發新話題

KF地圖包,5LV / 6LV存檔(1月5日更新)(updata by BTgame)

[Close]
引用:
原帖由 BTgame 於 2009-5-31 14:56 發表

可以的,要改名做KF-Arcade-Shopping-Center-fina-fix,如果其他人同名不同圖的話,入ser會有讀取錯誤的
謝謝樓主 就改做KF-Arcade-Shopping-Center-fix-big-shop 吧 等其他人知到是加大了shop

引用:
原帖由 goldx 於 2009-5-31 15:16 發表

謝謝樓主 就改做KF-Arcade-Shopping-Center-fix-big-shop 吧 等其他人知到是加大了shop
現在企係出面都買到野了

引用:
原帖由 BTgame 於 2009-5-31 15:19 發表

現在企係出面都買到野了
樓主效率真高

玩唔到[[[up lv 5 地圖]]].......我入到場,,,,開槍之後就彈game

我想問下樓主...每張地圖背景音樂點樣用地圖編輯..加入音樂....因為有d埸冇音樂...好冇氣氛...

引用:
原帖由 wong8888 於 2009-5-31 03:50 發表

update 係時間的更新

updata 係資料的更新!
...........-,-你中意啦

唔該哂你呀

加左全職5lv存檔
正呀

要下這3個了
KF-UP-LV-3修改版(有近戰兵專用的打怪地方)
KF-UP-LV-4(目前設計最好升LV地圖)
KF-UP-LV-5(單人爆頭專用)

lv5 svae用唔到...
仲搞到0lv@@

引用:
原帖由 louislee2815 於 2009-6-2 23:20 發表
lv5 svae用唔到...
仲搞到0lv@@
你絕望吧=.="""""""""""""

引用:
原帖由 BTgame 於 2009-6-3 00:43 發表

你絕望吧=.="""""""""""""
不想絕望- -我連exp也加不到

y the new map hv no music ge?

可以只發3號的新地圖包嗎?之前的我都有下載
你的這個合包變太大,下不下來

下載中, 剩餘2小時45分!?
樓中分開3,4part比人down la 下世都未down完

發新話題