37 123
發新話題

小貝團正式收人

[Close]

小貝團正式收人

主旨 : 想做咩就做咩!!

會旨

1 踢人場哥陣要講 : 以葬花為榮 !!!
2:禁止任何粗口,應以葬花表示  e.g: 我葬花你老娘!!
3.練手指神技 !!
4.WIN左要錄片做紀錄 !!(避免人地霞卓)
5,鐘意食石用絕爆氣隨自己心意!!
6.訓練死鬥兵團 (方便消失戰哂馬!!)

暫收所有想做小貝親戚既人

現有名稱選擇:               

小貝的爸爸
小貝的媽媽
小貝的兒子
小貝的妹妹
小貝的細佬
小貝的堂哥
小貝的, ,,,,,

由於我只會在星5晚上才會online ,所以有興趣既可以先留名 ,我會起到相約時間 進行測試

我的代號將會改做 : 小貝的徒弟小草

好團支持

唔洗搞咁多野,輸左消失

條片用指令換左weapon 23防匕首,所以睇唔到,血數正常

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

1.唯快:純粹低跳a
2.葬花:飄跳避反

冇咩好講 呢場2個都係跳a

食花生睇rp 睇黎唯快不破呢個名以後係vlan見唔到啦

回復 3# 的帖子

好呀^^ 我樂意打 >< 流星多我一個唔同 少我一個唔少@@ 反正 我都係少玩都極 , 咪約個時間P一場LO  我比你 開場 人物任選(用女角都無所謂) , 我用孟星 >< 輸左消失 ︿︿

回復 4# 的帖子

>< 無計喇 個鍵盤神神地 有時跳唔到後做上下A 同jump a完連卷c  /. \  你知做唔到e2樣野係差好多架喇 , 唯今之計 只有出網吧 搵部神機同佢部神機挑過 ><  希望打得成喇 ︿︿ 

引用:
原帖由 笨爺 於 2009-11-15 06:31 發表
1.唯快:純粹低跳a
2.葬花:飄跳避反

冇咩好講 呢場2個都係跳a

食花生睇rp 睇黎唯快不破呢個名以後係vlan見唔到啦
個人覺得佢兩個既事.我地最好唔好理咁多
佢兩個既實力係你同我之上,我地無資格批評

燕子

今好玩我又黎   
敏我想消失你啊
好冇^^

又開始慢慢回復一個腥風血雨既時候

黎5黎者 .. 敏哥  .. 你今利害同我呢個無名小卒 玩下消失喇...

回復 10# 的帖子

你邊位呀 >< 

我........咪打到你要跳樓自殺果位囉  無名小卒啊

無名小卒 =.= 真係無咩聽過 @@ 我經常都跳樓自殺架wor ︿︿ 得罪左你 唔好意思呀>< 不過我唔出大絕對付勁過我既人 已經算好架喇 / \ 雖然我唔知你係邊位 @_@ 但係我對你 心存尊意 ^^有咩得罪 請原諒 =  =  ..

5係啊....玩下喇 ..  反正你都5玩流星 .. 比我消失好過喇XD

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-16 14:21 發表
好呀^^ 我樂意打 >< 流星多我一個唔同 少我一個唔少@@ 反正 我都係少玩都極 , 咪約個時間P一場LO  我比你 開場 人物任選(用女角都無所謂) , 我用孟星 >
樂意?事實我就一早贏左你
係你好似狗仔咁追住我同你玩,係都要挑我,求我同你打,我先比個機會你咋
費是d小人話我唔接驚左你,就算輸比d唔知點做純低跳既人我都輸得心裡安樂

37 123
發新話題