28 12
發新話題

團員名單(包括正選/副選-不活躍團員) 請頂置

[Close]

團員名單(包括正選/副選-不活躍團員) 請頂置

團隊高層:香煙乂黑萬(團長)

香煙乂金萬(助理副團長)

佐佐木嵐爺(戰隊考官)

牙_輝(戰隊經理)

副選團員:香煙乂星星

香煙乂銀萬

香煙乂冰綠

香煙乂良
               香煙乂綠威
               香煙乂吻你

正選團員:wind(精英團員)
              香煙乂無名(精英團員)
              香煙乂凍結(精英團員)
              香煙乂希望(精英團員)
              香煙乂沙龍(精英團員)           
              香煙乂潛水

不活躍團員:香煙乂威(**已知道原因**)

新團員:熊貓王

香煙乂vip客人:D.路飛

本團每星期會觀察團員的活躍程度

如團員持續在一星期不上線

本團會直接刪除他

副選團員亦可積極參與團戰

只要技術上有進步

亦可成為正選

不活躍團員讓團長明白到原因

便不會除去團的資格

但請盡快積極參與團戰

本團亦招收新血

收生條件:對本團一心一意

有基本的團戰技巧/團戰經驗

有意者可add本團的戰隊考官[email protected]

3分or團測  

又係你個傻仔金

點解傑係精英.百思不得其解

我係精英中既精英 thx

kai 子金 你仲有個未+ 冰綠呢

引用:
原帖由 香煙乂傑 於 2009-8-12 12:01 發表
  又係你個傻仔金
係小嵐叫我整
要del嗎?

香煙乂傑(精英團員)
嘩 我xyz你 你有on8架?
根本老吹- -

我係精英之中既精英  人稱精王之王
[/url]

你好GAG      

冇我= =..............................

引用:
原帖由 香煙乂良 於 2009-8-13 10:08 發表
冇我= =..............................
我係照新m郡既人加入去團員list
姐係你味加m郡
你先加M郡98
[email protected]

引用:
原帖由 香煙乂金萬 於 2009-8-13 10:23 發表

我係照新m郡既人加入去團員list
姐係你味加m郡
你先加M郡98
[email protected]
變左我都唔知 = = +左了

:lol :lol :lol  昆個post 先

死小金 成日系背後做小動作   支持!!!

十卜十卜        

28 12
發新話題