發新話題

去LOL含7啦

[Close]
洗hi花茶幫    有我夠 果日針9he
路見不平 拔刀相助

-___-no
只想多1個人支持下煙仔團姐

七串 禁煙計畫
                                                       Action

wa   最近唔係幾好火   樓上又想俾我招封號戰??
路見不平 拔刀相助

ha吾係打滅團咩
拖左甘耐既?_?
7串吾係淆 煙仔掛-___- ??

引用:
原帖由 dcckc107 於 2009-6-22 19:59 發表
ha吾係打滅團咩
拖左甘耐既?_?
7串吾係淆 煙仔掛-___- ??
注要言行OK?
人地吾得閒要番工 依排無咩時間上線
加上邊面招邊面先  在心中喇

係你地黎佢地團板搞事先 wa    在心中????安已不
路見不平 拔刀相助

引用:
原帖由 ROsE〝kiSs 於 2009-6-22 22:12 發表
注要言行OK?
人地吾得閒要番工 依排無咩時間上線
加上邊面招邊面先  在心中喇
是who吾注要言行先ok?
你係邊個?
你講我就要聽?
  邊個冇禮貌先=]?
注要言行係邊個心照=] 依家你招我地滅團又吾搵我地= 淆?
仲有咩解釋? 等左1個星期=] ? 甘興致招人滅團依家吾應=]?
番工大哂?  吾該講左既野負番責任=] 係你地了我地先=]仲有吾好亂叫人注要言行
要諗下邊個了先=] thx

係打就打啦....本身7串招煙先...2+煙叫佢地打...又吾打!?人地會點諗?咪話你地淆lo,,

講得好  hana  我堅愛死你   錫談先 :kiss: :kiss:
路見不平 拔刀相助

潛水怕屈機
上水勿o咀

引用:
原帖由 AcE____kIlleR 於 2009-6-23 09:53 發表
係你地黎佢地團板搞事先 wa    在心中????安已不
你要知道.   係香煙團  抄人團名先           

人地都話明香煙  梗係要d煙名 難道 <香煙乂嘖火龍> ????
路見不平 拔刀相助

滅團就滅團啦 -,-  約個時間打就得

我E+招7串同香煙團。。2個團滅團戰
因為我好憎人食煙。。污染環境

發新話題