發新話題

比賽: -無敵戰隊- vs 打救你戰隊

[Close]
引用:
原帖由 爽威威 於 2009-11-7 16:55 發表
係咪網吧問題唔知啦 但係有冇可能咁偶然? demon團個兩場又咁岩有兩個咸濕阿伯down av?    demon好唔抵囉老老實實
只可以咁講...就係佢地間網吧 條線同VLAN撞得太勁

我去十間網吧 得一間係玩到VLAN 仲要唔係順果隻

其他九間 堅係delay到7彩 唔排除有斷線既可能

撞線情況有咁嚴重喔

^_^上K歪歐就試過
原因:畀外掛踢

笫100這個帖
不客氣收下

打救你戰隊勝出了

睇rp

順便一提
觀看人數過萬

事件已完
我冇踢過人,問心無愧
第3場的確輸得切切抵抵
我地打得太散,,冇咩心情
唔可以怪人
但係打場比賽,搞到比人屈,真係dd sad

咁咪好囉 和氣收場

哈哈 睇RP學野去鳥

我想有請槍吧'''打救你戰隊''...在第二場果心說''we 好似第一似合作'' 難道前幾回合也不是打嗎!!十分有請槍成份

請龍大查證吧...因為-無敵戰隊-一直是我看好隊伍

引用:
原帖由 今晚打救你 於 2009-11-7 18:18 發表
踢人是亂說
明顯是lag而斷
一場比賽搞到咁為咩野,大家嘈交,2邊都發揮唔到應有實力,本來仲想睇下rp既,不過都廢事睇。

其實我覺得比賽規則可以改改囉。即係就算過 6lv,如果出現網絡有問題,都可以係雙方同意下轉開場,咁就唔駛嘈咁耐。

講真,如果你句野只係想和氣收場,咁你係一個幾有品既人。如果你句"踢人明係亂說"係真既,咁你打完哂比賽先講,之前搞到對面真係無咩心情打比賽,咁我無野好講=.=

講真,我唔知佢地係唔係有開程式個d,但打比賽你整到個場lag爆,就真係好易會俾人話囉,對面五個一齊lag,有頭腦既都唔會咁做啦,比賽咁整好易比人知架麻。

無論點都好,我本來都真係期待戰隊大戰既,不過家下搞到咁,我覺得俾人話開程式個邊都唔多好受囉,仲要受 爽威威
冷言冷語,我覺得對佢地真係有d影響囉,大家都未發揮哂出黎,我想睇rp學野都無望。

本來我仲想睇2隊 戰隊大戰,家下比個 誤會 搞到咁樣,好可惜。另外,恭喜可以進入下一場的隊伍,我等睇你地rp,加油。

引用:
原帖由 cryonce 於 2009-11-7 19:10 發表

一場比賽搞到咁為咩野,大家嘈交,2邊都發揮唔到應有實力,本來仲想睇下rp既,不過都廢事睇。

其實我覺得比賽規則可以改改囉。即係就算過 6lv,如果出現網絡有問題,都可以係雙方同意下轉開場,咁就唔駛嘈咁耐。

講真,如果你句 ...
算了吧..
比賽已完
比人屈心情當然不是很好受
無耐地最後結果都要接受
我們是欣然的
另外感到安慰的是有人支持
最後..多謝..

上泉輸左都唔緊要 反正就是精彩的比賽嘛

引用:
原帖由 今晚打救你 於 2009-11-7 19:14 發表

呢句我講既
其實有咩問題
除非你場場玩死同一隻英啦 同一條路 同一種打法姐
.

那我會錯意了..對不起

引用:
原帖由 ★SIUTIK=D 於 2009-11-6 20:36 發表
union
我們不是無敵戰隊...........      
人無千日好 花無百日紅

你地唔係信勤仔=無敵戰隊啊?
我之前講下笑ja ma=.=

發新話題