發新話題

比賽: Rs Team A vs 中出MayHigh

[Close]
引用:
原帖由 sweetom 於 2009-11-9 00:00 發表

果陣我地定既時候 已經講左 如果對方突然失蹤 or 決定唔打

就係對方棄權..

不過已經到今屆 守則 有無改到我就唔知咁多...

不過做版主 理應清楚比賽每一條細節... ...
原來守則那麼不為人道

那當我錯吧 我真的不清楚這條規則的細節 , 而且以我所知 Rs差不多全隊都是中學生

而且Rs的對手也要上班的吧 , 人性一點也應該"需要"休息一下

那麼 , 現在Rs組的人也去了休息準備明天要上學 , 打不到比賽已成事實

更不能強迫Rs的人再打下去 , 那唯有讓公平的評審去決定否定哪一隊(不排除雙雙否決的可能 , 我才會回那個帖)

說畢 , 看清楚利用規則的高明手法了。

而這件事 , 我只能以灰色地帶來形容 , 對了

我也只是一名中學生 , 我也該去休息了 , 要上班的中出隊 , 你們在兩場比賽之後也應該很累吧。

按圖即可進入信長之野望區

你都係仲唔明白道理係邊一到...真係...

感情用事 何來當領袖之理?
| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 W_a 於 2009-11-9 00:09 發表

原來守則那麼不為人道

那當我錯吧 我真的不清楚這條規則的細節 , 而且以我所知 Rs差不多全隊都是中學生

而且Rs的對手也要上班的吧 , 人性一點也應該"需要"休息一下

那麼 , 現在Rs組的人也去了休息準備明天要上 ...
妳要參加比賽 就是需要負出一點時間 這叫責任

連交代都冇就咁走左去
咁請問何叫責任感???

做人唔係咁做的, 做版主都唔係咁做的

既然唔清楚就先理解了再出聲

而家唔係考急才

打字係可以諗過再打或再修改
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

希望龍大比時間我地再約. 我地學生都想打落去. 無奈呀媽要我地訓

本身8點
應該打到3場
但到12點,都只係2場
所以. 真係唔係唔想講定

如果規則唔係用黎守..
我認為時間應由雙方訂下..
難道時間不允許
就變成你所認為的「利用規則的高明手法。」
太過於觀點與角度了吧
「人性一點也需要『休息』」
我稍微看到上腦
回頭是憤慨 看不到未來

回復 37# 的帖子

那你為什麼不一早說清楚可能打不到3場這句話??難得抽了空 但交代都沒有拍屁屁走 這樣算得上有責任感嗎?我想大部份人都想這都不是 相反 你在事前說清楚可能打不到3場 那我們還可以有時間去解決星期1.2 的時間問題

請問對方有什麼的意見可以支持自己的說話 先不要亂用龍大的權力去支持自己

引用:
原帖由 |LoSeR|Max 於 2009-11-9 00:25 發表
如果規則唔係用黎守..
我認為時間應由雙方訂下..
難道時間不允許
就變成你所認為的「利用規則的高明手法。」
太過於觀點與角度了吧
「人性一點也需要『休息』」
我稍微看到上腦 ...
[路人mode]我老婆要生了 我先中離[/路人mode]
妳唔會唔畀我走場掛
人性點可以嗎?

佢呀媽要佢關機

佢唔想同你好好傾咩?

我而家咪代緊佢交代

而且正常1場 50分鍾 , 但2場都超過70多分鍾

講真. 我預計唔到. 點講定

呢2場既時間夠打3場有多

(我地既責任感也及不上我母親的威嚇吧)

其實呢 你識唔識計數??

70 + 70 = 140 = 2個鐘 20分
8點鐘開始
都係打到10點20分
咁點解會去到11點幾先完到場?
e家邊個遲先 解釋唔該

遲到又係你個面 e家事前冇話明打唔足又係你個面
打唔哂賴時間唔足 咁遲到又點解釋??
打完一場之後唔見人 15分鐘之後先出現返又點解釋??

我諗你既回應. 完全係針對. 而唔係想解決件事吧
無錯. 我地係遲左2個字到
但試場. 暫停
大家都有責任
而且. 中場. 就算我隊友唔係re機同網吧轉機
我諗大家都要休息掛
無可能連續集中 3個鍾吧

身為好學生的我也該睡了

發新話題