發新話題

vLan CS1.6 下載(附v19下載點)

[Close]
請問呢個版本最高解析度係幾多

引用:
原帖由 bksam 於 2009-9-3 20:13 發表
請問呢個版本最高解析度係幾多
跟你個mon 既大細 同 你張顯卡 黎定....

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-3 20:14 發表

跟你個mon 既大細 同 你張顯卡 黎定....
咁都有上限掛?

條問題係kaho跟緊..點解要找我~_~

good job this time kaho
bP   .|Bradypus

引用:
原帖由 bksam 於 2009-9-3 20:56 發表

咁都有上限掛?
你個mon 幾大啊?
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

回復 21# 的帖子
2048X1536

thx thx you.... A gd cs part
`DaRk-KnighT|Lover

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-2 19:15 發表

E層 我都唔係幾知 你問火神鳥
我知點解
係我重裝時發現的
就係一定要裝係 'C:\' 到
唔可以 D,E,G... 個d

我FIND SERVER 個到一個場都見唔到 自己HOLD場人地入唔到, 點好
我用緊vlan
試過用**廣告**,都係見唔到有場,要自己打slist再connect先入到人場,但因為**廣告**冇香港ser,所以轉用vlan
vlan自己打slist見唔到有場,FIND SERVER 個到一個場都見唔到
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=149769
我係裝呢個
同埋有個係foxy down既DcOo CS1.6
兩個都唔得

引用:
原帖由 神淫天下 於 2009-9-2 17:37 發表
仲有點解我係cs個主目錄到搵唔到cs1.6個exe(但係桌面有==)
得hi.exe
仲有點知更新左做1.9?
你係vlan入左ser之後禁遊戲設定,選左hi.exe之後再係啟動參數個位輸入-game cstrike
之後套用,再啟動遊戲就ok

THX U  版主~~~

引用:
原帖由 dinnis19 於 2009-9-5 17:24 發表
我FIND SERVER 個到一個場都見唔到 自己HOLD場人地入唔到, 點好
我用緊vlan
試過用**廣告**,都係見唔到有場,要自己打slist再connect先入到人場,但因為**廣告**冇香港ser,所以轉用vlan
vlan自己打slist見唔到有場,FIND  ...
咁應該唔關個cs事
你有無入錯區- -??
係cs入面個Lan 到搵ser
e個cs 我用左幾年- -
大部分人 都係用e個cs的

有邊個係順利咁裝左e個cs
而又玩到vlan - -???

引用:
原帖由 kaho12123 於 2009-9-6 22:44 發表
有邊個係順利咁裝左e個cs
而又玩到vlan - -???
正常都得架wo =.='
Dead Island steam $200
BF3 $280
以及大量遊戲
有興趣請pm

發新話題