發新話題

比賽: DearMy vs Ever-

[Close]
本來以為今日早上九點直落打唒
點知打完2場後
我地冇同意過第日先打第3場
但dearmy卻回post話第日先打
跟住過左十幾分鐘 隊員走唒 佢地先話打
同埋聽日我要家長日
而一位隊員下午要返工
聽日根本唔會夠人打
(錯ac了 再回一次)

del= ================================

而且有位隊員連機都壞埋 諗住今日去網吧會打得唒
所以佢約左d朋友出去玩 根本冇諗過星期日打

求龍大比意見 :Q

回復 49# 的帖子

WA....你D時間俾得我地好差喇....星期五無幾耐先出賽程表...就話想要打一場..我地真系未預備好喇!!
星期六又話要朝早9點打...因為你有個正選要去旅行想俾佢打一場....本來我地系想約佢地下午打既.....但系佢地系咁求我 星期六朝早9點打...我地咪就下佢地喇.......點知要連續打3場...
我地D隊友都要休息下架....!!點知過左10分鍾想同你地講返打得....你地又話走哂...吹到喇

引用:
原帖由 12w111 於 2009-11-7 22:57 發表
而且有位隊員連機都壞埋 諗住今日去網吧會打得唒
所以佢約左d朋友出去玩 根本冇諗過星期日打
你地有個隊友壞機出網吧...你地既事...唔關我地事
我地夠有3個出左網吧啦....又如何!!

引用:
原帖由 AmnesiaC_oN 於 2009-11-7 23:55 發表
WA....你D時間俾得我地好差喇....星期五無幾耐先出賽程表...就話想要打一場..我地真系未預備好喇!!
星期六又話要朝早9點打...因為你有個正選要去旅行想俾佢打一場....本來我地系想約佢地下午打既.....但系佢地系咁求 ...
比賽不嬲要連續打3場
如果要分開打..就要打之前講聲
既然第2場完左你地話唔打得第3場既..
d人緊係走啦..唔通成日留係到等你地幾時打咩
佢話要雙方同意先可以再約ma..
只是你們單方面認為我地會遲d進行第3場吧

NO罵戰

重點係
我地沒有同意第3場第2日打吧..
因為我地隊的時間很難夾..
第2場過左10分鐘之後d人都走哂
我地想唔同意都唔得啦
假若今天第3場處理得好..
怎會要星期日再打?

你開始了一場之後
我地就當你1次過
因為比賽說明必須一次過完成
除非雙方同意
我係可以分開打
但係你再比賽之前又唔說明
打完第2場先講

另外 多謝你地就我地時間9點吧

引用:
原帖由 -[2i]- 於 2009-11-8 00:09 發表
你開始了一場之後
我地就當你1次過
因為比賽說明必須一次過完成
除非雙方同意
我係可以分開打
但係你再比賽之前又唔說明
打完第2場先講

另外 多謝你地就我地時間9點吧 ...
我地系話唔想打...想休息...之後想問下你地可唔可以約過...

你話唔得...個陣都要俾我地諗下點好架....

你又唔系話唔得個陣...我即刻off左msn架媽...

你話唔可以再約個陣...我同你都仲傾緊...系有幾分鍾冇傾到..

之後..我話都系打返.....你地就話走哂!!...真系幾快wo

最後問多你一次
你地幾時可以打?!
我地盡量就你D時間啦

引用:
原帖由 AmnesiaC_oN 於 2009-11-8 00:23 發表

我地系話唔想打...想休息...之後想問下你地可唔可以約過...

你話唔得...個陣都要俾我地諗下點好架....

你又唔系話唔得個陣...我即刻off左msn架媽...

你話唔可以再約個陣...我同你都仲傾緊...系有幾分鍾冇傾到..
...
你一早說休息既
我地當然可以啦
但你說遲d再約..
我地自己遲d都未必夾到時間
所以1定要完成埋
隊友知道打唔到當然走吧..
大家都有事做
如果無野做既1早就下午打了

看完你門之前說的話..dearmy一開始就逼你門的時間打!想說幾分鐘等待應該吾會太耐巴!

人家一早就去打!令到精神不好要休息也是人之常情巴

發新話題