發新話題

逆(解團)

[Close]
引用:
原帖由 我愛流星 於 2009-11-12 07:27 發表
南軒--------------
冷血--------------
藍凌--------------

胤礽-------------
GAG?
又係你?成日叫我花大哥果個契弟?

人地潛水  好屈機

引用:
原帖由 LNK3838 於 2009-11-13 02:55 發表

擺低自己流星個ID先好出聲啦-.-
冷血搵你打, 睇你表演

你最好真係打贏哂
4條友, 你想打我幫你約埋又點話 ...
呢4條廢柴,不足以令到我浪費時間去打

引用:
原帖由 笨爺 於 2009-11-12 18:10 發表
首先啦 你話我廢 我唔介意 不過 可唔可以請你留下你vlan流星的名字 本人真係有D想同你打場 消失戰都唔MIND 留名留時間 OK?  我係冷血
比人話廢你有得介意咩你覺得?
你消失左好耐啦,你知唔知?

說真話數來數去你團得
葬花,Tin,波,燕子,魚子係算有實力,其他可以當無收到
拉左果4個你團由勁變廢

引用:
原帖由 lee815 於 2009-11-13 03:03 發表

又係你?成日叫我花大哥果個契弟?
又係我啦,開唔開心先
無我幫你搞旺個post真係無人知你開左團

引用:
原帖由 我愛流星 於 2009-11-13 17:02 發表

我消失左好耐?_? 留名啦 係到做小人

引用:
原帖由 我愛流星 於 2009-11-13 17:06 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1458719&ptid=164978][/url]

又係我啦,開唔開心先
無我幫你搞旺個post真係無人知你開左團
有D傻仔 硬係要間中上黎 比人吊一次先至安樂
仲以為自己好醒

引用:
原帖由 LNK3838 於 2009-11-13 02:55 發表

擺低自己流星個ID先好出聲啦-.-
冷血搵你打, 睇你表演

你最好真係打贏哂
4條友, 你想打我幫你約埋又點話 ...  
引用:
原帖由 我愛流星 於 2009/11/13 05:01 PM 發表

你贏晒先講

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
KL

引用:
原帖由 我愛流星 於 2009/11/13 05:02 PM 發表

你又知佢消失左好耐??
一個人話人廢又唔敢同個廢人打
原因我只係諗到一個...就係話人廢者更廢
KL

引用:
原帖由 我愛流星 於 2009/11/13 05:05 PM 發表
說真話數來數去你團得
葬花,Tin,波,燕子,魚子係算有實力,其他可以當無收到
拉左果4個你團由勁變廢
我想問如何由勁變廢...
開團會分Lv??
即係當葬花,Tin,波,燕子,魚子  係10Lv ,其他人4-5Lv
加埋再除人數???
是不是這樣計算.....
如果葬花,Tin,波,燕子,魚子係正選 ,其他人就係後備
正選出賽不換人...咁係咪都係廢團??
如果這樣也算是廢團的話...請你先打贏再說
有運動常識我諗都好清楚吧
KL

引用:
原帖由 我愛流星 於 2009-11-13 17:01 發表

GAG?
雖然我唔會話你廢, 但亦唔見得你可以隨便話人地廢
如果你真係唔打, 我地只可以每次都係當你係度發癲, 毫無說服力可言

引用:
原帖由 月軒∮似水 於 2009-11-13 20:47 發表

有D傻仔 硬係要間中上黎 比人吊一次先至安樂
仲以為自己好醒
你d字體好清秀-.-令到我覺得你講野好似特別有道理咁

你真係有料就唔怕同佢地4個打啦 開個團姐想入咪留言 唔洗搞事引我注意

引用:
原帖由 ken20067 於 2009-11-13 22:29 發表

我想問如何由勁變廢...
開團會分Lv??
即係當葬花,Tin,波,燕子,魚子  係10Lv ,其他人4-5Lv
加埋再除人數???
是不是這樣計算.....
如果葬花,Tin,波,燕子,魚子係正選 ,其他人就係後備
正選出賽不換人...咁係咪都係廢 ...
葬花,Tin,波,燕子,魚子係正選,其他果4個係後備
見意你踢左果4個,佢地留係度等於無意思

發新話題