發新話題

比賽: L.M.F vs RoFL

[Close]
直爆成功
毛毛掛了40分鐘有多

gg gggggggggg

唉, 為左贏比賽你地咩都做得出,原本開場果個係果心,之後我地lag 轉人開 順左 你地換ac玩再搶果...希望其他隊唔好為贏比賽做出d咁既事啦..

引用:
原帖由 Bitch_HaNa 於 2009-11-9 20:10 發表
唉, 為左贏比賽你地咩都做得出,原本開場果個係果心,之後我地lag 轉人開 順左 你地換ac玩再搶果...希望其他隊唔好為贏比賽做出d咁既事啦..
hana已贏?

引用:
原帖由 Bitch_HaNa 於 2009-11-9 20:10 發表
你收聲啦
佢地3個根本係網吧轉咩野acc???轉個位就得啦
我地為左贏就唔會等你20分鐘啦傻仔

引用:
睇黎睇得贏負太重既係你條傻仔
咩証據都無就係到屈人
忍你唔炮嘴你又係到串

算啦,還店3場果心都係你地 而比賽都完左 都唔洗計較了吧

引用:
原帖由 Bitch_HaNa 於 2009-11-9 20:16 發表
算啦,還店3場果心都係你地 而比賽都完左 都唔洗計較了吧
屈完人唔洗saYsorry呀

引用:
原帖由 Wai_o3O 於 2009-11-9 20:16 發表

睇黎睇得贏負太重既係你條傻仔
咩証據都無就係到屈人
忍你唔炮嘴你又係到串
我冇証據? 開場果2條友同時登出算咩? 而你地既果心又轉左人玩.打比賽會轉英玩呀?

引用:
原帖由 Bitch_HaNa 於 2009-11-9 20:18 發表

我冇証據? 開場果2條友同時登出算咩? 而你地既果心又轉左人玩.打比賽會轉英玩呀?
而家又唔係請槍有咩問題???
埸主搶果心有乜問題?
就算轉左人開, 佢坐佢個個位咪一樣搶你果心
我唔明賤乜

你話lag, ok, 轉位開埸就你
你話毛利要落一落街, 等15mins, 等夠20幾mins
而家贏左又話我地無品, ok you win

引用:
原帖由 Wai_o3O 於 2009-11-9 20:31 發表
+1:victory: :victory: :victory:

??根本hana冇腦
對面先設局

引用:
原帖由 aR.kaB 於 2009-11-9 20:46 發表

+1
預祝你地可以繼續贏

引用:
原帖由 Wai_o3O 於 2009-11-9 20:31 發表
對不起 hana傻的 別放在心 多謝你地咁有耐性等我地隻膠毛 15min^^

發新話題