發新話題

信長盃III 現接受報名 (已經截止)

[Close]
其實有實力既打咩版都沒問題
大家唔好咁啦...努力打好比賽咪幾好

支持s版 我剛剛先重新訓練
路見不平 拔刀相助

引用:
原帖由 天下為|神 於 2009-6-5 08:18 發表
我諗我地 (應該好多團)  都會等到出s版比賽 先會參加..
希望信盃3 真的會很熱鬧 吧...   
到時如果真係用11.2b 我唔信你唔會參加lo

咩版都冇問題

自在參與同開心

人生有幾多個十年,唔玩新版仲等幾時、我地一於搞大佢

SUPSUP

廿比賽依家係11.2B定14.幾

其實人地一早講明 用14. 做比賽板本
你地係到發爛做咩
我申報一下自己都想打s板.因為14 無練過
無s板咪唔打囉,有s板咪打囉,講咁多野,好黑e

引用:
原帖由 冰島﹏SimoN 於 2009-6-5 16:45 發表
點低迷法呢?
我諗只係你一知半解
點解有比賽要偷笑?
我唔明白你講咩
指既當然係香港情況,如果仲未知我講乜,只可怪你對事情了解太透徹.
即使係台灣,信長情況都唔見得樂觀,可能你會比官網一大堆新聞花邊擾亂左視線(信長邁入WCG!).
實情只係財雄勢大既ggx,係度支撐一個近乎白痴既作者製作即將式微既war3入面既一張圖.
呢一位慧眼深邃既人兄,繼續幻想信長既美好前程吧.
我行我素

回復 83# 的帖子

我唔覺得咁就係低迷
玩信長既人小左好多?
只係你一直都係路人
唔知道團隊一直有增無減
ggx既野完全關係
不要拉埋一齊講
講緊既係版本既小小意見

提議: 兩個地圖都比賽,咁咪兩個都多人報名-_-

引用:
原帖由 BlueRoSe〞a_B 於 2009-6-4 15:01 發表
ATI 4830
........都好
FreedomSK

引用:
原帖由 槍王awP 於 2009-6-6 21:05 發表

........都好
元綠杰 我有你冇

引用:
原帖由 Negligible_guy 於 2009-6-6 15:59 發表

指既當然係香港情況,如果仲未知我講乜,只可怪你對事情了解太透徹.
即使係台灣,信長情況都唔見得樂觀,可能你會比官網一大堆新聞花邊擾亂左視線(信長邁入WCG!).
實情只係財雄勢大既ggx,係度支撐一個近乎白痴既作者製 ...
阿峰白痴的話 我唔信佢可以整到張圖出黎
SUM 41 FOREVER

引用:
原帖由 evo4xd 於 2009-6-7 03:00 發表
阿峰白痴的話 我唔信佢可以整到張圖出黎
如果真係阿峰一手一腳整張圖出黎
佢一定唔係白痴 而且係天才了吧
你知道 整張圖過程中 有幾多人手幫佢嗎??
雖然話係好多人幫佢 但我冇認同佢係白痴

發新話題