標題: [討論] 仆狸個街 開心BB MH [打印本頁]

作者: oath_[v]ictor    時間: 2023-7-14 14:03     標題: 仆狸個街 開心BB MH

幫FD睇一睇RP 本身睇隻上3 睇下睇下本多無視野開水 對手無走光神走位

11分鐘開始睇 已經得啖笑

信長已經無咩人玩 PS:仲係度開圖扮勁係咩居心

作者: oath_[v]ictor    時間: 2023-7-14 14:17

Horaceng621

作者: 開心BB    時間: 2023-7-14 14:46

我食完強盜無血俾二龍追,個丁又俾人破左唔水?
第一日打信咩,你睇下有冇紅圈
無證無據屈我MH?
作者: 開心BB    時間: 2023-7-14 14:49

信長已經無咩人玩 PS:仲係到屈人開圖係咩居心
作者: oath_[v]ictor    時間: 2023-7-14 15:05

睇清楚我捉你邊個位先,偉哥

你啲行去紅血對手方向扮偶遇,一到即刻開技殺人,對家CAMP就神奇走位,冇人就紅血都唔走我都唔想晒時間CAP出黎,反正我已經退左信好耐,純粹幫朋友捉下你呢D偉哥,影響唔到我D咩,兩個RP都放左係度比大家品嚐

其實依家呢班人馬都已經係到十年多,要捉你地呢啲開圖扮強哥同要食偉哥無分別唔難,邊度高位,邊度黑位,邊度有無視野,神奇走位,係技係開圖一目了然,唔好再叫人捉你地紅圈了。
作者: 開心BB    時間: 2023-7-14 15:19

有小小意識都知啦,前1-2分鍾石田已經係上路搞我啦,食完強盜二龍仲要追住我出技,唔通唔水咩,仲要企出去俾人殺好無?

你慳D啦退信好耐?
作者: 開心BB    時間: 2023-7-14 15:25

RP放係到就好,真係搵到紅圈證明係開圖先至好出POST啦

求其用個濕尻AC出POST屈人係咩居心,有種就用真身AC
作者: 〝雪糕〞榮    時間: 2023-7-14 15:32

開心BB就應該以家冇開既 平時打5覺 不過以前比TNK捉過 痛改前非就算啦
作者: 開心BB    時間: 2023-7-14 15:33

你邊位呀?你朋友叫咩呀

慳_D啦
作者: 開心BB    時間: 2023-7-14 15:35

有種就用真身AC同我講野
唔好扮咩退信好耐幫朋友呢D廢話
作者: oath_[v]ictor    時間: 2023-7-14 15:37

引用:
原帖由 oath_[v]ictor 於 2023-7-14 15:05 發表
睇清楚我捉你邊個位先,偉哥

你啲行去紅血對手方向扮偶遇,一到即刻開技殺人,對家CAMP就神奇走位,冇人就紅血都唔走我都唔想晒時間CAP出黎,反正我已經退左信好耐,純粹幫朋友捉下你呢D偉哥,影響唔到我D咩,兩個RP都放左係度比大 ...
你同我講咁多有咩用 力度又唔夠 黎黎去去都係個句 同當年破風班人(你祖先)差太多

你又唔影響我D咩 可惜你呢D偉哥就應該無咩人陪你開住圖爽了 (PS: 收到料話隻上3係你朋友 不如你地開能見到全開1V1?)

至於你叫人捉紅圈就引用返以上比你 香港人加油!
作者: 開心BB    時間: 2023-7-14 15:43

算吧啦傻仔傑,我知你邊個啦,殺我唔到懷恨在心想砌我生豬肉?
作者: 開心BB    時間: 2023-7-14 15:50

Cap幾張開魔水既相就話我開圖,你幼唔幼稚啲呢

不如你叫aoba 取消埋魔水
作者: 開心BB    時間: 2023-7-14 16:05

傑仔,你到底係咩居心要用其他ac出post屈我開圖
作者: 小〞豪    時間: 2023-7-14 16:07

引用:
原帖由 〝雪糕〞榮 於 2023-7-14 15:32 發表
開心BB就應該以家冇開既 平時打5覺 不過以前比TNK捉過 痛改前非就算啦
淨係針對個RP確實係走位幾奇怪 但見隻Bb平時街場十幾死 今場意識突飛猛進 可能性有兩點:1. 今場開左MH 2. 隻貍好提水
作者: 開心BB    時間: 2023-7-14 16:14

意識好少少就要話人mh, 所以信長咪小人玩,唔好成日埋怨點解信長咁小人玩啦
作者: 開心BB    時間: 2023-7-14 16:53

即係你唔比人勁過你,打得好少少就話人mh

慳_D啦傑仔
作者: 開心BB    時間: 2023-7-14 16:54

一定係俾你殺到先叫做正常,殺唔到就mh

你真係好幼稚
作者: ★傑﹍    時間: 2023-7-14 17:59

我真係笑**粗口**左 咪**粗口**係到RFD ok?你老表我人都唔係香港點得閒去觀賞你係件留係屋企開圖打機既垃圾 又比其他人周到MH入我數做咩?我之前話你開圖件事已經了左啦你咪繼續喺街場扮傻仔清朵 鬼唔知你一遇到對面幾隻有D料就開圖扮勁咩  我尋晚係JJ直播都廢時出聲 邊有人7到隊友都話你MH 你咪繼續喺度解釋叫人捉你紅圈LO 知唔知點解你開圖都咁廢仲會比人知 因為開圖不送技術呀C兄 我真係笑**粗口**埋右 俾其他人捉到放我個名上黎入我數博咩呢 最後想問下你在狗叫什麼呢 我成個直播間有7成都係殺**粗口**到你個濕**不雅**仔十幾廿死 你一係就換左個ac佢洗白 唔好陣間又比邊個捉到又放我個名上黎自言自語 真係吊你晒我時間用siri講呢堆野
作者: 開心BB    時間: 2023-7-14 18:28

傻仔傑殺唔到我就屈人mh,好可憐
作者: C-O-L-O-R    時間: 2023-7-14 20:46

冇得用北條就開mh
作者: LKW_823    時間: 2023-7-14 21:59

隻仆貍之前有開過 琴日玩上杉又系扮神手 CP區低位神閃
出忍卷黎捉左我一次(上CP對線) 出完粒石就一次都撞吾到
之後就永遠企高位等我黎 真系RP都廢事睇琴日
作者: ★傑﹍    時間: 2023-7-14 23:08

算啦 人地意識帝 無紅圈一切都係意識 不解釋
作者: 開心BB    時間: 2023-7-14 23:19

慳啲啦傻仔傑      
作者: C200AMG    時間: 2023-7-15 14:56

正身超開心.

621 挑機豪 仆狸個街

作者: ★傑﹍    時間: 2023-7-15 17:42

兩位南狗入門弟子表示: 無紅圈我無石殺忍形都係意識
作者: 梁大公子    時間: 2023-9-4 18:21

幫FD睇一睇RP 本身睇隻上3 睇下睇下本多無視野開水

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0