

你自己下下句句講住話係我 你真係痴痴地線
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 02:05

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 02:03 發表
你自己下下句句講住話係我 你真係痴痴地線
我識個人重痴線 下下話人家中神手
打打下街場叫人出網吧5V5滅團
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 02:05

你幾得意
真係諗到咩講咩
不如組織下 諗多幾個POINT先
成日突然諗到個藉口出黎兜返10分鐘之前講既野

初初炮完一大輪 突然又諗到唔認係自己
講完REPLAY DOWNLOAD次數 比我證明到係自己DOWN 過左一大輪又話其實係REPLAY係第2個比你

我真係唔講呢個世界係咪有人會睇REPLAY紀錄之後幫人咀炮
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 02:05

不如你有啲咩想講有啲咩想問  而家一次過講晒我再一次過覆你
語音都講到攰
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 02:07

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 02:05 發表
不如你有啲咩想講有啲咩想問  而家一次過講晒我再一次過覆你
語音都講到攰
我點解要有野想問你..?
係你(你朋友)屈MH在先

OH YES..
我想問下你點解你 2015-2020年玩信長咁勁 點做到信長LEADER 點可以0敗 大屠恨團MAN 吉
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 02:09     標題: 回復 89# 的帖子

咁就簡單啦 果陣出嚟網吧打 公平公正公開  無開mh 輕鬆屠 就係咁簡單
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 02:12

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 02:09 發表
咁就簡單啦 果陣出嚟網吧打 公平公正公開  無開mh 輕鬆屠 就係咁簡單
Ok thanks
咁想問下 你估下你隊友4個人之中 邊個用緊個ac
因為佢咁岩又係信9 大屠 恨團 同屠man 吉 (我知唔係你)
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 02:14

你喺度問我我先應你嘅咋
你叫我估 真係估唔到喎  總之呢我打信長就淨係用呢個ac
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 02:16

可能係Fung? 可能係馬嬲?可能係pric? 又可能係聰 又可能係ccy
媽啊好難估
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 02:22

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 02:16 發表
可能係Fung? 可能係馬嬲?可能係pric? 又可能係聰 又可能係ccy
媽啊好難估
好尷尬..真係夠膽死數出黎
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 02:24

引用:
原帖由 SkY_BaBii 於 2020-6-29 02:14 發表
你喺度問我我先應你嘅咋
你叫我估 真係估唔到喎  總之呢我打信長就淨係用呢個ac
總知就唔關你事
你出於義氣幫朋友招網吧5v5滅團
睇replay代炮大法
睇replay代炮呢下小搞笑
作者: 我是火    時間: 2020-6-29 02:25

真係同你個signature一樣

87仔
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 02:40

其實都唔算講得上炮 真心唔覺網吧滅號滅團有咩問題 又可以解決mh之嫌
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 02:42

話下你家中神手又LLG 你咪繼續講 我個團出到黎大屠邊個大屠邊個
講真我都唔想 可惜唔贏都贏左 鐵一般事實
作者: SkY_BaBii    時間: 2020-6-29 02:53

[youtube]/NDkTbQKE9rA[/youtube][youtube]/EofNMb45nhY[/youtube][youtube]/9vX7qdDmXzM[/youtube]
驚你唔記得
溫故知新下先

作者: 我是火    時間: 2020-6-29 09:59

邊有人唔記得
大家都笑緊你冇乜人玩既年代信9贏左好威威喎
你重拎出黎比人笑
唔講以為你贏個個係我。。。
笑左你成晚 重拎自己屠恨團replay出黎
知唔lun知醜

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0