30 12
發新話題

比賽: 2kaZi vs |LoSeR|

[Close]
都話決賽見唔到你囉 你輸左比loser點見
唔好咁文塞啦

@請不必囂張 舖張 得戚得這麼誇張@請不必囂張 舖張 得戚得這麼誇張@請不必囂張 舖張 得戚得這麼誇張@請不必囂張 舖張 得戚得這麼誇張@請不必囂張 舖張 得戚得這麼誇張@請不必囂張 舖張 得戚得這麼誇張@請不必囂張 舖張 得戚得這麼誇張@請不必囂張 舖張 得戚得這麼誇張@請不必囂張 舖張 得戚得這麼誇張
豬GC:LeNy-BaO.
[img][/img]

引用:
原帖由 Ling-3- 於 2009-8-5 13:59 發表
都話決賽見唔到你囉 你輸左比loser點見
唔好咁文塞啦
軒..如果我地隊羸到loser
唔該出黎請食飯
已影相..多謝軒哥:lol

嬴左先算啦

約左8月8號 8點打
輸就輸吧 唉
[img][/img]

引用:
原帖由 Ling-3- 於 2009-8-5 16:38 發表
嬴左先算啦
你講嫁..請定喇不如
馬已做

兩隊因為時間不合 而打唔到比賽
唔該..雙雙否決

因時間不合 所以決定雙雙棄權論 現作實
請處理
回頭是憤慨 看不到未來

??????????????????????????

又少左一套rp睇 lu

繼續睇其他rp

引用:
原帖由 7171 於 2009-8-7 21:32 發表
又少左一套rp睇 lu

繼續睇其他rp
沒差的..我諗8強都係打返loser

幹..我比大家睇下旋為我做既簽名
是否很漂亮..比錢me..me叫佢幫你做

GG C ID : OaTH_KiN
Vlan   ID : KiN080 / ArKiN. / MysTic.KiN
KY O  ID : KiN080 / DoNK-KiN

我要做哇......有沒有優惠?[給點面子]

引用:
原帖由 KiN080 於 2009-8-7 23:55 發表
幹..我比大家睇下旋為我做既簽名
是否很漂亮..比錢me..me叫佢幫你做
相中人的高度與鍵十分配合
[img][/img]

引用:
原帖由 0n[]chun 於 2009-8-8 11:09 發表

相中人的高度與鍵十分配合
請注意言行
GG C ID : OaTH_KiN
Vlan   ID : KiN080 / ArKiN. / MysTic.KiN
KY O  ID : KiN080 / DoNK-KiN

30 12
發新話題