標題: 粗口定義? [打印本頁]

作者: Miyuki    時間: 2008-3-26 18:08     標題: 粗口定義?

(正式比賽期間,不論你在所有頻道,自己頻道,比賽開始時候,比賽結束時候,說粗口如有投訴,都會被判輸。)

開始既時候姐係幾時? LOAD完場戈陣? 定開場等人戈陣?

仲有 , 乜野為之粗口? 香港政府都冇為粗口定義過 ...

請問管理員如何定義粗口? 準則係點?

就算唔用粗口都可以侮辱到對方咖啵 ...

我覺得守則太過含糊啦 .... 請管理員定義一下啦

無謂再俾一D輸左 , 又唔服輸又要嘈既隊伍嘈生哂啦

次次都係咁 , 咁對有實力 , 而唔明白粗口定義既隊伍十分唔公平

請管理員正視一下問題

作者: 小飛豬    時間: 2008-3-26 18:54

裁判及管理員.會衡量..
作者: 龍之振雄    時間: 2008-3-26 18:59

無倫點樣定義好, 參賽者都要有風度同氣量.

如果因小小事就炸晒型, 或被人挑釁就發狂,  以甘樣心態, 點樣比賽?

比賽系斗技, 唔系鬥氣. 我地 vLan 本身資金唔多, 但都投入甘多資金去搞比賽

我希望參賽者可以應有既態度去比賽.
作者: 寒    時間: 2008-3-26 19:13

vlan真係夠偉大牙..vlan成日蝕錢好驚連對戰平台都冇埋..
希望3月有錢讚喇..
作者: 楓梓    時間: 2008-3-26 20:17

我相信 vlan既投資係有正面既回報
作者: Infinity﹏華    時間: 2008-3-26 23:35

我覺得 佢開得比賽比我地打 4強重要book埋網吧比我地打
粗口 我相信大家心入面會有個定義
vlan已經免費比你地玩
佢開比賽比我地玩唔係一定要
但佢開得比我地玩點解我地唔可以守下佢地定既規則
我相信 vlan資金唔多
但vlan可以整到成萬蚊獎品 都已經可以話唔錯
不過 值得一提既就係
呢次比賽 真係睇得出邊隊係有品同無品
作者: Mr7    時間: 2008-3-27 00:35

我相信
粗口,,每個人都知是什麼的吧
作者: Miyuki    時間: 2008-3-27 09:19

引用:
原帖由 Infinity﹏華 於 2008-3-26 23:35 發表
我覺得 佢開得比賽比我地打 4強重要book埋網吧比我地打
粗口 我相信大家心入面會有個定義
vlan已經免費比你地玩
佢開比賽比我地玩唔係一定要
但佢開得比我地玩點解我地唔可以守下佢地定既規則
我相信 vlan資金唔多
...
但你係可以肯定每個人既準則都係一樣?

有人認為仆竹弓 5唔係粗口 , 有人覺得係

你點睇?我覺得冇一個準則 , 冇一個定義好難去衡量到對錯
作者: Mr7    時間: 2008-3-27 12:41

如果你認為 仆竹弓 5 唔係粗口
那你即管用全頻說一下

歡迎光臨 IPvE vLan 遊戲平台|網吧系統 (https://ipve.com/bbs/) Powered by Discuz! 6.0.0