發新話題

比賽規則 (10月22日更新)

[Close]
好正呀!!我一定支持你^_^

好鬼緊張   希望可以嬴到第1場/_\

引用:
原帖由 [SPY]Mr.Hui 於 2009-10-16 04:52 發表
殺馬搶裝後可以賣?

.
應該系la

想問下,洗唔洗按左挑戰團向對方挑戰先開始打??

張圖去邊到down,唔想一陣用錯圖輸鬼左!!!!!

四、比賽細節:
1、正式比賽 時候如有任何關於 LAG 機及隊員斷線問題,請於全場未有玩家高於6等級(包括6等級)之前用公頻提出。
2、雙方可以就 LAG 問題如有異議,可以交換主持遊戲測試比賽,測試時間次數雙方協定,建議雙方不要超過2次。
3、正式比賽期間,6等級之後(包括6等級)如有 LAG 機,隊員不明斷線,比賽將會繼續進行。
4、可以使用斷線隊員,斷線隊員身上裝備物品不能移除或增加(治療守衛,抗水,仙豆,烤肉,酒等消耗性物品除外)。
5、比賽期間,不能分享英雄(包括使用馬匹),不能分享使用物品(唯有烤豬、補杖可以幫插、但不可以交易及轉賣) 。
6、殺馬問題,比賽期間請控制妥當,如被殺掉落裝備被打破或搶奪,請自行負責。
7、禁止使用開圖軟件,踢人軟件,或利用地圖BUG。
8、正式比賽期間請保持禮貌,禁止互罵,粗口說話及其符號;如向對方發出挑釁或侮辱性言詞,會被判輸。

姐係可以用下忍camp兵位唔比兵出
是不是有這個流洞

不知龍大可否upload 地圖供隊伍使用
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

引用:
原帖由 唔識打11.2b 於 2009-10-16 03:42 PM 發表
四、比賽細節:
1、正式比賽 時候如有任何關於 LAG 機及隊員斷線問題,請於全場未有玩家高於6等級(包括6等級)之前用公頻提出。
2、雙方可以就 LAG 問題如有異議,可以交換主持遊戲測試比賽,測試時間次數雙方協定,建議雙方不要 ...
用下忍camp兵位 引致全地圖有命令延遲的情況出現

算是利用地圖bug?
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

引用:
原帖由 Misuki 於 2009-10-16 15:47 發表
不知龍大可否upload 地圖供隊伍使用
有提供地圖 http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=159279

如果**廣告** or **廣告**打有冇問題牙想問?

4、建議在 vLan 上 魔獸爭霸III 團隊競賽區 進行比賽。

可以不在vlan比賽=.=? 例如 約佢地網吧打or 第2個平台?
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

引用:
原帖由 [SPY]Mr.Hui 於 2009-10-16 16:47 發表
4、建議在 vLan 上 魔獸爭霸III 團隊競賽區 進行比賽。

可以不在vlan比賽=.=? 例如 約佢地網吧打or 第2個平台?
不在 vLan 打會當棄權

對面3條友話傾幾時打
傾到個個唔出聲
點算

引用:
原帖由 SoDoMy_Tcw 於 2009-10-16 16:57 發表
對面3條友話傾幾時打
傾到個個唔出聲
點算
對應 post 回覆說明才能作證

我地全隊澳門人,如果入到四強,冇可能黎到香港打(我是講如果,唔好亂插我)咁點算??

發新話題