38 123
發新話題

*****團隊聊天室*****@暑假完結

[Close]

*****團隊聊天室*****@暑假完結

大家既暑假都完了

傑 及 霖 都要開始番學
部份也要工作
徒兒又要飛走
各人係來緊既時間都會少左團戰 同一齊玩
不過唔緊要既   
就算分隔幾遠   我地個都連埋一齊既

希望各隊友們有空時間都上下團版吹下水  分享下你地學習或工作上既事
本人係前團說同團友說過  
你是我既團員 不論係遊戲 或 現實生活..
我能幫的話 都會盡幫你地

好啦...最後希望各隊員可多抽空一齊打團
希望多d分享下你地所發生既事
希望各隊員生活得開心... 學習及工作順利

訓陣覺...林 同 傑  希望起身仲可以同你地玩last day of  this month啦

團版活躍分子<---

+1

係唔係先

回復 4# 的帖子

性需要都不例外

引用:
原帖由 別戀.獨愛 於 2009-8-31 16:04 發表
性需要都不例外
GD :)

永遠補妳團xD

反學都甘話                                          

引用:
原帖由 [omG]._Cw!aB〞 於 2009-8-31 14:22 發表
團版活躍分子
有你先會令團版充滿D生氣
引用:
+1

係唔係先
呢個係一定既
都話me係好人
引用:
永遠補妳團xD

反學都甘話                                          
唔好話永遠既:loveliness:
原來你都要番學唷

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
徒兒又要飛走
Hi, how are you?

引用:
原帖由 [omG]._Good____ 於 2009-9-1 05:18 發表
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
徒兒又要飛走
:'( :'( 12月先可以再見

回復 8# 的帖子

不嬲都要反學-.-

引用:
原帖由 Gbi-aCE 於 2009-9-1 12:58 發表
不嬲都要反學-.-
哦....

因為我地團好少人要番學

但系我會繼續補團xd                 記得搵我xd 

有缺人當然會搵你

JUN LOVE UUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuu

38 123
發新話題